НС гласува правилата за избор на шеф на КПКОНПИ, срокът за номинации е 2 седмици

По време на няколкочасовия дебат от опозицията акцентираха върху кандидатурата на Бойко Рашков

Обратно в новината

Коментари - НС гласува правилата за избор на шеф на КПКОНПИ, срокът за номинации е 2 седмици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в този ред на спомени, които нахлуват през вратата, която съм затиснъл с чехъл, за да не се самозатвори от разни продажни стечения... си спомням, че в началото, в "зората" на демокрацията излезна един експертин от бкп и ни зауверява, точно както днешните бустеризатори, колко била полезна за населението хиперинфлацията. още тогава ми се щеше да го усмъртя на момента, но защо, като можеш да изчакаш сладостта на отмъщението! ето сега и аз казвам на "филантропите", "бизнесмените", "политиците", които са съединени по всички светове: хиперинфлацията ще ви настигне навсякъде по света! освен, ако не си обмените шумата за рубли! Природата с нас Бог с нас

какви мили спомени нахлуват през отворената ми врата, като прочетох тая новина. в зората на "демокрацията", когато се преразпределяше държавния капитал в честен, частен бузинес, а свето бе пренапълнен с бустеризато...ри.. пърдоне моа - лапсус клавиатурус... инквизито...ри, извинете, от жегата ще трябва да е... лустратори. да, точно отва е думата! да, и точно в това се състои промяната на подмяната. лустраторите станаха... такива, каквито си беха. достойни синове и дъщери на доносници, пълзящи гъзолизнци и най-обикновени хайлази и айдуци. и сега всички тия пръдливи, посерскини лайняри, щели да оправят отношенията си с Русия, на която лъжа висят много български гласове, не само от страницата "гласове". ми оправяйте си се бе дженди, винаги верен на еврейските манафуги самонарекли се за "филантропи", а защо не "гилантропки", нима не са от третия пол, който пропагандират тия лузърни нещастия! казà се по медиите подкупни, че с газ пълно до ушите на потуркото бедняка с ученическото панталонче и с големите планове да стане велик. ака. киро-гевреков от америка. даже ще ни достави американските кораби с надутите гъзове направо фоб софето! и при това на четворно по-ниска цена, отколкото струва ленчето, засукала мустакя на парапетьо, чийто пъп днес е свързан с азерския газ! само дето газовете и евроатлантическите "ценности" нещо ги занема, а,? пещерни "демократи" с педофилни наклонности и масови убийци. щото ние от народо прос, нищо не сме им направили на русите, и затуй нямаме какво да си оправяме с тях, дори напротив. извод: след толкоз години "мекокитна революция" па утайката управлява с 99.9% изборна печалба (сумарно) на всички "избори" за председател на територията, завзета от американските лузъри. Природата с нас Бог с нас

Само Киро Канадецът и Корнелия не са мафия

Ха ха ха А старата червена мафия???

Че Герб са мафия.

Защо тази с немитите си ръце,мърси хубавата и чиста снимка на Б.Рашков?

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Той изцяло промени полицията, А сега ще променя и Другата нова служба! БСП е зад него

Само да попитам,този рошков не е ли министъра на вътрешните работи пенсионер на 68г.,който изгони пенсионерите. Та да попитам как така някой малоумник иска да му подари мандат до 75г. Възраст.пп в тази връзка като изменят закона нека има член,че му се полагат памперси така е справедливо,а какво да правят младите кадри...!!!???

В затвора.

само ПП на свобода

Тоя Рашков е най-голямата грешка на това правитлество. Каква промяна може да донесе човек, който е прекарл по-голямата част от живота си в социализма и ценнсотите на БКП/БСП. Заради такива политици като него, още го бутаме този преход и все още сме в преход.

Кирчо и Кокорчо в затвора.

Много интересно! Някой с права е редактирал мой коментар, като е заменил навсякъде думата ГЕРБ с ПП. Толкова ли изпаднаха гербавите, че не могат и коментари да си измислят, а се надяват да управляват?

Борисов в затвора.

Е, като го назначат, кой ще разследва него за 22-та имота?! Супер корумпе да оглави КПКОПИ?! Е, такава наглост няма никъде по света!

А за гешев можеше и то единствен кандидат беше. Сега разбира се, че за дпс и герб има проблеми с Рашков, но за гешев, няма грижи.

