Оставиха в ареста общинар №1 на Варна и Дънката

Варненският окръжен съд определи най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража“ за председателя на ОбС – Варна, Борислав Гуцанов и бизнесмена Даниел Славов - Дънката, арестувани при акция "Медузите" в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста общинар №1 на Варна и Дънката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Съдът отчете, че няма опасност той да се укрие, но ако остане на свобода, може да извърши ново престъпление в частност - документно." От това по нелепо нещо не съм чувала. Какво сте правили до сега? Какви арести, какви обиски.?Имате сведения от френското посолство. Това ми намирисва, че вие нямате никакви сведения. Евентуалните престъпления са извършени до 2007г. Нанев е заподозрян за сегашни злоупотреби. Шефът каза, че е хубаво да си подаде оставка. И той направи "голям жест" . ББ каза по телевизиите, че е подал сигнал до ДАНС за Нанев от септември месец. Ами то това момче въобще нищо не може да е прикривало до сега нито за пътуването до САЩ, нито за ваксините. Герберчетата са най-кротки и най-честни.

Ima i drugi! A ZASCHTO ot 2003 dosega sa gi tarpeli? Ima i drugi otgovorni! KOJTO e kral-da VRASCHTA VSICHKO!

Ima o6te edin za prokuraturata :):) Kazva se Borislav Mandjukov. i e zatanal do glavata v ............ Vapros kam sledstvieto koga 6te go vidim i nego v aresta :):):)

DOBRE CHE SE NAMERI BOIKO DA RAZCHISTI MALKO TEZI BOKLUCI, NO TE SA NAVSIAKADE I MNOGO TAKA CHE NE ZNAM DALI SHTE MU STIGNAT SILITE !

Ostavete choveka na mira.Iad vi e che vie ne ste kradnali.Ima pachka i gospod zdrave da mu dade da si gi harchi.Tarikat momche...

А бе лапе ,ти май си нямаш и на идея какво е истински комунист, а си тръгнал цели съчинения да правиш по темата. Я ходи и питай мама и тати, те какви са били преди 20 години/да ти извадят и двамата червените книжки/ и после ела да пишеш пак тук глупости. Писна ми от разни пиклювци с жълто около устата да си показвата простотията по форумите. Айде марш в училище да прочетеш Маркс и после пак ще си говорим, какво е комунизъм и кой е комунист. И за да ти улесня живота ще ти подскажа, че хората дето правят "далавери", както ти се изразяваш, се наричат капиталисти. А сега до администратора: оправете бъга със символите" несъвпадащи с картинката". Мн е дразнещо това.

Ами вземи и прочери много и тогава укорявай. След въоръжената ви борба идва държавен капитализъм.И после ...жална ви майка.А сега въпроса е как да се подели бащиното имане. Понеже комунист звучи лошо, заради отричането на въоръжената борба се нарекоха социалисти, но от имането не се отказват.И стане ли дума да се приватизира голям вой настава . Не ,че те не го правят ,но недават друг да го извърши-обевява се за враг.И като мафията,който пипне плячката е враг.

Станишев да си види хората!

Човек трябва да е безкрайно тъп за да не проумее една елемантарна истина:Комунистът е индивид ,чието основно занятие е кражбата!Без далавера,независимо дали е материална,морална или словесна той не маже да съществува!Освен благите приказки,естествено любимото нещо ,което практикуват комунистите са всички форми на обогатяване-длъжностни присвоявания,документни престъпления,открито бъркане в кацата с меда,просто арсеналът на всички възможни форми на кражбата е изключително богат и усъвършенстван!Върхът на сладоледа беше естествено Станишев и башибозушката му орда,която изнасилваше България и българите,така както и турците не са го правили!Затова искам този тъпунгер в затвора!

Незаконното сборище на червени БСП утрепки,в защита на доказани престъпници,показва ,че цялата им партия е една орда от мафиоти и крадци,опасна за държавата.Полицията трябва по-твърдо да отговаря на такива бандити и да не позволява гнусните им прояви.

Незаконното сборище на червени БСП утрепки,в защита на доказани престъпници,показва ,че цялата им партия е една орда от мафиоти и крадци,опасна за държавата.Полицията трябва по-твърдо да отговаря на такива бандити и да не позволява гнусните им прояви.

Незаконното сборище на червени БСП утрепки,в защита на доказани престъпници,показва ,че цялата им партия е една орда от мафиоти и крадци,опасна за държавата.Полицията трябва по-твърдо да отговаря на такива бандити и да не позволява гнусните им прояви.

cqloto r-vo na ob. s1vet -varna...v sledstvieto

Л У С Т Р А Ц И Я ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво!А нека си викат, че били невинни агънца.

