Отцепилите се от ИТН депутати: Вотът на недоверие днес няма да мине (видео)

Очаквам още колеги от парламентарната група на "Има такъв народ" да се присъединят към нас, заяви Светлин Стоянов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миризливи предатели.Не познахте.

трупове...

Надеждите да останат да си живуркат в парламента са едно, а реалността съвсем друго. Много ще ми е любопитно колко от тези фурнаджийски лопати ще бъде в следващия парламент? Прогноза - никой.

Вие кои бяхте?????

Ако ще получава пари в бъдеще и отговори на въпрос Ти получи ли пари с НЕ, детектора няма да покаже нищо, защото това е чистата истина. Пак ни лъжат като мисирки. Въпроса трябва да е един и той е: Беше ли ти обещано нещо в замяна на предателството?

Слави ще издава нов албум ,ще се казва "Шат на Киро главата!".

Какви идиоти само. Божеееееееееее

малко пари са дали ПП и затова паднаха.

Гледат като бебе У лампа.

Това показва колко са зле тея отцепници…. След 1 час от та статия правителството падна .. цирк

КАТО НАПИКАНИ !

Този сигурно има ламаринени очила и нищо не вижда какво се случва около него. Ще му се да лапа още.

гледай, гледай как падна….

Хапльо, Вотът мина и ти никога повече няма да видиш Парламента отвътре

Е, мина!

Ха хахах ахх хаааа. Туп. Кировска главичка. Еугленска пъпчица. Асенова гушка:) И сега да започне разследване какви са ги налапали в бързината.

Абе за “ няколко лева по-вече” и обещани постове показахте какви боклуци вкарваме в парламента

Любов за предатели...

ВОта на недоверие продажници!

6 ГЛАСА РАЗЛИКА. И СЕГА МНОГО ВАЖНО - БУЦИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА. ОН СИ Е БОКЛУК И БОКЛУК ЩЕ СИ ОСТАНЕ.

Гелосания гном от Плевен, спортното адвокатче, най-големият специалист на Републиката, какво ще прави сега?! Обратно на село!!! Няма такъв тапир!

Коко много си прав ама те и за на село не стават. Там няма да има кой да ги дундурка. Там трябва да се работи нали селото храни града. Те не могат и не знаят от коя страна се хваща мотиката и лопата.

Към отцепниците. - не ставата за врачки:)

долни, гнусни отрепки

Еее честито, мина вота. Сега трябва мн да се внимава близнаците Герб и ПП, да не стъпват в парламента.

Shtom sa se slu4ili predateli te slu4vaemo sa slu4veni slu4vsemosti slu4vashti slu4vaemosta kato slu4veno predizvikvashto predvikatziite predizvikvena ....... etc... etc

хапчета! Берлински хапчета и ги пий редовно!

Тоя ДЕТЕКТОР на Лъжата - демек ПОЛИГРАФ що не проверят и Лена ? Въпроса да е - ПРАВИХТЕ ли СЕКС с г-н ПЕТКОВ преди да ви назначи в ББР на заплата 14 000 лева ? https://www.youtube.com/watch?v=TOdl3kQSDyw

Само поеди пет минути съм изпратил писмо до инистерството на Правосъдието с искане на оставката на Йордонава заради епика Suport Team и за това да се съръди Кипил Петков на ицето, че слага негови бивши подчинени на власт в това министерство сякаш е негово.

Общо взети ИТН няма. Има един чалгар, който е затънал в дългове, ама иначе е с големи претенции. Една от тях, да стане премиер, бе осуетена от Геройка. Той и отмъсти, като развали направеното от нея коалиция, следствие на което нейната кариера сериозно пострада. Та щом няма ИТН, пък има депутати от ИТН, които ако сега спрат да са такива, никога повече няма да бъдат, везните наклоняват към очакване, вотът да не мине. Което предвид надупването на тема Македония е скрито желание и на бат' ни Бойко, който с флейтата, която днес извъртя, при едни скорошни избори ще катастрофира.

