Прокуратурата се зае с реституираната метростанция

Софийската градска прокуратура /СГП/ започна днес проверка по линия на надзора за законност на Общинската служба по земеделие - Панчарево.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата се зае с реституираната метростанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уверил съм се че общината е неспособна да изготви законен акт, там са само негодници, неспособни да си вършат пряката работа и дебнещи няква далавера, покрай , която да се облажат.Като цяло българската държавност е доста изкуствено , натрапено и форсирано творение , несъответстващо на степента на развитие на обществото , което още не е напълно излезло от стдия на примитивните общества и за капак с 45 годишно прекъснато развитие и деградация .

Общината е длъжна да провери и направи правен анализ на всички имоти , през които ще минава метрото. Пропускът е неин , вместо да признае грешката сега настройва , както обичайно хората зрещу правоимащите собственици.. Всъщност за прокуратура е Фандъкова и обинските служители, които са накърнили чужди права и те трябва да бъдат разследвани далипоради небрежност или умишлено са игнорирали чужди права.

И в Службата за земята в община Правец е същото. Там редовно шефа на службата Александър С в решенията на службата за въстановяване на земя в реални граници е надписвал цифрите за възстановената земя. Пример ако е имало 750 кв. м. по емлячески регистър в решението става 2.750., съответно срещу пари или услуги. Това е във всяка общинска служб На наказани, уволнени и осъдени - няма. как ще завършат прокурорските проверки също е известно - няма престъпление. Това е поредната димка. Реално няма да има осъдени. В тази схема са вързани всички в общините.

"...Следват две препродажби, а парцелът вече е в ръцете на инвеститор, готов да строи. " Защо не се казва името на инвеститора готов да строй? Може би, защото се казва: В.Лечева?!

И кво по точно ще направи прокуратурата че не се сещам? Тия въпроси се решават по гражданско правен ред ама надали фъндъка селски ще се справи.

ББ 3

Добре дошли в кенефа наречен Б-я.

Мои са точно 6 кв метра - по два на входа на НС, МС и Президенство - не искам много - само да плащат тия дето минават от там.....така де плочките ми хабят....

трябва да е "Инвеститор готов да ЛЕЖИ!"

Сега ще се получи същото, като със Царските Конюшни, всичко е ЗАКОННО и си е ОК. Защо ма юРДАНКЕ?

Цялото ново строителство е осъществено на терени които са минали през тази схема.