Коментари - Орешарски обеща повече пари за общините през 2014 г. (обновена) | Днес.dir.bg

Орешарски обеща повече пари за общините през 2014 г. (обновена)

Премиерът Пламен Орешарски участва в дискусия от първия ден на Деветата годишна среща на местната власт, която тази година се провежда в Албена. Той обеща повече средства за общините в държавния бюджет за 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски обеща повече пари за общините през 2014 г. (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Каква е тая търпимост българска към Борисов, Цветанов, Гамизов, Бареков, Кошлуков, Кеворкян, Сугарев и още куп юнаци конформисти, недохранени храненчета !?! Някои обещаваха, обещаваха... Тези не са като онези!

Представителите на ъндърграунд-а са едни от най-харесваните в БГ- ква демокрация, ква интелигенция, кви 5 лева..?!? Гербаджиите ги елиминирахме! Не барайте правителството!!!

Милият ни български народ е на този хал просто не, защото има къса памет а просто, защото не помни - набиват ми се напоследък пак образите на Бойко и Цецо- били в Сливен и други градове и виж там били посрещнати с голям обич, любов народна и излиза Бойко- обещава "скоро пак ще се върнем" и народа "подмокрен" забравил всичко дори не запомнил какво им стори Бойко и Цецо.....!?!

Провинцията умира !!! Престанете да й прибирате парите в София !!!

На мен лично не ми е ясно как ги прибираме тия пари. Аз виждам столицата пълна с едни индивиди, които си плащат данъците за колата на село, живеят под наем без договор и т.н. С други думи ползват се ресурсите на общината, а данъците и таксите си ги плащат вкъщи. Поне аз като гледам източването е в обратна посока.

От идването на комунистите на власт бюджета на нашата община беше намаляван четири пъти.СЕГА КАК ДА ТИ ВЯРВАМ,ДРУГАРЮ?

Той премиерът все обещава едни пари, но приходите в бюджета намаляват. Събираемостта на данъците е зле, безработицата расте, а и не удариха контрабандата както говориха. Сега за да раздават пари трябва първо да ги вземат на заем. Е как ни помага това като после ще ги връщаме с лихвите?

Щом гербаджийте злобеят, значи сме на прав път! Браво, Пламене! България е зад теб! 200-те лумпена на площада, пишещите по форумите калинки, това не е българския народ! Не ме интересува кой предложи Пеевски! Повече ме интересува държавата да тръгва, бизнеса да се събужда, крадливите гербаджии да са в затвора!

8901

Ами ти къде пишеш бе тесен специалист?Не мисли,че всички,които пишат тук са гербаджии.Просто трябва да не си сляп за да виждаш гаврата дето си я правят с народа твоите тесни специалисти и особено П.Ореш.Няма цвят в политическата дъга,който да не е приемал.Защо ли?

"Браво Пламене" то не останаха българи в България да се радват на "доброто" ти управление. Ако се задържиш още малко няма да има кой да управляваш!

ха ха ще стане като 250 000 работни места . този обещава повече от боко тиквата

Г-н Премиер, и ти ще нахраниш червеите някой ден, но дори не си достоен за съжаление... Аз лично и сопола си, не бих хвърлил по теб...

Тоя ми прилича като циганина на сватбата, когато обещал кон и каруца.

ОСТАВКА ЕФЕНДИ....

8901

Тоя и Съселко като кажат ,,добър ден'' човек трябва да провери къде е слънцето.

Никой не може да ти даде толкова, колкото аз мога да ти обещая!

Вдигаме данък сгради и такса смет !!!

също

ТОЗИ ДЕБИЛ, КОМАЙ ЩЕ БЪДЕ ЗАПОМНЕН С ОБЕЩАНИЯ. РАБОТА,ЗАПЛАТИ,ПЕНСИЙ, И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. А ЗИМАТА СИ ИДВАААА. Е ВСЕ ПАК НАПРАВИХА НЕЩО, ОСВОБОДИХА ВСИЧКИ БАНДЮГИ, БРАКОНЕРИ,НАРКОТРАФИКАНТИ, И КАКВА ЛИ ОЩЕ НЕ ИЗМЕТ ОТ СТРАХ!!

