Процедурата за оставка и избор на ново правителство

Каква е процедурата за подаване на оставка и избор на нов кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Процедурата за оставка и избор на ново правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се изненадвай.Народа мисли едно,депутатите друго.Народът за главнокомандващ на войските избра вместо жена,генерал.Но политиците не мислят така,за тях значи промяната означава ,че БСП са спечелили.Наблюдатели казват ,че след победата около Радев се виждали разни гербовци,овчаровци,пеевци и др.Борисов бил съгласен депутатите от 240 да станат 120.Да се намалят партийните субсидии на 1 лев,сега са 11 лева.Както казва Енчев,най бедната страна ,с най високи партийни субсидии.Това едва ли ще стане,не са луди депутатите да гласуват срещу себе си.

Окончателни резултати от ЦИК: най-висок процент за Радев са дали хората в Търговище и Кърджали, съответно 70% и 69%........т.е. българските турци са доминиращите поддръжници за този президент и за БСП!!!!! Дори Илияна Йотова им благодари публично за подкрепата!

самовлюбен, себичен и егоистичен нарцис, намери най-подходящото време да постави България в управленска криза. Нарцисизмът е неизлечим. Мислете много добре, колеги, на следващите парламентарни избори!

Не на 26 год. крадлив модел.

Такова облегчение, че Плювньо се разкарва и няма да ни позори повече. Можете ли да си представите, в качеството си на български лидер и главнокомандващ на българската армия този жалък марионетен клоун е в една редица със Крум, Симеон Велики, Хан Аспарух, Цар Борис. Тази мисъл винаги ме е ужасявала, но скоро това безумие ще свърши!

Чак се чудя как Дирниците не са препечатали пак някоя статия от Дойче Веле! Да не са спрели соросоидните вливания след избора на Тръмп?

Интересно, лошата тройна коалиция спокойно си изкара мандата, а от "евроатлантическата" четворна коалиция се разбягаха като хлебарки по средата на пътя.

someone

ако новото правителство е на бсп предвиждам ново голямо обедняване и проблеми от всякакъв вид.

Чудно защо Курка Нинова не състави правителство с ДПС(ДС) след като има подкрепата на народа и Доган е твърдо зад нея,да не забравяме и Цветелин Кънчев ,който е в лявата коалиция от мургави патриоти

Боко защо пак вдига кръвно? ДОСТ и ДРОМ му наливат подкрепа и спокойно може да си управлява.

Да не му приемат оставката. Това да не концерт по желание. Да работят поне до края на годината

Цацаров да е нащрек, че мафията---БСП-ДПС фалирала БГ три пъти, отново ще донесе мракобесие, глад и безпътица!!! Ужас!!!

Два пъти състява служебно правителство след падането на ГЕРБ и един път след падането на БСП. - 3 служебни правителства за един президентски мандат - това си е РЕКОРД