Изследване: ГЕРБ - 36%, БСП - 22%, ДПС - 15%, РБ - 6%

При избори сега ГЕРБ биха спечелили 36% от гласовете, „БСП - лява България” - 22%, а ДПС - 15%. Реформаторите събират 6%, а "България без цензура" - 4,1%.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: ГЕРБ - 36%, БСП - 22%, ДПС - 15%, РБ - 6% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бсп трябва да се забрани със закон и онези сричащите от абв също с течението си 21 , всички са рубладжии

много комунист много трол много нещо затова ще измираме от мизерия

докато реформаторите не стигнат 30 % няма да се оправим, ще сме затънали до шия в комунизъм

Така ли каза другаря Лостов от драгалевци!

При толкова много Секции в турция имам чувството че цяла турция ще гласува за нашия парламент - При тези обстоятелства ДПС с 99.0% Герб - 0.5 БСП - 0.4

ако изследванията са вярни още много има да бъдем последни в европа по доходи стандарт на живот здравеопазване но щом българина разчита на тоя изрод тъпата тиква хак му е

купуванемо на гласове било престъпление,ако няма кои да продава няма да има престъпление

Аз не ми е ясно кой ще гласува за реформаторския блок - РБ - Роби на Бойко

на мен пък хич

ще гласуват тези който искат свобода и от който комунизтите ги е страх до напикаване

Ако АБВ са сричащи,ти си слаб по писането.Неграмотник иска да дава ум на другите.Заради такива некадърници сме на това положение.

Кажете каква ще е изберателната активност?Защото ако гласуват само 20% от населението пак големи ПОБЕДИТЕЛИ ще има ,няма що.Аз лично няма да гласувам ,защото не виждам за кой,кое е по -малкото зло25г.все тези ни управляват.И къде отиваме ?Не на дъното ,а в тинята.

гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ.

Не гласувайте за ГЕРБ 1. Заради двойното увеличение на здравните вноски за безработни. 2. Заради двойното увеличение на акциза върху цигарите, който удари най-много бедните и ги принуди да се тровят с контрабадни боклуци. Заради контрабандата на цигари и дрога, ръководена от властта на Герб. 3. Заради закритите болници и училища. 4. Заради орязаните отпуските и въвеждането на погасителна давност за тяхното ползване, 5. Заради откраднатите милиарди от магистралите. 6. Заради смъртоносната антисоциална политика, геноцида над възрастните и вкарване в гроба поне на половин милион души.Заради садизма на Борисов и компания към болните, инвалидите и българските пенсионери. 7. Заради сринатия стандарт на живот на 99% от обикновените хора. 8. Заради унищожените 450 хил. работни места, заради младежката безработица и на хората в предпенсионна възраст. Заради двойния ръст на безработицата, която реално е над 25%. 9. Заради увеличената на пенсионната възраст и стаж, което лиши стотици хиляди хора от възможност въобще да се пенсионират. Заради гаврата с пенсионерите подхвърлена веднъж на 4 години. 10. Заради замразените заплати и пенсии, от които инфлацията изяде поне 40%. 11.Заради ограбването на пенсионните фондове и здравната каса. 12.Заради рязкото повишаване на всички цени и обслужване интересите на енергийната мафия, САЩ, Израел и Турция. 13.Заради предателската декларация за уж етническо прочистване на терористите взривили гари и вагони за майки с деца по време на възродителния порцес. 14.Заради продаването на последните дялове от енергетиката ни на чужди мошеници.Заради готвеното драстично увеличение на цените в енергийния сектор. 15.Заради отказа от увеличение на помощите за майчинство.

16.Заради умишленото фалиране на ВМЗ Сопот и БДЖ и опитите за разпродаването им на безценица. 17. Заради фалшивите дипломи на неграмотните калинки с власт и гаврата с българската интелигенция, която вождът на Герб прати да копае картофи и да пасе овцете. 18. Заради данък колиби и данъка върху лихвите от спестявания . 19. Заради манията за нисък бюджетен дефицит, платена с живота на стотици хиляди души. 20. Заради живите факли на България - резултат от управлението на Герб. И най-сетне защото не сме "материал" на мафиотът Тиква, ТИМ, Котараците,олигархия и мафия, а сме разумни хора, които не понасят да бъдат унижавани и газени от престъпници и посредствени нещастници с власт.