Продължаваме Промяната :) Браво и на ДБ ... Явно щом е за власт ... принципи никой няма Прекалено много БЪЛГАРОФОБИ за жалост !!!

До като съм жив няма да гласував повече за ДБ и разни промяни. Слагайки Рашков за шеф на комисията си правите хара хири. Толкова ли няма в тази държава хора изнън ДС - читави та опряхме до таза пияница.

Ти пък кога си гласувал за ДБ. Герберастки трол.

А бе митко/с малко м/ вземи го научи този правопис, че само в ГЕРБ /селяндурската партия/ вирееш

Тази на снимката със снимката да го духа !

Тази е проста , повече от Тиквата ! Облича си килотите през главата ! Носи снимка на Любимица на милиони българи !

Корупцията ЗАПОЧВА от КОРУПИРАНИТЕ и некадърни мошеници, които искат да носим МАСКИ. Тия вместо да ИЗГОНЯТ от България всякакви китайци и негир, пренасящи ВИРУСИ- СПИН, ЕБола, Африканска Чума ( маймунска Шарка0, Корона- вируси ), тия мошеници и ПРЕДАТЕЛИ пускат китацйтие и негрите в България и искат ние българите да ХАРЧИМ пари за МАСКИ, Ваксини, Сертификати и лекарства, да получаваме АЛЕРГИЯ от носене на маска и да се РАЗБОЛЯВАМЕ от други болести, поради носене на мръсна МАСКА... Вместо ние, българите да си купим ХРАНА и Дрехи, нови гуми за колата, тия Мошеници- Предатели искат да хачим пари за МАСКИ... Корупцията ЗАПОЧВА и от Агенцията за бежанци, която е направена през 1992г, за да могат арабите ЗАКОННО да прехвърлят Ислямисти през Турската граница да ЗАВЗЕМАТ отново България.. Трябва да я ЗАКРИЯТ тая Агенция... Имаме си ""Агенция за българите в Чужбина"".. Тя ни стига..

Към малко останалите честни българи - когато предложиха Пеевски за ДАНС излязохме на улицата? Сега гласят за КОНПИ Рашков - време е отново да излезем на улицата??????

Бойко Рашков - комуниндел, пияндур, корумпе. Лицето на промяната...

Не разбирам защо ПП толкова се насират от страх Рашков да не го пропусне това КПКОНПИ? Има ли нещо, което да не знаем за пепенцата, че да е толкова стряскащо?

Явно има!

Така им е наредил Черепа от ДУБАЙ.Каквото той каже, това става. Те са просто едни марионетки на олигарсите

Kakва "промяна" е това, да назначиш за шеф на КПКОЙПИ един дърт u корумпиран комундел?

Голям мерак имат почтените, нека си го изберат. Ако някой е злоупотребил със средства, нека му конфискуват имуществото. Страховете, че може да се конфискува имущество по политически причини, са неоснователни. Политическата атака свършва до запориране на имущество, да не можеш да го продаваш, ипотекира, заменяш и т.н. С назначаването на Бойко Рашков приказката за джудженцата с кюлчета в къщата в Барселона на морето и красавицата ще свърши.

Рашков, с подкрепата на БСП, И до 100 години ще изкара на този пост

Интересно, Рашков Дамаджаната, с компромати ли държи Харвардските измамници??? Аз по-негоден от него, по-омаскарен от него - не се сещам

"... Няма да се изисква и декларация, която да доказва липса на участие в репресивния апарат до 1989 година...." Явно младите и прогресивните, които много можели и дрън-дрън, много обичат комунизЪма и видните му представители днес, като Ицо Лодката, Генерал Гном, Рашков Дамаджаната с 22та имота.... Явно няма млади и необременени кандидати, в каквито се кълняха по време на протестите, затова ще сложим 70-годишен, дърт комунист, с 22 имота и милион и половина легално в банката...

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Ами, той е мераклия за новия пост!

Да поеме отговорност за действията или бездействието си! Загинаха 2 момичета!

по добре,щеше да е...

Първо Бойко Рашков да обясни как с държавна заплата се купуват 22 имота. Те били на стойност 1 милион лева. Глупости ! Само едната къща с басейна е минимум 300 000 евро. Проверете, ако не вярвате. Човека си е олигарх от всякъде. Нека започне разследването от себе си. Нека, ама надали.

Той не беше ли с богата жена? Гледал е човека, като се е женил, не е кат нас!

