Коментари - Пистолетът на самоубилия се Божилов е намерен в бивш военен | Днес.dir.bg

Пистолетът на самоубилия се Божилов е намерен в бивш военен

Пистолетът на самоубилия се миналата сряда бизнесмен Данаил Божилов е бил открит в 74-годишния Симеон Стоев, бивш военен.

Обратно в новината

Коментари - Пистолетът на самоубилия се Божилов е намерен в бивш военен | Днес.dir.bg

Коментари

МВР пак разтяга "Приказки от хиляда и една нощ". Работа за пет пари не могат да свършат (по-точно не искат да свършат), а само искат увеличение заплататите. На какво отгоре? Само като им видите тресящите се шкембетата (бременни поне в 8ми месец) и ви става ясно що за работа са свършили и вършат ... Българинът се самозащитава - това е единствения му изход.

Добре де, Главният секретар на МВР си е мутра и може да избълва всякакви простотии в ефир, стига да е в угода на мутрагеньо, ама в тая пловдивска полиция всички ли са безгръбначни тъпанари, та позволяват на техен гръб да се разиграва тоя фарс!

Нали не можел да върне 40 000 лева на брат си и не можел да живее с този срам, затова се самоубил?! Вчера това казаха тук по случая. Сега казват, че дължал пари на определени хора... Защо ни давате по лъжичка информация? Още не съм убеден, че този мъж е посегнал на живота си и е оставил жена си и детето си. За наркотици ли става въпрос? На полицейската мафия ли е дължал пари от наркотрафик? Натривките от ръцете му показали ли са наличие на барут?!

Ще покажат, ще покажат, всичко сме предвидили.

Нескопосната версия за самоубийството не е никакава изненада. Когато се стреля отблизо от 0 до 20 см пламъкът от изстрела изгаря всичко и на дрехата се получава изгорено петно. Ако има полиестер около дупката от куршума се образува твърд разтопен състав - признак за близък изстрел. Това обаче не е гарант за самоубийство. Друг човек може също да стреля от 5-6 см с цел да имитира самоубийство. Най-смешно е ,че енсията има тайник зад печката, та нали сега с един детектор за метал веднага се открива къде по стените има метал. Нашата полиция се учи от Началника си, който от дупка 17 метра в Пентагона направи извода, че е направена от Боинг с размах на крилата 39 метра. Не се намериха ни крила, ни мотори, а само шоф книжка на извършителя. Ако в. пенция е наистина с ментални проблеми той предварително е набелязан да поеме вина , такава каквато му вменят, за да се затвори Заповяданата версия.Въф форума преди дни беше споменато, че убитият е бил през дек'16 на едно Горещо място в Сев БГ и това е причината.

Това , че предсмъртно писмо не е намерено при първи оглед е 100% гаранция за шашма-джумбарлак. Нещо се крие , явно не е изпипано добре , така както не бе изпипана версията за Лукан, след 40 дни намерили Макаров зад радиатор. Айде бе! И с този пистолет е убит по-рано и Ша. Значи убийците на Министър -предс нямат пари да купят качествено оръжие и ползват неудобния Мак. за 120 лв ???. Ехехеее! Нека всички БГ си зададат въпроса какви тъпунгери са фъф Властта и управляват и докъде ще я докарат с тези фалш дипломи и шуробадж!! БГ -ФИНИТО КАПУТ!

мноо татуси, много нещо, много бизнес

Ченгели и подопечни мутри нагласят работата и си намират местен бушон за няколко хиляди да им изпере фалшивия джакпот.. Луда работа, мангалите май интегрираха българите вместо обратно!

Толкова тъпо, тоолкова тъпо! Мутрата се бил самоубил! Няколко дни след смъртта му доктори намират предсмъртно писмо, което некадърни ченгета преди това не са намерили, щото не са му пребъркали джобовете! То бива дебилщина, ама чак пък толкова! Кретените в управлението на държавицата са решили, че и всички под тях са вече само кретени!Дълбоко прогнила съдебна и всякаква друга власт!

