17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо и Израел, нали там са ваксинирани на почти 100%...вчера четох интервю с някъкъв израелски професор, който казва, че е време да признаят провала с ваксините....

Любо, надигаме ли се пак? В 5 като предният път? Любо, къде да си чакаме този път?

Зеленият сертификат и да си изтриеш Г Ъ З Ъ вече не става. Явно ваксите на ЛуКумчев и Ракиджиев са фул шит та пак върнаха масово тестовете. Нали уж пазеха от заразяване или пак стана Ташак Уили.

На банскалии съвсем ще им намалеят туристите. Все така са алчни, нелюбезни и нагли.

Неам думи. Защо и PCR? Струва почти 100 кинта. В Европа е PCR до 72 часа или бърз тест до 48 часа. Защо само в България мародерствате хората??? Мама ви червена комунистическа!

Заради фалшивите сертификати. Джокович показа защо са нужни PCR-и.

Ето така се обезмисля зеления сертификат от същите които го въведоха !

Не е PCR ИЛИ сертификат. Изискват и двете, така, че пак си е задължително да имаш зелен сертификат, което не го обезмисля. Двете неща са напълно различни: - зелен сертификат кара хората да се ваксинират или пък да си правят фалшиво ваксиниране; - заради вторите се изисква и PCR Просто тарикатите ги прецакаха.

северните макета и србите, ясно- и те са неваксинирани тъпаци като бугарите тъпи! но турция и еврея отдавна са ваксинирани! то не, че някой се е засилил да идва тъдява, ама тая министърка дето е аптекарка хич я няма!

Лабораториите за PCR и снасят кинти. Това е промяната.

Хем ваксина , хем сертификат. От какво ли пази тази ваксина....

това е за да те набутат! един път плащаш 300 лв на личния си лекар да ти направи ваксина менте, после плащаш още 300 лв за фалшименто сертификата

А аз искам в бг но нямам вакса Неми е нужна Немога да си дойда???? Всичко ще си купя и си отивам и ме боли фара за ковид

Не разбирам смисъла на тази мярка - врусът го има и у нас и в другите страни. Како цели това ограничение?

Репресии. Да свиква стадото с новият световен ред.

еееех петко, петкооооо, ти само това да не разбираш .....

Точно от такива новини си личи ,че този Сертификат няма нищо общо с вируса и здравето ! Този QR- код е новият документ за самоличност към който в близко бъдеще ще бъде с точкова система като в Китай.

Най жалкото е, че има хора, които това ги кефи или вярват, че властите мислят за тяхното здраве. Диктатурите по света съществуват не заради самите диктатори, за заради хората, които ги подкрепят. За съжаление, повечето хора са станали като добитък и даряват свобода за сигурност. Накрая губят и двете.

Очаквайте утре рев по всички медии на хотелиерите от Банско. Как сезона им е съсипан и трябва държавата ( ние ) да им плати компенсации.

Сега разбра ли Алибегов? Ще го оставят без клиенти. И да видим след 1 февруари на колко сертификата ще се окаже валиден. Ами то май точно туристическия бранш искаше сертификат доколкото помня.