Джихадисти заплашиха пехотинеца, убил Осама бин Ладен

Джихадисти отправиха смъртни заплахи към американския морски пехотинец, ликвидирал лидера на Ал Кайда Осама бин Ладен.

Обратно в новината

Коментари - Джихадисти заплашиха пехотинеца, убил Осама бин Ладен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евала на това момче! точно така трябва, да не му пука от разни отрепки, ами да ги цели право в десятката. не се съмнявам, че щом пръсна канчето на терорист номер 1 в света, няма да се поколебае да напука канчето на някой друг таакъв

егати самоубиеца

Утре ще напише набързо книга "Аз убих Осама", която ще се продаде в милионен тираж и така ще получи премията си за свършената работа. Дали редови граждани ще изкупят бройките или фондове на ЦРУ не е важно - едно време и Тодор Живков е прибирал доста пари от "авторски права" на томовете си с преводи на какви ли не езици. А всичко е скрита корупция.

Шило

Хм, неприятно за войничето. Не вярвам заплахите за се сбъднат, но дано да издържи на напрежението, в което ще живее известно време. Пък и все си мисля, че американските власти ще вземат мерки за защитата-неговата и на неговото семейство.

колкото си опазиха небостъргачите и Пентагона , толкова ще опазят и него.

Ти май си бил там и сигурно си снимал с фотоапарат "Смяна" , я разкажи по подробно и покажи снимки !

УБИЛ ДУХОВНИЯ ВОДАЧ , НО ДУХА НА МЪРТВИЯ ОСТАНАЛ ЖИВ! ДЕЛОТО МУ ПРОДЪЛЖАВА! Е КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ СМЪРТТА МУ? УБИЕЦА КОЙТО УМИРА ОТ СТРАХ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ ИЛИ БЕН ЛАДЕН, КОЙТО Е ЖИВ СРЕД МЪРТВИТЕ И ДЕЛОТО МУ СЕ ПРОДЪЛЖАВА ОТ ТАКИВА ОРГАНИЗАЦИИ КАТО ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА! ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ НАПРАВИХА ОТ БЕН ЛАДЕН ОСВЕН ДУХОВЕН ВОДАЧ И МЪЧЕНИК!! А МЪЧЕНИЦИТЕ В ИСЛЯМА СА НА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ! ЯНКИТЕ СА С ИЗЦЯЛО СБЪРКАНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ! НАИСТИНА СА МНОГО ТЪПИ!

ПО-ТЪП ОТ ТЕБ СКОРО НЕ БЯХ ЧЕЛ!

Кво от това кво ме занимавате с някви измислени екшън герой. Да го колят боли ме У..хото.

Нещо не схващам: когато убиеш Осама си герой, а ако гръмнеш някой мангал, влязъл в дома ти да краде си престъпник!?!

Това е в BG-то

Това е реалността, тоя поне ША носи ПАМПЕРС и ПАТЛАК в него до края на живота си надявам се...

Жалко наистина, че убиха Бин Ладен (ако е истина). Представяте ли си какво щеше да стане при един публичен процес срещу него - какво можеше да "изпее" и колко народ щеше да си сложи въжето? Най-малкото за това, че е бил семеен приятел на семейство Буш - и да оставим това, че е получил съответното обучение не къде да е, а в Щатите. Е, вярно, обучен е за терорист срещу руснаците в Афганистан, но това са подробности...

пухчо ще ги лае. И денем и нощем.

Леко казано е глупаво да се изнася такава информация. Би трябвало да осъдят изнеслите я. Така застрашават живота на бившия военен. Може и него да го е блазняло да се похвали.

ми то си е за хвалене :)

Аз пък имам данните за убийците на Батман,Жената крава,Карлсон и Дракула.Някой остана ли да вярва на американските тъпи театрални постановки?

жената котка ми е съседка :))) страашна е :) маце и половина :)

не бойте се: ще го вкарат в програма за защита. ще го префасонират при служебния пластичен хирург и ще го изпратят да си живурка на некой остров...а интересното че пластичният хирург най-вероятно ще каже:... е! на тоя поне няма да си играя да му бръсна и брадата :)))

браво само + за теб ...ебааси и умника :))) ся ако кажеш и че 2pac е още жив...барабар с майкъл джексън...тцтцтц хора без работа сте вие

Ststar

Лице на заем 2-ра серия.

BMW 7-ца спира на червен светофар и изведнъж се чува силен трясък отзад. Oт колата излизат 4 дебеловрати и гледат в BMW-то се е натресла жигулка на около четвърт век, а от нея излиза едно дребно старче. Ей, дядка, кво щe праим сега знаеш ли? Чакайте бе, момчета, ето ви телефона на сина ми, звъннете му той всичко ще оправи. Къв е синът ти бе? Той е главен такова аха главен дресьор на делфините. Обадили се мутрите и докато чакат изведнъж се появяват два Хамъра. От тях изскочили едни с черни чорапи на главите и става едно мазало не е за гледане. Един от тия с чорапите се приближава до старчето и му казва: А бе, тате, колко пъти ти казвам, че не съм главен дресьор на делфините, а главен треньор на тю-ле-ни-те

В тубата гледах запис от видеорегистратор. Някъде в Русия на кръстовище: Ауди Ку7 и зад него сива УАЗ-ка с тъмни стъкла. Аудито явно чака за забранен ляв завой. УАЗ-ката отзад бибитка, за което най-вероятно е получил в отговор среден пръст. В този момент от УАЗ-ката се изсипват 5-6 ОМОН-овци с бронежилетките и ... записът прекъсна за съжаление.