То няма много варианти по случая: 1. Нашите полицаи са олигофрени, защото не могат да открият два дни писмо, което не е скрито някъде по къщи и мазета, а в джоба на умрелия. 2. Нашите полицаи са подкупни, защото потулват случая.

Как пък не се е самоубил тази мутра, че и написал предсмъртно писмо:)), вие ни взехте съвсем на мезе.

Как пък не се е само

много месо, много нещо вееее, дейба и охранени суяци дейба, болно оядени търговци .... бизнесмени! говна мръсни. То яло яло не знае мярка, че са и надраскал да не са вижда в тъмното, ... маскировка един вид! Престъпници ниедни! Крали крали, че почват да се избиват след т'ва ....

Майтап бе Уили.

Явно авторът на гекста не прави разлика между ваеннослужащ и граничар. Зе сведение на злостните коментатори, граничарите са контингент на М В Р.

които толкова са затъпели в мисленето си, че никога не са могли да осъзнаят разликата във ведомствената принадлежност (подчиненост) на хората от бившите Гранични войски, защото за тях всичко що е свързано с войски е военно, та в това число и Строителните и Транспортните войски. Истина е, че офицерите за Гранични войски някога се обучаваха, като курсанти, във ВНВВУ "В .Левски" във В. Търново, но истината е че Гранични войски и Вътрешни войски бяха на подчинение на МВР, а офицерските кадри за тях се готвеха във военните училища и след това преминаваха и допълнителна специализирана подготовка. Та за това няма да приемат че вече изперкалия и превърнал се в клошар 74 годишен бивш граничар не е военен, а е бил от състава на МВР! Нали знаете че на човек насила акъл се взима, но не се дава?! За това не си правете труда да убеждавате в каквато и да е истина тези, които по начало не знаят за какво става дума и не можете да им дадете акъл и да им промените мисленето!

Ако има психодиспансер за идиоти, тоя фатмак не е лошо да затворят там.

Представям си "бизнесменът" от снимката до друг бизнесмен, например изпълнителния директор на Метро. Единият от двамата със сигурност не е бизнесмен.

Цялото фейлетонче го описах 10 мин след като се появи съобщението дни преди да публикуват тази пародия. Как - защото зная нашата полиция ни пази. Господа разследващи не сте оригинални

Не се чудете, Ганьо си е крадлив по природа,но на дребно, той няма акъл да краде на едро, само ако е на държавна служба тогава е номер едно в краденето. Крадлив е защото е прошляк, а е прошляк, , защото хиляда години е копал и гледал добитък, за всичко останало се иска акъл, а го няма. И си донажда с крадене, най вече от държавата, пък ако падне случай и от другаде. Но най го яд когато някой краде повече, затова и мрази политиците. Ако попадне на тяхно място обаче, става същият, даже по -стръвен. Затова и нямаме държава като хората, когато огромната част краде кой откъдето свари, оставя зад себе си пустош. Това е истината, всичко останало е митове и легенди.

В десетката !

Сюжет за малък разказ: - клошар дето с цигара запалил огромен склад , който изгоря за броени часове -74 годишен бивш военен клептоман дето краде оръжия от трупове Абе да се смееш ли , да плачеш ли !!!!

Ха ха ха! Не знаехте ли, че бизнесмен Данаил Божилов се е гръмнал 2-3 пъти в сърцето и след като не е успял да се самоубие се е наръгал 5-6 пъти с нож в гърба!! Ха ха ха! Горкия Симеон Стоев! Дали са му някой лев да каже че е взел пищова!!

Пародия на Полиция, пародия на Държава!! Не знам докога ще се трае това..

Докато го търпим.

Абе будала що не отиде в парламента да го поразредиш и те да са те утепали,поне щеше да се прославиш.а така си едно нищо!

Фътмака е убил мафиота за да му вземе цигарите, а кучето се е посрало от страх и се е самозавързало

Има нещо сбъркано в българина. Кражбата вече е национален спорт. Стигна се до там да се краде оръжие, с което е извършено престъпление (не че нямаше да изчезне от полицията). Сега дядката да го обвинят в убийство.

