Откриха нов симптом за COVID-19

Проявяват го над 20% от заразените, твърдят от Клиниката по клинична алергология към Александровска болница

Обратно в новината

Коментари - Откриха нов симптом за COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,"откриха" нов симптом...Ами да следят специализираните научни сайтове, от няколко месеца вече се знае за кожните прояви на КОВИД: https://www.researchgate.net/publication/341031312ClassificationofthecutaneousmanifestationsofCOVID-19arapidprospectivenationwideconsensusstudyinSpainwith375cases

на неква болест, отсега нататък да се пише, че е от короната! Ама ха! Че как иначе! Всички симптоми са оттам! Ма какво си мислите вие, че има нещо, което да не е свързано с вашата Корона?! Даже тия, дето умират в катастрофи, и те нема начин да немат барем едно симптомче, което да води към короната! Ей, нещастнициии! Скоро ще занемеете! Много по-скоро, отколкото очаквате! С всичките си нагли лъжи! Как не се засрамихте, поне некои от вас... Па да спрете...

На 3-ти ноември ще се реши всичко. Спечели ли Тръмп -маските падат и коронавирусът си отива изведнъж,така както"дойде". Но ,ако спечели Байдън и соросоидите от Световната Дълбока Държава...тогава и на кучетата и котките по улицата ще поискат да нахлузят маски... При всички случай обаче-първо в САЩ, а малко след това и в останалия Свят ще има дълги и продължителни граждански войни,както и други въоръжени конфликти...

Дано си прав

Казва се.. гъзобол!

Ако простатата алармира - на ковид е .... До този извод стигнаха екип от учени, след среща пред кварталното магазинче (пянките пред блока имам предвид) ...

и ми отказа вибраторът...

И аз намерих нов симптом, боли те кура.

...ами взех да оправям бабата през час! ЕЕЕй дали не съм лепнал срамна болест или е короната?!

сутрин ставам,по телевизора ме облъчват с коронавирус.Тръгвам на работа ,навсякъде коронавирус.Прибирам се от работа по телевизора пак същото.А бе идиоти нали сте всички ужким сте много учени,но май не знаете до какво може да доведе това.Глупаци,пардон тъпаци!!

Вчера потвърдиха направеното след продължителни научни изследвания откритие че коронавирусът удължава ерекцията...И докторите вече съвсем са бунадясали....

Кретени и мафиоти в бяло! Слуги на толупа и омертата НОЩ!

Кога да очакваме и нощно напикаване?

Обринат ми е гъзо.

Увеличават се кожните обриви, алергии и дори кървави екземи от постоянното ползване на дезинфектанти ! Да богатеят производителите ! Тези доктори от Александровска болница слушкат ли своя шеф, който сега е продажен министър !

А ако ти излезе цирей на задника дали е опасно

ГЕРБ ще въвеждат нови по строги мерки за социално дистанциране . Ако нарушиш карантината вече ще трябва сам да си нанасяш побой по телефона или пред камерата на компютъра вместо полицията да идва на место ...........

Стига вече сте занимавали хората с поредното насаждане на страх прибавяйки и обрива дето може да е от различни неща на вируса.. Те сега ще пратите още бая народ ако не е с акъла си да си бърка в джоба за тест че ималнякакъв обрив я от храна я от перилен препарат или от някое многорекламирани лекарства за ''имунитет''..

От десет дена ме мъчи една стабилна сутрешна куродървица. Сигурно е симптом! Ще се мре!

Извикай някоя по-млада мед сестра. Може само да си повдигне маската отдолу и ще те излекува

С при мен е обратното - нямам никаква ку....ца. Сигурно защото съм в рисковата група.

най-вероятно, ха-ха

Е спри да гледаш НОЩниците - от тях не може да ти стане!

от Денито е... като я мерна по ТВ, докато замижам... вече е късно поне седмица ме държи. лошото е че непрекъснато я дават в допълнение с ТКП и Вампиркова и се плучава едно натрупване...

Оффф, вече всички временни здравословни неразположения са СИМПТОМ НА КОВИД! Всъщност, скъпи учЕни, агресивната реклама води единстено до попдигравателно отношение към продукта! Не се чудете на слабия интерес към пландемията!

Целият свят стигна до извода,че училищата са основния развъдник! Само нашите пръчове си чоплят носовете там горе и гледат отвисоко как мрат учители,родители,бабите и дядовците им,как децата невинни душици са пратени да се борят с непознат,нелечим вирус! И какво,като дечицата го изкарват безсимптомно? Най-новите изследвания са,че вируса и при безсимптомните остава поражения за цял живот!Какви,още не се знае! Говори се за поражения на цялата нервна система,на мозъка,които ще се прояват в по-късна възраст! Обричаме ли децата или не??? Кой ще даде отговор???? Тия,отдалечени от народа толупи горе???? Та на тях им пука само за гласоподаватели,крадене,комисионки,далавери!!! Убийци!

