Педиатърът проф. Лисички: Много внимателно с ваксините против COVID при деца от 5 до 12 г.

Въпросът е дискусионен - дали да жертваме децата заради комфорта на възрастните, смята началникът на клиника по педиатрия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Эх раз! Ещё раз!! Ещё много-много-много-много раз!!! Ковидно: Третата доза укрепва имунната система, така че след четвъртата вече сте защитени. Когато 80% от жителите получат петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, защото шестата доза спира размножаването на вируса и предотвратява разпространението му. Спокоен съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни, а от осмата доза няма защо да се страхуваме. Клиничните проучвания с деветата доза показват, че антителата са по-стабилни след десетата доза. Единадесетата доза гарантира, че няма да има нови мутации, така че няма причина да се критикува идеята за дванадесетата доза ...

от нета: Модерна вече спечели 40 милиарда долара от истерията Омикрон и няма да има нищо против от сериозна добавка към тази сума. Инвеститорите предположиха и познаха, че най-лошата информация за новия вариант на Covid-19 ще бъде добра за цената на акциите на Модерна. От 24 ноември производителят на ваксини добави 40 милиарда долара към пазарната си капитализация, повече от една трета. Това е цената за над 3 милиарда допълнителни ваксини, предаде Ройтерс.

Не разбрах как точно жертваме децата?!?! Едно повръщало и му станало лошо - наистина, огромна жертва! В Израел 150 умрели, ама сигурно защото предната вечер са пили вода?!?!

Разумен глас на фона на платени лица като Бацелова и хор, Шаркова, Гломб и др. Знаем ги!

Значи те са платени ама тоя не е щото просто има мислене близо до вашето ? ммм ... логика.

Този професор не вземе да обяснява, защо жертваме децата с полиомиелитната ваксина примерно? Кога последно е имало у нас случай? Че и формално погледнато там редовното миене на ръцете елиминира опасността съвсем? Така ако тръгнем да разсъждаваме ще се върнем стотици години назад и после ще се чудим как да върнем загубеното.

Над 95% от заразените с полиомиелит, боледуват безсимптомно, а около 5% - като летен грип с диария. Проблем има при под 1% имунокомпрометирани (когато започват да пръскат масово с ДДТ, това вдига добивите със 75%, но разболява и уврежда необратимо много хора, особено деца).

Жертвите на ваксиналния полиомиелит са доста повече от тези на дивия вирус. Искам да кажа, че понеже си неук, избра много неподходящ пример. Виж, дифтерията е друго нещо и е с наистина висока смъртност, особено при децата, но не се причинява от вирус, а от бактерия. Коклюшът - също! Отново бактерия.

антиваксър на който много малко му трябва за да подхване антивакс лъжи и простотии. Точно за това разни професори е добре да внимават какво и как говорят. Има сума платени, откачени и просто тъпи готови да тълкуват превратно всяка дума.

а също им Сменете и Пола за да Могат да станат Министри в ЕС, иначе нямат шанс за Успех в живота!

Всички Бели деца Трябва да Бъдат дадени в Жертвоприношение към нашият бог Молох! Обещали сме на Бафомет!!

професора, вируса как се отразява на малките? А какви са последствията в дългосрочен план? Понеже ваксините дефакто носят същите антигени като него. И вероятността да го срещнат освен това е огромна.

Че в краткосрочен план мрат като мухи от инжекциите, особено бебетата, но ти не вярвай на FDA, защото ако не ги ваксинираш в дългосрочен план може от вируса нещо да им стане.

за нещастниците, които плюят: Лисички е едно от двете светила при детските автоимунни заболявания в България. Другият е проф. Стефанов. И да, ваксините при децата често отключват автоимунни заболявания и деца с автоимунни заболявания по преценка на лекаря пропускат далеч по-важни ваксини от тази за ковид-истерията.