Още една мутра "бизнесмен"

Първо нямаше писмо, пистолет и гилза. След два дни се появи писмо , пистолет и гилза и клошар със тайник. Трябва да си много тъп за да вземеш пистолет до убит човек и да си оставиш отпечатъците по него . Как ще докажеш , че не си го гръмнал.

Малоумно скалъпено обяснение с подставено лице. Как решиха че се е самоубил като го е нямало оръжието на терен?! После, тоя мним венен който ще го изкарат луд, трябва да е вървял след него. При изстрел се чува доста добре, а тук да не би сега някой циганин да е минал и да е прибрал заглушителя? ..Що се излагате, бе. Поне не давайте такива тъпи обяснения че и пред децата станахте за смях.

Ей, Шерлок, защо не те попитаха тебе, ами само се излага това българско МВР !

Тоя дядка съвсем изкукал ! - как ще вземеш оръжие на престъпление/самоубийство и просто ще си го занесеш у вас ! Я сега в панделата да го пообучат малко на обноски !

Не го донесе у нас , нито у вас , ами у тях!

И как пък няма следа от парите- някой го е самоубил и му ги е взел.

TIREX

къф бизнесмен тоя бе?алооо? тъп и беден.

не научих нищо хубаво.Чаплин

бас държа, че е бил по-богат и умен от тебе

Този на снимката ли е 74 годишния фътмак? Полицайте и фътмаците са клептомани, кражбата и лъжата са техните любими спортни занимания, напоследък и протестите за повече пари..

Отрепко, това на снимката е човека, който се е самоубил!

Има нещо гнило в тая работа!За какъв дявол,му е било необходимо,да се самоубива тогава,когато е излязъл да си разходи кучето!?!Можеше да се самоубие в къщи,по всяко време!

кучето безспорно е свидетел.Абсолютно сигурно е че ще го премахнат с отровна пържола от Минсъвета.

Eй, доживяхме накрая убития да "разплете" случая. Явно е бил отчаян човекът, но не чак толкова, че да не пожали разследващите "органи". Мдаа, да го въведат със закон това - Всички самоубийци задължително да оствят предстмърто присмо с ясно посочен план за осъществяването му и мотиви.

Аз лично написах, да се търси бивш военен, или бивш полицай!:))) Верно ,че по повод, на евентуални извършители на убийството, но все пак познах !:)))

Хм,хм,стига версията,която се пробутва да е вярна!

Пълен фарс!! Сега ще кажат и колко от цигарите е изпушил. Сигурно и те са били в тайника--пълен смях!

В царска Бългсрия, военните са били образец на чест и достойнство, в комунистическа България и след това, на корупция, престъпност, безчестие и всичко най лошо и противно.

Сега да се окаже, че със втория намерен пистолет са извършени всички неразкрити убийства с пистолет в Пловдивската околия и ОДП-то да стане отличник по процент разкрити убийства.

Така става докато държавата ни се накани да вкара работна ръка от чужбина за нуждите на ''бизнеса '' - Бизнесмените ни ще започнат да се самоубиват , кой с каквото има ! После ще се напълни с работници , ама пък няма да има бизнесмени - да видим тогава откъде ще ги внасяме ?!

с две думи "Умно село"

Работници от чужбина,,че то сега си имаме предостатъчно, отиди в емигрантския център в Хасково и си ги наеми, но за 200-300 Евро на месец не знам кой ще ти се върже,емигрантите на планетата Земя работят в чужбина за да спестят, пробвай с марсиански емигранти те могат да пасат трева и да живеят в космическите си кораби :)

То май няма престъпление и банда в България в която да няма замесен бивш или настоящ военен или полицай.

Това се знаеше че клошарят ще да е виновен ама нали дейност трябва да някаква ченгетата та за това толкова време търсиха необходимия ''виновник''..И най тъпия след толкова приказки не би държал такова нещо за което се говори за него в дома си..

