17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са я следили, сина и учи в Лондон, а мъжа и отишъл на ски и е останала сама. Съболезнования.

Аз не съм шофьор, но сигурно тук във форума има шофьори. Бихте ли казали, при проверка полицай има ли право да влиза в колата? Поискал й документ и след това влязъл в колата . Била съм пасажер камо в кола, спирали ся ни за проверка, но никой не е искал да влиза в колата. И откъде знаят, че в домът им има още пари.

Не, няма право.

трябва да се легитимира (да си покаже картата и ти да я прочетеш!!). Униформата не е достатъчна. Да влиза сигурно няма право, звучи като обиск. Но мисля че можеш да познъниш на полицията, без да го пускаш в колата.

Русенци и перничани е диагноза!

Тъп софийски гей. Да лапаш русенски пишки.

Хитро. Адвокатски номера.А след като вече е престанал да заплашва защо не се е обадил в полицията?

Два куршума (преди това да си ги платят обаче) в челото, крематориум, и праха в обществена тоалетна!

Няма арменец, който да издържи на такова изкушение. Колко арменци знаете ....Герои на Социалистическия труд .... в ТКЗСТ-то или стругар в цеха?

Защо ни занимавате с тия човекоподобни бе, направо в мазето на районното и ги застреляайте!!!

Личи си,че Гарабед е ошлайфан бандюга-веднага прехвърля вината на съучастника си!Арменците в България обикновено не са такива,но всяко стадо си има мършата.Назряло е времето да се върне отново трепането на такава измет,а не да ги издържаме по 20-30 години в пандиза!

Да,на този главата е доста дебела,но ако го почна с една климия от каруца,много бързо ще я направя мека!

Да убият и твоята жена така,на този хуманист,който ми постави минуса!

Има много други подобни изроди като тези сред обществото в България.

В България как се става собственик на верига от аптеки и общински съветник от Герб ?

Така,като Домусчиев!

с можене и работа, комунделче тъпо!

Обирът е прикритие! Убита е, за да може местният ръководител на ГЕРБ да отмъсти на мъжа й (също от ГЕРБ) за неуспешна схема. Всички в Русе ги знаят

А този коментар е, че бащати е ебал коза, за да се родиш ти.

Светец!

И аз така, не исках да крада, ама един ми опря пистолет и аз кво да правя, крада за да си спася живота.

Маа му стара, колко екарисажа от Соца закриха демократите?! А има нуждаа...!?

Че то това са си обекти за ,,зелената сделка,,!?@?

Търсете причината. Единия върнал заем, взет от бързи пари, 16 хиляди... Вероятно е взел 2 връща 16. Другия автомобил. Липса на алтернатива, и възможност за нормален живот.

Ша умре, викаш ако няма кола.

Вчера някаква кратуна от партията на Тиквата беше написал че това било политическо убийство....! Малоумници всякакви!

Политическо е. Вече доста време има един зелен чорап на власт и подлогата му алкихолик с 20 кенефа - в резултат примитивната престъпност се увеличи многократно, защото полиция, и служби бяха обезглавени, и натъпкани с предани на Русия помияри.

Очевидно никой не може да се респектира от МВР напоследък., щом чак ало-измамниците се завърнаха.... Сигурно, защото един клоун е начело там.

Da im dadat orden Stara Planina.

Аз пиша на Кирилица, иначе е странно

Ще ги осъдят сега с жестока присъда - поне две години .... условно !!!!

Смяташ, че 20 години в затвор не е жестоко ли? Затвори се в стаята за 3 дни без Интернет и пуканки и ще разбереш

Извинявай, ама няма никаква принуда в това че са му сложили пистолет на главата и че е убил. Имал е право на избор. Затова този с пистолета е невинен като министърка.

Няколко пъти прочетох първото изречение в статията и предлагам журналиста да си върне дипломата. А разследващите да разберат как мъжът на аптекарката е бил на ски точно по това време. Ах, каква случайност!

Какво се случва в държавата при МВР на Рашков Белия? При управлението на Харвардските измамници? Какъв е тоя бум на телефонни измами, кланета, побоища, кражби посред бял ден ..??? Никой не е респектиран, даже напротив - контингента се е разбеснял. Какъв началник на МВР е това пиянде? То да си начело на МВР не означава само да викаш на разпит ББ и Горанов, да плюеш Гешев и да се матираш на обед като казак, и да пристига служебната кола, за да те вади от батака

Завещаното от Тиквата, беше същото, трябва малко време без Гешев.

Ти си безнадежден случай. Необратим. Прокуратурата ли вече трябва да върши работата на МВР по превенция и разкриване на престъпления??? Гешев ли попречи на МВР в Русе да си свърши работата, а не да е поставено пред свършен факт?

Прокуратурата внася обвинителните актове. Присъдата е въз основа на прокурорско разследване. Даже задържане за 24 или 72 часа става с прокурор. Тъмно-зеленият, ритнал в главата човек на стълбите в метрото в Германия, получи прокурорско обвинение за 24 часа и от тогава е за 2 години в пандиза.

Няма такова нещо като прокурорско разследване. Разследват следователите, които генерално са част от МВР. Прокуратурата оценява тежестта на доказателствата и дали за достатъчни за дело. Ако е достатъчно - прокуратурата е административния орган, който движи делото и взаимоотношенията със съда. Там МВР не може да бъде страна. Страна е прокуратурата. Но те не разследват! Може да наблюдават разследване, но това е друго

Как може да имаш акъл, да печелиш стотици хиляди и да нямаш акъл, как да ги пренасяш безопасно??!!

малоумник, колко пари са 20к, бе? да си вземеш охрана ли? това, ли ти е идуята. проблемът е, че има хора, които ше те убият и за 20 лева. да обереш човека, ок човешко е, ама да убиеш и нарежеш, това отива в други висини. такива, да се изследват много, като лабораторни мишки, ако оцелеята оцелеят, поне човеството да види какво имат в главите си, та ако може да се опази от такива, преди да те нарежат. очевидно убийството не е на емоциовална основа, която до някъде, може да се приеме.

Тези двамата са организаторите на протестите против мерките в Русе.

То причинно следствената връзка е според МЗ е повече от ясна.

По времето на бай Тошо, не се церемоняха с такива убиици.След съдебното дело отнасяха шикалката.Сега с тая демокрация имат повече права и от жертвите им.

Бай Тошо и права и задължения, ама сериозно ли?

Гарабед и Михаил са двама стандартни глупака.

Убита е защото е продавала тестове за Кромид

Антиваксърите нямат спиране бе.

Наистина ли говорим за двама арменци (убиец и жертва), които при това са се познавали? Извинявайте, но как става това?

Ами очевидно лесно

Тази история все повече намирисва на поръчково убийство. Буй самара за да се сеща магарето... Дай да видим кой е магарето и кой е платил.

Мале , какви елеминтарни лъжи плямпа убиеца ? ДО ЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БРУТАЛНИЯ УБИЕЦ !

Симо съдията. Така ли ти казват приятелите?