бих казал,че безплатен обяд няма, пък вие си вярвайте на всеки,койт ви мами.Самофинансирано изследване - не съм чувал досега за такова.Имаше към социологическата агенция към НС - НЦИОМ, но комунягите - Орешарски-Станишев я закриха.Познайте защо.

Не гласувайте за ГЕРБ, те ни мразят и ако е истина, че са клан на живковистите, който отмъщава на народа за загубената власт с ултрадясна политика, умъртвяваща българите, ни очакват много тежки времена, глад и гражданска война. Не забравяйте, че мутрата Борисов говореше за гражданска война само преди година. Днес чух брата на Любомир Пъпката - платен социолог на Тиквата да обявява как щели да взимат заеми да строят магистрали, а не като Станишев да ги даде на пенсионерите. Готвят се да крадат отново докато народът ни измира. Освен че дъртата Пъпка не знае, че Станишев не е никакъв фактор, а правителството им се подигра с пенсионерите, е достатъчно нагла да се заканва и обещава глад и смърт на голяма група от населението. Не ги подценявайте, социалната им политика по нищо няма да се различава от тази преди народът да ги свали. Те обещават да правят същото, да водят същата мракобесна геноцидна политика. Никога не забравяйте живите факли на България! Българи, народе, не гласувайте! Изключете телевизиите на мафията - Нова Боковизия, Босфор ТВ и БНТ, не четете политико-новинарските сайтове, за да не ви манипулират. Не легитимирайте властта на нито една партия на прехода към унищожаването на страната ни, на нито един нов скатаджийски костовистко-патриотарски и банкерско-барековски проект. Не легитимирайте властта им, оставете да бъдат избрани с етническо, мафиотско-олигархично малцинство, а после всички заедно ще ги свалим. България има нужда от смяна на обществено-икономическата система със социална, от грижа за българския народ, не за богаташите, от конфискация на откраднатите национални богатства и връщането им на народа, от народна власт. Стига разруха, грабежи, смърт и геноцид по нашите земи! Стига еврогейски, американски, турски, израелски колониализъм!

На червените пенсионери за Коледа ще раздават по един чувал с асфалт и специални чейнета да го дъвчат.

един 9 мм в кухата глава искаш ли, дегенерат? Не те питам, предупреждавам.

пенсионерите са червени, нещастнико? Не пожелавай на другите, това което ще стигне и теб.

А нека бъдат така добри и да си изловят тези партиики, корумпираните политици помежду си и тогава ще гласуваме за тях!

Аз не вярвам много на тези соц. агенции , особено след последните проучвания за евроизборите! За ГЕРБ дадоха едно, а то резултата беше различен! Не знам до колко са честни тези проучвания!

Когато подведат под съдебна отговорност всички корумпирани политици от тези партии, тогава ще гласувам за някоя от тях....иначе никаквоо гласуване!

А те са много и сега се гласят за първа писта в държавата!

Стига сте лъгали !?Не познавам никой който да гласува за гроб!? Само няколко прости хора,които не знаят кой е този дебил бб?

тъп атакист

Не мога да си обясня къде изчезна напоследък от полезрението на избирателите един особено активен, компетентен по всички въпроси партиен лидер? Предполагам, че новата тактика на вече определената за първа партия е мълчанието. Все пак се питам как ли ще се отразят обявените вече 10% поскъпване на тока от 1.10? И какво ли ни се крои по-нататък, ако те наистина спечелят? Искам дебати между лидерите, за да чуя нещо конкретно!

Тези статистики трябва да се забранят 2 месеца преди изборите, както има забрана за алкохола.

Лъжа и измама.Това е възможно само при нечестни избори, опорочени с намесата на американското посолство.Изроди малоумни

Ало Ваньо,криминалната "лидерска" партия води убедително по костинбродската схема на броене.

- Мамо, какви са тези сливи? - Сини, миличък. - А защо са червени? - Защото са още зелени.

Тези изследвания са абсолютно излишни и често манипулативни. До кого се допитват социолозите ? Какви са тези измислени въпроси ? Защо не проучат мнението на народа за увеличаването на тока, за бежанците, за доходите и плоския данък и ще поучат реално мнение и процент !

Язък за държава българска, когато ГЕРБ И ДПС печелят 51%....!

Такава държава си заслужаваме,ако има кой да избере пак провалили се политици да ни подслушват и крадат

Това Изследване на пияна глава ли е правено или на трезва, и колко е вярно ще видим на 5.