Тия пловдивски клошари са като платени протестъри. Щом ти потрябва изкупителна жертва и хоп-клошарят е винаги готов.Защото "склонност да събира разни вещи" си е точно клошар, но със собствено жилище.

Този случай взе да върви хронологично като запалените от клошаря сгради ( на незнам си какво) в Пловдив. Много удобно се появиха изведнъж свидетелите както и този дядка.

Общо взето дебатите се водят около това : Защо се е прострелял сам в гърдите, и как си е завъртял китката ?! Мен пък ми е по-любопитно : Какъв точно ''бизнесмен '' и на кой вид ''бизнес '' е представител въпросният бизнесмен - това ще обясни и причините за ''самоубийството '' ! Друго интересно е и : Защо пенсионерът има ''специален тайник '' между печката и пода ?! Ако този човек от снимката е ''бизнесмен '' , това обяснява и състоянието на родния ''бизнес'' и защо той страда от липса на кадри и то '' високо квалифицирани кадри '' !!!!!

Глупости на търкалета, заеби...

ТИЯ МУТРИ С МНОГО НЕЖНИ ДУШИ ... САМОУБИЛ СЕ ЗА 20 000 ЕВРО - КОЛКОТО СТРУВАТ КАЛНИЦИТЕ НА БЕНТЛИТО НА ВАСИЛ БОЖКОВ ЧЕРЕПА :)))

Мутрите с нежни души , а ти с празна глава и гнила душица!

да не вземеш и да заплачеш за доказателство .

Този сценарии надцака оня за тютюневите складове.

Звучи твърде наивно...

Остава да намерят и цигарите в кучето и всичко ще се изясни ;)

Доста рисковано си е в тия жеги да вкараш в ареста 74год. човек. Да не вземе сега и той да се гътне-я от жега, я да се самоубие от срам. Тогава случаят ще е окончателно затворен.

Абе какви са тези лигльовци татуирани дето взема пари на заем пък не може да ги върне и предпочита да се самоубие ? Мутра ли е този ?

Коментари - Пистолетът на самоубилия се Божилов е намерен в бивш военен | Днес.dir.bg

Пистолетът на самоубилия се Божилов е намерен в бивш военен

Пистолетът на самоубилия се миналата сряда бизнесмен Данаил Божилов е бил открит в 74-годишния Симеон Стоев, бивш военен.

Обратно в новината

Коментари - Пистолетът на самоубилия се Божилов е намерен в бивш военен | Днес.dir.bg

Коментари

МВР пак разтяга "Приказки от хиляда и една нощ". Работа за пет пари не могат да свършат (по-точно не искат да свършат), а само искат увеличение заплататите. На какво отгоре? Само като им видите тресящите се шкембетата (бременни поне в 8ми месец) и ви става ясно що за работа са свършили и вършат ... Българинът се самозащитава - това е единствения му изход.

Добре де, Главният секретар на МВР си е мутра и може да избълва всякакви простотии в ефир, стига да е в угода на мутрагеньо, ама в тая пловдивска полиция всички ли са безгръбначни тъпанари, та позволяват на техен гръб да се разиграва тоя фарс!

Нали не можел да върне 40 000 лева на брат си и не можел да живее с този срам, затова се самоубил?! Вчера това казаха тук по случая. Сега казват, че дължал пари на определени хора... Защо ни давате по лъжичка информация? Още не съм убеден, че този мъж е посегнал на живота си и е оставил жена си и детето си. За наркотици ли става въпрос? На полицейската мафия ли е дължал пари от наркотрафик? Натривките от ръцете му показали ли са наличие на барут?!

Ще покажат, ще покажат, всичко сме предвидили.

