ГЕРБ: Показахме нов морал в политиката

Липсата на опит беше пречка за едно по-бързо темпо на работа на парламента, но успяхме да покажем нов морал в политиката, това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев в последната декларация на партията.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Показахме нов морал в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука трябва яко психо лечение ! Морал, че и нов ???

Ега ти "морала".....Тези гербери мозък имат ли...???

Демонстрацията на новия "морал" струва ДЕСЕТИНА МИЛИАРДА на данъкоплатците.

Струва ми се, че Красимир Велчев е напълно прав. Такъв антиморал никой до сега не можа да наложи. Всичко най-уродливо и мутренско наистина беше демонстрирано и наложено от ГЕРБ.

Румяна Желева,Еврокомисия,Смях ЕРПта Продажба на Акции, АЕЦ,Строим,Задължително,Борисов,Калинки,Много,Дипломи,Фалшиви,Нарицателно,ГЕРБ, Аец,Спираме,Задължително,Буда Ало Ало ,Танов,Контрабанда,Закрила ,Борисов,Фидосова,Митничари,Шефове,Изпит Некадърни,Партиици Пенсионери,Майки,Работещи,Всички,Бедни,Мизерия, Безработни,400 Хиляди,Нови Партиици,ГЕРБ,Бонуси,Договори, Милиони,Лесни Пожарникар,Бандит,Крадец ,Актьор,Лъжец,Голям Крадец,Милиардер,СлугаПредател Наглец,Йосич,Милиони,Изчезват, Страх,Наемници Резерв,Ограбен,Милиарди,Заеми, Нови,Милиарди,Грабеж,Мутри, Власт,Народ,Умира СамоЗапалване, ГЕРБ,Избори,Фалшиви,Цветанов, Повръщам,Наглец,Чехльо,президент,Фалшив,Марионетка, Монопол,Всичко,Бизнес,Малък,Изчезна, Съд,ГЕРБ,Прокуратура,ГЕРБ,Незвисимост,Липсва ГЕРБ,Съд,Затвор,ГЕРБ,Съд,Затвор ГЕРБ,Съд,Затвор ....Назидание Нерви,Нямам....Край

ВИЕ ОТ ГЕРБ ЗА КАКЪВ МОРАЛ ГОВОРИТЕ.НЯМА ПО ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ ОТ ВАС ,СЪСИПАХТЕ И ОКРАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА И СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНА МОМА.ВАШАТА МУТРЕНСКА ПАРТИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ОТИДЕ В ИСТОРИЯТА.

"ГЕРБ: Показахме нов морал в политиката" Точно така! Най-вече с политическото "инженерство"!

Ех, старшинките от бившото МВР и партийните секретарки от БКП-то (днес ГЕРБ), дали си пият хапчетата редовно (ония синичките)? хахах

Но много низък морал, много перверзен морал. Морал на проститутка. И с такъв морал бяхме принудени да ги търпим четири години. А към този нов морал ( на проститутка) се прибавя и крадлив и лобистки маниер. Изобщо гербер значи пропаднал човек без мнение, мекотело, което само и единствено си пази хлебеца...

в политиката вече всички знаем,че морал няма.Даже този лаф вече е много изтъркан. Има заблуда на масите с политически партии,а в същото време докато нас ни разсейват се въздига четвъртия райх на мощните монополи и корпорации. Те управляват света и нищо не може да ги спре освен световна революция.

Да,всички видяхме какъв е морала ви!!!!

Тоя юнак се е заразил непоправимо от гьонсуратлък-а на бившия си шеф! След като 3,5 години се налагаше гнусно и нагло противопоставяне по всевъзможен начин на групи от населението една срещу друга, сега се оказа, че тия били борци за обединение на нацията. За късопаметните само няколко напомняния - лекарите-убийци; пенсионерите-подкрепящи БСП; учените-феодални старци; протестиращите -със златни пръстени; безработните - мързеливци, които можели да си помогнат, като отглеждат картофи и т.н..... да ме извинят тези, които съм пропуснал. Тука няма да споменавам отношението на н.в. към политическите опоненти, за да не бъда обвиняван в пристрастия, но в устата му непрекъснато се спрягаха имената им с вменяване на вина за несвършената от него работа. А сега пак обединителя на нацията останал неразбран от "матрияла". То бива, то може, но това е връг на безочието! Лъжата и демагогията беше издигната от тази псевдоорганизация в партийна политика! Дано повече не повтаряме като народ подобни грешки!

