17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мазен посерко!

Не съм фен на Бойко Борисов, но този път си връща за обидите ! Ами те на спряха да използват какви ли не епитети, сега този Рашков може да разбере какво е да обиждаш като на пазара.Ред е на Слави с Ада, който води след себе си и оня Тошко африкански….

Колко милиарда е превел Татовия Гавазин Боко Таралежа в швейцарските банки по схемата на Мобуто?

Рашков да не е цвете? Каквото повикало , това се и обадило. Кой да го разбере?

Борисов щом се изпуска, да му слагат памперс на устата.

То за простака съд за простащината му как може да има! Това е езикът от мутренските 90, когато нашата Бока бил още ученик (както той сам си каза). Така че банкянското момче си е добро и възпитано и такива думи в устата на член на учителско семейство не може да има. Или може?! Или мама-даскалица е някакъв фейк, щом речникът в нейния дом е каруцаро-хамалски. Хмм, интересно семейство....

E и какво от това ,та те взаимно се обиждат или Рашков е по обидчив, та сезират Прокуратурата. А заглавието е супер, хем го обидил, хем се изпуснал.... от страх ще да е..

интересни времена: доживяхме бивши и настоящи комунопитеци да се съдят едни други. кога ли ще доживеем да ги видим и как се самоизяждат?

Дика какво казал за мръсната кука борисов, а не е ли истина. Обърса ли си лигите бе боклук след лизането на осрания рашков гъз. Между другото какво прави по отношение на стотиците жертви на пътя твоето божество рашков НИЩО. И да те светна прависте да изчегъртам значи да онищожа. Вие се готвите да унищожите ,затриете много хора ,включително борисов. Мисля че е време партията на борисов да ви съди в европеъския съд за закана за психическо и физическо унищожение на хиляди нейни членове. Арестуване без причина, психически тормоз стил булшевики са само малка часг от агресията на хунтата мунчо и генерали дет не знаят какво е война и убиват собствените си войници

Ти изобщо ходил ли си на училище? Правопис няма, но пък безсмислиците ти са пълни. Иначе, че Борисов се изпуснал - така е, още мирише :)

Рашков каза, че след изборите ще изкара на яве всички доказателства за Борисовите деяния. А такива няма. Той излъга ли или какво?

Много често почна да се изпуска Боко.

Пишман, три пъти пишман "съветник" - дърта комуняга.

методи смени си фамилията Боклук червено-син!!!!!!!!!!!!!!

А защо Рашков не се извини за думите си"трябваше да се справя с вашия лидер", какво означава това справяне, ако не физическо елиминиране. За тези думи прокурор няма ли?

Моля другарко, Рашков пък не бива да стърчи толкова над онова тлъсто мутренско и просто престъпно същество боко тулупа.

Защото не е проста тиква с две присъди, на която й биха шута от властта с 200 след протести.

15 000 чалгараски гласа от чужбина "били му шута"?!?! Те не са по умни от ББ!

Какви 200 те гонят, на поправката след 3 месеца клевети, едвам едвам с по-малко от процент. Явно си гледал някаква фантастика. Но по-скоро гледай майтапа, как самия ти ще свалиш това правителство и ще се молиш да се махне след няколко месеца :). Само да почне и ще видиш какво значи крадене то почна де. :)

На путлеровия привърженик радев сега за сега му се отваря парашута. На отминалите предсрочни парламентарни избори назначеното от него служебно правителство свърши всичко онова, за което беше назначено - да внуши хиляди грехове на управлението на ББ, да уволнява ПОВСЕМЕСТНО всякакви - в т.ч. и прясно назначени, да заплаши фактори и обокновени привърженици на ГЕРБ, да поднася най-долнопробни лъжи без факти и всичко това под фалшивата маска на "ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ"!! Да видим какво ще стане на изборите за президент!!

Радев е про-американски. Боко е про-Руски. Но това не означава че не е гъз президента ни :).

Нищо проамереканско няма в резидента! Напротив! Още с избирането му за президент каза в прав текст, ЧЕ Крим вече е свирено и НИЩО не може да се направи!! Незабравяй опитите му да облекчи, намали или тотално да елиминира санкциите срещу путлер!!

ДБ чупят рекорди по подмазване и кланяне на зависимия от кремъл Радев. Най-смешни са техните симптизанти, които се изживят като много интелигентни а не могат да видят по далече от носа си завлядани от завист или просто се кефат на Москва и кремъл.

Докъде стигат хората, в стремежа си да бъдат забелязани....

И в изпусканията си.

Долно същество си, господин Лалов, уволнения!

"Сега съжалявам", заяви Боко за поредната си просташка изява.

Боко ми изневери с Ердоган, но обича да го трамбова моя кол защото е мазохист

И така...така, така, такам... Кажи са кво стана?!