Като чуя Орешарски да обещава нещо все се сещам за онзи стар виц когато Манго обещавал чифт волове на свадбата

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СВАЛИ МАСКАТА НА ТАЗИ УСМИХВАЩА СЕ ОТ СНИМКАТА ХИЕНА, КОЯТО НА ЕВРЕЙСКИЯ ПРАЗНИК "СУКОТ" ПРИМЕРНО СИ СЛАГА ЕВРЕЙСКАТА ШАПЧИЦА НА ГЛАВАТА ДЕМОНСТРИРАЙКИ В СИНЕГОГАТА СЪПРИЧАСТНОСТТА СИ КЪМ КАУЗАТА НА ТОЗИ "БОГОИЗБРАН" НАРОД !! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗВАДЯТ НА БЯЛ СВЯТ ФИРМИТЕ МУ В КОИТО ЛЪСВА ЗАВИСИМОСТТА МУ С ЛИЦАТА ОТ "ЦАРСКИЯ КРЪГ" КАТО ИВАН СТАНЧОВ, МАКСИМ ДИМОВ , МИРОСЛАВ СЕВЛИЕВСКИ И РАЗБИРА СЕ ВАСИЛ БОЖКОВ !! В Нова България АД, Пламен Орешарски е член на съвета на директорите с Иван Станчов, Максим Димов, Мирослав Севлиевски, като Севлиевски е съдружник със застрахователната компания Бул инс на Васил Божков във фирмата Нова България АД !!! ИНТЕРЕСНА Е ВРЪЗКАТА НА ОРЕШАРСКИ С ЦАРСКИЯ КОВЧЕЖНИК И ДЕПУТАТ ОТ ДПС - МАКСИМ МИНЧЕВ !!! Защо "будното" журналистическо войнство мълчи за ФИНАНСОВАТА ОБВЪРЗАНОСТ на Цветан Василев и Максим Димов, които в първоначалния вариант са били съсобственици в най големият акционер на Корпоративна Търговска банка - фирмата БРОМАК , която в последствие се е превърнала в ДЪЩЕРНА ФИРМА НА ФИРМА МАЙКА СОБСТВЕНОСТ НА МАКСИМ ДИМОВ !!!! Ковчезника на БОЙКОВИЯ ЦАР лицето МАКСИМ ДИМОВ стои зад ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ и осребрява в полза на най добрият учител на лицето СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ вземания в полза на САКСКОБУРГГОТСКИ !!!! ЦАРЯТ ВЕЧЕ СИ ИМА НЕ САМО ДЪРЖАВА , НО И ИСТИНСКА ДОБРЕ ПРИКРИТА БАНКА !!!

Закрил е СЕДЕНКАТА.. Ама протестиращите са му подготвили за следващи мероприятия ОРЕХОМОБИЛ,за да не търси заднио вход,а да се радва на народната обич пряко...

Обещарски обеща повече парички за общините, ако правителството остане на власт. А дано, ама надали. Затова и обещава.

(Орешарски) Пари за общините ще има, когато кметовете и общинските съветници са от ДС. Т.е да мога да си ги местя от единия в другия.

Всичко се подготвя за масови харчове и комисионни. Намесиха и МВФ. Ясно е, че ще има още един млиард евро заем. Ето го резултата, тегли се заем, който народът ще връща и се правят дребни екстри за хората. Голямата чает от заемите обаче се присвояват от крадливото правителство.

Не ме чакайте на черния вход, пристигам с подводница под наем от др. Путин.

Може да се промъкне по плажа откъм Кранево. Добре ще е да е по бански. Йовчев може да му донесе дрехите с кортежа. Полицаите да се правят на пияни руски туристи. Те знаят руски.

Орешарски работи упорито за стабилизирането на държавата !

Като обещава заможно в бъдеще необозримо време!

Ко речииии???? Стабилизирането или насирането?!?!? Държавата си е стабилна, само избирателите на БСП и Евророма малко са замъглили поглед. Тях да стабилизира с по едно малко (ромче)!

