ООН с предупреждение за климатичен хаос в началото на срещата на КОП27 в Египет

Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак се очаква да призове световните лидери да се придвижат "по-нататък и по-бързо" в прехода към възобновяема енергия

Обратно в новината

Коментари - ООН с предупреждение за климатичен хаос в началото на срещата на КОП27 в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе, няма затопляне... има застудяване. Днес ,привечер захладня...

климатични хаос ООН ли ще го организират? Тоя климатичен хаос се опитват да го пробутват 50 години безуспешно....

Всичките "лидери" които ще летят с частните/правителствените си самолети и ще бълват въглероден двуокис ще четат лекция на останалите? Ама хайде стига вече! Направете ги онлайн тия конференции...

докато може да се гори петрол ЩЕ СЕ ГОРИ това означава край на еврото и САЩ така, че тия сшмекерски номера е да се лансират определни бизнеси за определени хора...

Къде им е личният пример? Нужно ли е лимузината с които ги возят да са с 400 коня и да тежат 2 тона и сумати антораж който няма никаква работа там? Защо летят насам натам за някакви срещички когато им се прииска? Ей затова хората не им вярват....

Веднага климата да се строи в две редици и да козирува на световните лидери!

Ще се изсипят някакви си скъпоплатени безделници със скъпопланения си антураж в един от най-скъпите курорти, да уж обсъждат нещо върху което нямат абсолютно никакво влияние. Света си отива, заради алчността на чиновници и властимащи. Защо не идете в Сомалия, Замбия или поне Нигер, да вифите истидките проблеми, ами ще си правите курорта червено море.

За ООН, ШВАБ, ЛАЙНЕН, ТИМЕРМАНС и сичките им подлоги. Промяната ще е падането на главите им под гилотината. Ще има гилотинен хаос. Ако са забравили да питат баба си Мария Антоанета.

Имаме късмет, че Шмайзер и Модерна са измислили ваксина срещу екстремните горещини. И са безплатни! Ай, ов...ъъъ, народе!

МОЖЕ ДА НАСТЪПИ, АКО САТАНИСТИТЕ ЗАПОВЯДАТ НА ДЖУДЖЕТО НА ПУСНЕ ГЪБАТА ...ДОКАТО ТЕ ПОНЕ 1 ГОДИНА НЕ СЕ КРИЯТ ПО ДУПКИТЕ В УРАЛ, АЛПИТЕ, ХИМАЛАИТЕ ...ДОКАТО СТАНЕ "ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ" И ЗАПОЧВАНЕТО "НА ЧИСТО" ... "НА ЗЕЛЕНО" ... ИМАЛО "ЕНЕРГИЙНА КРИЗА" И НУЖДА ОТ "ВЪЗОБНОВЯЕМА" ЕНЕРГИЯ ... АМИ ТО ЕВРОПЕЕЦА ВЕЧЕ ПРАКТИЧЕСКИ НЯМА НУЖДА ОТ НИЩО, КАК НЯМА ДА ИМА "ЕНЕРГИЙНА КРИЗА" ...ТОЙ ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ НЯМА , ИЗЯДЕНА ОТ ЛИХВАТА ... ДА ГО УБИЯТ - ДЕЦАТА МУ ШЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА НОСЯТ ХОМОТА НА "ДЪЛГА" ... ТАЯ ИГРА - СВЪРШИ ! ЗА ТВА РЕВАТ , ЧЕ ИМАЛО "ЕНЕРГИЙНА КРИЗА" И БЪРЗА НУЖДА ОТ "ВЪЗБНОВЯЕМА" ЕНЕРГИЯ ...ТО НЯМА КОЙ ДА ИМ ВЪРТИ ЧЕКРЪКА ...ВСЕ ПО-БЪРЗО И ПО-БЪРЗО ! ИЗВОД: ЩЕ ПУСНАТ ГЪБАТА !

Синдромът на сварената жаба е най-вече валиден за цялото човечество взето заедно.

