Петков и Василев представят утре политическия си проект в емблематична сграда

Той се нарича „Продължаваме промяната”, още няма яснота коя ще е партията мандатоносител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След шеметния "политически проект" Бареков, генното ИНЖЕНЕРСТВО в политиката разцъфтя умопомрачително. Че Славка Трифонова, че бабикянките... В случая обаче инженерството освен политическо е и финансово с голямо ЗАЛАГАНЕ. ТУКА ИМА - ТУКА НЯМА.

Тия харварди овладяха финансите на България за нула време. Два милиарди и отгоре допълнително в хазната за няколко месеца. Даже пиарите на Боко не знаят какво да му кажат.

От 40години слушаме за промени и нови проекти и всичко върви надолу и надолу ,а хората мизерстват!

Резултатите от прилагането на правителствената "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА ИМА ТАКЪВ НАРОД", обяснява защо чак сега започнаха да се провеждат изборите до дупка. Може би, след преминаване на зимата, ще започне "СОФИЙСКАТА ПРОЛЕТ" с нови извънредни избори.

Нека представят нов проект, лошо няма! Но нека да видят и цените на горивата как скачат яко нагоре! И с тези мизерни заплати не искаме да стоим на студ! Нека някой да озапти тази комисия с дъртия, който не го смениха, а имаше толкова рокади по върховете!

Разбийте ШАЙКАТА гербсп - дпс

КОЙ ГИ ФИНАНСИРА ТЕЗИ ДВАМЦАТА ??? ЗАРЯЗАЛИ МАЯМИ И ЗАПЛАТИ ОТ МИЛИОН В ДОЛАРИ ТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!

Боко с тюловете и пачките! Ок?!

от дс

Предните "спасители" от държавна сигурност, няма отърване от комунистическате престъпници. Какво точно свършиха тези двамата?

А комуниста Борисов какво свърши, освен да си напълни чекмеджето ??? След три мандата на Герб България е най-бедната държава в ЕС,

Аааа, тя преди това беше най богатата

Боже, и тези ли ще ни причиниш? И двамата лъжци, а единият и крадец!

На добър час.изритайте тези дето бяха в двата парламента,защото показаха какви идиоти са в листите им.

Все още никой не е издигнал Радев за нов президентски мандат. Явно това ще направи партията на лъжеца и крадеца, като по този начин ще си помогнат взаимно и ще съберат гласовете на максимален брой абдали. Предстои да я напазаруват - вече я подготвят, тази на уж "средната класа" . БСП ще гласуват за Радев по руска линия и то задължително. ИТН на Чалгаря вече заявиха, че ще гласуват за Радев. Отровните, Мамаята, Израждане, Дай България, всички ще подкрепят Мунчо. По този начин печелят максимално и Радев, и педеразите (крадеца и лъжеца) - Мунчо втори мандат, а пееразите значително присъствие в парламента и министерски постове в следващото правителство. Ше им позволим ли?

А после лява ръка десен джоб.

С парите на Прокопа пазарят партии. Пореедната патерица на Подай Ми маджо. Или резервен вариант?…

В настоящия сценарий всеки влиза в ролята, получава си хонорара, идва другият. И така до пълното изчегъртане на държавата, за да могат всичките престъпници в купом да правят, каквото си поискат.

Страхувам се, че ми наподобяват Бареков, ... защо ли???

вече 30 и кусур годин... и края на тая промяна (или липсата на такава) не се вижда... дерзайте, ние оттатък океана ви гледаме и ви се радваме, но отдалече

Ако събитието не бъде отразено в Комсомольская правда, все едно, нищо не се е случило.

Човек лесно се досеща кое е най-важното за него в личен план: - да е здрав; - да има къде да се лекува, когато се разболее; - да има добри доходи; - цените да са поносими и да не растат спекулативно; - бизнесът му да работи; - да няма висока престъпност; - да има органи на които да разчита при нужда – полиция, съдебна система, държавна администрация и т.н.; - да си позволява ходене на почивки, ресторант, театър, спортни събития и др.; - да може да пътува спокойно в чужбина; - и т.н. (каквото се сетите). Ако си следваме интересите, лесно можем да изберем за кого да гласуваме. По-добре да заложим на сигурното, отколкото на някакви хипотетични нови проекти.

