Остра позиция на прокуратурата заради език на омразата от парламентарната трибуна

От обвинението призовават депутатите да не нарушават основни европейски принципи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога прокуратурата ще се запознае с езика на омразата , който се шири тук? С лъжите, измислиците и клеветите, които се сипят непрекъснато, с откровените, явни обиди къмнас , българите, които сме останали да живеем тук? С изкривяването на истината , на историческото ни минало - по-далечно или близко, за което безсрамно лъжат шепа продажници, защото и ние сме живели в това време и сме видели какво е. Родени на юг от нас хора ще ни определят начина на живот -

Език на омразата ли?! А не е ли също език на омразата да те изхвърлят от работа на 41, щото вече си прекалено стар и недъгав??? Да чукаш не на хиляди, а на милиони врати за работа, и всички те да остават затворени. И от всякъде да те гонят с подигравки и обиди! Това какво е? Има ли въобще някакви човешки права в капиталистическия кенеф наречен България? Лицемери долни и лъжливи! Важното е на вас да ви е добре, сладичко да си папкате и лапкате доволни и щастливи! Бъдете проклети навеки! Дано кармата ви споходи в най-скоро време и да си платите за всички ваши злини, причинени на толкова много хора!

"малко са умните хора сред руснаците. Ако намерите подходящ човек, тогава той непременно е евреин или с примес на еврейска кръв" хихихи

Руснака е най-големия и най-наглия лъжец в целия свят"

"руският човек е голяма св_ня"

Царска Русия декриминализира зоофилията. Съветска Русия декриминализира хомосексуализма. Путинова Русия толерира закон декериминализиращ кръвосмешението.

Тия убийци никога не се отказват :(

може да има само когато острието на копието се забие в свинския, мафиотски гъз на келеша Гешев.

езикът на омразата и ненавистта присъства във всички медии на неолиберал-педофил-психопатите и е част от евроатлантическите ценности. скоро и прокуратурата ще бъде разформирована, защото е един злокачествен тумор в този си вид.

нищо не можеш да разформироваш защото рамката ти е спусната от ЕС, а на тях от сащ. Така че следващата прокуратура и МП и прочие управа ще следва същите принципи, ще трепери за "името" на господарите си и ще се бори да изчисти всяко петънце.

Прочетете в Гугъл: Путин педофил. Царска Русия декриминализира зоофилията, съветска Русия декриминализира хомосексуализма. Путинова Русия толерира закон които декриминализира кръвосмешението.

В заглавието нa BG.voice е по-ясно: "Прокуратурата съзря прокарване на чуждо влияние чрез изяви на “Възраждане"-Преди няколко дни К.Костадинов направи лапсус като нарече вицепрезидента на САЩ Камала Харис – Камила." "Нарушаването на обществения ред в съобщението на прокуратурата пък е очевиден “намек” за протестите на “Възраждане” и успешният първи и неуспешен втори опит да свалят украинското знаме от фасадата на Столичната община." Ето къде са нарушенията според "еврогейската" ни прокуратура и еврогейското "правосъдие."Ето за какво издържаме и в Европа и у нас прокуратурата - да се разправя с неудобните, да е бухалката на сащ, ето ви "демокрация" по американски, цяла европа е слуга на сащ, колония на сащ.Управата няма никаква връзка с народа. Назначава се от сащ и работи за интересите на няколкото фамилии които държат икономиките в европа и сащ, това са днешните политици по света и у нас, това е днешната прокуратура.Дупе да ни е яко занапред!

Езикът на омразата днес на световно ниво, а и българско, е русофобията. Когато италиански унивеститети забраняват Достоевски, прекръстват се улици и сгради от имена на исторически личности, само защото са руснаци, когато социалните мрежи позволиха официално използването на език на омразата по етнически принцип,,,, мисля повече доводи са излишни. Днес в Запада и в България дискриминацията по етнически принцип е факт. Добре е хората с десни убеждения поне да започнат открито да говорят за това, защото е важно за едно демократично общество. Демокрацията е не манджа, чийто вкус трябва да се променя според настроенията. Затова е сочена като печеливш модел правилата важат за всички и всякога. Иначе е друго нешо. Днес са на прицел руснаците, утре... ние... Не забравяйте евреите от последната война. Все пак американец е казал - Този, който не се бори за свободата си, не я заслужава

единствената вина на руснаците, е че са конкуренти на американския бизнес, по-точно на демократите от сащ, ако пречат на републиканците - може. И сега просто ги избутват от Европа икономически. Ама "демократично" - не с доказани качества, а със санкции, пропаганда, конфискуване и прочие демократичности. И това е на гърба на простолюдието - 500000 млн европейци участват и ще платят да се избута Русия от Европа и да се намърда окончателно сащ. Хем по-скъпо за всички нас, хем после няколко богаташки фамилии си увеличили богатството с не знам си колко милиарда. Нека ни е.

