Първият работен ден на 47-ото Народно събрание в снимки

Депутатите положиха клетва и избраха за председател Никола Минчев от ПП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рашков, още известен в МВР като “гъз с две уши”, защо не е сложил на гъза си медицинска маска? Аа, на мутрите безаконието им е ежадневие.

Колкото и да ми се обижда момчето съм сигурен, че ще си признае че лицето му подчертано излъчва нелечима олигофрения!

Днес Киро Канадеца се закле да спазва Конституцията и законите в България.

Законите, които прегази няколко пъти, нали?!

Говедата не работят, а само пасат.

на тия там думата работа им е абсолютно непозната... и значението й също и ходят без намордници та да се плюват един друг и да разнасят вируса; дано сите се заразат

гледал , ама да питам , заплатите си гласуваха ли ги ?

БИЗНЕСМЕНЪТ ОТ ПАРТИЯТА РЕКЕТ-ГЕРБ-МАДЖО-СИК-ДПС.....ПЛАМЕН ТАЧЕВ НЕКА БЪДЕ ПРОВЕРЕН СТАБИЛНО ОТ НАП!!! СТРОИ СГРАДИ ДЕТО СЕДЯТ ПРАЗНИ С ГОДИНИ???? !!!! КОЙ СТРОИТЕЛ ИМА СМЕТКА ТОВА ДА МУ СЕ СЛУЧИ????? ДЕЦАТА МУ СЕ ДЪРЖАТ ВСЕ ЕДНО ПРИТЕЖАВАТ НАСЛЕДСТВОТО НА БИЛ ГЕЙТС!!! ЩЕРКАТА ХОДИ С ЕДНО ЖИГОЛО С БРЪСНАТИ ВЕЖДИ..БУТОНКА РИТАЩА ВЪВ ФАЛШИВОТО ЦСКА... И КАРА ПОРШЕ ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ!!! СИНЪТ И ТОЙ ПОРШЕ КАРА И ДАЖЕ И ДЖИП ИМА НА ПОРШЕ!!!! А ТАТИ СЕ РАЗСПИСВА ЗА 2К ВСЕКИ МЕСЕЦ!!!! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЯ ПОРНОГРАФИЯ????

Освен изказването на г-н Костадинов от ПП Възраждане, който се обяви против зелената сделка, която е унищожителна за 90 % от населението на планетата, изказванията на всички са едно голямо и нелепо бля-бля, отново европейските, евроантлантическите ценности ще бъдат приоритет. Отново се говори за промяна, но никой не казва, че е за добро на нас българите.

Приятно съм изненадан!!! Много секс има в този парламента!

Пич, къде го видя тоА секс ??? То всичкото са вампири...

Няма да се отменят никакви мерки, без разрешение от господарите. А ако бунтарите са много, ще бъдат обявени за терористи. През комунизма бяха "врагове на народа и Партията". Сега думичката се променя вече...

Не е същото без Мая, Бабикян и Хаджигенко. Дано Черепът е раздал добри комисионни, че да не ги мисля....

Пълзяща реставрация на комунизма и мутренското време. Българският народ пак го прецакаха. Ще има пак нови избори напролет след тежката зима предизвикана от слугите на Радев и новите ОстапБендеровци.

Дългата Тъга. …и Празникът за Края-Й…който Сме длъжни да Осигурим !

Ами то комунизЪм-а никога не е съществувал като социално политически строй в България , така че какво точно ще се реставрира. От трийсетина години, сме в бесна демокрация, капитализъм, неолиберализъм, фашизъм, финансизъм.

Кирчо-канадеца ми е надеждата, и в Асанчо, и в Курнела, и в Копейкин, майтап бе Ули :)

С една идея изглежда по-добре.Няма я ПКП,Бялата златка,Винкела ,Шкембето,Магарешки(дето беше набил Копейкин...Герберягите- и Дъ Пъ Съ са опозиция По-ведро е някък си. Е имаме си и едно чучело-Костята.За забавление.

Е, ако Имате предвид че нюнюто Е “модифицирано” на нннюююю-нннюююю …:-)))))))

къде по пътя си изгубил Мая Общата , х Геюв и Посран Бабикян ?

Най-накрая намриха начин как да бият Бойко на избоори- като въведят венецуелските машини

А-а-а-аааа на нас машини не ни требват! Ния този долен комунделски копой моеме да го млатим с лопати, с вили, даже с голи ръце! Само да ни падне на гюме, ще го направим на горнооряховско кебапче!

Мунчовия ли копой ?