Това е от филм. Забравих му името. В аудито бяха мутри - охрана на един тарикат, като нашите дето приватизираха заводите и ги изкормиха за вторични суровини. Та на въпросните пичове им беше гадно, че малко преди това трябваше служебно да охраняват онзи мошеник от работниците в завода му. В общи линии - мъжки момчета с чест и достойнство.

А защо ли командира на тюлените "убили" Осама умря при мистериозни обстоятелства? Един друг участник в това "убийство" също умря - при тренировъчен скок с парашут ... Сега вече могат да посочат всеки като убиецът на Осама.

Ти така ще питаш и за самолета "паднал" върху Пентагона... А после и кои са отделите които взривиха там :)

Ще е интересно да ни разкаже тюленът как точно се е разхвърчал мозъкът на Осама Очакваме и други пикантереии.

Този да не е някой от спецназ, та да се изпуска в гащите, този е ТЮЛЕН!!!

Нямаш и ни най-малко представа какво е СпецНаз , пикльо! хАмериканските туфлеци, не тюлени, могат само да им завиждат. Едно е да те обучават в невероятни лишения и мизерия, друго е в топлата стая с ТВ и порно. Пълни лигльовци!

Мужик, аз предпочитам споменатата топла стая; ти си задръж невероятните лишения. Баа, аман от зомбирани комита

Браво на пехотинеца! Дано обаче го пазят добре, че и тяхната страна е пълна с екстремисти и ако се активизират по 1 и също време ще стане мътна и кървава! Дано не се стигне до там!

Който гроб копае другиму... Който нож вади.... Волът рие, на... Хм!

нали за това е обучен - да убива !хоро ли да му танцува на брадатия :д

Само дето под филма с Осама и Пехотинеца, са забравили да напишат - "Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна"

Въпрос на време е и тоя да го облекат в оранжеви дрехи, и да му отрежат зелката.

бе неразбирате ли че тея са непрокопсали в киното актьри и Осама беше такъв, наеха го правителството на УСА за техните си калпави пиески...нооо сте прости деееби :)

a кратуната ти как кънти на кухо, дееа..

Днес Горбачов се оплака по немската ARD, че Рейган бил добър актьор и добре го блъфирал. Затова се подвел Горбачов. Големи шоумени били тези американци.

Аааа не фе- ще го гледат

направо не разбирам как все още хорицата вярват на тая пропаганда че американците са добри и воюват срещу злото - отдавна злото са самите те :)...тази констатация разбира се не ми пречи да съм фен на ранк Синатра и да искам да посетя Ню Йорк май литъл таун блуус :)))

Надявам се минусите да са ти заради изказването ти за ню йорк защото иначе наистина ми е тъжно за България....

+совете са повече,все още има надежда :))) НюЙоорк НюЙОооооррк НюЙоооооооорррррррк :))))))))))))))))))))))))

Аз съм тюлен.

За разлика от американците в БГ викаме тюлени на дебелаците . Ти от кои си? :)

е от тюфлеците ;-)

не се излагайте бе :) Осама си живее спокойно на островите и са му направили пластична операция и е без брада вече, ал кайда е американски проект, ислямска държава също - като нямат враг срещу който да воюват сами си го измислят, в училище имахме един оставач и беше побойник и по-едър от другите деца - все набеждаваше че някой нещо му е взел или откраднал за да може да го опердаши и му вземе вещ която си е харесал...само че и той си намери майстора :)))

Тоз момък пиши го бегал вече...Пътник е ...Като му е малко акъла да се разкрива така ще е.

Бай Иване, циганин и ще си останеш! Така да знаеш.

бай Иване и момъка и осама си цакат белота и пият коктейлчета на островите, американското правителство им плаща - само че на осама платиха повече :)

Абе знам ли...макар че не изключвам и такъв вариант. Но че на това момче ще му мерят дървена жилетка, е вече сигурно, щом веднъж е кацнал на мушката...

за да излезе от анонимност тои си е вързал гащите,освен това за да отиде на воина видимо не се страхува от смърта

Мразя религиозните фанатици и напълно подкрепям тяхното елиминиране, но също така ужасно мразя лъжата и лицемерието. Не може да проповядваш на целия свят идеи за права, демокрация, невинност до доказване на противното и в същото време ти самият да правиш точно обратното. С две думи какво те прави по различен от северно-корейския диктатор освен това, че си по-голям лъжец.

