Борисов: До 3 г. ще върна българите от чужбина

Премиерът Бойко Борисов обеща, че за три години ще върне българите от чужбина, след като приключат всички проекти и оправи пътищата в страната, обаче нямал възможност, сили и средства да направи всичко наведнъж.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: До 3 г. ще върна българите от чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошият материал ще му бие шута още тази есен на този наглец!

Не само че нищо не може да върне олигофрена Боко Тиквата....ами ще изгони всичко останало кадърно, което е сега в България.

Върни ни, Бойко! Върни ни! Ха да видим как ще стане... Докато не ме изгонят, от тук не мърдам :)

Странно, как точно той ще ги връща, като се има предвид, че тогава няма да е премиер?

...и понеже смехът е здраве, не можете да отречете, че нашият премиер ежедневно се грижи да сме здрави всички ние. Почти не пропуска да ни разсмее, до сълзи някой път.

парво да си варне детето от чужбина! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Краля Слънце живее в друг, измислен свят, простено му е да говори глупости.

По-вероятно е до 3 г. да не останат българи в България.

Тъпа горила.

БОКО ТИКВО МУХЛЯСАЛА С ТОЯ АНТИ МОЗЪК И ТРИ МЕСЕЦА НЕ ТИ ОСТАВАТ ДРУГИТЕ ДВЕ ГОДИНИ И ДЕВЕТ МЕСЕЦА ЩЕ ВИ ГАЗИ ''ТРАКТОРА''

То на всеки средно интелигентен българин му е ясно, че никой нормален емигрант няма да се върне / освен екстрадираните /, но се питам " на Бойко не му ли е ясно или така си приказва? То че сме лош мат'рял и търпиме всякаква измет да ни управлява, ама това не значи че сме чак пък толкова прости и ще повярваме, че устроилите се в по-чистата част на Европа, ще се върнат тук да им удържат от заплатите за издръжка на мързеливите цигани, крадливите управници и необезпокояваните от властта мутри.

ше ди върне на куково лято, че се върнат само да погребат родителите си и след това нищо ама абсолутно нищо не би могло да ги върне обратно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще се върнат само ,когато капиталистите върнат заграбеното от Народа!Познайте кога ще е то!

ще ни върне в бълхария само оковани в вериги хахахахахаха -няма по -прост премиер в целия свят от този клоун

Един наивник на средна възраст, самия той вярва ли си?

Имаше един премиер който щеше да оправя положението на хората за 800 дни,сега Бойко иска да връща българите от чужбина за три години.Всеки които е излязъл навън е отишъл с една цел ,за по-добро заплащане и по-добър живот.Не виждам в близките три години това да се случи в България.Цялото наше икономическо и социално развитие е на светлинни години далеч от развитите държави,че едва ли някой който си е уредил живота там ще се върне.

До три години бат`Бойко няма да върне нито един от чужбина, но не се знае още колко ще заминат...Тези негови магистрали и пътища не дават хляб на българския народ, а само добри комисионни за обкръжението му...Няма ли най-после да се скрие и да спре да лъже, че няма криза и всичко е наред...Що за наглост?

ЕЕЕЕЕ ,НЕ СЕ СПРЯ ТОЗ ЧОВЕК!!!!! ХАЙДЕ ПОСПРИ МАЛКО , МНОГО СИ СЕ ЗАБЪРЗАЛ ,щЕ СЕ СПЪНЕШ. ТО НЕ БЕШЕ ИРОНИЯ, ТО НЕ БЕШЕ ЧУДО????

Замълчи, замълчи, пееше Леа или някоя прекрасна като нея, не помня! Кого ще върнеш бе, слънце, аз и много мои приятели си заминаваме, тука няма живот, няма справедливост, няма нормално образование за децата ни и медицинска помощ, нищо няма. Има отврат, корупция, глад, отровни храни, рекет от монополи - телефони, парно, вода, ток, непосилни данъци, мърсотия по улиците, кражби по домовете, убийци по пътищата, абсолютно БЕЗЗАКОНИЕ! Заявявам, че вече не искам да живея тук и ще направя всичко възможно НЕМИЛА-НЕДРАГА да заведа семейството си, детето си далеч, далеч от БЪЛГАРИЯ!