Той човекът явно иска да каже, че няма по-стабилно положение от стабилно притиснат на дъното. Такива изказвания ми напомнят на една шегичка: (Роднина) "Докторе, какво е състоянието на пациента?" (Доктор) "Стабилно" (Роднина) "О, значи ще се оправи?" (Доктор) "Не, умря" Толкова стабилно, че няма мърдане.

Браво бе Орех, уреди се с публичност. А защо не вземеш да се срещнеш с някой световен лидер, май никой не те признава, тотално нелегитимен премиер. То и Путин не те бръсне за слива. За сега само Петното и убиеца Йовчев ти пригласят. Браво

Ние с Бойко добре си побъбрихме, а файда имаше ли?

Да! Ас съм за да се отиде в Албена и да се видят всичките задни входове. Нагледно ще бъде и отношението на народа към тези входове, едно бързо преброяване. И да стане народен обичай с музика и танци под надслов да му препречим задния изход!

Осигурете една МАСА лично за Сайдеров и той ще дойде.

Всяка истина ,вече не можете да цензурирате, няма само Работническо дело и Тошо начело..Затова сте бесни , елементарните комуноизтърсаци /меко казано / Отивате си - празен живот, празни надежди, нула ефект ::)) Пу, мама му стара , нема и лагери - да ни пратите ...Мечтите на дебилите , червените ::))) Хахахаааа...Жалки отрепки на минали времена , сталинови полуфабрикати ::)) Миришете...:)) Пфу ..:)))

:-))))))) (от турски - ал(тън) бена = красива, еротично-красива)

Когато червената мафия управлява , ВСИЧКО ни се представа в 'розово" ..Розов комунизъм, розово бъдеще - за тях си - розови обещания , розови бузки, розов доган , розови ДС - муцуни , розово сламено човече , ...розов съветник на Черепа , САМО НИ ОСТАВЕТЕ НА ВЛАСТ !!! Да доокрадем България !! Знаем как !!!

Заден вход ... Какво хубаво сравнение за Орешарски. Човек веднага се сеща за средния пръст на Чукалов и някои мурафети на ДПС -то. От които се ползва и Станишев ...

тозио е не само дебил, без капка достойнство и чест, но е и много страхлив, полицаи с хиляди го следват, вече е проблем заплащането на извънредния труд на тези полицаи - на площада в София всяка вечер се изсипват рейсове с полицаи, на всеки 5 метра има по един полицай????? ОСТАВКА...........

Чисто технически, тази гимнастика със селската седЕнка е форма на тотално примитивна комуникация, какво, агне ли е приготвило депесето ?

необходимо е поне хиляда полицаи да се осигурят спешно, за да пазят орешарски в Албена...... ОСТАВКА!

Да ходиш от среща на среща и от суфра на суфра, пък нека да го чакат на задния изхода. РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ Е УХИЛИЛ ТАКА, ХЕМ РАЗХОДЕН, ХЕМ СИТ.

Тъй де - вкратце Банев с Тихомир явно ще заформят нов с-ума-шедший пир.

Премиера не го е грижа за "истинските" проблеми на България и българския народ в момента и само си ходи по "срещи"! Нали "назначи" ДПС да "командват" (заради "новия пост" на Станишев, както казват хората) и границите са "широко отворени" за всички ислямисти - невинни, терористи и техните роднини! Иначе как да "превземат" Европа в днешно време!

Кусур му е среща с общините, да си почеше езика и там, да поизлъже нещо и да си ходи.

Предлагам да отидем и всички ние в Албена и да посрещнем г-н Олигарски и да го залеем с нашата всенародна обич и любов. ОСТАВКА!