Къде ще отиде вируса, ако се скрием за години в хралупите? Никъде, ще си чака. Ще ни навърти пак същите хора, както след първото затваряне. Този цикъл ще се повтаря с години. Само дето дядо ми е на 87 и не е виждал внуците си от година. Ще почине от нещо друго бе да ги е видял. Юруш всички вън и квото ще да става.

На новият световен ред му трябват профани. За това и така ви казват за училището.

20% от заразените проявяват въобще НЯКАКВИ симптоми.

Целият свят стигна до извода,че училищата са основния развъдник! Само нашите пръчове си чоплят носовете там горе и гледат отвисоко как мрат учители,родители,бабите и дядовците им,как децата невинни душици са пратени да се борят с непознат,нелечим вирус! И какво,като дечицата го изкарват безсимптомно? Най-новите изследвания са,че вируса и при безсимптомните остава поражения за цял живот!Какви,още не се знае! Говори се за поражения на цялата нервна система,на мозъка,които ще се прояват в по-късна възраст! Обричаме ли децата или не??? Кой ще даде отговор???? Тия,отдалечени от народа толупи горе???? Та на тях им пука само за гласоподаватели,крадене,комисионки,далавери!!! Убийци!

Айде стига копи/пействай едно и също бе толуп скапан!

Аз съм ги спрял, моите! Трябва да си луд да пратиш детето си в инкубаторите,каквито в момента са училищата! Но сега те нямат онлайн уроци,учат на сляпо! Тия дебили горе,заради изборите се правят на ударени,да угодят на патйите,дето не знаят как и не могат да си гледат децата! И са готови да ги поверят на държавата,която пък не и пука за тях! Статистиката ,която ни хрърлят в лицето Вълчев и предтъпна компания са неверни,защото при децата вируса протича безсимптомно,няма как да всезнат в статистиките! Страшното става като тръгн ат да ги карата бабите и дядовците с градския транспорт,като се върнат в къщи и натръшкат,завалиите цялото семейство! Цялата световна преса е залята с изследвания,потвъждаващи че училищата са основното място,откъдето тръгва заразата! Алоооо,Бойкооо! Вземи се в ръце,че идат избори!

социопат. Горките ти деца, не искам да съм на тяхно място....

Това е война/химична и бактериологична/.Вървим по тънък лед.На човечеството му трябва още много време,за да усети и разбере истинските причини.Всяко нещо има начало и край.За съжаление ние сме в началото и трудно ще подредим пъзела.След години пак някой ще каже-ЕВРИКА.Пожелавам на всички хубав ден.

Има по-нов. Ако те засърби лявото ухо тогава вече е късно :))))) Заеби голяма просотия

има още един симптом , като вляза в банка с маска ,винаги ми се приисква да и облекча касата

Е колко да е нов, като съобщиха за него още преь пролетта.

Миналата година пих за първи път през живота си антибиотик. Ужасен, сърбящ обрив ми се появи, стоя 3 седмици!

имат,как да нямат уртикария. Носят маски,шлемове,ръкавици,поливат се със дезинфектанти като полудели. Всичко това уврежда кожата. Ще имат и гъбични инфекции и още кой знае какво.

статия тук тръби, че летенето със самолет било по-безопасно от ходенето до магазина! Тогава да отскачаме дотам със самолета, а? Но първо трябва да го вдигнем и да излети. Сега пък кожни обриви. Ако си се разхождал из копривата или си се претъркал, може. Най-вероятно ще да са от храните-ментета, но като няма други... Не си разваляйте настроението, четете за изискването на ЕС за минимални заплати /Люксембург - 2142 евро/ и не се разстройвайте, защото трябва да тичате на работа. Успех и довечера живи и здрави!

колко е наема за една стая или една гарсониера

i-rrelevant

Стаите почват от €600 на месец, самостоятелните едностайни/студия — от около €1100. пруфлинк: https://www.athome.lu/en/srp/?tr=rent&bedroomsmin=1&bedroomsmax=1&sort=price_asc&q=33e38b1b&loc=L9-luxembourg&ptypes=flat&page=10

Докторите на запад лекуват по телефона. Е как няма да се увеличи броя на заразените. Имаш опции, ако кажеш , че си с корона (по телефона ) имаш вниманието им, ако е различно от ковид ти затварят. Кой е виновен за разпространение на заразата.