защо си мисля, че на българската мафия в лицето на другаря борисов не са и притрябвали българите в чужбина, а техните банкови сметки?те пък да не си мислят,че няма хубави и уредени държави, в които да си ги харчим с кеф?в кочината бг няма да е, борисов-казвам ти го да си знаеш отсега и да не си правиш тънките сметки без кръчмаря-не сме прости и знаем накъде биеш!

Да, бе - колкото ще върнеш баба си от оня свят!

да да това е подобна реплика на Симеон , "ще оправя България за 700 дни " хахахах Бойченци не се излагай сега и ти с такива реплики, само с пътища няма да върнеш никой, ще ги върнеш с работа и заплащане като в европата

надявам се до 3 месеца даже да те няма,а ти се каниш 3 години да стоиш-мизерник-стига с твоите магистрали,че на народа му се повръща от тебе!!!

май не му се е доповръщало достатъчно

БATKO

До, три години ти ще си история.

ЩЕ

Имам далечен спомен, че премиера беще обещал хората от кабинета да не използват думичката "ЩЕ". Сигурно е забравил и започва да прилича на всички които избирахме последните 20 години заради тази вълшебна думичка !

Аз съм галфон, но перфектно знам, че строителството на магистрали е 5% от дейността на всяко правителство. А ти го превърна в 95% от дейността си!!! те. работиш с 5% ефективност на правителството.... А такова правителство не е нужно никому....

кретен...ша върнеш ти

до три,но не години,а дни,и не те,а ТИ,галфон,трябва да бъдеш ако не доброволно,то със шутове върнат у пустинята Сахара!! и не се прави на луд-"ще ходели до Истанбул по магистралат".Не ходене,а горене на горива и лапачка яка да има за теб и аверчето от ЛукЯл!! плащайте ,българи-превозвайте скъпоценните си меса,МЪРШИ!!:-)) яко ке ви извозят !! ама..кеф да ви е,хаах!

Г-н Борисов да даде възможност на кадърните хора за изява и добри доходи, а не само на своите хора, от типа Калина не знам си каква беше.

ЕДИН СЕ ИЗХВЪРЛИ С 800 ДНИ СЕГА 3 ГОДИНИ - СТИГА С ТИЯ ТЪПОТИИ БЕ ГОСПОДА НЯМА НУЖДА ДА ВРЪЩАТЕ НИЩО И ДА НИ "ОПРАВЯТЕ" ЧЕ ОСТАВА САМО БОЛКАТА В ДУПЕТО....

Този ще ни оправи за 175 дни повече от онези с 800-те дни. Според мен толкова ще сме изтръпнали, че и болка накрая няма да усещаме...

Той и царо (мадридския мошеник, както е известен още в Еворпа), обещаваше някви небивалици за след 800 дни. Та искам да кажем, че тия приказки за "след еди колко си време, ще направя еди си какво", вече не хващат дикиш. Иначе новината, че ще се раздадат 35 млн. лв. на над 30 хил. бенефициента, едва ли може да се отчете като кооой знае колко голям успех. Елементарната сметка показва, че се падат по по-малко от 1117 лв. Ха честито да са им. Дали ще им стигнат дори и само да почерпят Боко за големия успех, не съм сигурен. Много е зле с кортекса милия :)

Аз пък искам да изчезна тепърва. Отвратена съм от морала на българина и това е нещото, което ме отвращава в ежедневието ми. Бойко насила само с магистрали няма да върне никой. Трябва да му смени чипа на българина и така...

Бойко - добре, ама ще се върнат само докато са в отпуск. Е, може би повече ще покарат из България, ще поизсипят малко пара комунистическо-мутренско-турските курорти(че съвсем я закинаха горките), но това нема да оправи България. Проблемът е във ФОРМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ батка :)

че те половината живеят там на социални помощи за ккаво са ни тука, аз не искам да се връщат, нямат място тука, има от тях повече от 20 години са там вече ис друг живот тези едва ли ще си зарежат нещата, за да хукнат да живеят тая умираща България

Уникално тъп, друго няма какво да се каже. Като направи магистралите и ще си върнем на бегом!

