Коментари - Зам.-министрите Милена Дамянова и Светлана Боянова подадоха оставки | Днес.dir.bg

Зам.-министрите Милена Дамянова и Светлана Боянова подадоха оставки

Зам.-министърът на образованието, младежта и науката Милена Дамянова и зам.-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова подадоха оставки в последния работен ден кабинета "Борисов".

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министрите Милена Дамянова и Светлана Боянова подадоха оставки | Днес.dir.bg

Коментари

Най-после тази долнопробна Калинка Дамянова се измете.... грозна и елементарна... тази женица може спокойна да сади картофи в нивите на Борисов... да и пожелаем топла и свежа пролет....

И кой зам.министър или министър през последните 20 преходни и кризисни годинки бе кадърен?

Калинките Отлитат ...

Тази калинка ще да е от отбора на леля нонка караджова , дето закусват с високоградусови напитки : )) Като й гледам мешките под очите... Че са малоумни и неграмотни стана ясно на всички , ама що трябва да са и толкова гро.. , пардон , визуално неприемливи. Такива са 95% от " дамите " в политиката без значение от кой цвят са . Разбира се , " господата " не им отстъпват . Крадливите им душици са изписани на лицата им. Разноцветни върколаци .

Хора ,пишете грамотно !Пише се образование от (образован ),а не образувание.

Са учителите. Как аз 60 год. човек помня основните правила за пълния член и образувам/ образовам и пр. вече 48 год. , а нашите деца и внуци не ги знаят?! Защо ли някои гноми предлагат да отпадне пълният член, а други откровени антибългари и слуги на чужди господари предлагат кирилицата да се замени с латиница?! Нищо не трябва да ви учудва...

Но какво искаш след като този малоумен учител в Пловдив накара децата да играят откровено сатанински танци (и околните не си дават с/ка за какво става дума), а родителите се изправят в негова защита заради това, уволнен (което е напълно правилно)?! Какво очакваме да знаят тези деца след такива случаи?! Абе, няма ли бълг. м-р на образованието (културата тя е ясна!), който да се намеси?...

Абсолютно просто тяло! Как няма да се изнася- защо не каже нещо за парите, които разгпрабиха в това министерство- по разни измислени програми-!

Може и те да нямат висше,па да побързат да не се разровят

Какъв член на ГЕРБ!!??? Дамянова!??! Това е една смешка. Никой не я е виждал... никой не я е чувал... изведнъж някой я изтипосал за зам-министър... поредната издънка, побутвана от този и онзи ... оттук-оттам

абе тъпанар, ако беше си дал труда да провериш, щеше да видиш, че 2007 е била в листата на ГЕРБ за евродепутат. Май тези дето ти плащат да пишеш тук са направили лоша инвестиция в теб. Боклук

за свинарският кабинет на боко ставаше сега да си ходи с време доста щуротии ироди тъпата главичка

Тази от снимката я познаваме. Това е баба Яга, когато беше млада.

Тази Милена Дамянова е рядко посредствена и ограничена. А с измисления от нея закон за задължителната детска градина за 4 г. дечица се видя и че е безсърдечна. Но все за нещо става, например за затворническа надзирателка!

Този закон за 4 год. да тръгват на детска градина не е инициатива на това девойче, а е част от "директивите" на Новио Св. Ред. В случая с Б-я обаче той е полезен предвид на ромското човек, което се превръща във все по-голЕм проблем. И докато спите сладко и си пиете ракията идва скоропостижно времето, когато гласовете на цигани и турци (бълг. мюслЮмани) ще решават кой ще ни управлява! Капиши?!...Или да обясняваме още?!?

Нека да видим дали ще вкарате циганите в пишман.училищата. Та те не ходят и в истинските. С всичко това, задължителността означава едно - отнемане на свободата на родителите да изграждат ценностната система на децата си. Искате да превърнете децата в чалгари още от 4 годишна възраст.

Милено Дамянова, след всичко казано от теб, как имаш наглостта да поставиш партията и програмата и пред интересите на народа и държавата ???!!! и как ГЕРБ назначава такива хора на зам. министърски постове!!!! ""Моите основни цели бяха да работя с премиера Борисов, с Йорданка Фандъкова, като първия министър на ГЕРБ за образованието, както да работя и за управленската програма на ГЕРБ."

Злоба, зловеща посредственост, copy/ paste стратегии, характерни за действията нa това същество, нараниха тежко общественото здраве. И безумно говори за неграмотност!

Нямам нищо против участието на жени в управлението на държавата, но такова масирано, некомпетентно и амбицирано женско присъствие около Бойко Б. говори само за комплекси. Видяхме до къде го докараха.

Очакваме и другите Калинки да направят същото като колежките си !! Доброволно

ОТ МИСИРКИТЕ НА ТИКВАТА НЕ СЕ ИНТЕЕРСУВАМ!!!!

