Коментари - Обирът в „Люлин“ е извършен с краден джип на министерски син | Днес.dir.bg

Обирът в „Люлин“ е извършен с краден джип на министерски син

Въоръженият грабеж в банков клон в столичния квартал „Люлин“ е извършен с краден джип, собственост на Димитър Копаров, син на бивш министър.

Обратно в новината

Коментари - Обирът в „Люлин“ е извършен с краден джип на министерски син | Днес.dir.bg

Коментари

Като служител на банка, искам да Ви кажа, че в нито един клон на банка не се държат толкова големи суми. Ако искаш да изтеглиш 10 000 хиляди лева, трябва да ги заявиш два дни предварително. Не ни правете на боядисани врабчета. Тази работа е предварително нагласена, ако е имало такава сума в клона на банката. Търсете обирджиите между директора, гл. счетоводител, касиера. Обирджиите са техни хора. Ако не действате в тази посока, престъплението няма да бъде разкрито.

Дафинче, ти откри топлата вода! Всеки професионален обирджия първо получава информация колко пари може да има в банката. Трябва да си аматьор, че да не проучиш това. И второ, информацията може да бъде получена и от човек работещ извън клона на тази банка! Нали така!

Pesh0

добре , че не са ровили в кофите , че там наказанията са по тежки .

Pesh0

син на бивш крадец .

от кварталните люлински пияници

Как свързваме скорошната новина, че млади наследници на богати семейства правят обири за удоволствие и тръпка? Ако се замисли човек и свърже двете неща, може спокойно да реши, че след като са били толкова добре организирани, бързи и информирани за времето в което парите ще са лесно достъпни, да са си инсценирали и кражба на автомобила за да са чисти заможните собственици!

Поредния случай на малоумно заглавие. Колата е открадната на 21-ви декември. Обира е завчера. Значи, обира е извършен с крадена кола. А на кого е била колата преди това - не е чак толкова интересно и я има отношение към обира, я не. Някак "журналистиката" ни върви по линията "Ливни му лайната отгоре, той след това ще трябва да се чисти не ти."

Език мой - враг мой. От заглавието разбрахме, че министерският син е имал краден джип. Друг вариант на текста би гласил: джип, откраднат от министрески син, от което би се разбрало, че синът е откраднал джипа. Нямам време да мисля какви други варианти има, но изводът е, че ако не владееш родния си език и не можеш да се изразяваш точно и правилно, по добре не се хващай за перото.

Освен неяснотите за джипа, аз питам-какво значи "са взели"?! Защо не се пише ясно "ограбили" ,откраднати" и др.подобни ,ами "взели". Вземаш ,ако е твое нещо...

Ей, как им крадат джиповете на тези синчета, когато ще се обира банка! Що не им ги крадат през останалото време? За части, да речем, или продажби зад граница...

А този министерски син и родителите му колко кражби за милиони са извършили, ако и да не са били за 27 секунди.

Че кой му пречи да обяви джипа за откраднат и две седмици по-късно да си действа по плана? Сега ще го изкарате по-невинен от папата.

ех тази дс ще е вечна

Ми да... Кой друг освен син на бивш министър ще има краден джип? :)

интересно....

У нак,където и да чукнеш при управляващиге- бивши и настоящи, няма празно.Все отнякъде са крали, кой от държавния резерв,кой от европейския......Само житаните са зле- там крадат джелезо,тук и други глупости на дребно.

Не че защитавам някого, но ако на вас ви откраднат колата и след това с нея направят престъпление, обир... каква ще е вашата вина? Може би затова, че колата преди е била ваша и като за капак, че са ви я откраднали ли?! Не знам защо трябва да се търси всякак си новина и под вола теле...

И накрая данък ще платиш..., че са ти откраднали колата. Харесвам и обичам България !

все по дръзки и нагли,дано си платят за дързостта.

вариантите са три. Първи вариант някой служител в банката е работил за тях. Това е малко вероятно. Тогава сумата щеше да е по-голяма. Втори вариант - някои от инкасото пее. Те не могат да знаят точната сума. И накрая остава външен съгледвач. Полицията трябва да прегледа записите на банковия салон за два три месеца назад преди датата на кражбата на джипа, когато идва инкасото. Нашият човек е бил там и е видял що за мърлячи са и е решил да ги сурвака.