още по-често отключват автоимунни заболявания от ваксините. И преценката на лекаря е правилна, когато се касае за ваксини срещу полиомиелит, например. Вероятността да срещне детето полиомиелитен вирус е нищожна. Вероятността да срещне САРС КОВ 2 обаче е огромна в момента. А коронавирусът освен антигените на ваксината носи и други които предизвикват реакция също и за разлика от ваксината се размножава със седмици в организма. Кое е по-големият риск за детето така погледнато?

Лисички определено е този, който знае.

"И въпросът тук е трябва ли да жертваме децата си, за да осигурим комфорт на възрастните. Достатъчно жертвахме децата!!! Лишихме ги от нормално обучение; две години ги лишаваме от свободно общуване с връстниците им, от ученически екскурзии, от допълнителни занимания и спорт. Наблъскахме ги с чувство за вина, че разнасят заразата и разболяват баби, дядовци, родители и учители (впоследствие се оказа, че това въобще не е така, разбира се). Хайде, стига вече! Всеки има глава на раменете си и трябва да направи СВОБОДЕН И ИНФОРМИРАН ИЗБОР дали да ваксинира себе си и децата си. Особено децата!

Това е! СВОБОДЕН И ИНФОРМИРАН ИЗБОР! Не на принудата!

2021-11-30 16:26:27 Обаче (нерегистриран) Производителите още не са се произнесли за ефективността срещу "новиЯ" вирус... //////////////////// Я да видим, какво казват производителите? "Главният изпълнителен директор на „Модерна” прогнозира, че съществуващите ваксини ще бъдат много по-малко ефективни срещу новия щам Омикрон на коронавируса. Стефан Бансел също така предупреди в интервю за „Файненшъл Таймс”, че ще отнеме месеци, преди фармацевтичните компании да могат да започнат мащабно производство на ваксини, насочени към специфични варианти на SARS-CoV-2."

Ти математика учил(а) ли си в училище? Разлика между "много по-малко" и нула правиш ли? А значението на думата "прогнозира" разбираш ли?

Със сигурност съм учил математика, а не само аритметика. При това, изненадващо за теб, пълния курс на ВМЕИ, в ЕМФ. Та, по-спокойно го давай, друже. И, другото, дали не ти минава през ум, че този господин, като производител на въпросната субстанция, няма как да оповести, че ефективостта му е нулева, защото... ами защото. И, между другото, познаването и особено стриктното следване на граматическите правила, съвсем не означава това, което си въобразяваш.

Ще се фъксинирам след Мангъров!!!!Честна пионерска!!!!

"Израел пуснаха една статистика, че те имат от началото на пандемията фатално завършили деца с Covid само 150 на фона на милиони боледуващи." "Само"?

Е, това е положението у нас! Жертваме се като се ваксинираме! Ами, как да убедиш хората да се ваксинират с такива послания? При това, от лекар? В повечето страни от Европа щяха да му спрат лиценза, само в БГто - вместо това, му дават медийна трибуна. Браво, няма що. Затова мрът по 200 души на ден, по една самолетна катастрофа всеки ден.

Заради това, че глупакът се е изтървал да каже истината ли? Теб това ли те тревожи? Истината? След като дори производителите на тези препарати са категорични, че те нямат никакъв ефект срещу "новият" вирус, какъв е смисъла? Или дай да инжектираме "субстанцията", да приберем едни парички, пък на уфсите... ЕПМ? Така ли?

Производителите още не са се произнесли за ефективността срещу "новиЯ" вирус...

Защо говориш глупости, бе човек? Как да не са ефективни ваксините? В ЮК има по 50к заразени на ден, а умират ок 100. В БГто, 3к заразени, над 200 умрели на ден. При над 10 пъти по-голямо население, 2 пъти по-малка смъртност. На какво се дължи това? Не на конспиративни мисли, а на ваксините. Друг е въпросът, какво ще е положението с новата мутация. Все пак, нещо е по-добре от нищо.

те по принцип си умират по 25 души в БГ всеки ден. Ваксинирано говедо, трябва да се чуят различни гледни точки, а не само една! Разбира се, че НЕ трябва да си вакснираме децата, олигофрен. Естествено, че ще му дават трибуна, няма само Радка, Патка и Ангел да слушаме. Тях ги чухме вече.