аззз

аман от връзкари тия женички кой и защо ги е сложил там не знам сега видяха на къде отиват нещата и почнаха да напускат корапа мишоците

НА СВЕТЛА БОЯНОВА И СЪПРУГА И ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ОТ ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕ, КОИТО СТОЯХА В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ПРЕЗ ТЕЗИ 3,5 ГОДИНИ, МАКАР ЧЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА И СЕ КАЗА ЗА ТОЗИ КОНФЛИК...ИНАЧЕ ТЯ ПОДПИСА ЗА ПОДАРЯВАНЕТО НА НЕСЕБЪРСКИ ДЮНИ И ТОГАВА ПАК ТАКА СЕ ОПРАВДАВАШЕ ЧЕ НЕЗНАЕЛА КАКВО ПОДПИСВА!!!!! ЕТО И ЧРЕЗ И ТОВА Е ОСИГУРУИЛА И ВНУЦИТЕ СИ...

Поне за мен, тази жена беше най-неприятната личност в това правителство-особено като реши да въведе малоумната си идея, да прати 4 годишните на училище.....

На пишещите, но и на четящите тук ще кажа да мислят с главите си, а не с емоциите си. Да мислят като държавници. Смятам,че началото на приобщаването на хора от малцинствата в образователните системи от 4 годишна възраст е не само препоръчително, но и задължително. Защото те не знаят български език изобщо. И ЗАЩОТО от новородените техният дял е вече 30-40 %. И ако не се приобщят към българския етнос би следвало да сме най-големите глупаци, тъй като ще си изпуснем държавата. Този закон е за тях, а не за вас. Не ме интересуват партиите. Мислете за България, като за своето най-мило нещо. Поздрави.

От такива мислители като теб сме на този хал!

Mного съм съгласна. в Англия децата на 4 годишна възраст тръгват на училище. Вие един закон неможете да спазите, а се отнася за вашите деца. Засрамете се..........

Миташки, колко пъти го повтори това?! С едни и същи думи. Прилича на спам. Как ще вкараш циганчетата в училищата? Само отнемаш свободата на българите.

чудя се какво ще стане с българското образувание без тази идиотка

след калинка, след калинка, след калинка, слад вожда Борисов. Чао ви.

Един Буда, около него - калинки, калинки, калинки, и цял народ - будали... .

НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ И ЗАМ МИНИСТРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И РОДНИНИ НЕКА СЕ НАПРАВЯТ СВЕТКАВИЧНИ РЕВИЗИИ ПРЕДИ НЯКОИ ПАК СА СТАНАЛИ ДЕПУТАТИ С ИМУНИТЕТ В СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ТОГАВА ДА ВИДИМЕ КОИ СА СЕ ОБЛАЖИЛИ И КОИ НЕ ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ТИЯ ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ И ЗАМ МИНВИСТРИ С 2000ЛВ ЗАПЛАТА СИ ПЛАЩАТ НАЕМИТЕ ТОКА ВОДАТА ПАРНОТО ВЪВ СОФИЯ И СЛЕД ТОВА ВОДЯТ ОХОЛЕН ЖИВОТ

Калиннки са, щом са преминали нивото си на компетентност и са навлезли в това си на некомпетентност и не могат да се справят с възложените им задачи.

Боянова защо чак сега подаде? Свърши ли далаверката, или уреди живота и на правнуците вече?

НАИСТИНА, ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ГЕРБ, СА ДЛЪЖНИ ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА! Пък нали пак ще спечелят изборите, отново вожда да ги постави на държавната хранилка да ги храним, да им даваме допълнително материално възнаграждение, новогодишни бонуси, да им плащаме здравни осигуровки :)