Много нов! Измъкнахте хлябът от устата на народа, даже и заделените пари за погребение на пенсионерите!Много нов морал!

"За първи път въведохме гласуването с биометрични данни и прекратихме порочната практика народните представители да гласуват чрез няколко карти" --> Да, ама нищо не направихте нито с отсъствието на депутатите нито с "Политическото номадство" Промяната на закона за бюджета за 2012 го гласувахте едва с 80 човека кворум, а за многото отлюспили се просто да не говорим

1chovek

"Злобата и омразата надделяха над градивното и позитивното. " - аз бих казал - Далаверата надделя над всичко, окончателно. И резултатите ги виждаме.....

От ГЕРБ ще си сменят ГЕРБ-а. Новият ГЕРБ ще изобразява хората факли, които символизират управлението на тиквите. Как се докопаха тези ченгесари и мутри до властта? Кой луд гласува за тях? Какви хора живеят в тази държава, дето нямат и два грама мозък! Потресаващо! Четири години цяла България и българското медийно пространство се въртят около ГЕРБ и техните ленти. Култ към личността и партията. Изглежда в България едно от най-лесните неща е да се докопаш до властта, стига да имаш подкрепата на правилните хора.

Не знам кое наричам Морал, да не говорим в политиката?! Тези са тотално скарани с грамотността! А смисъла на думичката морал е най-неясното в главичките им

Куп фирми използващи протекция и гаврещи се с персонала си това създадохте и фалирахте още 100 000 такива !

ИМЕННО! НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ГЬОНСУРАТЛЪК! ДООБОГАТИХА И АВЕРЧЕТАТА ОТ ТИМ, ИЗГОНИХА ОЩЕ МОЖЕЩИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА, НЕ ВКАРАХА НИТО ЕДИН ПОТИЧЕСКИ И ОЛИГАРХИЧЕН ПРЕСТЪПНИК В ЗАТВОРА, НЕ ПРИБРАХА ДЪЛЖИМИТЕ ОТ ТЯХ ДАНЪЦИ И ТАКСИ В РАЗНЕР НА НЯМКОЛКОМИЛИАРДА ЛЕВА...

А пък що калинки показахте....! Не бъдете толкова скромни! Хайде, похвалете се и с това! То също беше емблема на долнопробното ви управление.

Като казвате " Показахме нов морал в политиката" какво имате в предвид, защото нов не всякога значи "добър".

по-точно: никога. Освен това има само нови определения, удобни според случая, за морал. Като например тези на един зализан чичко с квадратни мустачки от преди няколко десителетия. То и Митьо Пищова дето ги пори като риби и пълни като агнета може да претендира за нов морал по тая логика.

Изхарчиха милиарди, унищожиха бизнеса, защитиха себе си и няколко милионери от "наглите", а на стотиците хиляди пострадали от битовата престъпност - никакво внимание. И един клоун - лъжец и популист за мин. предс. Правителство тип "КАШПИРОВСКИ", ЦЯЛОТО ЗА ЗАТВОРА.

Некадърни крадльовци.Пример-депутат от ГЕРБ отиде гол като пушка,не се е изказал нито един път,когато му дадат знак ръкопляска,гласува,мръщи се или се усмихва,сега е милионер.Много ще се припознаят.

нов морал,но в аморалната среда на кражби и злоупотреби създадена от комунистическите депутати,той не проработи!Какъв нов морал,когато председателя на БСП ,стана защитник на "Хисбула" и техен говорител,като нападна българския народ,в лицето на избраното от този народ правителство!Нападаха България,пак комунистически евродепутати България в Брюксел!Какъв морал,когато плетеш подмолни ходове за борба срещу правителството и правиш партизански изказвания,как ще го сваляш,ако не подаде оставка!Хубавото е,че Бойко е 1000 пъти по-умен от този глупак и подаде оставка,иначе предстоеше гражданска война!Затова моралът липсва,защото неморални комунисти го рушат!Изгонете ги,и ще има морал в България!

Казваш "демонстрира", не че го има...И как мислиш, проява на морал ли е постоянното:"А вие защо бесите негрите?...."

Ако неграмотността,безхаберието и послушането на тикви е морал то вие ни го показахте---------НЕКАДЬРНИЦИ. Вие трябва да сте законотворци а 90% от вашите депутати когато си пишат името 3 грешки правят - МОРАЛ не е ваше мото само -Тьпота

Искаме факти,стига си мрънкал и дрънкал простотии:"тикви",микви,и тази нагла лъжа,за някакви неграмотни депутати на ГЕРБ!По-скоро 100 % от депутатите на ДПС,са много по-зле от това!