В Киев вече хвърлят в кожите за буклук депутатите на крайната десница. Там са по-окомуш и по-читави, докато тук пресмятаме колко негодници от рода на мутрата Борисов ще ни убиват с благи глупости за късопаметни. Тук за 25 години не се научихме, че дадоха властта на организираната мъгураджийска, сикаджийска и прочее измет, че вместо модерен западноевропески, швейцарски капитализъм върнаха турския феозализъм, че закопаха живота и мъдещето ни, че натириха децата ни зад граница. Че сметките им не интересуват никого, защото са фалшиви, че това са паразити и излишни кърлежи, че България - нашият единствен благословен дом, е обект на предаване на мургави орди от Азия.

Трябва да се престане да се отдава такова значение на такива проучвания, защото си е чиста проба манипулация на електората! Едната агенция казва така, другата-инак. Като изключим интереса на тези, които притежават или плащат на подобни "центрове", то как мнението на хиляда човека ще се вземе за миродавно като на всички пълноправни гласоподаватели? Тогава хайде да премахнем изборната система и да оставим нещата в ръцете на "проучването, проведено от 5 до 10 септември сред 1021 пълнолетни граждани"! Така ще спестим разходи, нерви и брой на мислещи хора...Лъжите и празните обещания на политиците и партиите край нямат, а унищожителните резултати са на лице!!!

И тия хора искат да ядат.Сега като се изредя по телевизиите социолози,политолози и ще видим колко сме нахранили райчевци,минчевци,дайновци и други гладници

Това (БСП - лява България - 22%, а ДПС - 15%.) ако се редуцура до 0% - ще бъде истинска победа за България и народа и.

Власт и кокал не се дават, те се вземат с бой.А той предстои,нали сме в изборна кампания. Социолозите да се надлъгват колкото искат, да си вземат парите за прогнозите защото сега им е жътвата, а той пасианса е подреден от вън и се знае кой и с колко ще влезе. Да не си мислите че резултата от изборите зависи от нас простосмъртните, и без нас "поръчката" на чуждите ще се изпълни. Честито поредно разочарование.

Не са прави тези които така ожесточено плюят срещу БСП. Все пак от БСП има и една полза. На моменти нейните лидери, а когато имат думата и нейните редови членове, говорят толкова големи глупости, та всички българи се заливат от смях и по този начин се допринася за здравето на нацията.

не ривахте, а сега ривете, като виждате че властта ви се изплъзва. Да бе, да. Ангели небесни - Моника - взе си открито един милион - да лъска имиджа на Станишко.Открито както го взе и Сокола, без да им мигне окото. Нейният партньор Хохигер го съдят в Европа, но ние го тъпчем с пари. Къде са парите бе - за Цанков камък, за Водно огледало , за Белене - при вас крадци. Затова можеш да правш метани и да блъскаш чело оземи, но хората няма да гласуват за вас. И защо - нали ни управлявате вече близо 79 години.

на узер и други, които скачат против изследването. И аз мисля,че не е "самофинансирано" защото сиренето е с пари. А дали не е финасирано като теб от Позитано, щото ГЕРБ може да получи и повече на изборите.Кво се правиш на утрепан. ГЕРБ и с изследване и без изследване ви бие вече загубих броя на всички избори. Я пукни от злоба.

Наближава времето на фаталния за народа ни избор- да бъде или да не бъде България! След хиляда и триста години държава, жалките продажни мутри бб, цц и компания ще доведат докрай делото на американските си господари я разклатят и затрият! Тези, които ще гласуват за мутрите от герб, все още имат време да осъзнаят, че превръщат себе си и народа си в жертвен агнец! И да не ми излизат с изтъркания "аргумент", че всички които споделят това мнение са червени тролове!!! Това вече не работи!

Осъзнах се благодарение на теб!

Това "самофинансирано" изследване къде е направено - в централата на герб ли ? И как така някой шеф на фирма ще си плати от джоба изследване - ей така, за да знае резултатите ? Колко тъпи журналисти има - я се поровете и да видите кой го финансира - не, че е трудно да се досети човек, след резултатите, но все пак публично оповестете къде отиват милионите на бойко, цветелинка и прокопиев !

Независимо коя партия от челната тройка дойде на власт,тя ще даде всичко от себе си за изтриване на името България от картата на света.