Сбогом калинки!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЯВНИТЕ НАМЕРЕНИЯ НА Б. БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ЗА ДОУНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ В ГЕРБ-ХАРИЗАНИ РОБИ. Братя БЪЛГАРИ! Държавният организъм на БЪЛГАРИЯ Е ТЕЖКО БОЛЕН! АТАКУВАН Е ОТ МОДЕРНИ ВИРУСИ И ПАРАЗИТИ - НАЙ-МНОГО И НАЙ-ХИЩНИ СА КАЛИНКИТЕ, МОНОПОЛИТЕ, МУТРИТЕ, ПИЯНИЦИТЕ, ФИЗКУЛТУРНИЦИТЕ И ВСЯКАКВИ МУТАНТИ В ЖИВА И ГЕРБ-ХАРИЗАНА ФОРМА. СЛАВА БОГУ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИМА ЗДРАВА ИМУННА СИСТЕМА , КОЯТО НИТО ЕВТИНИЯ АЛКОХОЛ НИТО ГМО БОКЛУЦИТЕ/КОИТО НИ ПРОБУТВАТ КАТО ВНОСНИ ХРАНИ/ , НИТО НАГЛАТА ПРОСТАЩИНА И АЛЧНОСТ НА Т.Н. "ЕЛ-ИТА"/ИВРИТ- БОГОИЗБРАНИТЕ ОТ ОНЯ ДЕТО МУ ВИКАТ ЙЕХОВА/ МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ. КАЖЕТЕ МИ КОЙ МАЛОУМНИК МОЖЕ ДА ЛЕКУВА СИСТЕМНО /НА ОБЩЕСТВЕНАТА СИСТЕМА НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА/ЗАБОЛЯВАНЕ С ГНУСНИ ЛЪЖИ, КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ, НАРКОТИЦИ И ПОКАЗНИ УБИЙСТВА НА КОНКУРЕНЦИЯТА, ПОЛУИЗТОЧЕНИ ЕВРОПАРИ И ЛЕНТИЧКИ ОТ УЖ ПОСТРОЕНИТЕ "МАГИСТРАЛИ"/ЗА МЕТРОТО НЕ ГОВОРИМ, Т.К. ИМА ЦЯЛА ГЛУТНИЦА МУТАНТИ, КОИТО СЕ БИЯТ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА/. ИЛИ ТОЙ/БУДА/ Е МАЛОУМНИК ИЛИ НИЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИТЕ ЖЕРТВИ - ВИЕ РЕШАВАЙТЕ!!!

Много си зле,приятелю!След вчерашния ден,съм отвратен от всички партии командвали парада през тези години

Такааа, потъващият кораб не правителството, а БГ след като задружно всички правителства, включая и последното го продъниха, сега го напускат. В момент, когато ББ може да използва недоволството и подкрепата на харата и да застане начело на борбата с монополите, да върне обратно заменките, да потърси отговорност от създалите черната финансова дупка "Белене", мутацията на външния дълг /м. велчев/, той реши да се оттегли и да даде на крадците 4 месеца да заличават следи, а на това отгоре и през последните седмици харчовете на това правителство са за милиарди. Интересно за какво ли са ги изхарчили?

Е не може,дави се угоди на вас,нали искахте оставки,какво ревете сега!

Очакваме и наказателните производства и връщането на парите в държавната хазна, след което да се повишат заплатите и пенсиите.

Това недоразумение Дамянова отдавна трябваше да е аур

И трите дядо поп, и трите!

Една от най-големите грешки на Борисов беше склонността му да назначава на много отговорни постове амбициозни, но напълно некомпетентни жени, някои от които абсолютни слугинажи и простакеси, които не само, че не можаха да свършат за пет пари работа, но и ни излагаха пред света.

И аз не мога да сиобясня защо на ръководни постове се назначаваха меко казано некомпетентни хора?!

Кое не ти хареса?Че искаше да вкара 4 -годишните циганета в детска да научат български и европейските пари за интеграция да влязат по-чист начин пряко в бюджетите на общините,а не в неправителствени организации,които освен да крадът друго не правят.Направи си справка стотици милиони се "усвояват" за интеграция!

Неграмотник. Правиш ли разлика между по чист и по-чист? А Миленчето беше една нацистка, това със задължаването на децата да ходят в предучилищна без право на избор е направо за разстрел. За циганетата и без това не важат закони, тормозът е за българчетата.

Не е това пътя за социализация. Ти вярваш ли, че мама-циганка ще заведе малките чавета в училище, вместо да седи на кръстовището и да проси с тях. Ще ги заведе само ако има някаква далавера. Стига вече с тези безсмислени идеи.

Мда- за Светлана Боянова се твърди, че е правоспособен юрист.Много странно е един правоспособен юрист да не знае, че неговият подпис / дори само в качеството му на юрист/ значи много и задължително влече след себе си носене на отговорност. Ще ми се да попитам Боянова- ако и тикнат да подписва един празен лист формат А4 и й кажат- подпиши се най- отдолу, тя дали ще го подпише - ако да- защо; ако не- защо?

стига с тези калинки и гювендии. правителството не е бардак.жените са за кухнята и кревата,

Тази кака с неадекватния поглед не беше влизала в училище от времето, когото тя самата е била ученичка някъде в провинцията. Измисли неадекватен закон - целящ да съсипе държавното образование за сметка на частното. В държавните училище щяха да учат само циганчетата, въпреки че каката не беше домислила кака точно ще накара циганчетата да ходят на училище; щеше да има много учебници по един предмет, за които държавата да плаща от нашия джоб, а всички учители щяха да бъдат проверявани от полицията, която беше поставена над институцията съд.

Не са всички в оставка - и то принудителна? Нещо не разбирам, тези хора не знаят ли че всички те са вън? Днес някакъв герб-ерист по Бтв, остреган, разбира се, с два пръста чело, но с назидателен тон - явно и той не разбира, че е в оставка и то трайно и завинаги! Защо като яхнат белия кон тези хора не разбират, че скоро ще слязат от него? Какво невежество мъчи родната политика - първо си вярват, че са политици, после вярват, че ги бива за тази работа, след което смятат че са там до гроб... Невежи и арогантни, фалшиви и необразовани, невъзпитани и самозабравили се...