Като разгледах написаното тук, доста от коментиращите използват лексиката на ББ. Интелект та дрънка! Той задава опорната посока, а публиката подема като ехо. Възмущение от чалгата... Ами от това тук?

По нагъл и елементарен от Бойко няма.

Браво на Методи Лалов - това е най-малкото, да което Борисов трябва да бъде изправен пред съда и да отговаря, но е добро начало! Там му е мястото на Борисов и аверите му, на подсъдиматаскамейка! Както и на онези, които го лансираха и направиха от крадец на коли, рекитьор, разбойник и мутра политик и лидер на партия и премиер! В коя държава назначават бандит на висок пост в полицията, бе!

Ти наистина ли вярваш, че тоя ДБ кьорфишек ще стигне изобщо до съд? Никакъв шанс няма!

Ама много ЧУВСТВИТЕЛНИ и лаладжията, и Рашков!!!

Действията и приказките на така наречените протестиращи ме са нарушение според лаладжията? Думите и епитетите дето ги използват неговото съпартийци и другите партии също. Жалък лицемер, който дори не познава закона. Това изказване на Борисов, представлява обида единствено ако Рашков се почувства обиден от истината и заведе гражданско дело. Но такива изказвания не представляват предмет на дейност на прокуратурата.

Явно герберастите се опияняват да ги води за носа изпуснат вожд, надъхвайки ги с обиди и ругатни, към тях и врагове им! Което говори за "високо" интелектуално израстване, "грамотност" и необяснимо фонетично богатство на изказ! Трябва да си тъп мазохист или безскрупулен опортюнист за да симпатизираш на барба ганьос и компания!

Имаш 5 неща за които трябва Лалов да те даде на прокурор. Ха честито!

Че защитниците на Лалов използват епитети и пишат постове, заради които трябва да бъдат дадени на прокурор според определението на Лалов:)))))

Смешното е, че си прав, но на нас, някакви безименни идиоти в един форум може и да ни е простено, но на действащ премиер да ги е таковал нашите европартньори, да е праскал с 200 други и да определя като ПКП председателя на народното събрание, ама никак не му отива и е много жалко, че дали за пари или за нещо друго, има хора, които си затварят очите за това!

Но като гледа как вървят нещата, все насран и опикан ще си ходиш оттука нататък.Свиквай.Дано и тези около тебе свикнат с вонята ти.

Забелязахтели началото на клипа? Тлъстата мисирка Севфа ТВ щрака с пръсти зада привлече вниманието на оня умния водеш цирка, а Тлъстата краварка Деса, се тюхка и маха с ръка и кълне за тъпото начало.

Той Чекмеджан тепърва ще го правим да се изпуска…

С3ега го размазваш.По-голям страхливец и негодяй от Бойко Методиев Борисов няма.Той си е простак по рождение и има още много да се изпуска.

Ето още един за прокурор според Лалов:))))

Сега прочети какво написа и се сравни с простака, който визираш. На едно ниво сте.. интелектуално!

Пише се "с когото визираш". Учете го този език най-сетне, че от много интелектуалност ставате за смях като си отворите устата и се изпуснете.

всички са комунисти доносници и тоя Льольов не е изключение , а вампира Рашков си заслужава напълно всичко казано за него , даже по много мек начин е казано .

При 60% одобрение на служебния кабинет срещу 18-20% на твоя изглеждаш жалък като пцуеш и обиждаш

ама грам не умее да губи. Реве като ученичка. И на тенис и футбол е така. Нерви се псува уволнява кани се и пр. Не разбра че българина вече никому не се кланя а лицемерното лизане е само докато си силен. После чикия отзад в таралежия дирник!

Ти в гащите ли се изпусна? Ако само си пръцнал, я се попипай , провери пак, че мирише яко!

Методи е пропуснал разликата между квалифициран състав на обида и хулиганство. Дано като политик е по-успешен, отколкото - като съдия...

Аман от подмазвачи.

Баце пак е сменил хапчетата!)))) В спорта както и в живота като те напляскат стискаш зъби и ръката на победителя и не квичиш, че някои ти е виновен. Но в този случай някои ще хапне дървото и го е много страх!

Сценаристите на Севда ТВ много слаби

историите на Бу.ци и неговият "дядо", май пра дядо /не е много ясно/ всъщност по свидетелство на очевидци, е че е бил кмет на някакво село по шопско, по време на война и докато другите истинските мъже били на война, се скатавал по канцеларииките имал задължение да раздава някакви помощи на булките на фронтоваците. Обаче дъртия пергиш, пощипвал, попипвал, че и други работи въпросните чужди булки. Та като се върнали фронтоваците, малко поизтупали праха на дъртия пергиш.... и хич няма никакви комунисти. Сега наследника на дъртия пергиш прави същото от как бил кмет, после МП: раздава държавни средства и пощипва чужди булки, даже деца, че и набори не прощава - вижда се все, гледа да прегърне/обара някого, да пощипне пред камера, а зад камера?... а Бу,ци е потомствен комунист и офицер в МВР на БКП и член на БКП, както и всички в ГРЕП, комунисти 2-3 поколение, наследници на партийни секретари и АБПФК и партизански вождове - пише го в нета.

