17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай Боже по често такива новини, само така ще изчистим паразитите.

Направи добро, за да изядеш лайно.

е малко трудно казано.

на 40 години тия са пра-пра-баби вече... Намерил с какво да се ебава...

няма ли най-сетне да почистите страната от тези паразити? ПОЗОР!!!

С циганки никога не се постъпва така.Колкото по-малко имаш контакт с тях ,толкова по-добре.

Пенсионерът връзва като член на Ндрангета и ще си изживее старините в тюрмата в родния си град,освен ако не му е писано да е столетник.

Искал е да топи чушката, ама нейсе.

пенсионер - клошар бил убил ромка премлъзнала около кофите за боклук , може би,, която бил поканил да се стопли, а тя не била искалада си тръгне ? гладни, премръзнали, неработоспособни - без изход

мила, родна картинка

хем не е установена причината за смъртта, хем пенсионера я е убил. ало, редактора, тоя пенсионер може да ви осъди!

ще бъде съден за "лишаване от свобода"...Завързал я е, тя не може да излезе от къщата, това е инкриминирано деяние...

clickbait shit сайт станахте

Подобни новини свързани с цигани, клошари, психично болни, склерозирали старци, наркомани и други, трябва да бъдат отделени в специална секция, а не сред новините свързани с нормалните хора. И да ги четат само тези, които ги интересува.

Това е част от живота и част от реалността. Да си затваряш очите не значи че няма проблем. Нормалните хора би трябвало да ги знаят и разбират тези неща, както е в нормалните западни държави, където за такива хора със специфични потребности си има съответната грижа, а не са оставени на улицата на самотек.

petrovito

не е зле да цитираш и конкретните държави, щото в най-западната клошари и бездомни са си стандарт и начин на живот

Anachronos

petrovito В Русия още през 60-те е създаден цял град за хора с всякакви увреждания. А тук дори през любимия ви социализъм не можеше да видиш инвалид. Беше си като атракция ако видиш на годината веднъж някой. Навсякъде обществото игнорира и избягва инвалидите и психично болните. Само не ми казвай че жена ти е инвалид. :)

брей кви работи стават по БГ-то..... ставаме титани на мисълта.... и предвиждам че скоро ще има бум на интелекта и науката в БГ.... как да не се гордееш че си Българин.... клошари мангали СЕЗАЛ....

Защо СЕМ не глобява медиите за подвеждащи или неточни заглавия на новините им???? ДИР, прочитайки статията, излиза, че нещата не са точно, както сте ги озаглавили. Вчера имахне заглавие "УЕФА изхвърля Манчестър Сити от Шампионската лига", а вдруги медии беше "Манчестър Сити може да бъде изхвърлен от Шампионската лига"

Тоя да не е взимал уроци от Анита Мейзер...?

Дали става въпрос за клошарска свада или за садо-мазо ,абе извратена работа -отвсякъде .Ама такава ни е държавата.-Даже и убийствата не са като при другите хора.

Държава от скотове !

По времето на Тато такива новини не се съобщаваха. А сега видите ли, ето ви демокрация.

Демокрацията приятелю сама по себе си не е лошо нещо ! Демокрацията приятелю е като хубаво скъпо вино . Трябва да имаш вкус да и се насладиш , не може да го смешаш с лимонада от 40 стотники и след това да се изпъчиш и да кажеш че виното е киселяк... Та демокрацията е свобода - да твориш , да работиш , да се развиваш , да пътуваш... Това че вие българите използвате демокрацията , за да се връзвате със сезали и да се бесите НЕ Е проблем на демокрацията..... Има ли нешо което е неясно на някой социалистически чук ?

Да живее парижката комуна ,анархията и пречистващата жестокост на първите 10 революционни дни .

Като ви гледам тука сте от "философ" нагоре. Все недоклатени "мислители", само дето не спите в бъчвата.

съобщаваха, така нищо не оставаше скрито...