да ходи да пасе овце за това става

Тази калинка е психично неуравновесена, без ден да е преподавала, парушитирана на висок пост. Бедна ми Българио!

На тая и личи че е луда.Такива ли боклуци са били на възлови постове в държавата ,такива ли са писали закони ? Толкова съм възмутена , че не намирам обидни думи да ги охарактеризирам. Каквото и да кажа , ще е малко ...

Милиционер, роднина, милиционер, роднина... 135 години все така!

ДА, даже и по-големи

Явно за да си министър в "Герб" е достатъчно да говориш умно и много- за да не се хваща нишката на изречението, да правиш умни очи и да отчиташ някаква дейност от време на време, та макар и вредна за обществото. Също така е хубаво да имаш фалшива диплома, мръсно минало и дебели връзки в криминалните структури, а ако си твърде млад- баща ти да може да се похвали с такива връзки. Също така от изключително важно значение е да можеш да лъжеш без да ти мигне окото, да нямаш никаква съвест, никакви задръжки и скрупули.

По-точно е важно да говориш, защото все може и да кажеш нещо, а ако сбъркаш, кой ли те е чул, а ако стане гаф, виновни са СтаниМЪЖ и Доганчо...

а защо не казва да работи за България, за народа. това правителство доказва непрекъснато че НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО ЗА НАРОДА

Като майка на настоящ осмокласник, с пълно право мога да изразя възмущението си от тази "компетентна" зам.-министърка. Именно тя ни направи луди калинки покрай кандидат-гимназиалната кампания. Постара се и деца и родители съвсем да превъртим. Измисли ( в последния момент) нова формула за оценяване, за която нямаше логично обяснение. На въпроса какво налага тази измишльотина г-жа Дамянова гледайки с напрегнат поглед не можа да даде смислено обяснение. Родителите, чиито деца сега са в 8-ми клас много добре знаят за какво говоря. Аман от шизофренни симптоми.

Член на партия, за народа , вече не е еднозначно с професионализъм. Чао и сбогом на "калинковия" кабинет. Те бяха като трите маймуни: не виждам, не чувам, не говоря.

споко, корабчето потъва и за всички мишоци ще има достатъчно вода, която е от еврофондовете и ще има достатъчно за VIP-мишоци и плъхоци, споко бе, нали и вие сте от лош генетичен матриял, нищо че сте VIP......айде, полечка....

Даже много закъсня. Започнаха да назначават и куцо и кьораво за министри. И всичките пълни с "гениални" идеи. Още от първи клас децата да започват да учат висша математика, езици, компютри и да станат генийчета. Г-жа Дамянова майка ли е? Толкова усложниха програмите и живота на децата, че просто ми е жал за тях.

За да се променя закона в тази му част, би следвало да се намери правилният баланс между 3 вида интереси: интересите на детето- на 1во място, интересите на родителите - на 2ро място и интересите на държавата- на 3то място.Лице, което не е изучавало професионално специфичното развитие на детето от 3тата до 7мата му година, няма как да има адекватна оценка за нуждите на детето във всяка година от неговото развитие и няма как да отрази адекватно тези нужди в промененият текст на закона.разбира се, ако тя самата е автор на поправките, а не юрисконсултите от подопечното й министерство.

герберинка с този луд поглед стигане нямаше по безумия. Хайде сбогом како. Дано никога повече гроб не се добере до парламент и правителство.

Милена Дамянова ти отдавна трябваше да си подадеш оставката. Ти не направи нищо за развитието на образованието! Майчения език е даден от бога, а ти беше тази дето трябваше да дадеш това право да се изучава и в училище и навсякъде в образованието и администрациите! Да се надяваме че България ще намери бързо твой замесничка!

Хубаво е, че тачите майчиния си език. Трябва обаче да положите усилия да научите и български език - официалния език в нашата държава. Очевидно часовете по български език в нашето училище са Ви били недостатъчни, щом в краткия текст, който се написали, набързо преброих 11 грешки.

Мелихо, моме Мелихо много стилови грешки допускаш при писане. Това обикновено е признак на объркан начин на мислене, отделно, че както казва обикновена имаш и много правописни грешки. Учи, учи. Най-вероятно и майчиният ти език е толкова объркан, колкото и официалният ти, защото писменото изразяване е функция на мисленето и в по-малка степен на знанието на езика.

Тая пък от кои беше? От седем-точковите или от шест-точковите?

от празноглавите мераклийки.

Това момиче грам представа си няма с какво се занимава един учител. Изключително слаб зам.минъстър! Дано никога повече не се появи на политическия небосклон!