какви камери, я виж каква панорамна витрина и банката - всичко се вижда от отрещния тротоар

Не, бе, не сте разбрали правилно. Синчето е дало джипа назаем, да изкара някой лев, че да плати на тате за адвокат, щото "делата се влачат от години...". Сиреч, по-бързо да го оправдаят. Като Бисеров, Масларката - айде да не изброявам, че няма място...Иначе - път до Южна Африка и нови масрафи.

Щеше да е странно ,ако джипът не бе краден ,а купуван с честни ,изкарани пари ....особено щом се касае за джипове на министри и членове на техните семейства ....При тях всичко е крадено ...от нас ...Народа !

А дали наистина е откраднат, не е много сигурно, според мене...

Миналата седмица на една жена и дадоха 3г за кражба на 1.40 лв. На това момче за голяма сума навярно ще му дадат условна присъда и пляскане по дупето от мама.

И аз така си мислех ..., че не е със старата жигула на бай Иван...

Не е с жигулата. С лада нива от 2001-ва е.

Искрено се надявам полицията да си свърши работата, да ги хване и да ги разчекнат от бой.

НАДЯВАЙ СЕ! Всичко ще се потули.

От всичко това на мен лично ми стана ясно.че ако ми откраднат колата/не дай си Боже/,ще бъде намерена след обира на някоя Банка.Т.е.-да не се притеснявам,ще се открие...

Цацата да опандизи копърките.

Kак, стават тези работи, не знам??!!... за 170 000 лв. имали вече горещи следи, а за 4 млрд. всичко е в лед??!!

Това ще да е бил само Робин Худ и неговата шайка. Откраднали джип от крадци и с него откраднали пари също от крадци. Сега остава да ги раздадат на бедните пенсионери и ето то го новия готов президент на България.

А бе той за тръпката, като сина на " доктор" иВАНОВ - пРЪВИЯТ ДЕПУТАТИН от ГЕРБ.

Ами неема ми крадАт пръдливио Gouf я.

Дайте да съберем някой лев,за да ги наемем момчетата да думнат Топлофикация за няколко секунди,че не се трае този гнет. И динамит ще купим,само да стане...

че джипа е бил откраднат на 21.12.2015г

така ли??? значи го съобщиха по нова,...бреееии!! тъпня!!...и хората имат телевизори бре селяк!!

Браво на момчетата . Сега като разбрах , че са откраднали и джиб на друг крадец ми станаха още по симпатични .Сега ако застрелят и некой от ония с дваесте заплати при пенция ще са направо росицата да ги награди.Още един път БРАВО !

Шило

Краден, краден, колко да е краден?

че той мерцедесът и без това е купуван с крадени от народа пари...

Синът е искал да върне откраднатите пари от баща му. Е как да го направи, освен с обир?

... маиката е била министър, бе... сексист...

Някой ден ще направят филм по този случай и ще разберем как е станало.

Хахаа, айде се Орешко - водач на Организирана престъпна група....

"Бащата на Димитър Копаров също е бил част от властта у нас. Станислав Копаров е бивш шеф на "Държавния резерв", подсъдим за злоупотреби. Делата все още се точат." Министри, високопоставени личности. Вероятно така се карат луксозни коли и се пълнят заведения и курорти. Абе, май само емигриращите не са подсъдими...

няма как да го откраднат , защото нямам .

Няма и да имаш

......интересно: "От банковия клон бяха ВЗЕТИ 170 000 лева"......а пък кошарите ще ги глобяват с по 1000 лева,за КРАЖБА от боклоджийската кофа

отново се потвърждават пословиците че крушата не пада по-далеч от дървото и че рибата се вмирисва откъм главата тоест каквито родителите такива и децата , на какво друго ще ги научат освен на измами и кражби

Видимо престъпниците се подиграват с импотентната ни правосъдна система, следващия път може да опитат и с откраднат полицейски автомобил, за по-весело.

С правосъдната система не се подиграват, от нея бягат! Подиграват се на ония, дето харчат парите на данАкоплатеца, за разследване и,,,,,,

Не мога да разбера какво общо имат майката и бащата на собственика на откраднатия джип? Какво намекват? Съвсем по комунистически :) А баба му и дядо му какви са били??????