Да бе. И леля от Америка. Милионерка.

По-скоро жена му си е оправила положението покрай него и е станала нотариус с доста работа.Тия къщи са започнати още 90-те години, тогава едва ли на нея е разчитал Рашков като шеф на следствието, тогава колеха и бесеха мутрите в държавата, даже нотариусите играеха с тях като продаваха чужди имоти. На тоя стар комунист са си негови имотите и даже така ги декларира.

женил се е през социализма за бедна жена

Все пак, 3 пъти, министър на МВР! Явно е голяма лапачка

Анализ: Путин залага на древно оръжие в Украйна: време От Гай Фолконбридж Путин вярва, че решимостта на Запада за Украйна ще отслабне, той казва, че Русия ще постигне целите си в Украйна въпреки разходите и определя войната като екзистенциално важна за Русия Анализатор прогнозира „грозна“ безизходица на бойното поле ЛОНДОН, 22 юли (Ройтерс) - Руският президент Владимир Путин залага на древно оръжие, по-мощно от която и да е от ракетите, които сега се доставят от Съединените щати и техните европейски съюзници на Украйна: времето. Близо пет месеца, откакто Путин нареди инвазията на 24 февруари, която опустоши части от Украйна, Русия се надява, че решимостта на Запада ще бъде подкопана от тревогата за нарастващите глобални цени на енергията и храните, които войната помогна да разпали.. Руските официални лица и държавната телевизия открито ликуват за падането на британския и италианския премиер Борис Джонсън и Марио Драги, представяйки оставките им като резултат от „самонараняващите“ санкции, които Западът наложи на Русия. Кой на Запад, питат те, ще бъде следващият лидер, който ще падне? Путин, който навършва 70 години през октомври, каза на Запада този месец, че едва започва в Украйна и предизвика Съединените щати - които се радват на икономическо и конвенционално военно превъзходство над Русия - да се опитат да победят Москва. Той каза, че ще се провалят.. „Залогът на Путин е, че може да успее в тежка война на изтощение“, каза директорът на ЦРУ Уилям Бърнс, бивш посланик на САЩ в Москва, пред форума за сигурност в Аспен тази седмица. Бившият шпионин на КГБ се обзалага, че може да „удуши украинската икономика и да измори европейската общественост и ръководство, както и че може да измори Съединените щати, защото според Путин американците винаги страдат от разстройство с дефицит на вниманието и видите ли, щели се разсеят от нещо друго", каза Бърнс.

.!.

Не разбирам защо ГЕРБ толкова се насират от страх Рашков да не го вземе това КПКОНПИ? Има ли нещо, което да не знаем за конпито, че да е толкова стряскащо и как сме живели досега при мисълта, че гербави марки го управляваха? Последно май беше Цацаратурата?

Щото този прави това ,което му нареди Черепа от Дубай, за това. И никой не се насира , а се опитват да си върнат държавността от мафията ,която управлява в момента, а това е наистина страшно, да не говорим и за цената ,която ще платти народа благодариение на това управление

Последно тая тоя ли го търси за бащинство?

На мен пък ми е интересно с какви компромати държат за топките Кире и Кокоре, за Рашков е ясно с тия имоти за милиони, че е газил в блатото и го държат с много неща,и е послушен, но тия двама хубавци ми е най-любопитно..

Трикът тук е че те променят и пълномощията му, т.е. съда не може да те осъди без доказателства и дело, а тук промените са, че неговата комисия ще може да прави запори по дознания и без съдебно решение, нещо което първо е противоконституционно и второ против законите приети в ЕС. Осведоми се за прокто законо даден ва Кокорчо, който се опита да прокара. Така една такава служба се превръща в бригадите на Гестапо, а не слушкаш ти запорират всичко, пък ти полсе ходи доказвай кой си и какъв си и че нямаш сестра. Не видя ли досега как действат хвърлят фишеци навсякъде и накаря резултат няма, защото всичко е схема без доказателства и всичко е било незаконно.

Някои хора мислят ,че ако Рашков стане шеф на КПКОНПИ ще е един вид неформален главен прокурор.Трудно мога да се съглася с това.Комисията внася искове в съдилищата и там... каквото стане.Както е казал поета..."какво тук значи някаква си личност ?"