ходи си бе, гомно миризливо, никой не те иска, ти малко доблест нямаш ли останала?? ..и да не забравиш да си вземеш комунистите, турците и циганите, като си тръгнеш, и тях никой не ги иска

Мишкарски Викайте каквото искате Добре съм аз, нищо не чувам Свърши страха от ГЕРБ Изпуснат в посока гащите Радвам се,че ищо не решавам Соколът ми дърпа конците Хамстерът ми се обажда Петното ми шепне в ушите Експерти събрах за слава Половината политически Масажист имам, синтаксист И всички работят за мене Готов съм на всичко за нашите Пълзя по дупки, задни дворове Изплъзвам се като изпуснато гълъбче На инат! НА ИНАТ ЩЕ ВИ ОПРАВЯ!

Аааа- Виждам че Заострихте Върха на перото, И ! - му го отпраскахте на тоз-..(тит-тиит) . ---- Гълъбчета яко пуска таз подлога яко руска, НО ! - що Ще сдела тоз зимъска ?!

Въпроси: 1. Олигарски, успя ли да изследваш задните изходи в хотела в Албена? 2. Като симулираш дейност, кой ти вярва? 3. Няма ли още нещо да обещаеш в аванс, или това е за финала на срещата?

Браво ! ...абе Кой ?! Ни го натресе тоз.

E, следващите срещи на сламеното човече , ще са в някое военно поделение::)))- с поне 300 души охрана ::))

Времето си тече, телевизийките си менкат водещите, а дъртата Курлезич, гледам, продължава да получава точните инструкции в слушалката как да възхвалява Бойчето- лично от ШЕФА!

Само да ти кажа , че в момента от три месеца мофията си има държава, и в момента сме държава на миналото а не на бъдещето. Но както всички неграмотни комунисти вие бъркате Европейският Съюз със съветскияи съюз

Защо не е на някоя нива с гюрлюци в Северазападнала България, или в в Североизпаднала България, хем да посвършат малко работа, докато пада голямото плюскане.

Браво !

Яли, пили и се веселили...ей такъв живот.

в момента милиарди се ограбват от нашия народ за тн водни цикли/лъжат че май били пари от еврофондовете Орешара да пита стари кадри от ВиК кой ще им плаща масрафа като ги предадат з а експлоатация

Голямо забавление е човек да чете новините И коментарите отпреди изборите! Всеки народ си заслужава управляващите.

Коментари - Орешарски обеща повече пари за общините през 2014 г. (обновена) | Днес.dir.bg

Орешарски обеща повече пари за общините през 2014 г. (обновена)

Премиерът Пламен Орешарски участва в дискусия от първия ден на Деветата годишна среща на местната власт, която тази година се провежда в Албена. Той обеща повече средства за общините в държавния бюджет за 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски обеща повече пари за общините през 2014 г. (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Каква е тая търпимост българска към Борисов, Цветанов, Гамизов, Бареков, Кошлуков, Кеворкян, Сугарев и още куп юнаци конформисти, недохранени храненчета !?! Някои обещаваха, обещаваха... Тези не са като онези!

Представителите на ъндърграунд-а са едни от най-харесваните в БГ- ква демокрация, ква интелигенция, кви 5 лева..?!? Гербаджиите ги елиминирахме! Не барайте правителството!!!

Милият ни български народ е на този хал просто не, защото има къса памет а просто, защото не помни - набиват ми се напоследък пак образите на Бойко и Цецо- били в Сливен и други градове и виж там били посрещнати с голям обич, любов народна и излиза Бойко- обещава "скоро пак ще се върнем" и народа "подмокрен" забравил всичко дори не запомнил какво им стори Бойко и Цецо.....!?!

Провинцията умира !!! Престанете да й прибирате парите в София !!!

На мен лично не ми е ясно как ги прибираме тия пари. Аз виждам столицата пълна с едни индивиди, които си плащат данъците за колата на село, живеят под наем без договор и т.н. С други думи ползват се ресурсите на общината, а данъците и таксите си ги плащат вкъщи. Поне аз като гледам източването е в обратна посока.

От идването на комунистите на власт бюджета на нашата община беше намаляван четири пъти.СЕГА КАК ДА ТИ ВЯРВАМ,ДРУГАРЮ?

Той премиерът все обещава едни пари, но приходите в бюджета намаляват. Събираемостта на данъците е зле, безработицата расте, а и не удариха контрабандата както говориха. Сега за да раздават пари трябва първо да ги вземат на заем. Е как ни помага това като после ще ги връщаме с лихвите?

