Народното събрание избира омбудсман

Парламентът ще избере с тайно гласуване нов омбудсман. Номинираните за поста са Константин Пенчев, предложен от Реформаторския блок, и Мая Манолова - от БСП.

Обратно в новината

Коментари - Народното събрание избира омбудсман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си разменят перуката и костюма.

То пък Майчето е една хубавица, пази боже! ха-хаха!

Ментата понеже е бозава ,безцветна и грозна се пуска от злоба. Гледам,че се гримира ,но още по-жалка става. Естествената селска визия никакъв грим не може да скрие.

е избрана Мая. Жалко!!!!

На бас, че Маяма Нолова ще спечели... НС няма интерес от някой, който се опитва да защитава интересите на хората...

За мен това е опит да се премахне истински партиен човек на БСП!Само Мая Манолова може да върне живота на БСП, но явно сегашните кукловоди желаят съдбата й на СДС!

Каква Манолова та тя е пълна ПРОСТАЧКА.

Синекурна длъжност

ПОКАНА ЗА КАФЕ!!! От сега поканвам всички! Сутрин в девет на кафе. Черпи гербер със парички, краднати от ДеДеСе. Пенсии и роми! Всички! Заранта да освежим! От откраднати парички, барем малко закачим! "Факултета"- първа жичка! Утре в девет заранта, на опашка старец, чичка, всички там да сме сега!!!

БСП се чудят как да разкарат Мая от Позитано 20, а ГЕРБ се чудят дали да ''им помогнат''. Това е ситуацията с тази подходяща повече за барманка в парламентарното кафе Мая Черешката!

Злобното изказване не прави чест на Менда. Мая не се жали за разни проблеми на общетвото и ги разнищтва. Мисля, че е по-добре от досегашния ни избранник.

Парламентът ще избере с тайно гласуване нов омбудсман. Мая Манолова е чисто партийна кандидатура, какъвто не трябва да бъде омбудсмана, и ако я изберат, ще си имаме омбудсман на БСП.

да не би да е независим? И какво точно свърши до днес?

във форума....я ходете да пийнете по едно кафе с Местан. Пенчев не става...дреме за пенсия,А Мая е нужна в парламента да ви кара да подскачате. Елиминират я...жалко.

Успокой се - Майчето ще ти е новия омбудсман!

За този с "-" - видя ли, че познах;о)))

На г-жа Стоянова явно тишината в нейната спалня и действа отрицателно на парламентарната дейност...:)))

Макар че е най-подходяща за тази длъжност, искам дупедатите да гласуват срещу Мая Манолова...!!! Така в Парлимента ще остане поне ЕДИН МЪЖ, който постоянно да страхува наглите и самозабравили се крадливи кратуни, които "работят" само срещу интересите на Република България и за унищожаването на българския Народ...!!!

Пак ,симулират работа.Кой сеинтерисува от вас престъпници.Ще защищава кой народ?Крадците от обкръжението си.

Това ще е ГОЛЯМ ГАФ - тип "Пеевски" - да изберат тази "пастарма" за омбусман. Тя е доказала многратно колко е "независима" или "компетентна". ПЪЛЕН БОКЛУК - лъжлив и продажен защитаващ котерийни интереси! "Вълкът козина си мени - нрава не!"

Целта е да разкарат кюстендилската слива от парламента и от БСП.

само да не е Мая, че ще ми липсва цирка в парламента :(

Ако е обещала на мъжката част да им пусне по веднъж, всички ще гласуват за Мая. Оня царски ибрик Пенчев е негоден за нищо.

Явно доста е закъсала мъжката половина в парламента (то като се замисля, там са едни мъже .....), щом пчеличката Мая разчита на нея.

Колкото и хубава снимка,да сложите на Лайчето-все,тая!На нея,най много и отива метла с дръжка!

Pesh0

Стягайте се за протести , Мая ще я изберат , за да е пълна подигравката с хората . И да покажат , кои са силните . Политици от всички партии са се обединили , срещу интересите на хората .

Стегни се да протестираш срещу увеличението на тока, срещу непостоянството на ББ и правителството, срещу пенсионната реформа, протестирай, че партиите не си намалиха държавната субсидия, че в здравеопазването и съдебната система е хаос......Толко други сериозни и важни неща има.

Искам да кажа нещо, ама честно, за да не ощетя хора, които лично не познавам! Г-н Пенчев е подходящ за длъжността, защото е и алтруист, добър човек и перфектен специалист! А г-жа Монолова, доколкото съм я слушала в интервюта и участия в сутрешни блокове, дори в изказванията си в парламента, тя не блести нито със знания, нито с ерудиция и интелегентност, минус е и пристрастната и политическата и принадлежност към определена партия, да не говорим за комрометиращите я участия в афери като Костинброд, недомислието при съставянето на избирателния кодекс и др.Вярно, политиката е мръсна работа, но само с приказки не става!

Политиката е мръсна работа в калпавите държави...

изберат тази кюстендилска к-ва (така я наричат в Димитровград) значи в парламена повечето са пе.. ти!!!

Омбудсмана защитава интересите на народа срещу политиците или защитава интересите на политиците срещу народа?

Ако проследиш работата на Кончев, ще се сетиш.

Ние в Пресцентъра на Партията искаме да ви призовем за всенародна подкрепа за нашия кандидат. Майчето е с годините е доказала, че най-добре може да бди за реда в Партията и в българия.

Длъжността е измислена и е хранилка за свои хора. Писах му на тоя хубавец с надежда да реши проблема, а той ми отговори, че не е в прерогативите му.

май нещо и завиждат че ще спечели с мнозинство от мъжката половина - ами тъй да е като другите не стават за нищо тя да стане поне нещо

Бойко ще направи Мая омбудсман и така без много шум ще елиминира и последното острие на комунистите. После червените отиват на бунището с Мишо Водката и вся сволоч.

За к'во му е Мая? Промените в конституцията вече не зависят от БСП.

Мая е далавераджия и лека жена, не става.

Бройте мнението на народа , че е против Мая.

То не е като да си вдигаш краката бе Майоооо.

Мая е един нахъсан комунист-терорист.За там трябва да си човек.

Мая на Жабокрек игра хоро на гробове на избити от комунистите хора.Това е фашист(комунист все едно и също) по душа човек.Тя няма човешки качества.

мая омбудсман "щом аз станах министър напраи сметка каква държава сме"

Самата кандидатура на тази Мая от Кюстендил, е падение за българския политически елит ! Тази женица я слагам на морално и интелектуално ниво до Делянчо Намама Синчето от ДПС .

Майооооооо махни се ма.Кой те брои и теб за юрист.

Майо , Майо с колкото и мъже да си преспала не ставаш за длъжността.Една кресла си без подготовка.

Браво бе, така ли работят нашите депутати - не милеят за държавните интереси, ами се ръководят от други подбуди?! Е, знаем че е така и го усещаме всеки ден!!! А по вида на мамяманолова си личи, че е много добра с устата...за много работи!!!

Домусченелията нещо стреснат,ама му се услади синекурната службица,натиска се пак.Да видим!

Мендо, Мендо, дъртапутро ,не ставаш за нищо....