Извънреден председателски съвет с участието на Борисов

Премиерът Бойко Борисов се включи в извънреден председателски съвет в Народното събрание, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Извънреден председателски съвет с участието на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов повече няма да гласувам за теб и остатъците ти от партията Ти предаваш наи-образованите хора в парламента Защо Иво Христов остана Знай че подкрепата от хората намалява Стига си коленичал пред Нинова Веднъж и ти защити правотата на твойте хора До тук сме

Санким до сега си гласувала за нещо различно от БСП. Най-старата опорна точка - ние сме разочаровани, разочаровайте се и вие изберете "алтернативата".

Е,най-после "богопомазаният " реши да слезе при себеподобните си в НС.

Главчев до живот! Нинова да се реализира по разпределение в Крушовица, като селска скандалджийка по призвание!

Е, нека си кажем честно, защо да си ходи Иво Христов, лошия материал не е дебилски ли, кой продължава да хвърля пари от балконите, кой търпи да живее на основание действията на липсващи и пътуващи депутати избрани от хора като болшинсто подписващи се с пръстов отпечатък и още и още, кой тряБва да си отидеы но свилите показалеца скачаши с два пръста нагоре са с мозъци като билярдна топка, гънки ли ? какво е това.

loyola

Това, че някой е казал, че група хора са дебили, е едно нещо (като например да кажеш, че материала е лош). Обаче да кажеш че знаеш за наркотрафиканти и да не кажеш в полицията си е вече престъпление !

От къде знаеш, че именно полицията не е казала на ББ? Т.е че има разследване в момента с/у депутат?

Таяни идва , шеф на ЕНП ! И ще посети Парламента , а там Магарешки и Тихо Винкела и Гробарчетата намален състав общо120 човечета пикемончета ! А Тиквата с памперс !

Ах, господинът се сети, че има парламент и че България е парламентарна република.

Боко е умрял от страх. Скандалът ще стане международен, защото социалистите са 1/3+ от Европарламента, а там много "обичат" някой селяндур в България да гони БЕЗ ПРИЧИНА опозицията. Просто ще разкатаят Тиквоча. Тиквата такава издънка не е правил и сега просто не знае на кой свят е. Главанака ще подава оставка, иначе Тиквоча ще си ходи.

По-скоро да гледаме да не умре от СМЯХ!

Виновник за създалата се ситуация е Борисов, който плещи без да мисли!

Народът е казал: "Който много говори, бърка /греши/". За Борисов е вярно и обратното: "Който много бърка, говори".

Докога ще натякват за процентите, ми точно тоя състав на НС доказва, че 80% от населението са дебили!

Нещастното , по случайност внедрено в парламента човече Марешки, е ветропоказателя на парламента, върти се като фурнаджийска лопата, уж напада, но като се спомене оставка независимо за какво бие отбой и се прави на "праволинейно мислещ", а това е защото се държи на нокти в парламента и ако се разпадне работата, той няма да влезе никога повече, защо да изпуска сега келепира!!!

Премиера си призна вече за Главчо ! А воля и Симеонов , знаят че повече няма , повтарям , няма да влязат повече в Парламента , това им е последно ! Край с Патриотарите , ще искаме Ревизия за бързото забогатяване !

Магарешки идеално си изпълнява ролята... вече не се и крие.

Борисов проявява смелост само когато умира от страх. Умира от страх, защото във вторник пристига Антонио Таяни, председател на ЕП. Таяни категорично е отказал да говори в нашия парламент пред полупразна зала.

Тиквата заповяда на главоча да си подаде оставката. Това вече е факт.

Ти сериозно?

Тоя миндил не става за чеп за зеле, познавам го много добре.

Най-глупавия повод за самоубийство е жената, до сега не е дала повод за разкаяние, не желае да се променя иска да живее като животно и това си е.

Главчев погази демокрацията и трябва да си подаде оставката. Да ходи да гони овцете на село, не е за Парламента.

Моля да не обиждаме овчарите. Kакто го гледам и за чобанин не става.

много лошо е в в момента в българия

Ще им набива чемберите!

А според Вас не е ли виновен тиквоча за създалата се ситуация? Ако веше уважил искането на БСП за изслушване в парламинта, това нямаше да се случи.

Ако беше уважил исконно щеше България да е парламентарна република, а не премиерска. Трябва да се знае кой командва.

Ние сме дебили защото Ви търпим.В държават е пълно с псевдо европейски народни членове.Псевдо патриоти.Крадливи воляпартийци.

Абсолютно си прав, много сме и е време да се променим, че разни псевдополитици и анализатори да не си намират дебилска работа да спорят дебили ли са или не/самите те/.

Старуха Шапокляк е голяма интриганка.

ББ няма никаква вина,че избирателите не са в състояние да изберат по подходящ!За утешение имат правото да скимтят.

Като погледнеш назад и видиш кога ходи в НС веднага разбираш за какво се "бори".Анализирай какво прави, а не какво говори.

Не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво правя!

