17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е да ви чета коментарите

Тази е толкова от Перник колкото аз съм папата във Ватикана. Но който и да е- лека му пръст.

Хазари,Гентияна,сигурно са от новите българи .

Бог да прости жената! Никой не заслужава такава съдба!

Ето защо трябва да въведем ИК час по-скоро! Ако имаше такъв нормативен документ, можеше и да не се стигне до такова ужасно престъпление!!!! Никой ли не мисли за това?!?! Жените са една особено уязвима социална група хора, които трябва специално да бъдат пазени от закона, това се вижда всеки ден след ден!!!! Не искам повече да има новини за домашно насилие и то винаги от мъже над жени! Вие, мъжете, само с бой ли можете да общувате наистина? Нямате ли някаква форма на възпитение? Не знаете ли, че с една жена може да се общува и с думи? Или пък, че вместо да я удариш може да я изслушаш, ами ако наистина е права?!?! Или пък дори може да ѝ се извиниш! Но не, типичното мъжко его не позволява това!!! И после, кой бил силният пол... Мисля, че за всеки е пределно ясно!

дали не е време да драснеш два реда и да ходиш да се гръмнеш?! отношенията между половете не са война, която има нужда от регламентация! ИК има съвсем различни функции и е предназначена за постигане на съвсем други от посочените от теб цели. и мъжете и жените имат нужда от възпитение, от образование и от примери в обществото. ако това го няма никакава конвенция няма да помогне.

И с какво щеше да помогне тази конвенция, освен едни пари да потекат към едни НПО? И сега има закони. Но нокто казват циганите "Книжката кола не кара", че и конвенцията сама по себе си нищо не може доа направи.

Не схващам точно какво искат жените. Хем да са равни във всичко, хем да са под някаква защита, ИК например. Скъпи дами, правата вървят в комплект със задължения и неудобства. Като му пилиш по цял ден, какво можеш да очакваш? По-търпеливите мъже ще те изслушат, по-умните ще се правят, че те слушат, а чалгопитека направо ще те опердаши. Ами, направи си сметката с кого си се събрала и ако имаш мозък в главата, ще знаеш как да се държиш и дали въобще да си там, за да не се налага друг да те защитава. Не ме плюйте, аз не оправдавам, а обяснявам. Раликата е голяма. Никога не съм посягал на жена, под достойнството ми е. Има хиляди по-гадни начини да си върнеш.

Каза Стивън Кинг и затвори БГ новините...

Близките длаи са съгласни да се показва лицето на жертвата? Иначе лицето и името на престъпника удобно скрито.

Няма закон, който да изисква съгласието на роднини за публикуване на снимка на определен човек. Правото върху собствения лик/образ не се наследява. Публикуването на снимка на определен човек с редакционна цел (информиране за обшествено значими събития) е разрешено. В твое село не знам какви закони действат, но май не са български...

Ноо си прост бате!

да почива в мир- Препоръчвам на жените да не се занимават с мъже нямате нужда от тях ама за нищо- Те са ви излишен баласт и проблем - Качествените от тях са създали семейства и имат стабилен живот останалото са егоисти мислещи за себе си- Дори и за деца не ви трябват има си болници и за това с качествен материал дори не с отрепки.

викаш - мъжете са като тоалетните, а? хубавите са заети, свободните са осрани... това че има подобни катили, не означава че всички мъже са такива. не преигравай!

Не всички къде са такива, но тя само такива намира. Затова тя си прави извод, че всички са такива. Представи си само каква е ТЯ, щом само такива намира!

грубо всичко казано от теб ? - Не всички мъже са такива ? качествения материал е около 25% останалото по добре да го избягваш статистика какво да се прави-

грубо ли? просто те перифразирах. а как стигна до тези 25% качествен материал, предполагама само Господ и стари баби знаят... и отново - заради някакъв мизерник да вадиш твърдения, че жените нямат нужда от мъже и че мъжете не стават - това е супер елементарно като мислене и като възприемане на света.

Очевидно нямаш син - най-великото същество на планетата. Така, като те чета, изобщо нямаш деца. Даже и да не си лесбийка, явно не те е пипал мъж. А на всичкото отгоре и акъл нямаш - децата ги правели в болниците - качествени. Ха-ха-ха-ха! Само едно не ми е ясно - бе ти що живееш? Такова като теб е най-добре да се обеси - хем себе си ще отърве от мъките, хем света от себе си. Може и от високо да скочиш, няма да ти трябва въже.

вероятно от устата на мъж. За подобни думи в Западна Европа се лежи в затвора- Да в болниците има качествен материал здрави и умни мъже, не убийци -Но това няма как българския манталитет да приеме поне не от мъжете-Защото не им изнася- Аз за разлика от теб съм от качествения материал, реализирана жена от всякъде със и с деца и с кариера, за това мога да говоря- Определено имам за какво да живея не да бълвам злоба и лошотия- Това дето си го написал тук показва що за човек си ТИ-

коментари за всичко са само такива лошотията извира от думитети винажи -Негативност и агресия-Не се очудвам, че мъжета стават най-вече убийци - Твойте думи само потвърждават мойте багайте жени далеко от некачествен материал не ви трябва-

Няма интелигентен мъж на света да свърши в епруветка и да я отнесе в болница семето си, т.е. собствените си деца като дар за някоя незачеваща или самотна жена на същия или на съседния континент. Няма такъв.. нормален да не иска да знае къде ще е родено детето му, освен ако не е психопат-нарцист, но образован и успял, влюбен в себе си, ненавиждащ жените и анонимно, без ангажимент раздаващ деца, щото са прекрасни като него, но наказващи майките с доживотна грижа без никаква подкрепа - нито емоционална, духовно или финансово. Последната подкрепа се прави дарителски от белият свят съвсем анонимно за децата в бедните страни. Е, КОЛКО ДА Е ИНТЕЛИГЕНТЕН упоменатия от теб донор на семе без ангажименти ????? Аре ся да отговориш, с гъшия си мозък, раздаващ етикети !!!!!

Поредната дебелана мъжемразка с промит мозък намерила утеха във феминизма, тъй като й позволява да прехвърли собствените си недъзи върху някой друг (мъжете). Всичко дава само да не се погледне обективно и да поеме отговорност.

Има ли още мераклийки за резания ?

тия са се утепали от имена.

Дъщеря й да се казва Гентияна Хазири, значи си пада по албанска екзотика. Кой знае и "приятелят" й къв е. Арнаутска му работа...

Хазари е или омъжена за абарин или не е българка. Съответно какъв е приятелят и? Скрито е.

къде е Бутан ,къде Козлодуй. На 20 км разстояние. Ако не знаете , вижте картата. Бутан е във врачанска област и към козлодуйското РПУ.

Едно време един украинец казваше: Съвсем близо до Киев! Само на 500 километра. Въпрос на разбиране и гледна точка.

Абе, “абе”, какво всъщност искаш да кажеш с това, че Бутан е на 20 км от Козлодуй?

,,край Козлодуй " може да е и близо до Кърджали. Бутан край Козлодуй ли е?

Бутан е хималайско кралство. А тия са с непалски имена.

Сякаш чета някоя книга на ужасите ....

Лагери няма , но лагерниците са на свобода .

Пионерски ли? За какво са ти лагери?