Коментари - Очаквате ли Плевнелиев и Паси да възстановят диалога между партиите? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно тия двамата капути, мразени и от чужди и от свои могат да възстановят единствено мъжката любов помежду си.

ЗАВИНАГИ ОТ ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО, НАЙ-ДОБРЕ В ЗАВЕДЕНИЕ СЪС СТРОГ ПРОПУСКВАТЕЛЕН РЕЖИМ!

И двамата трябва да бъдат осъдени за държавна измяна, а Плевнелиев и за един куп други престъпления и да лежат в затвора.

И двмата са чужди агенти, без 5 ст. авторитет сред българите. Огромно е презрението на мнозинството българи към тях.

ококорената Мустафа...

ХА-ХА-ХА!

компрометирани чрез некадърност и алчност хора , че и с крив морал се очаква да обединят и някой да ги зачита?!!

Тези двама лузери Роска и Пасито ,продукти на България и БКП до 1990 г. освен в музея на ,,Тримата глупаци” ,нямат място за друго.

Парлапанията продължава !!!

То не знам дали дедо Боже, Аллах, Буда, Сатаната, Златната Рибка и прочие заедно и поотделно могат да възстановят диалога между партиите, та тези двамцата ли? Понеже съм евроскептик, не знам дали тези двама отявлени еврофили и натофили са популярни сред себеподобните, но ако те не са, кои тогава са най-изявените персонажи по това направление?

Точно тия ли подлоги намери БОКО ТИКВАТА ДА ОБЕДИНЯВАТ НАРОДА?! Ако сложи и крадлата ЕЛЕНА КАРТИНАТА Е ЗАВЪРШЕНА! Великата тройка на БЪЛГАРИЯ!

Тези двамата без телефонно обаждане от хамериканското посолство дори не си легат с жените си.

Особено единия :)) Лошо за нас Българите ,че им позволяваме да правят ЕКСПЕРИМЕНТИ ВЕЧЕ 30 години и как не се намери някой Здрав политик и да тупне по тая маса и да каже ,хайде каквото беше беше дайте да работим за бъдещето на тая изстрадала България и тия хора които живеят тук ?

Какъв диалог? По коя тема е имало общ диалог между партиите? До сега всички взаимно се обвиняваха за поставяне на партията и личните интереси над нацията. И сега докато ни говорят какво трябва да стане пак си правят това което си знаят.

Е, то точно тия двамата имат най малък шанс за успех, и вероятно затова са избрани именно те.

Е да бе Тия от герб намериха кой да сплотява партийте :) За им предлагам на парийте и техните остриета говорители кати директно визирим ТОМА БИКОВ от герб Десислава да не се ядосват толкова много и да се дърлят ами то се е видяло да разпускат парламента и пак на избори не се ли виждат ,че не стават ...? И стига са плашили хората ,че трябвало да има редовно правителство ,че някой трябвало да ни решавало проблемите стига сте приказвали само небивалици и стига сте правили обещания и сте като на БОРСАТА слушам ви и се чудя от къде ще намерите тия пари стига сте раздавали на КАЛПАК ЧЕ УТРЕ ЩЕ ОСЪМНЕМ СЪС ДЪРЖАВА НА НЯКОЙ ДРУГ СОБСТВЕНИК И НАРОД ....ТОВА ЧЕ ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ МИСЛИТЕ ЗА НАРОДА Е МНОГО ГОЛЯМА ЛЪЖА ВИЕ САМО МИСЛИТЕ КАК И ОТ КЪДЕ ДА ОТКРАДНИТЕ ПАРИ СТИГА ТОЛКОВА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ СТЕ ОТ ГОДИНИ МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ ОТКРИВАТЕ ТОПЛАТА ВОДА НИТО ПЪТИЩА НИТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГИ НЕЩА И СЕГА СЕ ЗАИГРАВАТЕ СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА САМО ,ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ГИ Е СТРАХ ИМА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ ТОЙ ЩЕ НИ ПРЕКАРА ПРЕЗ ЗИМАТА ХАЙДЕ ,ЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА СТРАШНО ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ДЕПУТАТИ

Не, защото единият е магарето на Бойко / той беше казал: което и магаре да сложа ще го изберат.../ , вторият е най-големият ни предател в най-новата ни история. Поп Кръстьо е цвете пред него. Колко ли лизане е лизал Соломон, за да предаде България? Такива предатели като него не са за затвора, там е курорт за тях, те са за друго място...

Как да стане с техния "Авторитет"? Май пак ще има смяна на посланници.

Те тия верно и двамата са си повервали много , Мони Паси и Другаря Плевналиев Вие Другари сте просто едно минало и никой не би трябвало да се съобразява със вас Я пуснете за сравнение рейтинга и на двамата нищожен никой не трябва да говори със тях хора от миналото :))Или както ми харесва да казвам Ретро

Двете мижитурки да се махат,да им дадът каски мешки и право при Зеленски

Ха-ха, 100% резултат при анкета е НЕВИЖДАНО. :)

А резултатите при соца не били реални а?

_stankow

Защото към отговора "не очаквам" се включват и отговорите "не искам да ги чуя". А който ги иска - не е гласувал, въздържали се :)

Очаквам ако не ги нае...бат, поне да ги набият!

Да бе, очаквам с нетърпение кога ще обявят дата за сватбата!

Верно ли това ви е въпросът?

Е те ся подлоги на американското посолство. Всички без Възраждане слушкат, ама в момента не им стиска да изпълняват и шикалкавят.