НО СЕ ОПИТА ДА ПРОМЕНИ И ДРУГИТЕ-РАЗБИРА СЕ НЕУСПЕШНО!вЪВЕДЕ НОВА СИСТЕМА ЗА ОТЧИТАНЕ НА ПРИСЪСТВИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ-НАПРАЗНО,ЛЯВАТА ПОЛОВИНА БЕШЕ ПОСТОЯННО ПРАЗНА!тАМ ОЧЕВИДНО СЕ ЗАНИМАВАТ С ПО-ПЕЧЕЛИВШИ ДЕЙНОСТИ ОТ ТОВА ДА КОВАТ ЗАКОНИ!пРОМЕНИ СИСТЕМАТА НА ГЛАСУВАНЕ,С ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК!дО ТОГАВА ТАКИВА "ЧЕСТНИ"ХОРА КАТО кУТЕВ,мАНОЛОВА И ДР.,ТА ДОРИ И дАНАИЛОВ НЕПРЕКЪСНАТО НАТИСКАХА УСТРОЙСТВАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ДРУГИТЕ!пОКАЗАХА ЗАВИДНА ДИСЦИПЛИНА И ПРИМЕР ЗА ВЪЗПИТАНОСТ,ДОКАТО ДРУГИ НЕПРЕКЪСНАТО,НАРУШАВАХА РЕДА,ОБИЖДАХА ДЕПУТАТИТЕ НО ГЕРБ,КАКВИТО НАЙ-ЧЕСТО БЯХА МАНОЛОВА,КУТЕВ,МИКОВ,НИНОВА,СТАНИШЕВ,НАЙДЕНОВ ,ДЪРЖАХА СЕ ПОУЧИТЕЛНО И ВИСОКОМЕРНО,ВЪПРЕКИ ЧЕ КАТО ИНДИВИДУАЛНОСТИ ОТСТЪПВАХА НА ДЕПУТАТИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!кРЯСЪЦИТЕ ,ЗАКАНИТЕ И ОБИДИТЕ НА мАНОЛОВА СКОРО НЯМА ДА СЕ ЗАБРАВЯТ!с ЕДНА ДУМА:БСП ДЕПУТАТИТЕ НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ И НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ!

Няма лошо,само че и политиката на ГЕРБ беше нещо като твоето писане:главните неща се представяха като малки, а малките(букви)-като много големи неща!!!

Народът ЧАДО ЗАБЛУДЕНО, скоро ще измете и Станишев и всички останали от управляващата пасмина вече 23! Ако НЕ ГО НАПРАВИ, просто НЯМА правото да се НАРИЧА НАРОД!

И ако това не е ВИЦ на денят, направо ще ме разплачат от смях!

Плачи!

КАТО СИ ПОСЛУЖИХТЕ С ЛЪЖА!нИТО БЕШЕ ИЗВЪН ТЕМАТА,НИТО СЪДЪРЖАШЕ СПАМ!ВИЕ НЕ СПИРАТЕ КОМЕНТАРИ В КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ И ОБИДИ,И ПСУВНИ,И НЕДОПУСТИМИ ИЗРАЗИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БОРИСОВ И ПОЛИТИЦИ ОТ ГЕРБ?ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВИ ПРИСТРАСТИЯ СА ЗАБЕЛЕЖИМИ И СА ТОЛКОВА ЯВНИ,ЧЕ ПРЕДИЗВИКАТ НЕГОДУВАНИЕТО НА МНОГО УЧАСТНИЦИ!ГЕРБ ИМА НОВ МОРАЛ,А ВАШИЯТ ГОСПОДИНЕ-КЪДЕ Е ВАШИЯТ МОРАЛ?ИЛИ И ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИТЕ СИ КАТО ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ,КОИТО НЕУМОРНО СИПЯТ НЕЛЕПОСТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГЕРБ?

новИЯ морал н ГЕРБ = СЛУШАЙ МЕ КАКВО ГОВОРЯ , НЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ВЪРША

Нагли, цинични будисти!!