АЗ НЕ СЪМ РОБ!

Оказва се, че всички сегашни политици в България, и стари и нови, имат някакви кирливи ризи, от миналото си или от миналото на своите родители. И постоянно ги вадят един срещу друг в политическата борба. Един бил мутра, друг служел на чужди интереси, трети бил корумпиран и т.н. Добре е да се знаят недостатъците на политиците, но когато всички имат недостатъци, е трудно да изберем за кого да гласуваме. Затова се налага да видим кое е по-малкото зло. А единствените критерии, които всеки би трябвало да прилага, са неговите лични интереси, които изброих по-горе. Тези лични интереси обаче зависят от интересите на държавата като цяло – вътрешната и външната политики, които са задължение на управляващите партии и коалиции. Затова преди да гласуваме трябва да си припомним как различните партии са се справяли досега с управлението на държавата. При кои сме се чувствали най-добре. При кои България се е развивала добре и е била уважавана в ЕС. При кои имаме повече чуждестранни инвестиции и повече средства по различните европейски програми и т.н. Имали сме много „месии“ досега, които обаче или са се проваляли, или са ни излъгвали. По-добре е, според мен, да заложим на сигурното, отколкото на някакъв нов експеримент. И да заложим на тия, които са доказали, че работят за българските интереси, а не за чуждите.

Общи приказки. В ЕС сме били при управление на ГЕРБ. Дали заради ЕС или заради ГЕРБ или комбинацията не е ясно, но държавата и обществото тръгнаха стабилно надолу. В интерес на истината не само в България е голяма каша. У нас колкото повече евреи и комунисти на власт толкова трудолюбивите и честни честни българи живеят зле. Не че другарите и хевретат а го искат. Но това са фактите засега. Гласувайте за умни и родолюбиви.

Глупаво име са избрали, дано да не остане това за име на партия.

Емблематична сграда- тоалетна ?????

Тези господа как и от къде се появиха и откъде Радев ги познава? За Янев и Рашков знаем, но тези?

>>>>> А пазаруването в кафенето ще бъде ли безплатно, за да знам дали да дойда? Защото тези двамцата първо трябва да си намерят партия, която да им купят и която до момента нямат уговорена. Второ, трябва да изградят структура, платформа и програма, което няма как да стане за 2 месеца. Трето, трябва да си намерят депутати, които да искат да бъдат техни марионетки, защото те "няма да приемат някой друг да им нарежда". Явно не са помислили за тези неща, защото са се надявали да им дадат министерски места в редовно правителство, а сега ще трябва да се състезават като всички останали. Първоначалният проект пропадна, замениха ги бързо с друг "харвард" в служебното правителство, с което решиха два проблема наведнъж и забравиха за тях. Сега ги оставят на доизживяване да се оправят сами. Да дадеш пълна власт на някой, (без никакъв контрол и обратна връзка за свършеното), който не казва какво ще прави, с кого ще го прави, как и кога ще го прави и какво ще стане, ако не го направи, е равносилно на надеждата при търкането на билетчета с награди. Може и да стане, ама едва ли!

Пълни идиоти,без срам,морал....Дошли да излопат колко могат от 30 млд дето ги чакаме в подкрепа на хората за кризата. И после друм да ни няма в скъпарските си имотчета в чужбина!А простия народец,за пореден път повярвал на поредния олигофрен да чака следващия кръвопиец! Скоро ще ви помете народа,мошеници смотани! За 3 месеца ни разказахте фамилията! Дадохте на пенсионерите по 60 лв,с инфлацията им дръпнахте 100!!! Ама Деса си тропка с обувки за 2000 долара,чантата на Дончева струва 8000 евра,Рашков сере в 19 имота с по 12 тоалетни,само от парите на джиповете и охраната на Славун може да се изхранят зимата 5000 пенсионери!

Щели да продължат промяната. Още ли ще се вдигат цените? Кого и какво още ще чегъртате? Че то много не остана.

Или си мислиш,че на тия двамата,изцъклените им дреме за народа????? Ха-ха-ха!