Бареков на пето място с 4.1%, но шансове да влязат имали и ВМРО с 4.8%. Като на белот пишете.

Ново социологическо изследване показа: ГЕРБ 140% БСП -28% ДПС -10% Реформаторски блок -2% ;-) Хей народееее Бай Тошо (сатрапа Тодор Живков) ще го търсим със свещ, да знаете!!

Като не ти харесва 9 гласувай със 7. Къде ти е проблемът? Какво ти е виновен народът че от талибанщина си разпиляхте хората?

Аз няма да гласувам! За когото и да гласуваш - гласът ти е за агентите на Държавна сигурност! ГЕРБ - пребоядисани със синя боя комунисти и агенти на ДС; БСП - тия са си чисти комунисти; ДПС - национални предатели, мекерета и агент "Сава"; Реформаторски блок - Пръмова и създадените от ДС СДС и ДСБ! ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ ?! НЯМА ЗА КОГО !!

Драги, нЕма нужда да търсиш селския хитрец Т.Ж.! Той вече възкръсна в лицето на Бойко Банкянски! Първият беше потомствен "професионален революционер", вторият - професионален (потомствен) бандит и мафиот! Правете си сметката искате ли нов селски хитрец, ошлайфан като мутра или интелектуалец като доц. Орешарски, Ренета Инджова, дори като надутия фукльо проф. Близнашки?!

Гербери заваля, сега хвърляйте лопатите у започвайте да духате за да изсъхне

Този колкото повече остарява, започва да ми прилича на Т. Живков, остава само един каскет да сложи!

движа се в академични среди и там няма човек който е за ББЦ! А освен един разкрит сътрудник на ДС и портиерът ни (бивш пагон) - други не казват че са за ГЕРБ! 4/5 от 'сините' са за РБ, 1-2 за десните, дори 1 за ОНБ. повечето от 'Червените' са за БСП, някои за АБВ или други левичари. 1 е за Дончева, няколко млади за зелените и 1 млад за "глас народен"! Може би герберите не си признават - срам ги е! Ама то си е за СРАМ - кой интелигентен човек ще гласува за мутромилиционерите от ГЕРБ! ББ казава "Аз съм прост вие също разбираме се" Ама ние Не сме "прости' .! И няма 'демократ' който ще гласува за пазвантина и хвалителя на Живков, Изключенията са само сътрудниците на ДС (Сугарев, Г. Марков, Сидеров(КГБ); .....)!!

ми то от академиците по-прости няма, те нормалните хора го знаят то отдавна(справка :войната на таралежите)

Изследване за изборите, а пък на снимката - пак бб. Мутрата на тая мутра толкова ли ви харесва? Ами заспивайте със снимката му бе, тъпанари, не ни я навирайте постоянно!

кой те кара да я гледаш или си търсиш повод да квичиш и да си вярваш че си жив

охо самофинансиране било,богата"агенция"!чак прилича на нагласено и добре платено!искат да кажат,че хората взели че повярвали лъжите на мутрата,то трябва да са хванати от гората или икономически неграмотни или по прости от него, без да проверяват фактите!много прости бе ,в тази държава,хем нивхто не планира,хем добитък в изобилие!

НИКОГА ЗА БАНКЯНСКАТА МУТРА!!!!

да живей гей партията,гласувайте за нея

Оооооооооо избори до край, така ми звучи, пак ще сме опозиция и пак ще сме сърдити и изобщо избори докато му се угоди(на ББ).

Няма как... Пак ГЕРБ ще оправя бакиите сътворени от помярите преди тях...

ти наивен ли си или си "пидал"?герб не оправя бъркотии никога,само ги създава!от тиквата никойо нищо не очаква,освен трагедии,единствено ламти за големите европроекти да лапа!предния път даде обекти на турска фирма и се уредиха турски работници от турция,а нашите останаха без работа!и изобщо само дивотии ,нищо свясно!

аааа

Драги, нЕма нужда да търсиш селския хитрец Т.Ж.! Той вече възкръсна в лицето на Бойко Банкянски! Първият беше потомствен "професионален революционер", вторият - професионален (потомствен) бандит и мафиот! Правете си сметката искате ли нов селски хитрец, ошлайфан като мутра или интелектуалец като доц. Орешарски, Ренета Инджова, дори като надутия фукльо проф. Близнашки?!

36% за герб. Точно колкото зрителите на биг брадър.

ООоо!Бат Бойко пак първенец в групата!