Хубаво запомнете тази дата 03.12.2021, защото с нея се поставя началото на най-голямото крадене и бандитизъм в новата ни история. Тази здрава разбойническа амалгама от ъпгрейтнати Остапбендеровци,в лицето на Харвардските шмекери, с изгладнели комунистически бандити тип Ру.Овч. , Р Гечев, Таско и прочие сволоч, с некадърния мравояд и червивия гном, а като екстра добавени чалгопитеците водени от шебек Тошко, ще ошушка всичко до което се докопа бетер рояк скакалци.

Да, Колега. …значи D-Day ! …а И AgentOrange.

Надеждата ни е в 48.НС избрано с хартиени носители...за да не последва бързо 49.НС.

Рашков гледа иронично към Шайката и си мисли наум "Ако знаете какво ви чака...";))

Батальонъ ДъСъ страява…”новъй” ДъСъ старшина сматрит нехарашо на задунай спецназав… - денешки нет-у, ребятишки (атранивает старшина)…Ну, извините - атхадите. (дабавъйвает он)

Защо да бързаме да работим в понеделник, като може и в сряда. Пък след това и коледа, ивановден, антонов ден, ще се видим на работа на 25 януари Зор нема, държавата цъфти!

ДиректноАдресително : - “правителството” Фленсбург. …апр.1945…НациГермания. …само дето Сега на задунайкаю - АчикАчик Ерсте задунайцъй. ———— НЕ става Така. …т.е. Ще бъде ала в НациГермания. ..че И ЙощПо.

Дано веднага отменят фашистките мерки, преди да е започнала гражданската война!

Този път съм оптимист. Имам усещането, че всичките ще ни оправят. Един по един.

Парекселанс ! …т.е.ще ДъСъ Опитат. …а у Меня - палцъй свабодднннъеее :-)))))))

Колко ли от теези депутати са влезлии благодарение на венецуелските машини с които Мадура и неговите последователи в България / Кирчо и Румен Радев/няма как да не спечелят избори

Дано тези младежи да направят нещо добро за България.

Нейсе. …би Отсякъл Щастливецът.

Гответе се мазни гейберасти! Бойко РАшков остава и ще ви мандръса по списък!

Нищо не можа да направи вече половин година, само стана за смях...

Той изтрезня ли от вчера?

Какво прави там Делян Пеевски и ДПС в Българския Парламент ? Госпожо Херо Мустафа , какво прави Санкционирания отЗакона Магнитски в Парламента Делян Пеевски И какво ще направите ?

Ще го оглазгат и изоят, ще го оставят беден и бос като църковна мишка! Специалисти са в това. За справка - проверете дубайските дружества на Иведик(Пърцолан) Пеевски кой ги поглъща в момента.

Много кретени в това събрание.

Дано пак да не сме си изпратили отпадъците там!

Повече от всеки друг път.

Ама още не сте го разбрали.

Изгледах пъровто заседание. Първата ми прогноза за следващия парламент, когато и да бъде избран, е, че в него ще им не 13, а поне 31 депутати от "Възраждане", ако се придържат към посланита от словото на Костадинов.

дали ще има следващ парламент

Леле, какъв прекрасен живот ме чака! Нямам търпение да започне. Три месеца ли беше доверието? Хайде да минават и да ставаме Швейцария на Балканите. Какво щастие напира в мен - ще си позлатя къщата, хубава кола...И като завалят тези пари...само да не се разваля!

Начи няма отърване от ПКП-то. Два поредни парламента не я избираме и пак се бута в него.

Мая къде е ....

Аз се радвам че Ива Митева, вече няма да е председател на НС, тази жена така и не се научи да си заглушава микрофона, когато си комуникира с хора около нея в момент в който води НС. Но се чудя, защо Пеевски е там а не в друга държавна сграда, пак така голяма и с охрана, даже имат и часове за свиждане, има и решетки на прозорците, абе на кратко - затвора. Няма ли вече да му се докажат зилумите на този човек и той или да побегне към някоя друга държава или да иде на почивка във вече така добре описаното место?

Ще гледаме на пряко предаване нощта на белия автобус 2. Щото със заклинания мантри и усмивки нито ще спрат инфлацията нито фалитите нито броя на безработните. Нито ще намалят броя на починалите и пак ще разтоварят болниците. Да не говорим че 2022 ще бъде без приет бюджет. И без парите от Европа.

А защо някои са с намордници, а други не? Еничара д-р Менгеле не се ли самосезира за това?

Айде порадвайте им се на тулупите за последно ще са всички на едно място :-)