Тези двамата, ще шият новите дрехи на Царя

Поредните парашутисти, най вероятно синчета на номенклатурци от близкото минало Ако са завършили в харвард биха мигли да са най малко CEO на голяма компания с 500к- 1 мил заплатка и още толкоз годишен бонус, в нормална държава и да творят. Факта че се занимават с бг политика, значи или не стават или са програмирани да дойдат и да краднат от някой. Нали вече веднъж мина номера с юпитата? Сега пак ли?

При такъв прост народ,пак!

Не мога да прочета нищо свястно от глупави коментари. Не формирате мнение в хората. Спрете се. Ще гласуваме за тези момчета.

Ми не, няма да гласуваме за тия момчета

ревете ли гробарски тролове скапани реветееее

а коя е сградата ? обредната ? костурица за сватба или погребение ще свири ? а може би ЦСЗ, при бай Ставри ? или женския пазар - там продават еФтино. а може би Джъмбо, кат са вдетени Радев да има с кво да си играе или Кауфланд - марка Бреййййй, от канада ? Ококорения Хамстер има ли си номерче, кой му е 'стопанина', да не го приберат като бездомно куче

Кире мачкай троловете на мутрите и чалгарите народа сме с теб!

Глупости! Тези двамата си поверваха! Поредната стръв за шарани. Единия нарушава конституцията, а другияплагиатства и краде от съдружниците.

И кого хвалите бе, хора? Отрочетата на Румен естонеца! Харвард 1-Киро канадеца- лъжец, погазващ законите и Харвард 2- Кокорчо-измамника, ограбил колегите си. Това ли са ви идолите? Копия на Милен Велчев и Н.Василев. Баси изтрещелия народ! Нали се борихте за справедливост, почтеност, законност, високи доходи! Какви доходи? Чакайте страхотна инфлация, още повишение на цените на всичко абсолютно! Който оцелее! Продължаваме измамата!

Ще се молите ГЕРБ и БОРИСОВ да се върнат на власт и да управляват!

Най-обикновени измамници....

Не сте прав, не са обикновенни измамници

Киро Лъжата се опита да отстрани ръководството на ББР като подаде необходимото още преди да е издаден указа за назначението му. Киро Лъжата източи цял язовир само и само да клевети ГЕРБ по поръчка на шефовете си Киро Лъжеца одобри раздаване на заеми без гаранции от получателя. Гаранции ще дава българския народ... Киро Лъжеца доведе банда албанци, представи ги за немци и сега ще им плащаме 70млн лева, още не се знае за какво Според мен този човек има психични отклонения.. Сериозно го казвам. С такава лекота твори горните издънки и си вярва, че това не е проблем... Такива хора са опасни

Режисьорът и бивш депутат от СДС Евгений Михайлов постави няколко въпроса във Фейсбук. Той е озаглавил поста си "Прости въпроси за неудобни отговори: Какво трябва да са ти обещали, за да се откажеш от канадското си гражданство? Кога трябва да са ти го обещали, за да се откажеш още преди изборите на 4 април и преди да се знае дали въобще ще има служебно правителство? Струва ли си за два месеца министерстване да си загубиш гражданството на Канада? Колко месеца служебно министерстване са ти обещали и програмирали, за да предприемеш този ход - 2, 4, 6, 8...? Кой е измислил сценария - след два поредни избори да не може нарочно да се състави правителство, за да може служебният кабинет да стане дълготраен - 6, 8 месеца? Какво са ти преподавали в Хардвард, за да може едно "дясно", харвардско момче с охота да влезе в стратегическия екип на Александър Маринов - агент на ДС "Майстора" и да стане колега на комунистическия следовател Бойко Рашков и на отрочето на Александър Лилов - Янаки Стоилов!? Как се влиза в отбора на запасните комунистически полковници, генерали и агенти на ДС, назначени в правителството, областните управи и областните управления на МВР, от резидентът Радев!? Какво политическо и икономическо бъдеще са ти проектирали, за да се навиеш да си съучастник във всичко това? Какъв трябва да е залога, за да може президентът и министърът нахално да нарушат Конституцията на България? Кой плати за цялата медийна пушилка, която да замъгли здравия разум на обществото ни в продължение на месеци? Кой стои зад цялата едногодишна дестабилизация на България? Кой има интерес от слаба европейска и натовска България? Когато си отговорите на тези въпроси, ще разберете какво ни се готвеше от миналото лято, с участието на фоновата масовка от "младите, умните и интелигентните" революционери. А, ако си отговорите със закъснение... ще бъде твърде късно да се върнем на правия европейски път... Защото Евразия ни чака с отворени обятия!