Нескопосната версия за самоубийството не е никакава изненада. Когато се стреля отблизо от 0 до 20 см пламъкът от изстрела изгаря всичко и на дрехата се получава изгорено петно. Ако има полиестер около дупката от куршума се образува твърд разтопен състав - признак за близък изстрел. Това обаче не е гарант за самоубийство. Друг човек може също да стреля от 5-6 см с цел да имитира самоубийство. Най-смешно е ,че енсията има тайник зад печката, та нали сега с един детектор за метал веднага се открива къде по стените има метал. Нашата полиция се учи от Началника си, който от дупка 17 метра в Пентагона направи извода, че е направена от Боинг с размах на крилата 39 метра. Не се намериха ни крила, ни мотори, а само шоф книжка на извършителя. Ако в. пенция е наистина с ментални проблеми той предварително е набелязан да поеме вина , такава каквато му вменят, за да се затвори Заповяданата версия.Въф форума преди дни беше споменато, че убитият е бил през дек'16 на едно Горещо място в Сев БГ и това е причината.

Това , че предсмъртно писмо не е намерено при първи оглед е 100% гаранция за шашма-джумбарлак. Нещо се крие , явно не е изпипано добре , така както не бе изпипана версията за Лукан, след 40 дни намерили Макаров зад радиатор. Айде бе! И с този пистолет е убит по-рано и Ша. Значи убийците на Министър -предс нямат пари да купят качествено оръжие и ползват неудобния Мак. за 120 лв ???. Ехехеее! Нека всички БГ си зададат въпроса какви тъпунгери са фъф Властта и управляват и докъде ще я докарат с тези фалш дипломи и шуробадж!! БГ -ФИНИТО КАПУТ!

мноо татуси, много нещо, много бизнес

Ченгели и подопечни мутри нагласят работата и си намират местен бушон за няколко хиляди да им изпере фалшивия джакпот.. Луда работа, мангалите май интегрираха българите вместо обратно!

Толкова тъпо, тоолкова тъпо! Мутрата се бил самоубил! Няколко дни след смъртта му доктори намират предсмъртно писмо, което некадърни ченгета преди това не са намерили, щото не са му пребъркали джобовете! То бива дебилщина, ама чак пък толкова! Кретените в управлението на държавицата са решили, че и всички под тях са вече само кретени!Дълбоко прогнила съдебна и всякаква друга власт!

То няма много варианти по случая: 1. Нашите полицаи са олигофрени, защото не могат да открият два дни писмо, което не е скрито някъде по къщи и мазета, а в джоба на умрелия. 2. Нашите полицаи са подкупни, защото потулват случая.

Как пък не се е самоубил тази мутра, че и написал предсмъртно писмо:)), вие ни взехте съвсем на мезе.

Как пък не се е само

много месо, много нещо вееее, дейба и охранени суяци дейба, болно оядени търговци .... бизнесмени! говна мръсни. То яло яло не знае мярка, че са и надраскал да не са вижда в тъмното, ... маскировка един вид! Престъпници ниедни! Крали крали, че почват да се избиват след т'ва ....

Майтап бе Уили.

Явно авторът на гекста не прави разлика между ваеннослужащ и граничар. Зе сведение на злостните коментатори, граничарите са контингент на М В Р.

които толкова са затъпели в мисленето си, че никога не са могли да осъзнаят разликата във ведомствената принадлежност (подчиненост) на хората от бившите Гранични войски, защото за тях всичко що е свързано с войски е военно, та в това число и Строителните и Транспортните войски. Истина е, че офицерите за Гранични войски някога се обучаваха, като курсанти, във ВНВВУ "В .Левски" във В. Търново, но истината е че Гранични войски и Вътрешни войски бяха на подчинение на МВР, а офицерските кадри за тях се готвеха във военните училища и след това преминаваха и допълнителна специализирана подготовка. Та за това няма да приемат че вече изперкалия и превърнал се в клошар 74 годишен бивш граничар не е военен, а е бил от състава на МВР! Нали знаете че на човек насила акъл се взима, но не се дава?! За това не си правете труда да убеждавате в каквато и да е истина тези, които по начало не знаят за какво става дума и не можете да им дадете акъл и да им промените мисленето!

Ако има психодиспансер за идиоти, тоя фатмак не е лошо да затворят там.