Независимо дали е истина или партенка, това е страхотна възможност за примамване на талибани и ИДИЛИоти за изпращането им в земен (затвор) или подземен ад с което малко да намалеят мизерните убийци на беззащитни хора.

милия :))) колко ти куха кратунката :))) ами погледни статистика и смятай, най-много беззащитни и невинни хора има убити от американската армия при акциите им...направо не разбирам как все още хорицата като теб вярват на тая пропаганда че американците са добри и воюват срещу злото - отдавна злото са самите те :)

Изпадаш в заблуждение - не трябваше да използвам "страхотна" може би. Просто констатирам, че цялата равота може да е капан и има голям потенциал за такъв. И колкото и да са ми антипатични двукраките магарета и на руснаци, и на американци (да не говорим за нашите комунокатъри и ДпС мулета), ислямистите-убийци са ми още по-антипатични. А по повод на кухи кратуни и кратунки - винаги съм готов да тествам твоята на какво кънти и да повторя, и потретя, и почетвъртя и т.н..

Тия верват ли си още, че някой изобщо им се връзва на цялата тази пиеска за Осама, пък къде се скрил, пък кой го намерил и какво го направил, а сега и го открили, че и смъртни заплахи получавал!!! Утре режисьорите могат да решат, че тарамбуките са го отвлекли и направили на пастърма, с което да оправдаят новите си военни операции. А ние трябва да тръпнем от вълнение и в очакване на неочакваното, може би?

Тъпите тарамбуки ще му пръднат на хуйовината.

ПовервАх му, честно! Той със сигурност лично е изнасял частите от разбилия се в Пентагона самолет, дето никой не ги видя, а американската администрация не можа да обясни как са се изпарили. Бат Арни и Том Круз в един образ.

дрън дрън дрън гледай си чакрите и ванга там и не дрънкай много

Ти нещо по въпроса с лиспващите останки можеш ли да напишеш или просто ей така трябва да се обадиш?

Дано да го гръмната тоя КАУБОИ, и нека сега си НОСИ КРЪСТА както ще си носи пищова в ГАЩИТЕ с памперса от сега нататък :)

той носи кръст ти полумесец ли носиш???

Нито полумесец нито вярвам че земята е на 6000 години - НЕ МЕРСИ вие се избивайте !!!

хъм хъм и арабите и руснаците заедно искат високи цени на горивата и заедно вият: сащ са сатаната хъм хъм бензинджиите да мълчат щото рублата падна много много :((((

Откога чакам американците да сринат петрола, че да напълним и тоалетното казанче с бензин. :)

Аман от драматургия! Сценарият е плосък.

Името му никога не трябваше да излиза на бял свят, за съжаление предатели и продажни душици има навсякъде. Дано да не го очистят, но и да живееш в страх също си е голямо наказание. Трябва да му дадат пари и да се покрие на някой остров или смяна на личността...

за енти път показа, че не знаеш да четеш . Той сам се е разкрил . Станал е предател на себе си.

четете: Робърт ОʼНийл е вторият от 23-ма "тюлени", участвали в мисията по ликвидирането на Осама, който разкрива самоличността си. Първият беше Матю Бисонет, който през 2012 г. под псевдонима Марк Оуен издаде книгата - No Easy Day, в която се разказва за мисията.

След като изтекла информация в сайта на тюлените

супер русофили вече знаете кой да мразите лично :))) америка е сатаната!!! нали русофили :)))) скоро ще почнете да виете : алааааа

Да ли може това момче да свърши една работа в Кремъл.

Този актьор не е подходящ за Кремъл. Много му личи западния произход. За кремъл ще наемат някой актьор с брада, за да няма подозрения.

Днес за такива коментари ли са ти платили?

това е номер някакъв. искат да ги избият в щатите.

E, това ако не е реклама мухоловка * история за дебили какво друго може да е?

Може да е тест, колко ти е акъла.

вече имам последователи!

Има зададена мишена. Някой трябва да си покаже главата. В момента в който си покаже главата да бъде отрязана. Изглежда идеята е спящи клетки да бъдат събудени.

ПР акция рейтинга пада рябва да се напомни на позадрямалата ипозатлъстяла американска общественост колко много е направил Обама за страната :)

Холивуд управлява света!!!

Въпросният "тюлен" е нищо повече от един актьор, в постановката която ни изнасят САЩ от години. Спомнете си сграда 7 от 9/11. Тя падна без да е ударена от самолет. Толкова и този клоун е убил Осама. Осама беше едно плашило, създадено от САЩ. Когато вече стана неудобно, просто го "убиха".

Тоя е пълен кретен, както и баща му. Най-вероятно ще гушне букета...

Този ми мяза на Sgt. Schumacher от Wag the Dogs, можеше направо Уди Харелсън да го изиграе пак...

Сержанта е Шуман, иначе точно

на теб сигурно операция "Eagle Claw" ти е пример за спасителна операция на спецчасти, а?

един такъв рамбо ликвидира испански журналист в хотел .. испанеца си записа собствената смърт ... героят е на почит в сащ