Щом гербаджийте злобеят, значи сме на прав път! Браво, Пламене! България е зад теб! 200-те лумпена на площада, пишещите по форумите калинки, това не е българския народ! Не ме интересува кой предложи Пеевски! Повече ме интересува държавата да тръгва, бизнеса да се събужда, крадливите гербаджии да са в затвора!

8901

Ами ти къде пишеш бе тесен специалист?Не мисли,че всички,които пишат тук са гербаджии.Просто трябва да не си сляп за да виждаш гаврата дето си я правят с народа твоите тесни специалисти и особено П.Ореш.Няма цвят в политическата дъга,който да не е приемал.Защо ли?

"Браво Пламене" то не останаха българи в България да се радват на "доброто" ти управление. Ако се задържиш още малко няма да има кой да управляваш!

ха ха ще стане като 250 000 работни места . този обещава повече от боко тиквата

Г-н Премиер, и ти ще нахраниш червеите някой ден, но дори не си достоен за съжаление... Аз лично и сопола си, не бих хвърлил по теб...

Тоя ми прилича като циганина на сватбата, когато обещал кон и каруца.

ОСТАВКА ЕФЕНДИ....

8901

Тоя и Съселко като кажат ,,добър ден'' човек трябва да провери къде е слънцето.

Никой не може да ти даде толкова, колкото аз мога да ти обещая!

Вдигаме данък сгради и такса смет !!!

също

ТОЗИ ДЕБИЛ, КОМАЙ ЩЕ БЪДЕ ЗАПОМНЕН С ОБЕЩАНИЯ. РАБОТА,ЗАПЛАТИ,ПЕНСИЙ, И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. А ЗИМАТА СИ ИДВАААА. Е ВСЕ ПАК НАПРАВИХА НЕЩО, ОСВОБОДИХА ВСИЧКИ БАНДЮГИ, БРАКОНЕРИ,НАРКОТРАФИКАНТИ, И КАКВА ЛИ ОЩЕ НЕ ИЗМЕТ ОТ СТРАХ!!

Като чуя Орешарски да обещава нещо все се сещам за онзи стар виц когато Манго обещавал чифт волове на свадбата

НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СВАЛИ МАСКАТА НА ТАЗИ УСМИХВАЩА СЕ ОТ СНИМКАТА ХИЕНА, КОЯТО НА ЕВРЕЙСКИЯ ПРАЗНИК "СУКОТ" ПРИМЕРНО СИ СЛАГА ЕВРЕЙСКАТА ШАПЧИЦА НА ГЛАВАТА ДЕМОНСТРИРАЙКИ В СИНЕГОГАТА СЪПРИЧАСТНОСТТА СИ КЪМ КАУЗАТА НА ТОЗИ "БОГОИЗБРАН" НАРОД !! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗВАДЯТ НА БЯЛ СВЯТ ФИРМИТЕ МУ В КОИТО ЛЪСВА ЗАВИСИМОСТТА МУ С ЛИЦАТА ОТ "ЦАРСКИЯ КРЪГ" КАТО ИВАН СТАНЧОВ, МАКСИМ ДИМОВ , МИРОСЛАВ СЕВЛИЕВСКИ И РАЗБИРА СЕ ВАСИЛ БОЖКОВ !! В Нова България АД, Пламен Орешарски е член на съвета на директорите с Иван Станчов, Максим Димов, Мирослав Севлиевски, като Севлиевски е съдружник със застрахователната компания Бул инс на Васил Божков във фирмата Нова България АД !!! ИНТЕРЕСНА Е ВРЪЗКАТА НА ОРЕШАРСКИ С ЦАРСКИЯ КОВЧЕЖНИК И ДЕПУТАТ ОТ ДПС - МАКСИМ МИНЧЕВ !!! Защо "будното" журналистическо войнство мълчи за ФИНАНСОВАТА ОБВЪРЗАНОСТ на Цветан Василев и Максим Димов, които в първоначалния вариант са били съсобственици в най големият акционер на Корпоративна Търговска банка - фирмата БРОМАК , която в последствие се е превърнала в ДЪЩЕРНА ФИРМА НА ФИРМА МАЙКА СОБСТВЕНОСТ НА МАКСИМ ДИМОВ !!!! Ковчезника на БОЙКОВИЯ ЦАР лицето МАКСИМ ДИМОВ стои зад ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ и осребрява в полза на най добрият учител на лицето СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ вземания в полза на САКСКОБУРГГОТСКИ !!!! ЦАРЯТ ВЕЧЕ СИ ИМА НЕ САМО ДЪРЖАВА , НО И ИСТИНСКА ДОБРЕ ПРИКРИТА БАНКА !!!