- Ало? - Енергото ли е? - Не, Топлофикация! - ...

Като го направят и синчето министър тогава ще разбереш

За крушата и дървото

Кръвта вода не става. Генетичен талант но в малки размери.

Chefo77

Малки ли? 170 000/4 за 30 секунди. Малки?

Да от дакела хрътка не става

Избийте гиииииии.

Грабеж на банка се подготвя. В този процес средството за бягство е много важно. Престъпниците предвиждат всички подробности и една от тях е ако бъдат спрени по случайност от полицията какво ще кажат? Е, ако водачът собственик е на волана, няма нищо да се каже, просто си е намерил колата.

Откраднатите коли полицията не ги търси, така че няма ядове с товa :)

ИЗВОД: ВЛАСТТА ЗАПОЧВА ДА КРАДЕ СЪВСЕМ ЯВНО И БРУТАЛНО ОТ НАС - БЕЗ НИКАКВИ СХЕМИ. АЗ ОТКОГА ВИ КАЗВАМ - БУРКАН БАНК Е НАЙ-СИГУРНО В ТЕЗИ ВРЕМЕНА. ТОГАВА ВЕЧЕ НЯМА КАК - ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНАТ ПРЕЗ ТРУПА ВИ, ЗА ДА ВИ ГИ ВЗЕМАТ...

Какво са откраднали от теб бе охлюв!

и като утре ти направят смяна на парите, кво ще правиш с шумата в буркана? Иначе си прав, че краднат като за последно по всички възможни и невъзможни начини.

абе аиде сега вие ли не знаете люлинскят контингент......да спретнат родата и да варнат парите....

Браво на момчетата! за 27 секунди, много професионално. Гепили джипа на синчето на някакъв крадец, гепили парите на още по-голям крадец UCBB! Шапка ви свалям, шапка ви свалям....!

За съжаление това си мислех по-рано, че сме страната на кражбите и разрушението.

Хвърли си ФУРАЖКАТА!!!!

Коментари - Обирът в „Люлин“ е извършен с краден джип на министерски син | Днес.dir.bg

Обирът в „Люлин“ е извършен с краден джип на министерски син

Въоръженият грабеж в банков клон в столичния квартал „Люлин“ е извършен с краден джип, собственост на Димитър Копаров, син на бивш министър.

Обратно в новината

Коментари - Обирът в „Люлин“ е извършен с краден джип на министерски син | Днес.dir.bg

Коментари

Като служител на банка, искам да Ви кажа, че в нито един клон на банка не се държат толкова големи суми. Ако искаш да изтеглиш 10 000 хиляди лева, трябва да ги заявиш два дни предварително. Не ни правете на боядисани врабчета. Тази работа е предварително нагласена, ако е имало такава сума в клона на банката. Търсете обирджиите между директора, гл. счетоводител, касиера. Обирджиите са техни хора. Ако не действате в тази посока, престъплението няма да бъде разкрито.

Дафинче, ти откри топлата вода! Всеки професионален обирджия първо получава информация колко пари може да има в банката. Трябва да си аматьор, че да не проучиш това. И второ, информацията може да бъде получена и от човек работещ извън клона на тази банка! Нали така!

Pesh0

добре , че не са ровили в кофите , че там наказанията са по тежки .

Pesh0

син на бивш крадец .

от кварталните люлински пияници

Как свързваме скорошната новина, че млади наследници на богати семейства правят обири за удоволствие и тръпка? Ако се замисли човек и свърже двете неща, може спокойно да реши, че след като са били толкова добре организирани, бързи и информирани за времето в което парите ще са лесно достъпни, да са си инсценирали и кражба на автомобила за да са чисти заможните собственици!

Поредния случай на малоумно заглавие. Колата е открадната на 21-ви декември. Обира е завчера. Значи, обира е извършен с крадена кола. А на кого е била колата преди това - не е чак толкова интересно и я има отношение към обира, я не. Някак "журналистиката" ни върви по линията "Ливни му лайната отгоре, той след това ще трябва да се чисти не ти."