да сложи ред сред тиквените си семки

УСТАФКАТА НА ГЛАВЧЕВ Е МАЛКО ... КУРНАЛИНКАТА ДА ИСКА И 13 ПЕНСИЯ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА КОЛЕДА :)) ... МУТРЕТО Е В МОМЕНТА В СТОЙКА ПАРТЕР :))

На председателски съвет?Ама като какъв се явява?Той не е даже депутат!

явява се като "почетен гост" - високо интелигентният израз на измамниците.

Борисов и само Борисов е виновен за създалата се парламентарна криза.

Да не забравяме баш-главорезите, за които Антон Страшимиров е написал: "Клаха народа си тъй, както турчин не го е клал."

Ха ГЕРБерасти мамини, кажете ми като какъв се явява тиквоний, та отива да надзирава председателски съвет в НС!!! Ние нали, все още, се водим парламентарна република! Или на вас, дебилна шайка, вече ви е по-добре да се водим еднопартийна диктатура, каквато впрочем ви е милиционерската закваска!

Как какъв,Главатар на шайката.

Прав е проф. Иво Христов. Защо се обиждат че е казал истината. Разходете се по улиците, из градския транспорт и се огледайте наоколо колко кретени , олигофрени, дебили, простаци щъкат на свобода. И за още нещо е прав професора - ако Хитлер беше излезнал победител във Втората Световна Война надали щеше да им се размине на българските евреи - така че те наистина са спасени и от Съветската армия поради ПОБЕДАТА на съветската армия над хитлеро-фашизма. Прав е и Бойко Борисов с култовата си фраза че такъв ни е мат'ряла. Всичко читаво над 2 милиона българи се изнесоха отдавна отдавна зад граница. Хора не се сърдете когато истината ви се казва право куме о очи.

дебилите са много повече от 80%... Защо да се разхождаме по улиците...Прочетете САМО една страница от който и да е форум....Ако има поне един коментар без правописна грешка...пак добре...Не знаят правописа, за граматика да не говорим, губи им се смисъла на думите...скарани са с логиката...Виж да псуват,ругаят и плюят злъч-това го могат...Отвратително племе...Тъжно е, но е така...

...Но имат завидно самочувствие!

СЕГА ВСЕКИ ЕВРОКОМИСАР ЩЕ ДЪРПА УШИТЕ НА СУДЖУК АГА И 40-ТЕ МУТРЕТА ... В СТРАНАТА КОЯТО СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕС, ОПОЗИЦИЯТА Е В БОЙКОТ ... ТВА ЩЕ ГО КАЖАТ ДАЖЕ ПО СИЕНЕН :))

Според Борисов: Човешкият материал е калпав! Българите са прости и ще го разберат, понеже и той е прост. Според Христов 80% от българите са дебили (аз, разбира се съм в другите 20%, някой да не си помисли нещо :)) Според Сакскобурга българите са със сбъркан чип в главата. Според Кънев, Христов и Плевнелиев българите са грозни и тъпи, щото на протестите бяха всичките умни и красиви. Хайде сега, драги читатели, опитайте се да се сетите за една политическа сила, която да не е обидила целокупния български народ.

Главоча Главчев вън от парламента.

България не е ли една еднопартийна комунистическа държава, ръководена от т.н. "герб" - мутирал ген на БКП?

имаме парламентарна криза и е редно да си иде кабинета излъчен от този парламент и да се съставя нов!

КУРНЕЛАТА ИЗИГРА ДОБРЕ КАРТИТЕ С БОЙКОТА :) .. ЗАЩО ?? ... СЕДМИЦИ ПРЕДИ БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА ЕС , МУТРОСТАНА ВРИ КАТО КОТЛЕ С БОБЕНА ЧОРБА .... И СЕГА ДАЖЕ ЮНКЕРА ЩЕ ОНОЖДА БОЦКО :))

И какво му пречеше на тиквата да се появи в парламента след искането на БСП? Нима тиквоча не е виновен за създалата се ситуация в парламента?

герб и оп ще го играят с гърди на амбразурата, а за Марешки-жалко.Той се надява на снизхождение(по "заслуги") от съда на предстоящите му дела.

Боко притеснен, че ше се изложиме пред чужденците. Как тъй европрецедателство, пък парламента пачти не бачка, че ще е малко трудно с кворума. Иначе дреме му, цензура ли е, Главчев ли е класен наставник или кво говорят по телевизиите. "Конграчулейшънс" може да не му рекат, тва не е добрето.

Главата на Главчен отдавна е паднала. Това на раменете му е една куха кратуна.

с участието на Борисов? Тай какъв се явява на НС? Нещо като надзорник ли? Сповням си как цйфна на заседание на ВСС. Е на това му се вика...разделение на властите.

С ДРЪЖКАТА НА МЕТЛА :))

Поредния цирк гербавите разбраха, че се ос раха и сега ще гласуват нещо си с ясното съзнание, че ще спечелят това си е направо свирен мач.

В толкова дестабилизирана страна не би трябвало да се провежда председателство на ЕС

За радост на всички нас, другаря Главчев остава в т.н. "НС". Ще продължава да ни лази по нервите, да демонстрира произвол и грубо да нарушава Конституцията на България.

Народът го е казал - страх лозе пази!!! Нещо да не ви е ясно???