Закрил е СЕДЕНКАТА.. Ама протестиращите са му подготвили за следващи мероприятия ОРЕХОМОБИЛ,за да не търси заднио вход,а да се радва на народната обич пряко...

Обещарски обеща повече парички за общините, ако правителството остане на власт. А дано, ама надали. Затова и обещава.

(Орешарски) Пари за общините ще има, когато кметовете и общинските съветници са от ДС. Т.е да мога да си ги местя от единия в другия.

Всичко се подготвя за масови харчове и комисионни. Намесиха и МВФ. Ясно е, че ще има още един млиард евро заем. Ето го резултата, тегли се заем, който народът ще връща и се правят дребни екстри за хората. Голямата чает от заемите обаче се присвояват от крадливото правителство.

Не ме чакайте на черния вход, пристигам с подводница под наем от др. Путин.

Може да се промъкне по плажа откъм Кранево. Добре ще е да е по бански. Йовчев може да му донесе дрехите с кортежа. Полицаите да се правят на пияни руски туристи. Те знаят руски.

Орешарски работи упорито за стабилизирането на държавата !

Като обещава заможно в бъдеще необозримо време!

Ко речииии???? Стабилизирането или насирането?!?!? Държавата си е стабилна, само избирателите на БСП и Евророма малко са замъглили поглед. Тях да стабилизира с по едно малко (ромче)!

Той човекът явно иска да каже, че няма по-стабилно положение от стабилно притиснат на дъното. Такива изказвания ми напомнят на една шегичка: (Роднина) "Докторе, какво е състоянието на пациента?" (Доктор) "Стабилно" (Роднина) "О, значи ще се оправи?" (Доктор) "Не, умря" Толкова стабилно, че няма мърдане.

Браво бе Орех, уреди се с публичност. А защо не вземеш да се срещнеш с някой световен лидер, май никой не те признава, тотално нелегитимен премиер. То и Путин не те бръсне за слива. За сега само Петното и убиеца Йовчев ти пригласят. Браво

Ние с Бойко добре си побъбрихме, а файда имаше ли?

Да! Ас съм за да се отиде в Албена и да се видят всичките задни входове. Нагледно ще бъде и отношението на народа към тези входове, едно бързо преброяване. И да стане народен обичай с музика и танци под надслов да му препречим задния изход!

Осигурете една МАСА лично за Сайдеров и той ще дойде.

Всяка истина ,вече не можете да цензурирате, няма само Работническо дело и Тошо начело..Затова сте бесни , елементарните комуноизтърсаци /меко казано / Отивате си - празен живот, празни надежди, нула ефект ::)) Пу, мама му стара , нема и лагери - да ни пратите ...Мечтите на дебилите , червените ::))) Хахахаааа...Жалки отрепки на минали времена , сталинови полуфабрикати ::)) Миришете...:)) Пфу ..:)))

:-))))))) (от турски - ал(тън) бена = красива, еротично-красива)

Когато червената мафия управлява , ВСИЧКО ни се представа в 'розово" ..Розов комунизъм, розово бъдеще - за тях си - розови обещания , розови бузки, розов доган , розови ДС - муцуни , розово сламено човече , ...розов съветник на Черепа , САМО НИ ОСТАВЕТЕ НА ВЛАСТ !!! Да доокрадем България !! Знаем как !!!