Език мой - враг мой. От заглавието разбрахме, че министерският син е имал краден джип. Друг вариант на текста би гласил: джип, откраднат от министрески син, от което би се разбрало, че синът е откраднал джипа. Нямам време да мисля какви други варианти има, но изводът е, че ако не владееш родния си език и не можеш да се изразяваш точно и правилно, по добре не се хващай за перото.

Освен неяснотите за джипа, аз питам-какво значи "са взели"?! Защо не се пише ясно "ограбили" ,откраднати" и др.подобни ,ами "взели". Вземаш ,ако е твое нещо...

Ей, как им крадат джиповете на тези синчета, когато ще се обира банка! Що не им ги крадат през останалото време? За части, да речем, или продажби зад граница...

А този министерски син и родителите му колко кражби за милиони са извършили, ако и да не са били за 27 секунди.

Че кой му пречи да обяви джипа за откраднат и две седмици по-късно да си действа по плана? Сега ще го изкарате по-невинен от папата.

ех тази дс ще е вечна

Ми да... Кой друг освен син на бивш министър ще има краден джип? :)

интересно....

У нак,където и да чукнеш при управляващиге- бивши и настоящи, няма празно.Все отнякъде са крали, кой от държавния резерв,кой от европейския......Само житаните са зле- там крадат джелезо,тук и други глупости на дребно.

Не че защитавам някого, но ако на вас ви откраднат колата и след това с нея направят престъпление, обир... каква ще е вашата вина? Може би затова, че колата преди е била ваша и като за капак, че са ви я откраднали ли?! Не знам защо трябва да се търси всякак си новина и под вола теле...

И накрая данък ще платиш..., че са ти откраднали колата. Харесвам и обичам България !

все по дръзки и нагли,дано си платят за дързостта.

вариантите са три. Първи вариант някой служител в банката е работил за тях. Това е малко вероятно. Тогава сумата щеше да е по-голяма. Втори вариант - някои от инкасото пее. Те не могат да знаят точната сума. И накрая остава външен съгледвач. Полицията трябва да прегледа записите на банковия салон за два три месеца назад преди датата на кражбата на джипа, когато идва инкасото. Нашият човек е бил там и е видял що за мърлячи са и е решил да ги сурвака.

какви камери, я виж каква панорамна витрина и банката - всичко се вижда от отрещния тротоар

Не, бе, не сте разбрали правилно. Синчето е дало джипа назаем, да изкара някой лев, че да плати на тате за адвокат, щото "делата се влачат от години...". Сиреч, по-бързо да го оправдаят. Като Бисеров, Масларката - айде да не изброявам, че няма място...Иначе - път до Южна Африка и нови масрафи.

Щеше да е странно ,ако джипът не бе краден ,а купуван с честни ,изкарани пари ....особено щом се касае за джипове на министри и членове на техните семейства ....При тях всичко е крадено ...от нас ...Народа !

А дали наистина е откраднат, не е много сигурно, според мене...

Миналата седмица на една жена и дадоха 3г за кражба на 1.40 лв. На това момче за голяма сума навярно ще му дадат условна присъда и пляскане по дупето от мама.

И аз така си мислех ..., че не е със старата жигула на бай Иван...

Не е с жигулата. С лада нива от 2001-ва е.

Искрено се надявам полицията да си свърши работата, да ги хване и да ги разчекнат от бой.

НАДЯВАЙ СЕ! Всичко ще се потули.

От всичко това на мен лично ми стана ясно.че ако ми откраднат колата/не дай си Боже/,ще бъде намерена след обира на някоя Банка.Т.е.-да не се притеснявам,ще се открие...

Цацата да опандизи копърките.

Kак, стават тези работи, не знам??!!... за 170 000 лв. имали вече горещи следи, а за 4 млрд. всичко е в лед??!!

Това ще да е бил само Робин Худ и неговата шайка. Откраднали джип от крадци и с него откраднали пари също от крадци. Сега остава да ги раздадат на бедните пенсионери и ето то го новия готов президент на България.

А бе той за тръпката, като сина на " доктор" иВАНОВ - пРЪВИЯТ ДЕПУТАТИН от ГЕРБ.

Ами неема ми крадАт пръдливио Gouf я.