в България беше направена лустрация по подобие на тези, които се направиха в Чехия, Словакия, Унгария, Полша, а мисля, че и до някъде в Румъния Бойчо до живот щеше да гледа министър-председателския пост през крив макарон!

Точно тъка Бойкосе действа срещу коминета и техните слуги. Разбери го че със толерантност не става Първо един във мутрата и чосле толерантност,,, ПОМНИШ ЛИ КАК БЕШЕ НАВРЕМЕТО НА ГРАНИЦАТА,,, ПУТВО СТРЕЛЯШ И ПОСЛЕ ВИКАШ СТОЙ ГОРЕ РЪЦЕТЕ. Уплашиха се. Щом се разквичаха,,, по погледа на Рашков си личи,,,, тъка трябва

си прост, ем си тотално неграмотен!

Гъзонещастнапияница.

Рашков не знам, но този от снимката 100% ще мачка таралеж с гол гъз.

Бил се изпуснало говедото. 3 месеца затвор и ще внимава после, говедото. Не условно, 3 месеца строг тъмничен затвор за тъпото говедо.

И ти мачкаш тарашежи, а?

Тоя лизач на гъзове...

Покажи как лижете гъзове у герб, птки също. Манаф

Никак не е лесно да си прост,отмъстителен и страхлив.

Това е диагнозата на комуноидите!

Б.М.Борисов е точно такъв, добре си го оприличил.

Мето златния зъб...подлога

Ей ама летим към светлото бъдеще ... светът ще е супер когато никой не смее да ползва думи като гъз, нещастник и пияница. Самия аз смятам че Рашков е гъз нещастник и пияница ... но това е най-малкия проблем. Той е гъз който заплашва от трибуната на народното събрание. Той е пияница, която е зависим и от Черепа и назначава хората му в МВР. То е нещастник, който изрече десетки неверни обвинения които не подкрепи с доказателства. С това не само окаля Борисов но и повлия на изборите. Това обаче явно не са съществени проблеми за тоя загрижен гражданин, съдия и политик. Той е вперил поглед в думите - гъз, алкохолик и нещастник.

Само за сравнение - днес, в пленарна зала служ. министър Рашков и дУпетат/бивш министър М. Маринов!!! ГАЛАКТИЧЕСКА РАЗЛИКА! ММ едва ли разбираше какво говори мин. Рашков! Същото сравнение между служ. мин. Стоилов и Дани Кирилов!!! Добра новина за нас е как за 3 месеца работеше служебният кабинет. Направиха се разчети и се намериха пари за преизчисление на пенсии, като за начало за повишаване доходите на пенсионерите.Те заслужават живот, различен от това, което самозабразивалата се мутра Борисов и корумпираните му съучастници от ГЕРБ в управлението имаха повече от 12 години. Борисов не трябва да бъде разследван и осъден само за по-малки криминални деяния, които не са толкова фатални за хората. За социалния геноцид над обществото в България, провеждан системно и в трите управления. Трябва вече да се работи по проследяване на цялото му крадено имущество с цел бъдещата конфискация.

Преялия с банички Лалов е много ниска топка, жалък

Жалкар е, наистина! Иска в затвора да вкарва хора заради мнението им! Тъп, противен криптосталинист! Защо досега "Да, България" не са се разграничили от него? Магистрат бил!!! Заради такива цялата държава има тази си участ.

Ти си сврял муцуна в чатала но боко тлъстака и простака, най-вероятно си като него, и НИЩО не виждаш. СРАМ и позор са такива като тебе!!! Бандитът продължава да обикаля, злослови, но най-общо, никога по същество не взема отношение (той и не може) и лъже! При това положение непременно ще се спъне? Препоръчвам на ВСИЧКИ, които забелязват подобни деяния и хулигански простотии, да се отнасят към съда.

Под формата на пътуваща клоунада Борисов и няколко негови бивши министри изнасят спектакли пред шепа гербаджии по села и паланки, наподобяващи старците от народното опълчение (фолксшурм) вяло зъщитавали Берлин през май 1945-та… Пред тях измъкналият се от бункера в Банкя главатар на ГЕРБ продължава да държи речи за невижданите успехи и разцвет на страната, постигнати от него и съучастниците му в кабинета.