Въпреки ,че съм заклет последовател на социален-демократичната идея, ненавиждам кражбите и наглостта на БСП която имаше толкова много възможности да спечели доверието на народа , но реши да краде вместо това. Но НИКОГА не е било толкова зле колкото е сега, няма по- лошо нещо от тези скапани боклуци от ГЕРБ, нагли престъпници и и мутри които доведоха страната ни до колапс. Не съм слушал през живота си толкова много оправдания, как тройната коалиция управлявала преди 3 години и половина е виновна за всяка всекидневна грешка на това правителство. Такова грабене, такава разруха не е било никога и сега всички неща лъсват. Неща скрити от хората, ето сега излязоха на яве далаверите с ТИМ около декарите на Летище София, разбра се ,че една от най-проспериращите ни ентомологични болници е пред фалит и вс лекари в нея са избягали на накъде. Боже дано тези ги заличим завинаги, с контрола си в./у МВР ще фалшифицират към 7-8 % моля се да няма много повече пълни идиоти да им се доверят отново. Още 4 години с тях и не знам какво ще остане.

Нека в неделя, новият министър-председател, да види народа си... макар и без знамето, конфискувано от МВР...

Видяхме го новия морал... Заради него днес имаме 5-ти случай на самозапалване. Този път е 40-годишна жена от Плевен. От МВР са съобщили, че е била с психични отклонения...........................

Само най-нисши създания използват една такава трагедия за да плюят по други или да аргументират тезите си или просто за своя изгода.

Знаеш ли, не ми се обяснява всичко, кото ни натвори 41-вото народно събрание, контролирано от краля-слънце от Банкя и неговия придворен "магьосник"...

Какъв морал бе Велчев? Защитавахте бандитите и олигарсите!

Я бе ...кажи един бандит когото са защитавали-"другарят" Трактор ли или приятелите "братя Галеви"?

По идиотски, по-просташки, по-антинароден и антиевропейски режим на шепа негодници и рушветчии, наричащи се ГЕРБ, досега не бяхме имали. Хората се палят от мизерия, а те говорят за нов морал! Не, това наистина е невиждан цинизъм, плод на едно перверзно дивашко възпитание и нахалство, което плаче за автомат АК 7! Такива лъжци, подлеци рушвечии, духовни проститутки и изпуснати келеши не сме имали. Вулгарно! Те имали нов морал - да, морал на фашистите, на садистите и на неграмотните лумпени. Хората ги изгониха от властта, а те се правят на тапи, на ченгета и на невменяеми. Това наистина е нов морал - този, който ще ни докара в идните 6 месеца кървави ексцесии.

ГЕРБ и морал са две взаимно изключващи се неща. Кой е моралната норма? Лъчо-Мозъка? Цецо - 6-те апартамента? Искра Фидосова? Подкупваха депутати, за да си осигурят мнозинство. Фалшифицираха изборите за президент. А агент БУДА? Мишо Бирата и жена му удобно замълчаха за винаги. Това са САМО нещата, които знаем. Сигурен съм, че има още...

Мооооля!!!????ГЕРБ и нов морал в политиката!!!!!?????Ти да видиш!

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРАШЕ, УПРАВЛЯВАХА СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАХА МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а ГЕРБ смогваха да СТРОЯТ И ПУСКАТ МАГИСТРАЛИ, изграждат и възстановяват ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; При ГЕРБ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ уволняваха Министри само за съмнения за злоупотреби; При ГЕРБ няма 6-5, няма ваши-наши, нарушиш ли закона-няма прошка!; ГЕРБ ПРЕВЪРНА ДОГАН и КОСТОВ В МАРГИНАЛИ!; Възможно ли е да превърне и БСП в МАРГИНАЛ? Дано! При ГЕРБ най-сетне доказаните престъпници получиха ефективни присъди-дори НАГЛИТЕ, КИЛЪРИТЕ и дерибеите на Дупница-Галевите бандити; ГЕРБ спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; ГЕРБ спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При ГЕРБ калпавите строители преасфалтираха; При ГЕРБ се арестуваха контрабандисти и наркотрафиканти; ГЕРБ намалиха цената на газа с 22% и се пребориха да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа. И колко много още... ГЕРБ и Борисов, така, както го разбират и колкото могат, РАБОТИХА ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова ГЕРБ ПЕЧЕЛИ избори! ГЕРБ НЕ СА ГУБИЛИ ИЗБОРИ! И ако карат така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУЯТ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

СЕКТАНТ!!!!

Моля мутрите да замълчат.Вече нямат думата.Такова строителство дръпнахте,че чак запалихте държавата

Недей така, че ти чета мъдростите насред улицата и хората започнаха да ме поглеждат за това че се смея. Имай милост бе човек!