А Евгений Михайлов, какво обеща? Злобa безкрай. Кривене на душа. Демагогия и банални фрази. Банални обиди, втръснали клишета. Глупав мъж.

Тея двамата да не са се омъжили един с друг . И тука само с мурафети да ни залъгват. Радев сигурно им е кума но кой е кума , не знаем . Не знаем кой от двамата ще ражда и какви ще ги насере .

Ама верно трябва да сложим край на това лево-десно, леви мерки-десни резултати, десни мерки-леви резултати. Джендър мерките му е майката

Кирчо и Кокорчо , ако не обещаят да ни оправят за 400 дни аз съм пас .

Милко и Морко - спасителен отряд

За едни 800 дни става дума. И после ще избягат в чужбина с парите. Приличат на мошеници.

Големи шарлатани.

От два стола - на земята. Това те чака.

Имаме факти че и двамата са не коректни и са измамници и нарушават конституцията! Как адекватен човен с нормална мисъл и логика може да ги подкрепи :) Незнам :) тук сте да ви ползват!

Кажете двамата гласували с минуси :) Каква е вашата логика :) Какви хора сте и защо вашите мисли са объркани?

То и за мутрата Борисов има факти че е измамник , но "суверена" си гласува ... еле пък за Слави - също. Така прави народа. Гласува си.

Тези двамата са на заплата при черепа, убиеца и т .н Мръсна паплач . Дано да не гласувате бе измикяри, селски парчета

Тия двамата да не са хомодвойка?

И тройка с виден НАПаджия!

Какво стана с канадското гражданство?

Много работи чиляка, нема нема време да иде за 2 часа да и вземе бумагата от Канадското посолство :)

От тия двамата клоуни и кавали не става абсолтно нищо, освен с чужди пари да си купуват рекламно време. Чудно ме е, как е възможно въобще някой да им се връзва на глупостите.

Онези три партии (ИТН, ГЕРБ. БСП) дето в два парламента и шест връчени мандата се показаха като пълни неудачници и без грам кураж да предложат правителство, пак ли ще участват на избори!?

ПАРТИЯАТА ЩЕ СЕ КАЗВА КО & КА КОКОРЧО И КАНАДЕЦА. ИНАЧЕ БАЙ ГАНЮ МУ БЕШЕ МАЛКО КАК ГО ОПРАВИХА ЮПИТАТА НА ЦАРЯ, ТА ОЯЕ ИСКА. ГАНЮ ИСКА ЮПИ ЯКО ДА ГО ДУПИ

Хайде тебе Бойко ще те дупи, споко тъпако!

СМЯТАЙТЕ КОЛКО Е ПРОСТ СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКИЯ НАШЕНЕЦ, ЩОМ ЩЕ ДАДЕ 10% НА АБСОЛЮТНО НЕИЗВЕСТНИ ХОРА. НИТО ГИ ЗНАЕМ КАКВИ СА, ПЛАТИЛИ СИ ХОРАТА ЗА ТВ-РЕКЛАМ И АЙДЕ - ГАНЮ ГЛАСУВА. НЕ СМЕ ЕДИН МАЛЪК, НО МНОГО ПРОСТ НАРОД.

Известните са тиквомутрата и доганя- твоите хора,ама няма да ти стане номера.

Абе я си гласувай за който си искаш и ни остави на мира!

БАЙ ГАНЮ, ГОЧООЛУ и ДОЧООЛУ правят политически "проект". Хип-хоп-троп-ОП!

Политическа партия "Поредната пирамида"! Вярно е, не е омраза! Не е омраза когато изнасяш факти, а когато изнасяш необосновани, недоказани твърдения с цел дискредитиране на опонента. Тук фактите са налице - Асен Василев е откраднал интелектуална собственост, хванали са го и той се е споразумял да направи пращане - непочтената постъпка е налице, неопровержима! - Кирил Петков излъга за двойното си гражданство и наруши Конституцията на РБългария, той е доказано лъжец и измамник!