Еврейската измама- зелената сделка за стотици трилиона е в действие. Сега реката ще , последва с пълна сила. Да му мислят васалите и продажните политици.

Изменението в климата е факт.То е вследствие на дейността на човека.Това изменение води до мутации на вече съществуващи вируси,а също и до появата на нови такива. Тези мутации ще отнемат живота на много хора за на пред. Ако не се предприемат незабавно решителни стъпки в посока на възпиране на климатичните промени,ще настанат катастрофални за хората събития. Разобличителя

А какво мисли по въпроса великата Хамерика с ония 4 литровите двигатели на МПС-тата там, които се смятат за малки, и са не търсени?

Ма не го знаеш. Няма се получи провокацията:)

Пак глупостите с "климата" ни пробутват на първи ред! Очевидно "Украйна" минава в девета глуха....

Тея шарлатани гледат прогнозата и където се очаква екстремно време ходят да си правят там срещите. Циркаджии.

… и да се ваксинира…

2022-11-06 17:45:21 Разобличителя (нерегистриран) Изменението в климата е факт.То е вследствие на дейността на човека.Това изменение води до мутации на вече съществуващи вируси,а също и до появата на нови такива. Тези мутации ще отнемат живота на много хора за на пред. Ако не се предприемат незабавно решителни стъпки в посока на възпиране на климатичните промени,ще настанат катастрофални за хората събития. Разобличителя ---------- ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ ОТ ТЪЛПАТА ПО СЛЕДНИЯТ НАЧИН: ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА (НОВИ МУТАЦИИ НА "ВИРУСА) ОСЪЗНАВАТ, И РАЗБИРАТ "КАК РАБОТИ СИСТЕМАТА", А ЗНАЧИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СТАВАТ НАБЛЮДАТЕЛИТЕ , КОИТО НАБЛЮДАВАТ СИСТЕМАТА "ОТСТРАНИ" ! "(ИЗМЕНЯ СЕ КЛИМАТА")! А КОГАТО ЕДНА СИСТЕМА БИВА НАБЛЮДАВАНА "ОТВЪН", ТЯ ПРЕСТАВА ДА РАБОТИ ...И "ОТНЕМА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ" (МАФИЯТА ПРЕСТАВА ДА БЪДЕ "СВОБОДНА" И ДА ЖИВЕЕ НА ЧУЖД ГРЪБ)! ИЗВОД: ОТ ТУК НАТАТЪК БЕЗ КОНСЕНСУС МЕЖДУ ТЪЛПАТА И МАФИЯТА , НИЩО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ЗАНАПРЕД !

ООН не е решило НИТО ЕДИН СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ, въпреки, че е финансирано със стотици милиони $ и е с най-високите възнаграждения +екстри, като на пр. годишната заплата на редови служител надхвърля 150хил.$. За сравнение в Сомалия хората живеят с ок. 1$ на ден. Помислете в какъв "прекасен свят" живеем, а ледниците се топят и с ООН и без ООН, Юнеско, Световната Банка и т.н. Помислете за това.

Вече е късно и нищо не можем да направим. Жалко за децата и внуците им - оставяме им съсипан свят.

Че се променя климата, променя се. Но дали хората са виновни? Сигурни сме за поне 3 периада- тропическа жега, ледников период и отново топло . И през тези периоди не е имало хора, камо ли индустрия. Сега става по -топло, но дали хората са виновни или това е част от цикличността на климата на планетата?!? Вторият въпрос е какво прави обществото в момента за намаляване на замърсяването на планетата. Много говорене, прехвърляне на едни огромни пари и в същото време подтикване на консуматорския начин на живот. Нима е толкова важно да караш джип 2 тона с 5 литров двигател? Нима е необходимо да си сменяш телефона всяка година, колата на 5 а дрехите всеки сезон. Нима е необходимо да отидеш на пазар в Милано и то със самолет? А да пиеш кафе на 100 км от дома? Всичко това се стимулира. В същото време стоките се правят умишлено нетрайни. Сбъркан е икономическия модел на капитализма, а от там въздействието върху природата.