Магистралите наистина са много важни за емигрантите ни, защото така ще се открият повече работни места за труженичките ни от Холандия и Франция. Сега районите се припокриват и възникват конфликти, а с новите километри, този проблем ще бъде решен. Честито.

Ахааа... разбрах. Бойко строи магистрали, за да има работа за завърналите се от чужбина наши жрици ни любовта. :)))

Демек, трябва да ме изберете и за втори мандат. Да, да... точно така ще стане. Както знаем Борисов е на принципа - само аз мога ви обещавам това, което никой друг не може да изпълни.

това ми прилича на 800 дни на мошеник Кобург . Борисов отиди си в училище и попитай децата как мислят по въпроса . много мрачна картина .

Г-н Борисов, Знаете ли какво става с печалбите на чуждите инвеститори? Казвате - чуждестранните инвестиции носят пари на България. Да, но те внасят, за да изнесат, и то с лихва! Колко пари останаха в България? Пътищата са само инфраструктура, те имат нужда от не особено квалифициран персонал и с приключването на проектите всичко замира. Ще видите това в гр. Гълъбово. Моля Ви, помислете върху това. Този човек "силно ме учудва" - Явно се иска много голям интелект, за да прави точно обратното на нужното. България (т.е. хората, които (ще) живеят тук) има нужда от качествено образование, което ще произведе грамотни специалисти, които ще произведат качествена продукция, която ще има пазар в чужбина, което ще донесе пари отвън в България, които ще повишат жизнения стандарт на живеещите тук.

. Ако някои гиздав циганин измами някои със сто лева манго три дни ще е арестуван и по този начин ще бъде наказан че е оставил някого половин месец без пари . Когато някои напет селски тарикат измами една държава хора и ги остави четири години без препитание и ежедневно припомня че от цялата нация само той заслужава да живее защото е играл футбол с госпот и тои ме у обяснил всички те житеиски таини . За тези хора какво е наказанието защото измамата е очевадна

Бойко извади торбата с лъжите предизборно. Това, за върщането на емигрантите, сме го чували . Действителността е точно обратната. Сега, повече от всякога, българите се стремят да емигрират. Друго и не може да се очаква при МРЗ от 120 евро и при тоталния икономически геноцид.

Е, покрай магистралите ще има работа за жените - магистрални жрици, но за мъжете. Защо ББ иска да върне само жените? И дали жените ще да доволни от работата която ББ ще им осигури край магистралите.

Ще създавате препятствия по магистралите, налагащи големи ограничения на скоростта 10 км преди мотелчетата. Чат ли си ? Всички пичелим ! И за КАТ ще има, няма само ония от Луковит да пълнят гушите !

Драги ми Смехурко, уважавам чувството ти за хумор, особено в понеделник сутринта...Ех, с какво настроение стартираме седмицата!

Преди да изтекат ТРИ ГОДИНИ тиквата-пожарникар-премиер-слънце ще потърси убежище в ПРИЯТЕЛСКА АРАБСКА СТРАНА...

Израел не се арабска страна.

но са му приятели.

Бойко Борисов е икономически и стопански гуру.

Достатъчно е да върнеш хората по родните им места. Да облагородиш раьоните да привлечеш нови производства. Да накараш хората пак да произвеждат, че тая София вече се напълни. И всеки с търговиа се занимава, а така не става нищоооо.

зивея в чузбина и говоря от свое име-няма да се варна! засто ли? застото не е патят до истамбул които сте ме варне а балгаря! има ли я сега? не!!!!! ние наван сме видяли какви трябва да са управлявастите и как да се гризат за страната и народа които управляват!!!насчя народ е подлозен на геноцид,а това не искам да сполети и моето дете!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Драги ми Борисов...замълчи за да не се излагаш повече! Щял да задължи някой да остане в родината - и как възнамеряваш да стане това ? Ако студентите имат подобен договор мислиш ли, че няма да предпочетат да учат в чужбина ? Те да не ядат доматите с колчетата!? Мислиш ли, че човек, който работи в западно европейска държава за 2000 евро ще си напусне работата и ще дойде да работи за благото на някой корумпиран политик за месечна заплата равна на 3 дневен труд в развита страна ? До сега от устата ти думите ти копират тези на царя - ще се оправим за 800 дни. Да не би да имате предвид ще ви опънем до 800 дни ?