Коментари - Зам.-министрите Милена Дамянова и Светлана Боянова подадоха оставки | Днес.dir.bg

Зам.-министрите Милена Дамянова и Светлана Боянова подадоха оставки

Зам.-министърът на образованието, младежта и науката Милена Дамянова и зам.-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова подадоха оставки в последния работен ден кабинета "Борисов".

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министрите Милена Дамянова и Светлана Боянова подадоха оставки | Днес.dir.bg

Коментари

Най-после тази долнопробна Калинка Дамянова се измете.... грозна и елементарна... тази женица може спокойна да сади картофи в нивите на Борисов... да и пожелаем топла и свежа пролет....

И кой зам.министър или министър през последните 20 преходни и кризисни годинки бе кадърен?

Калинките Отлитат ...

Тази калинка ще да е от отбора на леля нонка караджова , дето закусват с високоградусови напитки : )) Като й гледам мешките под очите... Че са малоумни и неграмотни стана ясно на всички , ама що трябва да са и толкова гро.. , пардон , визуално неприемливи. Такива са 95% от " дамите " в политиката без значение от кой цвят са . Разбира се , " господата " не им отстъпват . Крадливите им душици са изписани на лицата им. Разноцветни върколаци .

Хора ,пишете грамотно !Пише се образование от (образован ),а не образувание.

Са учителите. Как аз 60 год. човек помня основните правила за пълния член и образувам/ образовам и пр. вече 48 год. , а нашите деца и внуци не ги знаят?! Защо ли някои гноми предлагат да отпадне пълният член, а други откровени антибългари и слуги на чужди господари предлагат кирилицата да се замени с латиница?! Нищо не трябва да ви учудва...

Но какво искаш след като този малоумен учител в Пловдив накара децата да играят откровено сатанински танци (и околните не си дават с/ка за какво става дума), а родителите се изправят в негова защита заради това, уволнен (което е напълно правилно)?! Какво очакваме да знаят тези деца след такива случаи?! Абе, няма ли бълг. м-р на образованието (културата тя е ясна!), който да се намеси?...

Абсолютно просто тяло! Как няма да се изнася- защо не каже нещо за парите, които разгпрабиха в това министерство- по разни измислени програми-!

Може и те да нямат висше,па да побързат да не се разровят

Какъв член на ГЕРБ!!??? Дамянова!??! Това е една смешка. Никой не я е виждал... никой не я е чувал... изведнъж някой я изтипосал за зам-министър... поредната издънка, побутвана от този и онзи ... оттук-оттам

абе тъпанар, ако беше си дал труда да провериш, щеше да видиш, че 2007 е била в листата на ГЕРБ за евродепутат. Май тези дето ти плащат да пишеш тук са направили лоша инвестиция в теб. Боклук

за свинарският кабинет на боко ставаше сега да си ходи с време доста щуротии ироди тъпата главичка

Тази от снимката я познаваме. Това е баба Яга, когато беше млада.

Тази Милена Дамянова е рядко посредствена и ограничена. А с измисления от нея закон за задължителната детска градина за 4 г. дечица се видя и че е безсърдечна. Но все за нещо става, например за затворническа надзирателка!

Този закон за 4 год. да тръгват на детска градина не е инициатива на това девойче, а е част от "директивите" на Новио Св. Ред. В случая с Б-я обаче той е полезен предвид на ромското човек, което се превръща във все по-голЕм проблем. И докато спите сладко и си пиете ракията идва скоропостижно времето, когато гласовете на цигани и турци (бълг. мюслЮмани) ще решават кой ще ни управлява! Капиши?!...Или да обясняваме още?!?

Нека да видим дали ще вкарате циганите в пишман.училищата. Та те не ходят и в истинските. С всичко това, задължителността означава едно - отнемане на свободата на родителите да изграждат ценностната система на децата си. Искате да превърнете децата в чалгари още от 4 годишна възраст.

Милено Дамянова, след всичко казано от теб, как имаш наглостта да поставиш партията и програмата и пред интересите на народа и държавата ???!!! и как ГЕРБ назначава такива хора на зам. министърски постове!!!! ""Моите основни цели бяха да работя с премиера Борисов, с Йорданка Фандъкова, като първия министър на ГЕРБ за образованието, както да работя и за управленската програма на ГЕРБ."

Злоба, зловеща посредственост, copy/ paste стратегии, характерни за действията нa това същество, нараниха тежко общественото здраве. И безумно говори за неграмотност!

Нямам нищо против участието на жени в управлението на държавата, но такова масирано, некомпетентно и амбицирано женско присъствие около Бойко Б. говори само за комплекси. Видяхме до къде го докараха.

Очакваме и другите Калинки да направят същото като колежките си !! Доброволно

ОТ МИСИРКИТЕ НА ТИКВАТА НЕ СЕ ИНТЕЕРСУВАМ!!!!