Що за наглост? Продължават да изсичат горите и пак не си го признават, а продължават да упорстват, че има и други начини.

ИСКАШ ДА ИЗОЛИРАШ ХОРАТА, ДА НЕ СЕ ДВИЖАТ, ДА НЕ СЕ СРЕЩАТ ФИЗИЧЕСКИ, ЧЕ ДА НЕ СЕ ЗАРАЗЯТ С "ВИРУСА НА ИСТИНАТА" ... А ИСКАШ ДА "ОБЩУВАТ" ОН-ЛАЙН, ЧЕ ДА ЗНАЕШ ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СИ ГОВОРЯТ ! ЕЙ ЗА ТВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ИМА "ВИРУСИ", ЩОМ ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ "СЛЕДИШ И КОНТРОЛИРАШ" , КОЕТО ПЪК ГОВОРИ ЗА "ГУЗНА СЪВЕСТ" И "СТРАХ" !

2022-11-06 18:02:13 5645 (нерегистриран) Вече е късно и нищо не можем да направим. ----- ОТПИСВАЙТЕ "ДЪЛГОВЕТЕ" ... "НА НУЛА" ... НИЩО ДРУГО НЯМА ДА ВИ СПАСИ ...ДАЖЕ ГЪБАТА !

ХАОС ще бъде думата на 2022 г. Вероятно и на 5-илетката.

Краварите искат официално да започнат да впръскват аерозоли в стратосферата като уж да предотвратят глобално затопляне. Всъщност по този начин ще се контролира климата в определени държави и в неудобните ще се предизвикват катаклизми. Учените отдавна се противопоставиха на тази "добра" идея

ПРОДЪЛЖАВА ДА ГРАБИ ТЪРПАТА И СЕ ЧУДИ, ЧЕ ИМАЛО "ЗАТОПЛЯНЕ" ! ЧЕ КАК НЯМА ДА ИМА ! ТОЯ ЦИКЪЛ ДЕТО ГО ВЪРТЯТ - ВИСОКИ ЛИХВИ - НУЛЕВИ ЛИХВИ +ХИПЕРИНФЛАЦИЯ - ВИСОКИ ЛИХВИ - НУЛИВ ЛИХВИ+ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ... ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ! ДО СЕГА ВИ ЕБАХА 5 ГОДИНИ С ИНФЛАЦИЯ, СЕГА МАФИЯТА ОБЪРНА ПЛОЧАТА - ЩЕ СВАЛЯ ЦЕНИТЕ, НО ПЪК ЩЕ ВИ ОБУЕ "ДА ВРЪЩАТЕ" В ПЪТИ ПОВЕЧЕ, ОТ КОЛКОТО СА ВИ ДАЛИ , ЧРЕЗ ЛИХВАТА ... И ТАЗИ ИГРА НЯМА КРАЙ ВЕЧЕ ХИЛЯДА И КУСУР ГОДИНИ ... ЧЕ ККА НЯМА ДА ИМА "ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ" - ТЪЛПАТА ГОРИ ЦЯЛАТА С ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ОТ ТОВА, ЧЕ ПОСТОЯННО И ГО "ВКАРВАТ-ВАДЯТ, ВАКРАВТ-ВАДЯТ , ВКАРВАТ0-ВАДЯТ .... АМА ВЕЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ МАФИЯТА ЗАПОЧВА ДА ОСЪНАВА, ЧЕ ГО ВКАРВА-ВАДИ НА ... ТРУП И РЕВЕ , ЧЕ НЯМАЛО "ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ" !

разбрахте смисъла на написаното.

Къде ви е глобалното затопляне?! Лятото го докарвате до глобално затопляне,но защо зимата не можете?!

Нищо от написаното няма общо с капитализма! Бъркате ФИЛОСОФИЯ И ЦЕННОСТИ/МОРАЛ с политическо-икономически модел. Нещо като дете в първи клас да умува върху научни казуси. Така се получават такива безумни драсканици. Консуматорското го има във всяко общество и във всеки един политически строй. За това и комунизма е една доста детска утопична фантазия! Проблема не е в строя а в човека. Но псевдо хуманистите комунета, хем казвате че човека бил бог, хем после решенията които взима не били добри. Е как така другаре???