Аман от Булгаристан!

Браво, привествам подобни операции - какводо и да мрънкат и хленчат адвокатите и близките на арестуваните - виновни са ! Можеш да държиш и 100 и 200 бона вкъщи, ако можеш да им докажеш произхода, а не някакъв общинар с 800 лв. заплата да си позволява почивки от по 25 бона за четири дни ! Смешно е да се твърди, че е невинен ! Да им докаже произхода и защо на такава длъжност си позволява подобни харчове !

Яяя, колко сме изненадани всички! Та нима на някой в България не му е ясно , че по всичики малки и големи общински съвети до всеки Гуцанов стои по една или няколко Дънки. Забравихме ли вече Антоан Николов?

И какво стана? Престъпник да си в България, престижно ,доходно и си уважаван човек от властта.

ОМАСКАРЯВАНЕ А ЛА БиБи Костоф, ДС и ГНОМ http://www.vsekiden.com/? p60468 .....Набелязва се целта и как да бъде унищожен. Изписват се няколко рапорта, изготвя се засекретена справка, изпраща се в прокуратурата. Те са съвестни и си правят проверката. Междувременно се намира начин това да излезе в МЕДИИТЕ и човекът да бъде ОМАСКАРЕН. Прокуратурата казва: НЯМА ТАКОВА НЕЩО, но човекът е ОМАСКАРЕН. Информацията се подава и на европейските ни партньори и този човек е ликвидиран и там. Това са прийомите на ДС и те продължават и това правиха от кръга Драшков, категоричен бе Хаджолов. Става дума за политици и други известни хора. И НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ ЧОВЕКЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ......

БРАВОС, че ТИМаджии нешо се превъзбудуха много

SUPER!!! NO NE ZABRAVIAI DA NE PROPUSNESH "PEPELIASHKA", INACHE TOVA NIAMA DA TE NAPRAVI PO-RAZLICHEN OT DRUGITE KRADCI :)

И какво става ,излиза ,че на практика крадеца и престъпник след оказване на "пълно съдействие"е навън готов за нови подвизи така ли ?

А в Перник си е всичко точно. Няма корупция няма дяволи . Всички са Ангели

Ама недейте така бе, пуснете ги! Великден е! Ма ша ги оставите да не апнат йегнишку завалиите?!

napisah suobshtenie koeto ne sudurja necensorni dumi no vupreki vsichko to shte bude redaktirano!!!!! zashto ne cenzorirate izkazvaniqta na opravlqvashtite koito izpolzvat imena ne otgovarqshti na lichnostite? prestanete da susipvate choveshki sudbi

Борко с тебе сме наистина, не се предавай

BRAVO bate boiko ti naistina si bil ama mn kuha leika ,i tvoita partiq ve4e po izvesten kato ceci 6matkata,prod1ljavate s besprincipni i protivozakonni aresti, kato anti -krizisna mqrka na kilo .NIE koito glasuvahme za teb ti pravim slednoto razumno predlojenie. 1 vednaga raspusni taq banda nare4ena kabinet,ostavi s teb vicetata i ritualno si srejete venite.ZA6TOTO 6TE DOKARATE DARJAVATA DO 3 NACIONALNA KATASTROFA .

Защо ми унищожавате спонсорите бе Гербери?

В Свищов създали някакви с фесове партия ОТОМАН. Тук чета, че във Варна червени тикви щели да правят може би партия ГУЦАН?Голямо риене трябва на държавата ни, да се рие червено-доганджийския боклук.

..Ovajaemi g-n minuva4.....Fabolata i smisala na vashia POSTINK sa suuuperrr uba4i sa pishe minUva4, a ne minOva4......Ima fav BG i stodenti kuitu haber si niamat ut Litiraturen i pravilin HOCH-BULGARISH-pravilin balgarski.....A na ZVITAN ZVITANOvf-dalbok puklon....Katu OLOVER CROMWELL e,toz farkuvat vatrishin Menistar....

BRAVO BOJKO , BRAVO GERB , BLAGODARJA TI BOJE - DOJIVJAH DA VIDJA DA SE PRAVI NE6TO HUBAVO V TAZI STRANA. ZA GUCANOV NE ZNAM , OBA4E DANKATA IMA OPREDELENO KAKVO DA RAZKAJE ZA MAFIOTSKIJA JZIVOT VAV VARNA ZA POSLEDNITE 17 G-NI.V MOMENTA NA MNOGO 4ERVEJ4ETA IM TREPERJAT MARTINKITE . USPEH...

Браво! Продължавайте в същия дух! Всички корумпета в зандана! Ще ститнете и до "Гоце & Спонсори" ООД!

