Патриарх Неофит: Да се вдъхновим от подвига на Иисус

Все още не е обсъждана визита в Македония, но този въпрос предстои

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

педерашката подлога неофит е антихрист

Ако някой вярва в Мене, реки от жива вода ще потекат от утробата му, както казва Писанието.

Правилно наборе! Одма отивам да се опна на кръста. Чакайте ме след 3 дни да възкръсна и после дупе да ви е яко!

Отвратителен коментар като теб, самият идиот ! Утре като ти нахулят чалмата, пръв ще ни опяваш с Корана в ръка...Пфу...и на Разпети Петък не си затворихте мръсните уста, бе ?! Безбожници, които още утре ще се конвентират към исляма, само да им опрат ножа на угоените вратове...

Цял ден лежа в леглото и рева, та се късам. Днес е най-тъжният ден за нас православните. Разпънали са на кръста Христос.

Идиот ! Скоро ще скимтиш за алллаха и ахмеда ти, щот наистина ще ревеш.

Пише се Иисус! С 2 "И"!

Защо католици и протестанти насилват християните православни да работят на светлите празници?

Какво??? Кой те насилва да работиш? Ти имаш ли въобще идея колко католици и протестанти има в България? То пове1ето мързеливци не можеш през разботните дни да ги накараш да работят ти си седнал да говориш за празниците когато се почват от сутринта!

Напротив, въпросът му е резонен. Той има предвид, че в католически и протестантски държави никой не уважава религиозната свобода на православните християни, не ги освобождават от работа по време на православния Великден. За сметка на това, обаче са мноооого толерантни към исляма, не че мюсюлманите са много по работата...Така, че по-добре мислете, а не нападайте човека, който много правилно пита: Защо е този двоен стандарт ? Защо е това неуважение към Православието и православните религиозни празници ? Нали все за толерастия ни говорят същите тези еврогейци, но я проявяват само спрямо ислямските боклуци, които ги колят и изнасилват наред ?

Как така ги насилват??? Те самите не работят . В накои страни не се работи от четвъртъка до понеделника вкл.

Господ да си гледа работата че всичко изглежда е оставено на самотек само скърби смърт страдание неправда мъка страхове и е пълно с алчни крадливи лъжливи боклуци които си мислят че ще векуват

Приятелче Господ работата си я гледа много добре не Го мисли! Но прочистването на буклуците и възпитанието на децата е работа на човеците! Господ на нас даде земята да я обработваме и да се плодим! Ама от къде да знаеш като имаш само претенции ама не си прочел и първите десет страници от Библията?!?!?!

Бог не е виновен, че ние, хората, за които е жертвал сина си, сме го предали. А сега няма да мрънкаме и богохулстваме, а ще си носим кръста...

Кой взе 30 сребърника от Бойко?

15 милки чадо, не бъркай сумите. че и върнати земи, че и еврофондове /най-големия бенефициент на еврофондове у бг-то е православната църква, че и освободени от данъци. Абе, кой пълни хазната в таз "държава". гоуем бълък ше да е.

Тоя не беше ли ченге.

"Решението македонски епископ да се присъедини към нашата делегация беше взето на 3 април по време на среща на митрополит Киприан с министър-председателя Бойко Борисов." Боеко се намесва и в божиите дела :)))

Боко и как не е построил една джамия с народни средства, просто не ми го побира акъла.

Не само от подвига на Исус, а и от подвига на ББ.

кви подвизи са ви у главите бе. саможертвата на иисус..... КГБ си блести.

Първо руски филми за войната със супер герой и героини които сами удържат цяла армия. Сега супер герой от марвел и Ко. И хората са говоти на всякакви подвизи! Само не и да се смирят и да се покаят. Ако Исус искаше да прави подвизи щеше да дойде с цялото англеско войнство и да СМАЖЕ цялото творение в огън и жупел!!! Но той предпочете да ОБИЧА изгубените и заради тях да се смири, смирен до смърт на кръст! И даде живота си заради НАС!!! Без да сме го заслужили ни най-малко!

Македония да вземе да стане част от България. Като жест да им дадем техните управници, понеже са по-малко корумпирани, да управляват. Нашите да ги закрием заедно с цялото народно събрани и без това 30 000лв за тоалетна хартия харчат. Редно е един народ с един език, да стане една държава.

Кои са по-малко корумпирани ве макетата ли? Ама ти въобще не си добре с главата!

Последно - Македония или Северна Македония?