Тая Гешевска прокуратура деполитизирана ли е, или НЕ? Що за вземане на страна? Или са били пияни, или си служат с термини на които не знаят значението? Гешев, кой те пусна по пързалката? СРАМ и ПОЗОР

Чудото влияние го оказват американците.Кажете едно изречение в което няма чужда дума.Да не говорим за музика,филми,и прости журналисти, които си мислят,че като използват чуждици ще минат за културни.

Гешев, пак се изложи и ти като Киро не знаеш основни правила! Това не ти влиза нито в правата, нито в задълженията! Ако са установени данни за престъпление има само един рер_ да се разследват по реда на НПК. Гешев, какво става с украинското знаме на входа на Столична община!????

Тогава Мунчо с юмрука защо го бавните?

Геш, а канадският измамник кога ще дойде при нас. Ще се отнесем към него с много любов

Майка ти не го пуска

Интересно, какво ли би се случило, ако Копейкин нарече президента на Русия Пут*о? И продължи - Бъркам ги половите органи.

В Россию уже давным давном решили ЭТОГО казуса: Мурзилките от Думата просто забраниха думата "ПУТАНА" в русския език. До 1999г руските филми дори се наричаха с думата ПУТАНА заради социалната среда в Россия а песните гъмжаха във всеки ред с ЭТО исконное русское слово.

Да се държиш просташки не е престъпление, а диагноза.

На тази публикация липсва не само информация за повода за написването, но и името на автора ѝ. Какви са тия недомлъвки в стил БКП, където може да се говори с часове без да се каже нищо? Остава да търсим врачка, за да ни тълкува мислите на автора. А уж има редактор...

В тая държава имаме свобода на словото. Няма такова нещо като "хейт спийч"

Очевидно визират Възраждане, с това за националисти дето уж подкрепяли чужди интереси. А тези дето подкрепят САЩ и ЕС, дето като резултат предизвикват икономическа криза, какви са? И където ни вкарват в чужди войни? Налаганата чрез медии и преимунувания от столична община, омраза към руснаците, е престъпление по член 162 от НК. Ама прокуратурата малко липсва. Защо ли? Иначе нея политика не трябва да я интересува. Те са деполитизирани. И Гешев няма правото да се изказва за политическа ориентация на България, което е правил. Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание. Е сега се прави масово от политици по народност руска. Казано просто русофобията е забранена по закон! ;) И то влезнал в сила по времето на ГЕРБ.

България е член на ЕС и е съюзник на САЩ!!! А бе четете бе, хора! Мислете с тези глави!

Ти що не четеш което съм сложил? И Украйна член ли е на ЕС и НАТО? Не! И че ние сме, е променяемо. И без това в историята всеки с когото сме били е рухнал. Дори негативно като римската и османската империя. Няма ги. Нито СИВ, нито Варшавски договор. нито Третият Райх. Следват ЕС и НАТО.

Това ни ги наложиха!

езика на омраза е запазена мярка в САЩ тук имаме свобода на словото хайде прокуратурата да не се опита да дава наклон на кой какво ще казва и как.... Думите са мноиго страшни особено ако са истина...

Гешев - оставка, свиньо мръсна герберодепесарска !!!

Баче, е номер 1 с бялата ризка, като ирански дисидент.

всичката мара втасала , та с това се заели. Да ебо тия дебили , едно свястно обвинение не могат да направят , един олигарх не могат да подведат под отговорност. Копелета некадърни.

Мисля че става въпрос за Костадинов - че е нарекъл вицепрезидента на САЩ животно.

да, От Камала, станала камила, нормална грешка, нито е умишлено, нито има общо с раса, пол, и прочие пръдни. Но показа истинското лице на прокуратурата - марионетка на сащ, под "вещото" ръководство на по- голямата марионетка - ЕС. Било език на омраза, дискриминация по пол, по раса, ти да видиш чудо престъпление и ние чакаме защита и правосъдие. Ама само ни цицат и за благодарност работят срещу нас.

Нема справедливост, ей. Как като са се събрали няма някой да прати една ракетка в сградата. Ще ни реши голямо количество проблеми рязко.

Наври си я задника, руска подлого!

Ами арестувай миризливата Десислава Атанасова.

Борисов като псуваше и минаваше европейските лидери с 200? А като наричаше председателя на НС ПКП,нямаше проблем. А разговора му с Дончев"на прост човек к.р се набива" беше ухание на рози?

TheBeast

Това не е казано от трибуната в НС !

TheBeast

А дали биха така критични и към Боко ако се качи на парламентарна трибуна ;)