Докторите

политиците

Корейците го побликуваха това Май месец още. Ако ние не знаем какво правим, защо никой не чете

български не знам да чета ти ме караш да чета корейски

Всички затворете! Пламнали са!!!!

Така е, в нашето училище е мазало

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Хитра ГЕРБерска Пунта-Мара, с неслучаен източник Александровска болница, която пак не случайно бе оглавена от приятеля на здравния министър, не му помня името. Кожни обриви/алергии имат над 20% от населението. Познайте дали няма да се припознаят! Да им подскажа още един симптом - ЗЪБОБОЛ!

Вероятно ще добавят и гъзобол хахахоха!

- Докторе, много ме боли. Ето пипам се тук - боли, отляво пипам - боли, отясно пипам - боли, горе се пипам - боли, отдолу пипам - боли. Какво да правя, докторе? - Като за начало отиди до рентгена, щото ти е счупен пръста с който се пипаш.

и запек причинява, и запек!

2760 за днес

по-точно, за вчера. процентът е 28. за днес, ще минат 3000, ще се вдигне и процентът. ама гледайте бсп-тв и всичко ще е ок. жертвите са благодарение на бойко, вирусът е безвреден и измислен от герб.

Тиква, бройката може да я вдигате, колкото си искате още, ама един ден и за вас ще дойде онази с черното расо и голямата... гега, не се притеснявай, неизбежно е:)))!!!

Ех, как се забавлявате с това толкова тежко състояние като уртикарията! Ори нея не само се подува кожата и отичат крака и ръце, но се подувате и вътрешно и причинява задух, от който умирате, ако не ви помогнат навреме! Ех, колко смешно, а? Прости българи лайняни!

Тикво, забавлението идва поради факта, че в най-скоро... май, май ще се окаже, че коронката е майка и баща на всички болести, познати на човечеството:)))!?! Ако това не е повод за... забавление, то не знам, кое е:)))!

Като те пипне ще си спомниш за мен, боклук недодялан! Дано четешката на тортата е уртикария, та да помниш цял живот, ако оцелееш!

Олигофренчето над мен, не знам мен, какво ще ме пипне, защото не съм ясновидец, но ако аз те пипна, ще ти излекувам не само кожната, но и коронната инфекция, така да знаеш:)))! Давам и гаранция, ако ти е нужна:)))?!?

mnogo si tup,po-tup si ot zadnik.

A някой помисли ли за асматични и уртикарни пристъпи в следствие на дезифектантите, маските и мазилата, които се употребяват хипер интензивно в момента, включая и предозираната хомеопатия, която ни препоръчват също като превенция ? Или вече всичко е ковид симптом?

Това не е уртикария! Явно не знаеш, за какво става дума!

Спокойно. Умират сухи поръчки. Мангъровците са безсмъртни.

той ако д-р Мангъров бе чут внимателно сега да сме Швеция

Хуй. Е новия симптом.

Диария, обрив, кашлица, задух, висока температура... ЕЙ, НЕ ОСТАНА ПО КАКВО ДА СЕ ПОЗНАВАТ ОСТАНАЛИТЕ БОЛЕСТИ!!!