Дайте да съберем някой лев,за да ги наемем момчетата да думнат Топлофикация за няколко секунди,че не се трае този гнет. И динамит ще купим,само да стане...

че джипа е бил откраднат на 21.12.2015г

така ли??? значи го съобщиха по нова,...бреееии!! тъпня!!...и хората имат телевизори бре селяк!!

Браво на момчетата . Сега като разбрах , че са откраднали и джиб на друг крадец ми станаха още по симпатични .Сега ако застрелят и некой от ония с дваесте заплати при пенция ще са направо росицата да ги награди.Още един път БРАВО !

Шило

Краден, краден, колко да е краден?

че той мерцедесът и без това е купуван с крадени от народа пари...

Синът е искал да върне откраднатите пари от баща му. Е как да го направи, освен с обир?

... маиката е била министър, бе... сексист...

Някой ден ще направят филм по този случай и ще разберем как е станало.

Хахаа, айде се Орешко - водач на Организирана престъпна група....

"Бащата на Димитър Копаров също е бил част от властта у нас. Станислав Копаров е бивш шеф на "Държавния резерв", подсъдим за злоупотреби. Делата все още се точат." Министри, високопоставени личности. Вероятно така се карат луксозни коли и се пълнят заведения и курорти. Абе, май само емигриращите не са подсъдими...

няма как да го откраднат , защото нямам .

Няма и да имаш

......интересно: "От банковия клон бяха ВЗЕТИ 170 000 лева"......а пък кошарите ще ги глобяват с по 1000 лева,за КРАЖБА от боклоджийската кофа

отново се потвърждават пословиците че крушата не пада по-далеч от дървото и че рибата се вмирисва откъм главата тоест каквито родителите такива и децата , на какво друго ще ги научат освен на измами и кражби

Видимо престъпниците се подиграват с импотентната ни правосъдна система, следващия път може да опитат и с откраднат полицейски автомобил, за по-весело.

С правосъдната система не се подиграват, от нея бягат! Подиграват се на ония, дето харчат парите на данАкоплатеца, за разследване и,,,,,,

Не мога да разбера какво общо имат майката и бащата на собственика на откраднатия джип? Какво намекват? Съвсем по комунистически :) А баба му и дядо му какви са били??????

- Ало? - Енергото ли е? - Не, Топлофикация! - ...

Като го направят и синчето министър тогава ще разбереш

За крушата и дървото

Кръвта вода не става. Генетичен талант но в малки размери.

Chefo77

Малки ли? 170 000/4 за 30 секунди. Малки?

Да от дакела хрътка не става

Избийте гиииииии.

Грабеж на банка се подготвя. В този процес средството за бягство е много важно. Престъпниците предвиждат всички подробности и една от тях е ако бъдат спрени по случайност от полицията какво ще кажат? Е, ако водачът собственик е на волана, няма нищо да се каже, просто си е намерил колата.

Откраднатите коли полицията не ги търси, така че няма ядове с товa :)

ИЗВОД: ВЛАСТТА ЗАПОЧВА ДА КРАДЕ СЪВСЕМ ЯВНО И БРУТАЛНО ОТ НАС - БЕЗ НИКАКВИ СХЕМИ. АЗ ОТКОГА ВИ КАЗВАМ - БУРКАН БАНК Е НАЙ-СИГУРНО В ТЕЗИ ВРЕМЕНА. ТОГАВА ВЕЧЕ НЯМА КАК - ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНАТ ПРЕЗ ТРУПА ВИ, ЗА ДА ВИ ГИ ВЗЕМАТ...

Какво са откраднали от теб бе охлюв!

и като утре ти направят смяна на парите, кво ще правиш с шумата в буркана? Иначе си прав, че краднат като за последно по всички възможни и невъзможни начини.

абе аиде сега вие ли не знаете люлинскят контингент......да спретнат родата и да варнат парите....

Браво на момчетата! за 27 секунди, много професионално. Гепили джипа на синчето на някакъв крадец, гепили парите на още по-голям крадец UCBB! Шапка ви свалям, шапка ви свалям....!

За съжаление това си мислех по-рано, че сме страната на кражбите и разрушението.

Хвърли си ФУРАЖКАТА!!!!