17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Технологични проблеми няма, ТЕЦ-а да си бачка без сероочистка. Само, че глобите от ЕК се начисляват в стотици хиляди евра... на ден.

аааа в никакъв случай не е човешка грешка!! и в никакъв случай работниците не са използвали металорещи машине те само са гледали и пушили! виновен е кислорода, щото поддържа горенето! или други работи там,както се знае още от онази катастрофа дето беше виновен асфалта, завоя, мантинелата и тнт.

Изгорелият комин няма да повлияе на работата на централата - тогава защо изобщо са го построили ? За да го запалят ли ? А причините за трагедията не само в енергетиката са много прости - пълна некадърност на новите управляващи, съчетана с тотална корупция и лакомия !

Този блок не работи, в ремонт е!

Господа, отдавна разни соросоидни организацийки скрити зад маската на еко групи, от години се опитват да затворят този ТЕЦ, който е гарант за нациоаналната сигурност на страната. Тези хора не са адекватни, и ако сте виждали по новините изпадналите в ярост и самобичуващи се лезсбийки, негъролюбци и всякаква там либерална паплач ще придобиете бегла представа за тези хора. Изобщо не изключвам варианта да са предизвикали това умишлено, само че сметките са им криви.

Какво ли ще стане с АЕЦ "Козлодуй"уйй ?

Според работещи по обекта веднага след започването на инцидента е забелязана курни с червена забрадка да се изнася на велосипед от там. От чантето и изпаднал позив в който се упоменавало, че американските агресори трябвало да бъдат саботирани и прогонени во имя вечния дружба кпсс бкп. На кппто я чакали волен и карайДЪто със сандвичи и стаканка квас.

Ако се беше запалила американската централа, щеше да е смешен поста ти. Сега обаче е просто тъп :)

Ами просто не са пуснали курни в американската централа а практиката показва , че социалиста като тръгне да саботира не подбира !

Пак някой е пушил в комина!

Комина е пушил :)

Другари прости селянчета, малко да ви осветля. Има един слой който се казва йоносфера,дето хем ни пази от космическите лъчения хем пуска мълниите. Е те там е разковничето. Ха сега почерпете една малка боза.

Как така "няколко версии", пък нямало първоначална версия!?

другаре, цирка изгоре

Ясно. Запалил се, горял и паднал комин на сероочистващата инсталация на седми блок. Добре, че не е пострадал и комин на сероочистката на Блок 7....

Саботаж с цел поемане на ангажимент от държавата за цената на тока от уж "евтиния ток" на АЕЦ Белене.

"Марица-изток 2" се пише така!

- Запали се 135-метровия комин на сероочистващата инсталация в седми блок на ТЕЦ-а . Благодарение на работата 16 екипа на пожарната не е допуснато разпространение на огъня до комина на сероочистката на Блок 7. - ПРЕДИ ДА ГИ ПУСНЕТЕ ТЕЗИ 'СТАТИИ' ЧЕТЕТЕ ЛИ КАКВО СТЕ НАПИСАЛИ ?!?

Саботаж на янките

Човешка грешка с диверсионна цел, отваряне терен за АЕЦ Беляне.

Не е до причини, а до цели. Съвсем наскоро САЩ обявиха, че ще задействат отново енергоблокове на техните ТЕЦ, сиреч ще реабилитират горенето на въглища в епохата на глобално затопляне. Т.е. пак неспазване на споразумение. Чии са Мариците у нас? Познахте, на американците. Ей по тая глобална нишка трябва да се тръгне, когато ще търсите обясненията, а не тичайки след някаква мнима фактическа причинност, съзерцавайки локалности.

Технологията американска, собствениците руски-ето това е важното в случая с този пожар.

Дезинформираш.

Дуржавната енергетика се управлява от комуняги, които не искат да влязат в час с времето или подмолно правят далаверки в полза на ДС кадри като Доган и компания...

Енергетиката се държи от поставени лица от ББ който е поставеното лице на американците. И да комунист е

Версията е ясна, да се покаже колко лош стопанин е държавата и съответно да се изтъргува на подходящия "инвеститор".