сигурно другаде не са чували за к19 ганю ганюффф

(Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ИМАИТЕ ВИНАГИ ТОВА В ПРЕДИВД КОГАТО ГОВОРИМ ЗА КУКЛОВОДИ, БАНКИ, ВЛАСТ И ТЕХНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ, ВОЕННИ, ПОЛИТИЦИ!!! ПЪРВИ ПРИНЦИП НА ГЛОБАЛНОТО ЗАДКУЛИСНО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ Е ДРЕВЕН И ГЛАСИ: Между другото е любим и на нациста Гьобелс! "КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА Е ЕДНА ЛЪЖА, ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО ХОРАТА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НАГЛО ДА СЕ ЛЪЖЕ!!!" заб. ЗАТОВА БЕЗ СВЯН ВСИЧКИ ТЕ НИ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ, НО БАСТА, ВСИЧКИТЕ ИМ ТАКТИКИ СА РАЗКРИТИ! ГЛОБАЛНОТО ИМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ Е В ХОД!!! ЧЕТЕТЕ ЗА МЕХАНИЗМИТЕ НА РЕАЛНАТА РАБОТА НА КОВИД, КАКТО И ЗА АДЕКВАТНОТО ЛЕЧЕНИЕ, КОЕТО МЕДИИТЕ И МЕДИЦИТЕ НЯМА ДА ВИ КАЖАТ, ЗАЩОТО МАСОВО НА ТЯХ НЕ ИМ ГО КАЗВАТ ТЕЗИ КОИТО СА НАЯСНО ЗАЩОТО СА В ИГРАТА НА ЗАДКУЛИСНИТЕ. В ТАЗИ ГРУПИЧКА СА ЩАБА НИ, МЕДИИ И ЕКСПЕРТИ КОИТО САМО ГОВОРЯТ ЗА ЧЕРНИ СТАТИСТИКИ, НО ОТБЯГВАТ РЕАЛНОТО ИНФО ЗА СИТУАЦИЯТА. --------------------------------------------------------------------- Коронавирус – “експертите“ знаят, но няма да ви кажат, какво може да ви спаси живота https://bit.ly/3kqQHY2 ТЪНКАТА ЧАСТ НА ПРОБЛЕМА НИ С КОВИД --------------------------------------------------------------- К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 ВАЖНО!!! ДО ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ СВОБОДНИ ОТ СИСТЕМАТА НА БИГ БРАДЪРА ИСКАЩА ДА НИ ПОРОБИ+ЧИПИРА И РЕДУЦИРА С 90%!!! КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ СЪС СКРИТАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ МИ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini МАЛКА ЧАСТ ОТ МАТЕРИАЛИТЕ В ГОРНИТЕ ЛИНКОВЕ ------------------------------------------- Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK Мокрият сън на Бил Гейтс – случайности и съвпадения? (ВИДЕО) https://tr.im/k19msu Дързост и красота! Рон Мос в БГ ЕФИР: Приятели от ЦРУ ми казаха че К19 е измислен (ВИДЕО) https://bit.ly/31E3Y81 ИТАЛИАНСКИ ПОЛИТИК РАЗКАЗВА НАЙ-ПАЗЕНАТА ЛЪЖА ЗА COVID-19! https://bit.ly/2HzIzGe >>>> ВИДЕОТО с превод на руски https://bit.ly/2IWh3TK Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“ https://bit.ly/34lP0FE Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“ https://tr.im/AdrenoH Тръмп срещу Байдън? Ето кой ще победи: доц. Валентин Вацев и проф. Иво Христов (ВИДЕО) https://tr.im/BaiVsTru

ЛУД! Лекувай се!

По-скоро с тези маски ще предизвикат алергии и дихателни проблеми. А при децата съвсем може да не свикнат с околната среда. После един полен от растение и ще са като пред умиране, от едното нищо.

Даааа, те хирурзите по цял ден като оперират с маски на лицата измряха вече всичките от алергии. Отде ви изравят бе.

Хирурзите цял ден ли са с маски или цяла седмица като останалите?

Олигофренски, хирурзите носят ли маски, подобни на масовите бре, люнгур прост:)))???

и лакомия

И помнете: ебете жените само заднешком с маска и два презерватива един върху друг, никакви минети и лизания.!

Деба и гадните китайски комунисти, правят всичко калпаво, но вируса са го изпипал техната мама маймунска... Америка трябва да изпразни ядрените си арсенали върху тях, да се изпържат в собствения си маймунски сос.

Има още по-нови и още по-страшни симптоми на Ковид 19. Ето какви са те: -Ако сте мъжка "коч къмпани"състояща се от няколко коча,(или пръча)... и си извикате някаква случайна мадама за "ганг банг" ( в миналото се наричаше "караманьол" )... и ако след три дни цялата компания започнете да пикаете "бръснарски ножчета"... и да лепнате навсякъде... -а пък в допълнение ако се пипнате и по очите...та да ви потекат и два реда сълзи и два-сополи... .вашата компания трябва да знаете, че сте попаднали на мадама заразена с Ковид 19. -Към тези симптоми задължително ще се появят и вторични- -световъртеж: -на сутринта може таванът да идва към вас ,както и вие да "летите"към него...не е от алкохола да знаете...от Ковид 19 е... -повръщане и задушаване: -почти сигурно е,че на сутринта след като закусите с вряла шкембе чорба и много люто...ще ви втресе,ще повърнете и ще започнете да се задушавате...но не от горещото и лютото, нито от тежкия махмурлук, а защото шкембеджийницата, както и храната в нея са заразени с Ковид 19. -ако започнете да кашляте като магаре и получите пак задушаване плюс "къртене на храчки"...-не се заблуждавайте, че това е защото сте изпушили снощи две кутии цигари...бъдете сигурни,че това са симптоми на Ковид 19 Трябва да знаете,че всичките от тези гореизброени симптоми са на Ковид 19 и спешно трябва да отидете да си направите PCR- тест....:) -

Орлин_Данев да го сфири на флейта леко облечен

За обривите се знае от март насам, какво по дяволите.

От няколко дни имам епичен запек и очите ми се дръпнаха. Дали не съм хванал китайския вирус?