Това, че ръсиш обиди, не прави изказването ти по-убедително. Всеки знае да ругае и псува, ама трябват аргументи и интелект, за да изградиш и защитиш теза. По-кротко.

"като имаме предвид, че все пак не всичко знаем за ваксините," /////////////////// И след като " все пак не всичко знаем за ваксините", защо ваксинирате насила хората?! Че и на децата посягате?! Съд за вас!

Защо само за ваксините? Да не би да знаеш всичко за лекарствата? Или за храните? Или за алкохола? Ама ги мааш по 2-3 пъти дневно, нали?

Ама никой не ме насилва да ги пия, нали? Не са задължителни, за да отида на театълр, ресторант или на работа? Имам избор да не ги взимам и това няма да се отрази на социалния и професионалния ми живот. Толкова ли не схващате разликата или де правите на малоумни?

Аз нито пия алкохол, нито пуша. Ти как разбра, че "маам" ракия ката ден? :))) Не с тая злоба, човек. Не разбираш ли, че става дума за принуда? Принуда, насилствено да те принудят да участваш в медицински експеримент? И ако лекуващият лекар ми предпише лекарство, след което ми заяви, че си няма представа как действа и какви ще са последствията за мен, знаеш ли какво би му се случило? Учудващо е, как всички знаете за какво става въпрос, но се правите че не разбирате, пришивайки на съвестните хора обидни етикети.

Кое НЕ знае и НЯМА откъде да научи? Аман от разтягане на локуми.

Не бих се доверила за нищо на доктор Лисички. Не зная призвание ли е, но господинът не става за педиатър.

Разбира се с тази фамилия изобщо не е за вярване.

Ваксинираните пендели яката пишат в дир а. Още малко и я леко грипче я тромбичка ще ви хване и ще ни отървете от тъпото ви писане.

поредния Мангър, за който досега не беше се чувало много, ама намери начин да се рекламира и да добие национална популярност. Фееричен тъпак, който би следвало да остане без лекарски права, ако имаше гилдия на среща си. Какво значи въпроса "Дали да жертваме децата заради комфорта на възрастните" бе урод? Кого точно жертваме с ваксините бе? Умрелите от вируса са жертвите. И жертваме обучението на децата си и комфорта им заради тези жертви. И няма как да е комфортно, когато са толкова много. Отделно, значи няма проблем да ги ваксинираме на 12 ама на 11 и половина си е страшно?!? Така ли бе кретен? Ама лошото е, че надали си кретен. Вероятно си наясно че говориш глупости, наясно си и с последствията от тях. И какъв изрод трябва да си за да си плюеш на фасона и професията така за едната популярност?

И как по- точно да внимавме с ваксините?

Кви лекари сте вий бе? Едно време кви лекари имаше. Антибиотик само в изключителни случаи изписваха. Ся за всяко кихване антибиотик, за сополи с температура -ваксина! Пфу! Не сме антиваксъри ний, вие се продадохте на фарма индустрията. Нима е случайно, че след предписама рецепта с конкретен пробиотик по телевизията пускат реклама именно за него. Масирани маркетингови кампании има и много пари се въртят. Не сме ний антиваксърите. На корумпираните ви уста не вярваме.

Как не ви е срам бе нещастници. ДА БОДЕТЕ ДЕЦАТА С ТИЯ БОКЛУЦИ. Да ви се върне тъпкано, ваще внуци даже да плащат за тия престъпления. ХОРА БОРЕТЕ СЕ И БЕ СЕ ДАВАЙТЕ НА ТИЯ ИЗРОДИИИИИ. НЕ ДАВАЙТЕ ОСОБЕНО ДЕЧИЦАТА СИ!

Най обичам на вън да вали сняг, а аз да съм натъпкал камината с дърва, да си пия ракийка със салата и да слушам ваксинационна пропаганда по бг. телевизия.

Единственият проблем е опасността при ваксинирани възрастни КОВИД да намери ниша при децата.Дано не стане.

