Новият екоминистър смени управляващия на ОП ”Околна среда”

Сменен е ръководителят на Управляващия орган на Оперативна програма "Околна среда" (ОПОС), съобщи министърът на околната среда и водите Станислав Анастасов.

Обратно в новината

Коментари - Новият екоминистър смени управляващия на ОП ”Околна среда” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

златни и уста на Яна...

ЕЙ МОМЧЕ ЗЕМИ ОТСЕЧИ ЦЯЛАТА СТРАНЖА ПЛАНИНА БЕЛКЕМ СЕ ОТНЕСЕ ЦЕЛИЯ БУРГАС И ЮЖЕН БРЯГ !- ТЕ ВЕЧЕ 25 години ПРЕДИШНИТЕ ТОВА ПРАВИХА НАЛИ ВИДЯ КАК СЕВЕРА СЕ СВЛЕЧЕ !!!! И АКО ПО -ЗАСТРОЙШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ-ЧЕРНОМОРИЕТО ОЩЕ ПАРИЧКИ ЩЕ ЛАПАТЕ ДАВАЙ НЕ СЕ БОЙ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОДАВА -НЯМА КОЙ ДА ВИ ПРЕЧИ ! ДАВАЙТЕ С ПЪЛНА СИЛА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПАК СА КРАДЦИТЕ НЕ СЕ БОЙ !!!!

ЕЙ ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ЗА 25 години НЕ МОЖА ДА Я РЕФОРМОРАТ И ДА СИ НАМЕРИ ЕКСПЕРТИ !!!! БОГ НЕ Е БЪЛГАРИН АМА И АЛАХ НЕ Е ! НИЩО ЧЕ РАЗХВЪРЛЯТ БЕЖЕНЦИТЕ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !!!! ЩЕ ПИШЕ :ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ ЕДНА БЪЛГАРИЯ : !!!!!!!

Аферим,машала,сербез е наЩто чоджук ,у Алмания съ изучи кескере има, ама там не знаят.

Аз съм българче, обичам кинтите на чичко Доган.

А Цвета Ципата няма ли да смените??? Какво работи тази сирийска герберка по порграмите??? Пълни кинти в частните фирми на комунягите...

В това министерство са все експерти и все по евро проекти и програми... Освен 4е са дългогодишни верни на партии и * тия идиоти хар4ат пари по ОП ОС за разходки с любовниците си!!! Направете поу4ване!

Я колко бързи навлезе в работата този кретен! Браво! Това да уволняваш и назначаваш се учи в първи клас на мешерето, не е необходимо да имаш висше образование! Аман от мъжки сеекретарки!

И що ще обявяват конкурс след месец, а не веднага? Или за месец ще могат да се откраднат още едни пари, които са останали до сега? Искрено се надявам еничарчето да излети от поста си след изборите.

Какво да се коментира тази новина. Кабинета би следвало да падне до седмици или макс месеци (вече всички партии го обявиха). Какъв конкурс ще организира до месец - точно ще назначим новия и новото правителство да го смени и отново конкурс. Това са си 5-6 месеца с ованкантена длъжност. Каква ли е целта там да няма човек толкова дълго.

Абе всички вие, дето досъсипахте държавицата ни, да не мислите да зимувате в това терминаторско правителство? Колкото по-резки движения правите толкова повече ще се опарите като се обърне палачинката на властта :)))))))

Бих се забавлявал, ако държавата не се разпадаше на съставни си части. Браво на това министерство! Браво на това правителство! Реагираха светкавично на проблема, като назначиха поредния "експерт" само на 7 месеца след сигнала!

все едно, че е станал легионер на 8.9.44

Ще се пържи в ада вечно.

Тези бързат с уволнения и назначения,като че ли не си отиват.През 2009 г.назначаваха,куцо и сакато,внасяха закони с които си осигуряваха дълги години недосегаемост,но този път няма да се разминете.Даже се готвите да внесете закон за българско гражданство на 400000 турци,по бързата процедура,без да са живяли в България 3 години.Бойко трябва да смени всички назначения,да отмени закона за амнистията,закона за МВР и ...Вие от ДПС превзехте България и отново поробихте българското население.Не разбрахте ли,че всичко свърши?Ще се борим за свободата си!

Министър предложен от ДПС?!?! Тоя си е далавераджия, забравил че е българин за няколко хилядарки в джоба. Може ли да има българи в етническа турска партия, като тоя младеж?

Поп Кръстьо също не е бил турчин. Предателите нямат цвят, религия или пол. "..нов кърджалия в нова полуда.."

само за поп кръстьо не си прав . не той е предал левски !

дпс ще направи батака по голям с разрешението на бсп и АТАКА

Ама какви 1.4 милиарда ЕВРО, бе..?! За какво са ни тези мръсни европейски пари..?! Че и ни карат реална работа да свършим, за да ни ги дадат! Че и 1 цент не можеш да отмъкнеш! Че и няма как да се обадим от ЦК на Партията и да пробутаме наш проект.. Плюем ние на тази евро-надменност!