Както неведнъж ти писах: ще дойде време и Тиквоний Втори Банкянски ще падне. Е, това време дойде. Пак ти напомням - ориентирай се овреме, че не останаха места за гъзолизци в другите партии. Да не останеш на сухо.

Браво,истина!

....и когато се събудиш-краката ти отвити,става течение,а от телевизора "върви" поредното съобщение,че пак някой се е отчаял толкова много,че е посегнал на живота си...

Ето и нещо с непреходна стойност, написано с жар и пристрастност към любимата ни България: "Посткомунизъм. Българският тъпак не разбра, че държава без съд не е държава и че до преди 3 месеца съдебната ни система беше онази, конструирана от комуниста Първанов. Българският тъпак не разбра, че корупцията може да бъде победена само чрез прилагане на Закона и санкции за нарушаването му, което е крайно задължение на съдебната система, а в България не се изпълняваше от комунистическите подлоги. Българският тъпак не разбра, че според българската Конституция съдът не е под управлението на правителството и че провалът на съдебната ни институция не е провал на ГЕРБ, а провал на този, който я е напълнил с престъпници, партийни лакеи и некадърници - архитекта й БСП, в частност Първанов. Българският тъпак не разбра тази истина, въпреки че му се обясни стотици пъти. Това класира българския тъпак на най-първо място в Европа, което е едно към едно решаваща предпоставка за първо място по богатство, но отзад напред. А великият български тъпак не разбира и че е тъпак. Сега иска да национализира, да управлява. Сякаш пада от небето и не видя какво се случи, когато последния път го направи - стана по-беден от най-бедните на нормалните държави. Тъпак! Български тъпак!"

Браво, българино.Родителите ти сигурно също са българи.

Петко,спри се ...Народа прогледна и не иска да е вече беден.И аман от герберастия....

Откога липсата на какъвто и да е морал се нарича "нов морал"?

Преди месец бяхме на косъм от откъсване на България от групата с Румъния и самостоятелното ни приемане в Шенген. След като Правителството бе свалено и на хоризонта се задава НОВО УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, европейците с голямо облекчение казаха НЕ! Първо искат да видят на какъв край ще отиде цялото това БЕЗУМИЕ, което свали Правителството. И още нещо, Европа вече е готова за МЪЛНИЕНОСНО СПИРАНЕ на еврофондовете, ако КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ вземат властта. Тогава БЮДЖЕТА НЯМА КАК ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН-предвидените евросредства са няколко милиарда. Ще трябва да се теглят КРЕДИТИ - МНОГО и ВСЕ НЕИЗГОДНИ! И ще се започне това, което толкова ви се иска, КОМУНОИДНИ НЕГОДНИЦИ - отново в изходна позиция - за трети път последните 23 години! И отново Гърция ще изглежда като приказка...

Герб е история и завинаги ще остане в нея,като най некомпетентното,тоталитарно-силово,безхаберно,антисоциално и безперспективно власт любещо правителство на малцинствените групи! Никога повече Герб!!!

Такова понятие като нов морал няма. Морала или го имаш или го нямаш. Както примерно реда - или съществува или не. А нов морал звучи точно като нов ред ...Щом ще е нов, значи нещо не му е както трябва. Предполагам никой не иска нов морал относно убийствата например. И това ще може ли да се нарече морал?

заври си ги в задника тия сглобени от баба ти цифри... цял свят се подиграва с нашата мизерия...- а тоя - си драска идиотизмите тука ... хората по света - вече се питат- дали Албания или България - е с най-ниския стандарт на живот... Е-ако продължим да си покачваме още 4 години стандарта с другаря Тиква- май няма да се питат ,....

Показахте един голям среден пръст на народа си.

най-неморалните досега за последните 23 г. са герб. С фалшиви дипломи или въобще без дипломи, с незаконни сделки и после извинения , но кервана си върви , кучетата си лаят т.е. извиняват се ,а сделката не се разваля и джобовете се пълнят , марш от политиката на герб и да се забрани тази партия пълна с полицаи и непрокопсали човечета от други партии

ГЕРБ и МОРАЛ !!!!!!!! Боже ,боже , боже !!!!!!!!!!!!! това са циници и нещастници , простаци и наглеци - които до последно ще се запомнят с вродения си идиотизъм .... Хората - откровено се отвращават от тях- а те говорят за морал... Морал- който докарва хората до такова отчаяние от техните дела - че се самоубиват вече ... Ако има господ- да ги наказва... Мене ми писнаха -и вече с тия тъпи мутри от най-отвращаващата партия пълна с идиоти , лумпени , крадци , лъжци..- спирам изобщо и да ги коментира, и да ги мисля ... Който си ги харесва - да си гласува за тях - и да си живее живота- явно има и такива... дали са 1 или 2 или 3 процента не зная ... И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВЕЧЕ...