Е какво има да пазите на възрастните. Нали повечето са ваксинирани и няма проблем за тях.

Затвор за наследниците на доктор Менгеле!

Искам всички ваксини да си бия, даже по няколко пъти. Може и друго да ми набият. Поемам всичко стига да е безплатно...

Най-внимателно с пеленачетата.

Педиатърът е казал възпитано: ИЗВРАЩЕНИЕ-ГЕНОЦИД Е-ИНЖЕКТИРАНЕТО С ПРЕПАРАТИ В ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ФАЗА,НА ДЕЦА,СРЕЩУ НЕЩО КОЕТО НЕ ГИ ЗАСТРАШАВА!!! ВЕЧЕН ПОЗОР ЗА -МЪЛЧАЩИТЕ ЛЕКАРИ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-САТАНИСТИТЕ!!!

Къде е Кунчев?

Абе и аз питах но никой не казва. Дано е добре човека. Зло не мисля на никого. А пък не съм ваксиниран.

Е щом не си ваксиниран, да се надяваме, че не ходиш често при баба и дядо.

Ами както писаха - ваксинацията не спира разпространението. То за сега чета че ваксините за омикрон въобще не работят. Тъй че дали е ваксиниран или не за посещение при баба и дядо все тая. Най - добре да ги пази, пак дали е ваксиниран или не не мисля че променя нещо отвъд твоята убеденост.

Страницата на Ангел Кунчев в Уикипедия е закрита, а на Мира Кожухарова активна. Та къде е ?

За тези, които нямат и не искат да имат деца е задължително да се ваксинират децата от 0 до 12 годишна възраст с 6 бустерни дози. За повечето проваксъри също е много важно да не се раждат деца, защото децата застрашават правата на мадагаскарските мравки, гибралтарските калинки и аутизма на грета тунберг...

Въпросът е дискусионен изобщо. Трябва ли да жертваме здравето на всички за комфорта на една политическа некадърна измет!? Здравните системи в ЕС не работят добре- ваксинирай! Пак не работят добре- ваксинирай още! И пак е зле- малцинствата неваксинирани са виновни! Да направим ваксините задължителни!

Не посягайте на децата, изроди!

Така това не са ваксини, няма нито едно научно доказателство за изграден доказан клетъчен имунитет срещу квото и да е от тия лайна, но има стотици доказателства ( последното публикувано този ноември в научното списание Circulation) за масови лимфоцитни възпаления ( лимфоцитни миокардити от .н.) и сериозни животозастрашаващи органни увреждания от тия възпаления след инжектирването на тия лайна......А сега посягате и на пет годишните. И лекарят тука ви каза какво наблюдава - повръщания и ужасяващи главоболия, които съпътстват и предхождат и миокардити и неврологични увреждания ( парализи, гърчове, припада и, спазми) и мултиорганно и мултисистемно възпаление и смърт...

Какви деца, какви ваксини, експерименталните продукти, одобрени за спешна употреба, не са в имунизационния календар. Родители, децата ви са здрави, пазете ги!

Най-накрая един доктор си намери топките и да каже истината, не че има значение. То и шефът на Ковид отделението в Пирогов го каза за преболедувалите, ама го заметоха под чергата - горкият, преуморен от борбата с Вируса, не знаел какво говори.

Ами ние и сега ги жертваме - като не се ваксинираме, заразата се разпространява и се налага да затваряме училищата. Освен това ги жертваме като търпим ненужно големи икономически щети от пандемията, вместо да се ваксинираме масово и да минимизираме тези щети с най-евтиното възможно средствао - ваксината. Само си пеедставете колко са загубите от помощи за безработни, за загуби на фирми, за преразходи в здравеопазването за по 40 дена болнични и т.н. И на фона на това 5 лв за ваксина е смешна сума.

Луд ли сте?

Платен е, като магистралките - върши всякакви услуги.

Ходи се гръмни бе педерас

Предполагам,нямате деца?!

Абе вий добре ли сте бе :)))