Представям си "бизнесменът" от снимката до друг бизнесмен, например изпълнителния директор на Метро. Единият от двамата със сигурност не е бизнесмен.

Цялото фейлетонче го описах 10 мин след като се появи съобщението дни преди да публикуват тази пародия. Как - защото зная нашата полиция ни пази. Господа разследващи не сте оригинални

Не се чудете, Ганьо си е крадлив по природа,но на дребно, той няма акъл да краде на едро, само ако е на държавна служба тогава е номер едно в краденето. Крадлив е защото е прошляк, а е прошляк, , защото хиляда години е копал и гледал добитък, за всичко останало се иска акъл, а го няма. И си донажда с крадене, най вече от държавата, пък ако падне случай и от другаде. Но най го яд когато някой краде повече, затова и мрази политиците. Ако попадне на тяхно място обаче, става същият, даже по -стръвен. Затова и нямаме държава като хората, когато огромната част краде кой откъдето свари, оставя зад себе си пустош. Това е истината, всичко останало е митове и легенди.

В десетката !

Сюжет за малък разказ: - клошар дето с цигара запалил огромен склад , който изгоря за броени часове -74 годишен бивш военен клептоман дето краде оръжия от трупове Абе да се смееш ли , да плачеш ли !!!!

Ха ха ха! Не знаехте ли, че бизнесмен Данаил Божилов се е гръмнал 2-3 пъти в сърцето и след като не е успял да се самоубие се е наръгал 5-6 пъти с нож в гърба!! Ха ха ха! Горкия Симеон Стоев! Дали са му някой лев да каже че е взел пищова!!

Пародия на Полиция, пародия на Държава!! Не знам докога ще се трае това..

Докато го търпим.

Абе будала що не отиде в парламента да го поразредиш и те да са те утепали,поне щеше да се прославиш.а така си едно нищо!

Фътмака е убил мафиота за да му вземе цигарите, а кучето се е посрало от страх и се е самозавързало

Има нещо сбъркано в българина. Кражбата вече е национален спорт. Стигна се до там да се краде оръжие, с което е извършено престъпление (не че нямаше да изчезне от полицията). Сега дядката да го обвинят в убийство.

Още една мутра "бизнесмен"

Първо нямаше писмо, пистолет и гилза. След два дни се появи писмо , пистолет и гилза и клошар със тайник. Трябва да си много тъп за да вземеш пистолет до убит човек и да си оставиш отпечатъците по него . Как ще докажеш , че не си го гръмнал.

Малоумно скалъпено обяснение с подставено лице. Как решиха че се е самоубил като го е нямало оръжието на терен?! После, тоя мним венен който ще го изкарат луд, трябва да е вървял след него. При изстрел се чува доста добре, а тук да не би сега някой циганин да е минал и да е прибрал заглушителя? ..Що се излагате, бе. Поне не давайте такива тъпи обяснения че и пред децата станахте за смях.

Ей, Шерлок, защо не те попитаха тебе, ами само се излага това българско МВР !

Тоя дядка съвсем изкукал ! - как ще вземеш оръжие на престъпление/самоубийство и просто ще си го занесеш у вас ! Я сега в панделата да го пообучат малко на обноски !

Не го донесе у нас , нито у вас , ами у тях!

И как пък няма следа от парите- някой го е самоубил и му ги е взел.

TIREX

къф бизнесмен тоя бе?алооо? тъп и беден.

не научих нищо хубаво.Чаплин

бас държа, че е бил по-богат и умен от тебе

Този на снимката ли е 74 годишния фътмак? Полицайте и фътмаците са клептомани, кражбата и лъжата са техните любими спортни занимания, напоследък и протестите за повече пари..

Отрепко, това на снимката е човека, който се е самоубил!

Има нещо гнило в тая работа!За какъв дявол,му е било необходимо,да се самоубива тогава,когато е излязъл да си разходи кучето!?!Можеше да се самоубие в къщи,по всяко време!

кучето безспорно е свидетел.Абсолютно сигурно е че ще го премахнат с отровна пържола от Минсъвета.

