Остава тежко състоянието на удареното от градски автобус дете в София

Случаят отново напомня за нуждата от ясен регламент за безопасност при движение с тротинетка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тролей се е опитвал да ме прегази, а дали автобуси в София не са виновни за смъртта на мотоциклетисти ...

Дано се оправи детенцето. За съжаление това не е нещо нечувано в претъпкан град като София.

Е нали го мъдрихте това с тротинетките преди месеци??? Но както винаги всяко чудо за три дни и темата се изчерпа и тротинетките така си останаха нерегламентирани.

"Аз лично най-голямо притеснение имам от рейсовете и тролеите. Те имат едно чувство за собственичество върху буслентите." Дали този знае от къде идва името на буслентите?

велосипеди и тротинетки нямат място на тротоарите......мястото им е на пътя, но продължават да жонглират между пешеходците .....това е безобразие......

Не мога да разбера, защо вниманието се пренасочва към детето с тротинетка?! То я е бутало и е пресичало пеша, като всеки нормален пешеходец на пешеходна пътека, спазвайки правилата. На кого и какво не е ясно?! Детето е пешеходец! Къде е било вниманието на шофьора? На всеки пресичащ може да случи. Само дрънкате глупости и угодничите, псевдожурналисти.

Какви тротинетки , детето е било пешеходец ,на пешеходна пътека ,щом е спазило всички правила.Нима всички пешеходци трябва да са с каски и светлоотразителни жилетки ?

Случаят отново напомня ЗА ОСЪДИТЕНИ ПРИСЪДИ на ШОФьОРА, ДИРЕКТОРА НА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И КМЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Децата постоянно карат тротинетки Защо се повтаря, че това е елекрическа тротинетка? Просто шошьора не е гледал, или е блеел Сега детето било виновно Нямало каска Нямало фар Какво Ви става? Какво законодателство..... Има законодатдлство

значи и двамата на зелено а ? поредния случай без виновни ....

ВЯпония видях ,че пешеходци пресичат само тогава, когато има сигнал за тях и за всички транспортни средства свети червено . Освен това има и звукови сигнали .Така се премахва едновременноо движение на пешеходци и превозни средства .

Каква Япония? В Европа от години, чакаш пешеходците, когато завиваш Милиони хора презичат и ги чакаш

ЗАКОНЪТ Е ЯСЕН - ПРИ ДЕСЕН ИЛИ ЛЯВ ЗАВОЙ ЧАКАШ ПЕШЕХОДЦИТЕ. НЕЩО ПОВЕЧЕ - ДОРИ ДА ПРЕМИНАВАТ НА ЧЕРВЕНО СИ ДЛЪЖЕН ДА ГИ ЧАКАШ. ТОЧКА ТЪПОКОПЕЛЕ!

Японците за разлика от нас , отдавна са стигнали до извода , че така е най- безопасно , но такива като теб , викащи във форумите/ писането с главни букви е равносилно на викане/, никога няма да го разберат, недоносено подобие на човек ! Каквото си ми повикал, такова съм ти отговорил .

Като не си наясно за Япония не пиши. Там по големия пази по малкия ажтомобил колело пешеходец. Може пешеходец да пресече дори на червено (рядко го правят) и автомобила ще е виновен , че не е съобразил скоростта.

Ако е така, кракът ми няма да стъпи в Япония.