Трикът тук е че те променят и пълномощията му, т.е. съда не може да те осъди без доказателства и дело, а тук промените са, че неговата комисия ще може да прави запори по дознания и без съдебно решение, нещо което първо е противоконституционно и второ против законите приети в ЕС. Осведоми се за прокто законо даден ва Кокорчо, който се опита да прокара. Така една такава служба се превръща в бригадите на Гестапо, а не слушкаш ти запорират всичко, пък ти полсе ходи доказвай кой си и какъв си и че нямаш сестра. Не видя ли досега как действат хвърлят фишеци навсякъде и накаря резултат няма, защото всичко е схема без доказателства и всичко е било незаконно.

Може и да не е така - не забравяй проекта им за българси закон "Магнитски"

Бойко Рашков е пенсионер. Иска освен пенсията,да взема държавна заплата

Е мръсен пешкир Засечен чак Няма пране

Славчо ,оттегляй се от преговорите. Народа мрази Промяната. Народа не е искал спиране на газа и парното. Народа не е искал България да продава оръжия на Украйна.

Рашкееф има тежка шизофрения плюс алкохолизъм,кражби в големи размери на пенсионна възраст е и някой път се осира в гащите този човек не става за шеф

Проблемът е, че се изказвате (отнася се за всички направления), без да познавате осн. факти от това, което светът живя досега, т.е. истинската история, и тяхното значение на случващото , на което сме свидетели; но имате категорично мнение по всички въпроси. И не ви минава през ума, че тъкмо това се очаква от вас, за да се приспива природонаселението и да не се усеща какво става! (Тук Дир-а, да прояви доблест и да не крие коментарите, а да даде възможност на всеки да изрази мнение, когато се касае до съдбата на България!)

Защо на абсолютният литмус му беше отнет достъпа до класифицирана информация!

Другари аз се обърках. Верно че Деса е жената на зеления чорап Простете

Бойко Рашков е на 67 години,през септември става на 68 години. Трябва по-млад и некорупиран човек за отговорния пост председател на КНКОНПИ.

По-скоро трябва да е по-трезвен...

Прав си пич че Рашо-апаша не става за тая длъжност той не знае кога е ден кога е нощ

Циркаджии!!!

Щом е толкова важна тази длъжност, трябва всеки един желаещ да може да се кандидатира. Дори не само от България, а и от ЕС.

Новия млад честен и почтен председател ще бъде. Комунистическия следовател Рашков който е всичко друго но не и млад честен и почтен. Участник в политически репресии. Участник в осигуряването на чадъри над мутрите 90-те години. Разследван от същата тази комисия дето трябва да оглави. И психически нестабилен.

Аз едно не мога да разбера. Появява се тук някакъв, завъвшил Харвард, расъл из Канада, раздава го американско юпи...а се разцелувал и разпрегръщал с един от най-мазните комундели от ЦК на БКП - Рашков?!?!!?!?

Парите имат спояваща сила - обединяват Юпитата с Комунистите.

никакво обединение, Кирчо е потомствено скрито комунде , в Бг парламента влизат само комундета затова сме кенефа на Европа

Избирателите на БСП да помнят кой предлага две тарифи за електроенергия. Избирателите на БСП да помнят как БСП определя енергийно бедните,за да може всички останали да плащат ток по 1 лев за киловат. БСП вдигнали пенсиите с 10 процента и инфлацията с 50 процента.

Бойко Рашков има отнет достъп до класифицирана информация и не е подходящ кандидат за шеф на КПКОНПИ. От ПП искат Бойко Рашков да разследва Бойко Борисов и Ахмед Доган. Целта е отнемане на имуществото на Бойко Борисов и Теца плюс пристанището на Ахмед Доган.

Е нали го видяхме какво направи срещу Борисов, незаконен арест и не намери и златно синджирче в къщата в Банкя. Сигурно сега ако стене шеф на КПКОНПИ ще се опита да му вземе наследствената къща , обаче не виждам това как ще мине през съда, ще направи кеф на В.Божков за ден два и до там. Ахмет Доган няма да го коментирам, откак дойдоха Промяната на власт за него нищо не съм чул ,камо ли Рашков да му е пращал някакви следствени органи..

Олицетворява цялата "неуместност" на родната политическа действителност. Не казвам това, за да засегна някого (в частност девойчето), но нещата са трагични.

Минусчета, Та вие сте от същия този десен, и не изпитвате никакво съмнение!... До къде смятате, че я докарате така?!