Има ИТН на Слави, И то ще ни освободи от това Некадърно ПП правителството!

Щом това правителство, Не успява да задържи цените в България, И ни оскъпи живота, Значи е време да си ходи! Ще дойде друго, Което ще може или ще си ходи! Никакви Гео политически обяснения, Не интересуват българите

Точно така, Не ни замазвайте очите!

Какво крепят? Днеска видяхме. Няма кворум от тук нататък. Докога? Просто приеми реалността неадеквани Киро. Избори.

ами ако мине-вие и сега изглеждате като насрани представям си ако мине как ще изглеждате

Гледат страхливо. В България предатели бол - ето защо макетата трябва да се припознаят в нас

Станаха депутати благодарение на Слави, а после най-нагло го продадоха. Такива отрепки нямат място в парламента. Един път се продадоха и втори път ще го направят.

Ето така с външна подкрепа, подкупи и натиск се създават диктаторите. Гледайте ги тези алчни за власт, себелюбиви продажници и си мислете, какво ще бъде в края на мандата им! Пълна Подмяна!

Въпросът трябва да бъде очакваш ли ти и/или твои близки и познати да получите материални придобивки или облаги от нястоящите управляващи или свързани с тях лица и фирми!!! Щото ако е договорил да получи крипто или златни кюлчета - няма да излъже че не получава пари...

Гледайте ги тези алчни за власт, себелюбиви продажници и си мислете, какво ше бъде в края на мандара им! Пълна Подмяна!

Ох мамини душички, искате още да лапкате. От снимката си личи, че всички сте тарикати и се обръщате накъдето духа вятъра. С такива дУпЕтати нищо добро не очаква България.

Продажницииии, вън от Народното събрание дребни центаджии.

Та- всеки политик, който твърди, че неговите отговори, дадени чрез полиграф, са самата истина, да си сложи тази ''истина'' там, където слънце не огрява... Мошеници- що лъжете за неща, които всеки бг. гражданин може да провери безплатно чрез проверка в НПК , а...После не ме питайте защо все ''ходя за гъби'' по време на избори- ОТВРАЩАВАТЕ МЕ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН- прости лъжци, нагли, с криминално съзнание, чувствате се безнаказани и недосегаеми за нашите закони, че дажи и разпространявате явни лъжи за съдържанието им...

''...Той обяви, че се е подложил на детектор на лъжата, а резултатите от него ще бъдат изпратени до всички медии....'' Вижте сега всички ЛЪЖЛИВИ политици и техните котерии- В БЪЛГАРСКОТО ПРАВО ''ПОКАЗАНИЯТА'' . ВЗЕТИ С ПОЛИГРАФ, НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ ЗА ЗАКОНОУСТАНОВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВЕНО СРЕДСТВО, ЗАЩОТО ПОЛИГРАФЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ''ИЗЛЪГАН''. СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ...

Кви политици, джанъм? Българинът вярва на врачки, ти за полиграфа си се хванал...

Общо взето ИТН го нахакаха на избирателите си.

Браво, Респект

Политическа сган!

Само 2 въпроса? Бе предложили са му крипто, това не са пари. Ама що не са задали например въпроса "Ще получиш ли някакви облаги.. и т.н"

Човек само като ги види и се потриса, а те щели да управляват България !!!

беше тортата на черешката , та добре вижте какви малоумници си избираме за депутата :))) Та затова на следващите избори трябва да си отваряме и очите и ушите на четири .

В момента Кремъл прави преврат в България, След като и Дилянчо изпълзя

Тия с нулевата толерантност към корупцията пазаруват депутати като за световно! Рашков, има ли търговия с депутатски гласове? Щото беше много принципен? Сега направи ли проверка, какво ги мотивира тия да се отцепят?

Въпросът така зададен е страшно некоректен. Той все още може да не ги е взел или ако ги е взел това не е за да напусне партията а за да осурява кворум

Предатели! Вън от Народното събрание!