Заден вход ... Какво хубаво сравнение за Орешарски. Човек веднага се сеща за средния пръст на Чукалов и някои мурафети на ДПС -то. От които се ползва и Станишев ...

тозио е не само дебил, без капка достойнство и чест, но е и много страхлив, полицаи с хиляди го следват, вече е проблем заплащането на извънредния труд на тези полицаи - на площада в София всяка вечер се изсипват рейсове с полицаи, на всеки 5 метра има по един полицай????? ОСТАВКА...........

Чисто технически, тази гимнастика със селската седЕнка е форма на тотално примитивна комуникация, какво, агне ли е приготвило депесето ?

необходимо е поне хиляда полицаи да се осигурят спешно, за да пазят орешарски в Албена...... ОСТАВКА!

Да ходиш от среща на среща и от суфра на суфра, пък нека да го чакат на задния изхода. РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ Е УХИЛИЛ ТАКА, ХЕМ РАЗХОДЕН, ХЕМ СИТ.

Тъй де - вкратце Банев с Тихомир явно ще заформят нов с-ума-шедший пир.

Премиера не го е грижа за "истинските" проблеми на България и българския народ в момента и само си ходи по "срещи"! Нали "назначи" ДПС да "командват" (заради "новия пост" на Станишев, както казват хората) и границите са "широко отворени" за всички ислямисти - невинни, терористи и техните роднини! Иначе как да "превземат" Европа в днешно време!

Кусур му е среща с общините, да си почеше езика и там, да поизлъже нещо и да си ходи.

Предлагам да отидем и всички ние в Албена и да посрещнем г-н Олигарски и да го залеем с нашата всенародна обич и любов. ОСТАВКА!

ходи си бе, гомно миризливо, никой не те иска, ти малко доблест нямаш ли останала?? ..и да не забравиш да си вземеш комунистите, турците и циганите, като си тръгнеш, и тях никой не ги иска

Мишкарски Викайте каквото искате Добре съм аз, нищо не чувам Свърши страха от ГЕРБ Изпуснат в посока гащите Радвам се,че ищо не решавам Соколът ми дърпа конците Хамстерът ми се обажда Петното ми шепне в ушите Експерти събрах за слава Половината политически Масажист имам, синтаксист И всички работят за мене Готов съм на всичко за нашите Пълзя по дупки, задни дворове Изплъзвам се като изпуснато гълъбче На инат! НА ИНАТ ЩЕ ВИ ОПРАВЯ!

Аааа- Виждам че Заострихте Върха на перото, И ! - му го отпраскахте на тоз-..(тит-тиит) . ---- Гълъбчета яко пуска таз подлога яко руска, НО ! - що Ще сдела тоз зимъска ?!

Въпроси: 1. Олигарски, успя ли да изследваш задните изходи в хотела в Албена? 2. Като симулираш дейност, кой ти вярва? 3. Няма ли още нещо да обещаеш в аванс, или това е за финала на срещата?

Браво ! ...абе Кой ?! Ни го натресе тоз.

E, следващите срещи на сламеното човече , ще са в някое военно поделение::)))- с поне 300 души охрана ::))

Времето си тече, телевизийките си менкат водещите, а дъртата Курлезич, гледам, продължава да получава точните инструкции в слушалката как да възхвалява Бойчето- лично от ШЕФА!

Само да ти кажа , че в момента от три месеца мофията си има държава, и в момента сме държава на миналото а не на бъдещето. Но както всички неграмотни комунисти вие бъркате Европейският Съюз със съветскияи съюз

Защо не е на някоя нива с гюрлюци в Северазападнала България, или в в Североизпаднала България, хем да посвършат малко работа, докато пада голямото плюскане.

Браво !

Яли, пили и се веселили...ей такъв живот.

в момента милиарди се ограбват от нашия народ за тн водни цикли/лъжат че май били пари от еврофондовете Орешара да пита стари кадри от ВиК кой ще им плаща масрафа като ги предадат з а експлоатация

Голямо забавление е човек да чете новините И коментарите отпреди изборите! Всеки народ си заслужава управляващите.