Това момченце отдавна трябваше да е в пандиза.Дано този път да не му се размине!А за червените бабички,който го подкрепят,просто не си заслужава коментара...

То да беше само във Варна, нямаше да е проблем. Ами в другите ОС, какво става? И там се краде на поразия. В софийският ОС да не би да не се краде? Краде се и то яко.

Демек цялата червена рода дето е лапала покрай тях , излязла да подкрепи сшоите крадливи другари!!! Дано да ги осъдят тия и в затвора да им разпорят гъзовете от ебане.

Bravo, Lyubo! Mnogo inteligenten komentar! Ti si cvetut na naciqta...

Нанев защо е на свобода? От септември месец, лично Бойко Борисов го предаде на ДАНС. В момента злоупотребите , за които тече обвинението също е за 2млн лв. Иззети ли са компютрите, лични и служебни? Защо не беше арестуван със счупване на вратата в 4.30ч сутринта? Направен ли му е обиск в къщи. Защо след подаване на сигнал преди 3месеца в ДАНС продължи да е министър? Защо не казват има ли конфликт на интереси при пътуването му в САЩ? Това беше разисквано и в Парламента? Бойко, голям борец с корупцията ли си или се бориш само с другите групировки?. Ставаш много прозрачен.

ами да те назначим за съдия и за премиер, какво ще кажеш ?!?

Е стига вече с тази корупция.Беше време и във Варна да ги погнат.Не се ли наяде бе Гуцанов.Цяла Варна знае що за стока си.

Гуцанов и Дънката да разкажат как носеха парите в чантите за строежа на сградата, където пропадна пътя за Галата. Всички счетоводители бяха ограничени с пароли, а отде идваха тези пари само те си знаеха. Да им разгонят фамилията, че ред е и на Киро, и на другия агент бат Янко.

Горките комунисти не им дават вече да крадат. Ами тя идеологията на комуниста е да краде. Съвсем объркаха другарите.

най-сетне виждаме правосъдие

Дали МВР ще стигне до далаверите на кмета и председателя на общинския съвет в Генерал Тошево.През лятото продадоха имот за жълти стотинки и само след няколко дни,с одобрението на кмета и въпреки забраната на закона,имота е препродаден на десетки пъти по-висока цена.Само от тази сделка бедната добруджанска община загуби милион,но някои сигурно взеха добри комисионни.

ЦЯЛА ВАРНА ЗНАЕ КАКЪВ КРАДКИВ Е ГУЦАНОВ КАТО ЛАПАШЕ ДОБРЕ БЕШЕ СЕГА МНОГО БОЛИ.

Въпрос на доказване са всички тези обвинения.Но е факт че с неговата заплата на общински чиновник неможе да си осигури такъв стандарт на живот.Та дори и да събере към 25000 за почивка.

Ако са виновни доказателствата в съда,осъжда ги според престъплението. Какво се получава в случая-дори и да са виновни ще осъдят ДЪРЖАВАТА в Страстбург. Ще получат обещетения от всички нас,защото в ЗАКОНА категорично е записано как става задържането, как се правят обиски. От началото на управлението на това правителство има драстични нарушения на КОНСТИТУЦИЯТА и на закона от страна на изпълнителната власт и прокуратурата-ето това е проблема. Трябва да ни стане ясно,че в полицейската ДЪРЖАВА никой не застрахован. Сегашните политици все още не са рарбрали,че ще получат подкрепа ако техните действия са в рамките на ЗАКОНА. В следващия доклад на Е.К ще получим санкции всички ние /а не Цветанов и Велчев/защото не са действали в рамките на ЗАКОНА.

ще пуснат борко толкова ,колкото и маргините и алексей ! да се готви янко стане и кмета-педераст кирил !

варна е най-бандинския град в тая кочина българия!!!!

ЕЙ КВИ ЛОШИ ХОРА. АМИ СЕГА ГУЦКО-ЦУЦКО НЕМОЖЕ ДА ИДЕ ДА ПОХАРЧИ ЧЕСТНО СПЕСТЕНИТЕ МАНГИЗЕ,БРЕ. НЕСТИГА КРИЗА И ВИЕ СПИРАТЕ ТОВА ЧЕСТНО МОМЧЕ ДА ПОДПОМОГНЕ ТУРИЗМЪТ:))))))))))))

Цяла Варна се надигна на протест срещу това несправедливо задържане. На много места се събират подписи. Издигнати са барикади. Събират се и пари за провалената почивка на г-жа Гуцанова. Не достигат около 20 000 лв.

в пандиза

На ход е Кушлев.