аззз

аман от връзкари тия женички кой и защо ги е сложил там не знам сега видяха на къде отиват нещата и почнаха да напускат корапа мишоците

НА СВЕТЛА БОЯНОВА И СЪПРУГА И ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ОТ ДФ ЗЕМЕДЕЛИЕ, КОИТО СТОЯХА В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ПРЕЗ ТЕЗИ 3,5 ГОДИНИ, МАКАР ЧЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА МАНДАТА И СЕ КАЗА ЗА ТОЗИ КОНФЛИК...ИНАЧЕ ТЯ ПОДПИСА ЗА ПОДАРЯВАНЕТО НА НЕСЕБЪРСКИ ДЮНИ И ТОГАВА ПАК ТАКА СЕ ОПРАВДАВАШЕ ЧЕ НЕЗНАЕЛА КАКВО ПОДПИСВА!!!!! ЕТО И ЧРЕЗ И ТОВА Е ОСИГУРУИЛА И ВНУЦИТЕ СИ...

Поне за мен, тази жена беше най-неприятната личност в това правителство-особено като реши да въведе малоумната си идея, да прати 4 годишните на училище.....

На пишещите, но и на четящите тук ще кажа да мислят с главите си, а не с емоциите си. Да мислят като държавници. Смятам,че началото на приобщаването на хора от малцинствата в образователните системи от 4 годишна възраст е не само препоръчително, но и задължително. Защото те не знаят български език изобщо. И ЗАЩОТО от новородените техният дял е вече 30-40 %. И ако не се приобщят към българския етнос би следвало да сме най-големите глупаци, тъй като ще си изпуснем държавата. Този закон е за тях, а не за вас. Не ме интересуват партиите. Мислете за България, като за своето най-мило нещо. Поздрави.

От такива мислители като теб сме на този хал!

Mного съм съгласна. в Англия децата на 4 годишна възраст тръгват на училище. Вие един закон неможете да спазите, а се отнася за вашите деца. Засрамете се..........

Миташки, колко пъти го повтори това?! С едни и същи думи. Прилича на спам. Как ще вкараш циганчетата в училищата? Само отнемаш свободата на българите.

чудя се какво ще стане с българското образувание без тази идиотка

след калинка, след калинка, след калинка, слад вожда Борисов. Чао ви.

Един Буда, около него - калинки, калинки, калинки, и цял народ - будали... .

НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ И ЗАМ МИНИСТРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И РОДНИНИ НЕКА СЕ НАПРАВЯТ СВЕТКАВИЧНИ РЕВИЗИИ ПРЕДИ НЯКОИ ПАК СА СТАНАЛИ ДЕПУТАТИ С ИМУНИТЕТ В СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ТОГАВА ДА ВИДИМЕ КОИ СА СЕ ОБЛАЖИЛИ И КОИ НЕ ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ТИЯ ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ И ЗАМ МИНВИСТРИ С 2000ЛВ ЗАПЛАТА СИ ПЛАЩАТ НАЕМИТЕ ТОКА ВОДАТА ПАРНОТО ВЪВ СОФИЯ И СЛЕД ТОВА ВОДЯТ ОХОЛЕН ЖИВОТ

Калиннки са, щом са преминали нивото си на компетентност и са навлезли в това си на некомпетентност и не могат да се справят с възложените им задачи.

Боянова защо чак сега подаде? Свърши ли далаверката, или уреди живота и на правнуците вече?

НАИСТИНА, ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ГЕРБ, СА ДЛЪЖНИ ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА! Пък нали пак ще спечелят изборите, отново вожда да ги постави на държавната хранилка да ги храним, да им даваме допълнително материално възнаграждение, новогодишни бонуси, да им плащаме здравни осигуровки :)