Благодарим Ви,че най-после повдигнахте завесата зад,която назскачаха доста нелицеприятни неща,крити и завоалирани във всичките години на прехода.Хубавите думи с които ни омайваха всички дългогодишни участници във властта /БКП=БСП=СДС=ДСБ=ДПС=АТАКА/ са били параван зад който се е крадяло .Затова близо 4 години е този неистов вой с/у единственото до сега правителство,което започна да прави нещо .За първи пари от ЕС достигнаха до тютюнопроизводители,животновъди,зеленчукопроизводители,магистрали,метро,пречиствателни станции и още много видни неща.Грешката на ГЕРБ,беше,че не раздаде милиардите на тези чакали,които от злоба започнаха да вият през целият Ви мандат,Заканваха се,че ако не си отидете с добро има и други начини/виждаме и знаем поименно сценаристите/,че ще използват "Всички позволени и непозволени средства"/до болка познати,защото сме ги изпитвали много години от столетната ни баба на гърба си.Моля се на Господ за Вашия край.Преди 23 години/изпаднали в неистова радост пеехме по улиците "Комунизма си отива","Развод ми дай и повече не ме мъчи",но се оказа,че ние докато се радвахме Вие разпарчетосвахте нашата Родина.Сега вече сте преяли,имате по замък на човек от семейството,имате в повече от всичко оставете този беден народ сам /без вас/да направи нещо за БЪЛГАРИЯ.ВИЕ господа,заробихте алчно на човека труда.Хора,изтрезнейте,нека заедно да си извоюваме страната от престъпниците на прехода!Колкото и грешки да направи ГЕРБ аз им БЛАГОДАРЯ за това,че през техния мандат започнаха да се случват дългочакани неща.Простено им е ,че не можаха да се справат с всичко трупано през всичките 23 години.Хора,надежда има.

Ти да не си живяла в накаква България от паралелна вселена? Защото в нашата България ГРОБ не са добрите юнаци, на които всички им пречили да я спасят. А най-обикновена мутренска банда. Предишните партийни крадци и престъпници знаеха правилото- държавата да направи 10 милиарда, те открадваха един-два, но и оставяха на другите по толкова. Затова никога нямаше, а няма и да има наказани за престъпленията след 1989 г. Но мутрите са толкова некадърни, че държавата не спечели нищо през тяхното управление, а те изядоха натрупаните от предшествениците им пари, като ги разделиха само между своите си мутри. Затова всички ги мразят-всеки по свои си причини. Но главната е, че те нищо не произведоха и попречиха и другите да произведат. Защото мутрата под бизнес разбира рекет-плащаш им, за да живееш и работиш. ако нямаш с какво, ти чупят главата и ти унищожават бизнеса.

...през техния мандат - започнаха да се случват дългоочаквани неща.... и понеже - толкова щастливо заживя народа , взе , че си измисли нов начин а изразяване на благодарност към властта- да се самозапалва...голяма и неистова радост- радост от това , че човек е толкова щастлив и безпроблемен- че чак се отчайва от такъв живот- и предпочита да си драсне клечката от щастие ... и ти най-добре кажи- ПОКАЗАХА НОВ МОРАЛ.. НЕ САМО ЧЕ НИ НАПРАВИХА БОГАТИ , ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ - АМИ И ТЕ САМИТЕ - ЗА ПО-УБЕДИТЕЛНО- ВСИЧКИ СВОИ СПЕСТЯВАНИЯ - ДАДОХА ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ... БЪЛГАРКО -ТИ НЕ СИ НИЩО ДРУГО- ОСВЕН НЯКОЙ ОТ ОЗЛОБЕНИТЕ ДРАСКАЧИ КАТО КАЛИТКО ,АЙСИКЮТО , ИЛИ РАЗНИТЕ МУ ТАМ , ПОДОБНИ ИДИОТИ ...

Колежке изтървала си козите и то яко! Кажи сега вашия върховен бог Дуда ааааа Буда де целуваш ли му снимката всяка вечер преди лягане??? и още един въпрос: На когато гледаш снимката на Бог Дуда минават ли ти грешни помисли и шамариш ли котарака?