Ела да те пръсна с малко мухозол, пък дано ти дойде акъла.....

спрете размножаването на жълтите и черните подчовеци и климата ще се нормализира, това милиарди низши организми, които с нищо не допринасят за цивилизацията а само създават въглероден диоксид

да намалят емисиите на метан с 30% до 2030 г. т.е. да се изтрепят кравите и други като подобни, щот пръцкат метан. И не само.

Е какво толкова - всички ще станем чернокожи. И без това само БЛМ

Браво на американците заради автомобилите и улиците които имат! Ще се завираме в някакви малолитражки в европа уж най-богатия континент..... пълен смях..... ръчни скорости, почти никакви екстри, детски моторчета, теснотия...... е това е европа и нейната авто индустрия!!! Пълен смях!

А такива като теб под-маймуни какво да ви правим?

И ако нямаше никакво изменение на климата нямаше да има мутации на вирусите ли? Какъв разобличител си ти, въобще имаш ли поне първи клас завършен?

Абе ,,Господине,, ти нищо не бъркаш защото нито имаш знания, нито можеш да расъждаваш логично. Просто видя критика към капитализма и се хвърли на амбразурата. Само че ако имаше малко по-голям житейски опит щеше да знаеш какви бяха целите до преди 30-40 години дори на Запад и какви станаха след това. Поне би трябвало да знаеш какво е ,, Програмиран цикъл на продукта,, .

Доста да му се доплаче на човек като чете коментарите тук, а и другаде. Има такива, които вече са се отказали, било късно. Има си ги безумно тъпите, кой ги е правил... Но има някакви елементарни стъпки, които всеки може да направи: - да чете и да продължи да чете от сериозни източници - да има предвид природата при всяко свое действие - да е способен на компромиси - това се учи също, къде с четене къде не

май темата трябва да е , как световната мафия унищожи земята от алчност

Това с климатичния хаос е същото като ковид-проекта и като украйна-проекта - етап от един глобален проект, в който ние сме разходен материал. И не е теория на конспирацията, а нашият живот. Жалко, че повечето хора са приспани и не разбират какво се случва. Още по-жалко за будните - за тях е особено болезнено.

Гледах клип със Сунай, който прави някакъв индийски ритуал пред Даунинг , за изгонване на злите сили от там??? Палеше някакви свещи и посипваше мястото с листа от цветя? Англиканската църква не харесва това. Е II R се обърна в гроБа.

Всичко по план - свърши ковид-терора, напочна се данданията в Украйна, а сега е време за еко-терора , Докато не се унищожи всичко в този свят, рептилите не ще се спрат, а и трябва да се редуцира населението..

е хубав курорт и 30 хил. поканени чиновници, добре ще си почиват, а ледниците няма да спрат да се топят. За има няма 100 мил.$ приблизителен разход за събитието толкоз...

Зелената сделка или както там я наричат е прах в очите на дебилното стадо.... на корпоративните изроди не им дреме за природата и климата, нуждаят се от власт, и стадото да е приспано и под тотален контрол...

Всеки може да направи стъпка да подобри своя живот и да даде бъдеще на децата си! СПРЕТЕ ЧЕРВЕНОТО месо! ВрЕДНО Е! Минавате на пилешко! Така и вашето здраве ще се подобри значително! Пиле със зеленчуци! И риба от време на време! Ще се преродите, ще си нормализирате кръвното и килограмите! Не бъдете СВИНье! БЪДЕТЕ ХОРА! :)

с хормони ,антибиотици...не, мерси,...рибата все по-отровена с живак и др. тежки метали...фракции...Евентуално периодично вегетарианство и що годе същия начин на живот...

това , тези бюрократични плъхове..отскачат до Катар за Световното.. яката програма....Светът кучета го яли...

Ти прочете ли глупостите които си написал преди да ги публикуваш?