Eй, доживяхме накрая убития да "разплете" случая. Явно е бил отчаян човекът, но не чак толкова, че да не пожали разследващите "органи". Мдаа, да го въведат със закон това - Всички самоубийци задължително да оствят предстмърто присмо с ясно посочен план за осъществяването му и мотиви.

Аз лично написах, да се търси бивш военен, или бивш полицай!:))) Верно ,че по повод, на евентуални извършители на убийството, но все пак познах !:)))

Хм,хм,стига версията,която се пробутва да е вярна!

Пълен фарс!! Сега ще кажат и колко от цигарите е изпушил. Сигурно и те са били в тайника--пълен смях!

В царска Бългсрия, военните са били образец на чест и достойнство, в комунистическа България и след това, на корупция, престъпност, безчестие и всичко най лошо и противно.

Сега да се окаже, че със втория намерен пистолет са извършени всички неразкрити убийства с пистолет в Пловдивската околия и ОДП-то да стане отличник по процент разкрити убийства.

Така става докато държавата ни се накани да вкара работна ръка от чужбина за нуждите на ''бизнеса '' - Бизнесмените ни ще започнат да се самоубиват , кой с каквото има ! После ще се напълни с работници , ама пък няма да има бизнесмени - да видим тогава откъде ще ги внасяме ?!

с две думи "Умно село"

Работници от чужбина,,че то сега си имаме предостатъчно, отиди в емигрантския център в Хасково и си ги наеми, но за 200-300 Евро на месец не знам кой ще ти се върже,емигрантите на планетата Земя работят в чужбина за да спестят, пробвай с марсиански емигранти те могат да пасат трева и да живеят в космическите си кораби :)

То май няма престъпление и банда в България в която да няма замесен бивш или настоящ военен или полицай.

Това се знаеше че клошарят ще да е виновен ама нали дейност трябва да някаква ченгетата та за това толкова време търсиха необходимия ''виновник''..И най тъпия след толкова приказки не би държал такова нещо за което се говори за него в дома си..

Тия пловдивски клошари са като платени протестъри. Щом ти потрябва изкупителна жертва и хоп-клошарят е винаги готов.Защото "склонност да събира разни вещи" си е точно клошар, но със собствено жилище.

Този случай взе да върви хронологично като запалените от клошаря сгради ( на незнам си какво) в Пловдив. Много удобно се появиха изведнъж свидетелите както и този дядка.

Общо взето дебатите се водят около това : Защо се е прострелял сам в гърдите, и как си е завъртял китката ?! Мен пък ми е по-любопитно : Какъв точно ''бизнесмен '' и на кой вид ''бизнес '' е представител въпросният бизнесмен - това ще обясни и причините за ''самоубийството '' ! Друго интересно е и : Защо пенсионерът има ''специален тайник '' между печката и пода ?! Ако този човек от снимката е ''бизнесмен '' , това обяснява и състоянието на родния ''бизнес'' и защо той страда от липса на кадри и то '' високо квалифицирани кадри '' !!!!!

Глупости на търкалета, заеби...

ТИЯ МУТРИ С МНОГО НЕЖНИ ДУШИ ... САМОУБИЛ СЕ ЗА 20 000 ЕВРО - КОЛКОТО СТРУВАТ КАЛНИЦИТЕ НА БЕНТЛИТО НА ВАСИЛ БОЖКОВ ЧЕРЕПА :)))

Мутрите с нежни души , а ти с празна глава и гнила душица!

да не вземеш и да заплачеш за доказателство .

Този сценарии надцака оня за тютюневите складове.

Звучи твърде наивно...

Остава да намерят и цигарите в кучето и всичко ще се изясни ;)

Доста рисковано си е в тия жеги да вкараш в ареста 74год. човек. Да не вземе сега и той да се гътне-я от жега, я да се самоубие от срам. Тогава случаят ще е окончателно затворен.

Абе какви са тези лигльовци татуирани дето взема пари на заем пък не може да ги върне и предпочита да се самоубие ? Мутра ли е този ?