17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато няма все още обесени политици ,журналисти и доктори и да висят по стълбовете докато им изсъхнат месата," пландемията" няма да приключи !!!

Дори и ти не можеш да си вземеш на сериозно.

Има заведени дела за всички организатори на тази истери с коронта! И реда на продажните медии ще дойде! В някой държави вече има решение на първа инстанция за геноцид! Да няма после извинявайте, ама за без да искам! Дано много от клакьорите на този геноцит влязат поне за малко в панделата!

За тебе "много дела" са 1-2 и то заради хора които не знаят как да прилагат мерките.

Браво на редоктора, от няколко дни пишеха, че са починали С ковид, а правилното е както са го написали сега ОТ ковид. Продължавайте така!

Вече има по-дериозни респираторни заболявания! Защо ни занимават с този Ковид??? Толкова ли много им плаща фармамафията да всяват страх???

По- сериозни

трябва да бъдат судени и осъдени за пускането на тази чума. 38 000 човека са един бг град.

Ами Дир-ници, ходете да благодарите за загубените лели, майки, роднини на Ковид-посолството! Една стотинка не дадоха за компенсация за чумата която донесоха, тия жълти крадливи! Обаче ГогАв и подобните подлоги за 300лв на дописка продават и майка си, и баща си и през ден има дописки за жълтурски "новини", Хуямивей и подобни избушени фирми.

Напрайха ни на маймуни с този ковид - първа доза, втора доза, N-та доза, сертификат - пълен/непълен. Очакваме следващата дресировка - тази с климатичните промени. Ах, да - и войни за "справедливост" - и оттам ще цицат бюджета...

ми то ,това беше целта! ИЗТРЕБВАНЕ ДО КРАК.

Разделът COVID-19 вече го няма, дано да е завинаги!

"Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 198, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 3554 теста което означава, че делът на положителните резултати е 5,57 процента." И как точно се потвърдиха тези случаи? Да не са направили случайно 198 аутпсии? А, не, чЕли са заклинания от Фаучи и от оня измислед д-р, шеф на СЗО

Колко трябва да си прост.. Аутопсията как точно доказва Ковид?

А кое доказва ковид, бре гений? Бърз тест или пср - дето имат огромна грешка?

са починали от априлския пленум до сега. Щото и това е статистика.

Настинал (препил със студена бира) - ковид, пръднал - ковид, кихнал - ковид. Сърдечен удар - ковид. Инсулт - ковид. Тумор - ковид.

Поне една аутопсия направена ли е, за да се знае поне за един от тези случаи, че причината за смъртта е ковид?

Поредната статистика-стъкмистика с една единствена цел - грабеж и терор/подчинение на хората. Нищо друго.

Лошото е, че главните пЛандемици се измъкнаха, а са за затвора до живот!

А статията за да не бъде много Стресираща можеше да има това заглавие: "38 000 са починалите от грипни и простудни заболявания с надписаните бройки последните три години ... Което си е нормална бройка за този период..." А не да внасяте паника!

Лична пропаганда : Няма КОВИД ама вие си драскайте за щяло и не щяло .!!!!!!!???????? Що сте толкова тъпи бе , не мога да разбера . И няма умрели от КОВИД , вервайте ми !!!!!!!!!!!!!!!!

Що бе драскачи не отидете в новата част на централни гробища с територия колкото половината от Обелското гробище , та да видите с очите си че 80% са млади хора . И те ли са бъкани с болести и умират от всичко друго но не и от Ковид !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

Ти лъжеш бе , тоя който уби 2 жени и потроши спирка карайки надрусан със 150 километра що не умира бе ????????????????? Сега го съдят и какво от това ?????????? Полицаи и полицайка са му помагали да избяга а преди са го охранявали .

Научи се да пишеш на кирилица koviidiote !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като да броим починалите за следващите 100 години... малиии, че то цялата държава же е измряла, та даже почти целия свят! Затова в началото казваха, че смъртността била почти 100 пржцента - изчислявали са я били за 100 годишен период! :))))))))))))))

Няма ковид и никога не е имало. И аз не съм платена руска марионетка и никога не съм бил.

Ти си най-обикновен п-ст, който се прави на интересен.

- Сър, Общият брой на поиналите и емигриралите от демокрацита е над 3 милиона, но туземците не правят нищо по въпроса. Защо , Сър? - Защото са дебили със силен култ към смъртта, Джон!

Ай, пак се почна ковид терора. Няяяма други болести, само Курвид...

Ами има още 6 милиарда неизползвани ваксини в ЕС, и ако се бракуват, как г-жа Урсула, ще се защити в съда, че е сключила такъв неизгоден договор с тайни клаузи с фирмата на съпруга си. Така поне ще каже че е имаро огромно търсене и е била принудена. Затова в момента упорито лобират, тези ваксини да са задължителни за всички в ЕС и то на всеки 6 месеца!

Така е, като в ++ Пфайзер за учетворили цената на псевдоваксината си. Тия милиарди трябва някой да ги плаща - обикновените хора и да им набият отрова в добавка.

Не от , със.

От или с ? Малка разлика която е много важна при дезинформиране.

Не се съмнявам в проблема с Ковид. НО... няма смисъл да се прекалява с него. По-добре да се действа хладнокръвно и разумно.

А бройката на починалите от повишената смъртност от другите нелекувани заболявания, заради истерията "Корона", някой смята ли я?

Три дни проспаха това "велико" събитие, което р добре. Вече не им е приоритет.

Тези двамата, единия сигурно е с огнестрелна рана в челото, другия е бил паднал под валяка, докото е полагал асфолт, но пък тестовете са показали наличие на корона вирус в кръвта, така че причината за смъртта у 100% установена като Covid-19 :))))))))))))))))))))

Като се смееш на мъката на хората как помагаш? Руска му работа.

Смея се не на мъката на хората чиито близки са починали, а на глупостта на пропагандаторите, предизвикващи обратен ефект от некадърността си дори да пропагандират! Някой що не се загрижи за мъката на хората, чиито близки починаха от нелекуваните или забавени лечения на другите болести, поради произведената от такива като теб истерия!? Стотици хиляди са починалите поради забавени лечения и операции!

Това си е един окръжен град в БГ ! Кофти !

ако тази статистика я водят оюе 10 години, колко града ще станат, ц ц ц ......

А пък за 100 години - малиии цялата държава ще е дала фира от гадния ковид :))))) Те затова казваха в началото че смъртността му била почти 100 процента. Изчислявали са я за период от 100 години :)))))

Илиян Илиев

Жалко , че КОВИД не е боли тъпунгерите като теб ! Щеше да е полезно да се гътнат 30 хил тъпунгери за година !

Ако не знаете, аз съм Ваксо-2.

Илиян Илиев

Ти си глупак и затова се криеш под чужди имена !

Зевзевк, айде бе, закъсняваш . Да не си станал вече военен експерт и КОВИДа да ти е омръзнал?!?!

Тия, "двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция", те от какво са починали?! Казва ли някой?

ОТ "ковид" или С "ковид!?