Сбогом калинки!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЯВНИТЕ НАМЕРЕНИЯ НА Б. БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ЗА ДОУНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ В ГЕРБ-ХАРИЗАНИ РОБИ. Братя БЪЛГАРИ! Държавният организъм на БЪЛГАРИЯ Е ТЕЖКО БОЛЕН! АТАКУВАН Е ОТ МОДЕРНИ ВИРУСИ И ПАРАЗИТИ - НАЙ-МНОГО И НАЙ-ХИЩНИ СА КАЛИНКИТЕ, МОНОПОЛИТЕ, МУТРИТЕ, ПИЯНИЦИТЕ, ФИЗКУЛТУРНИЦИТЕ И ВСЯКАКВИ МУТАНТИ В ЖИВА И ГЕРБ-ХАРИЗАНА ФОРМА. СЛАВА БОГУ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИМА ЗДРАВА ИМУННА СИСТЕМА , КОЯТО НИТО ЕВТИНИЯ АЛКОХОЛ НИТО ГМО БОКЛУЦИТЕ/КОИТО НИ ПРОБУТВАТ КАТО ВНОСНИ ХРАНИ/ , НИТО НАГЛАТА ПРОСТАЩИНА И АЛЧНОСТ НА Т.Н. "ЕЛ-ИТА"/ИВРИТ- БОГОИЗБРАНИТЕ ОТ ОНЯ ДЕТО МУ ВИКАТ ЙЕХОВА/ МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ. КАЖЕТЕ МИ КОЙ МАЛОУМНИК МОЖЕ ДА ЛЕКУВА СИСТЕМНО /НА ОБЩЕСТВЕНАТА СИСТЕМА НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА/ЗАБОЛЯВАНЕ С ГНУСНИ ЛЪЖИ, КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ, НАРКОТИЦИ И ПОКАЗНИ УБИЙСТВА НА КОНКУРЕНЦИЯТА, ПОЛУИЗТОЧЕНИ ЕВРОПАРИ И ЛЕНТИЧКИ ОТ УЖ ПОСТРОЕНИТЕ "МАГИСТРАЛИ"/ЗА МЕТРОТО НЕ ГОВОРИМ, Т.К. ИМА ЦЯЛА ГЛУТНИЦА МУТАНТИ, КОИТО СЕ БИЯТ ЗА АВТОРСКИ ПРАВА/. ИЛИ ТОЙ/БУДА/ Е МАЛОУМНИК ИЛИ НИЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИТЕ ЖЕРТВИ - ВИЕ РЕШАВАЙТЕ!!!

Много си зле,приятелю!След вчерашния ден,съм отвратен от всички партии командвали парада през тези години

Такааа, потъващият кораб не правителството, а БГ след като задружно всички правителства, включая и последното го продъниха, сега го напускат. В момент, когато ББ може да използва недоволството и подкрепата на харата и да застане начело на борбата с монополите, да върне обратно заменките, да потърси отговорност от създалите черната финансова дупка "Белене", мутацията на външния дълг /м. велчев/, той реши да се оттегли и да даде на крадците 4 месеца да заличават следи, а на това отгоре и през последните седмици харчовете на това правителство са за милиарди. Интересно за какво ли са ги изхарчили?

Е не може,дави се угоди на вас,нали искахте оставки,какво ревете сега!

Очакваме и наказателните производства и връщането на парите в държавната хазна, след което да се повишат заплатите и пенсиите.

Това недоразумение Дамянова отдавна трябваше да е аур

И трите дядо поп, и трите!

Една от най-големите грешки на Борисов беше склонността му да назначава на много отговорни постове амбициозни, но напълно некомпетентни жени, някои от които абсолютни слугинажи и простакеси, които не само, че не можаха да свършат за пет пари работа, но и ни излагаха пред света.

И аз не мога да сиобясня защо на ръководни постове се назначаваха меко казано некомпетентни хора?!

Кое не ти хареса?Че искаше да вкара 4 -годишните циганета в детска да научат български и европейските пари за интеграция да влязат по-чист начин пряко в бюджетите на общините,а не в неправителствени организации,които освен да крадът друго не правят.Направи си справка стотици милиони се "усвояват" за интеграция!

Неграмотник. Правиш ли разлика между по чист и по-чист? А Миленчето беше една нацистка, това със задължаването на децата да ходят в предучилищна без право на избор е направо за разстрел. За циганетата и без това не важат закони, тормозът е за българчетата.

Не е това пътя за социализация. Ти вярваш ли, че мама-циганка ще заведе малките чавета в училище, вместо да седи на кръстовището и да проси с тях. Ще ги заведе само ако има някаква далавера. Стига вече с тези безсмислени идеи.

Мда- за Светлана Боянова се твърди, че е правоспособен юрист.Много странно е един правоспособен юрист да не знае, че неговият подпис / дори само в качеството му на юрист/ значи много и задължително влече след себе си носене на отговорност. Ще ми се да попитам Боянова- ако и тикнат да подписва един празен лист формат А4 и й кажат- подпиши се най- отдолу, тя дали ще го подпише - ако да- защо; ако не- защо?

стига с тези калинки и гювендии. правителството не е бардак.жените са за кухнята и кревата,

Тази кака с неадекватния поглед не беше влизала в училище от времето, когото тя самата е била ученичка някъде в провинцията. Измисли неадекватен закон - целящ да съсипе държавното образование за сметка на частното. В държавните училище щяха да учат само циганчетата, въпреки че каката не беше домислила кака точно ще накара циганчетата да ходят на училище; щеше да има много учебници по един предмет, за които държавата да плаща от нашия джоб, а всички учители щяха да бъдат проверявани от полицията, която беше поставена над институцията съд.

Не са всички в оставка - и то принудителна? Нещо не разбирам, тези хора не знаят ли че всички те са вън? Днес някакъв герб-ерист по Бтв, остреган, разбира се, с два пръста чело, но с назидателен тон - явно и той не разбира, че е в оставка и то трайно и завинаги! Защо като яхнат белия кон тези хора не разбират, че скоро ще слязат от него? Какво невежество мъчи родната политика - първо си вярват, че са политици, после вярват, че ги бива за тази работа, след което смятат че са там до гроб... Невежи и арогантни, фалшиви и необразовани, невъзпитани и самозабравили се...

да ходи да пасе овце за това става

Тази калинка е психично неуравновесена, без ден да е преподавала, парушитирана на висок пост. Бедна ми Българио!

На тая и личи че е луда.Такива ли боклуци са били на възлови постове в държавата ,такива ли са писали закони ? Толкова съм възмутена , че не намирам обидни думи да ги охарактеризирам. Каквото и да кажа , ще е малко ...

Милиционер, роднина, милиционер, роднина... 135 години все така!

ДА, даже и по-големи

Явно за да си министър в "Герб" е достатъчно да говориш умно и много- за да не се хваща нишката на изречението, да правиш умни очи и да отчиташ някаква дейност от време на време, та макар и вредна за обществото. Също така е хубаво да имаш фалшива диплома, мръсно минало и дебели връзки в криминалните структури, а ако си твърде млад- баща ти да може да се похвали с такива връзки. Също така от изключително важно значение е да можеш да лъжеш без да ти мигне окото, да нямаш никаква съвест, никакви задръжки и скрупули.

По-точно е важно да говориш, защото все може и да кажеш нещо, а ако сбъркаш, кой ли те е чул, а ако стане гаф, виновни са СтаниМЪЖ и Доганчо...

а защо не казва да работи за България, за народа. това правителство доказва непрекъснато че НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО ЗА НАРОДА

Като майка на настоящ осмокласник, с пълно право мога да изразя възмущението си от тази "компетентна" зам.-министърка. Именно тя ни направи луди калинки покрай кандидат-гимназиалната кампания. Постара се и деца и родители съвсем да превъртим. Измисли ( в последния момент) нова формула за оценяване, за която нямаше логично обяснение. На въпроса какво налага тази измишльотина г-жа Дамянова гледайки с напрегнат поглед не можа да даде смислено обяснение. Родителите, чиито деца сега са в 8-ми клас много добре знаят за какво говоря. Аман от шизофренни симптоми.

Член на партия, за народа , вече не е еднозначно с професионализъм. Чао и сбогом на "калинковия" кабинет. Те бяха като трите маймуни: не виждам, не чувам, не говоря.

споко, корабчето потъва и за всички мишоци ще има достатъчно вода, която е от еврофондовете и ще има достатъчно за VIP-мишоци и плъхоци, споко бе, нали и вие сте от лош генетичен матриял, нищо че сте VIP......айде, полечка....

Даже много закъсня. Започнаха да назначават и куцо и кьораво за министри. И всичките пълни с "гениални" идеи. Още от първи клас децата да започват да учат висша математика, езици, компютри и да станат генийчета. Г-жа Дамянова майка ли е? Толкова усложниха програмите и живота на децата, че просто ми е жал за тях.

За да се променя закона в тази му част, би следвало да се намери правилният баланс между 3 вида интереси: интересите на детето- на 1во място, интересите на родителите - на 2ро място и интересите на държавата- на 3то място.Лице, което не е изучавало професионално специфичното развитие на детето от 3тата до 7мата му година, няма как да има адекватна оценка за нуждите на детето във всяка година от неговото развитие и няма как да отрази адекватно тези нужди в промененият текст на закона.разбира се, ако тя самата е автор на поправките, а не юрисконсултите от подопечното й министерство.

герберинка с този луд поглед стигане нямаше по безумия. Хайде сбогом како. Дано никога повече гроб не се добере до парламент и правителство.

Милена Дамянова ти отдавна трябваше да си подадеш оставката. Ти не направи нищо за развитието на образованието! Майчения език е даден от бога, а ти беше тази дето трябваше да дадеш това право да се изучава и в училище и навсякъде в образованието и администрациите! Да се надяваме че България ще намери бързо твой замесничка!

Хубаво е, че тачите майчиния си език. Трябва обаче да положите усилия да научите и български език - официалния език в нашата държава. Очевидно часовете по български език в нашето училище са Ви били недостатъчни, щом в краткия текст, който се написали, набързо преброих 11 грешки.

Мелихо, моме Мелихо много стилови грешки допускаш при писане. Това обикновено е признак на объркан начин на мислене, отделно, че както казва обикновена имаш и много правописни грешки. Учи, учи. Най-вероятно и майчиният ти език е толкова объркан, колкото и официалният ти, защото писменото изразяване е функция на мисленето и в по-малка степен на знанието на езика.

Тая пък от кои беше? От седем-точковите или от шест-точковите?

от празноглавите мераклийки.

Това момиче грам представа си няма с какво се занимава един учител. Изключително слаб зам.минъстър! Дано никога повече не се появи на политическия небосклон!