17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се преподава и как да се прави един учител на клоун и да се съобрази с 24 хлапета в клас!!!!

Направиха ви заплатите по 2000 лева и пак задавате тъпи въпроси. Ти какво, не си ли учила пет години за да не го задаваш този въпрос? Като ти е трудно се пръждосвай и освобождавай терена за някой дето няма да пита как да си върши работата(за която има диплома) и въри събирай пипер и краставици на полето ... ако и там ти търпят тъпите въпроси

Толкова да си тъп.... По Тв казват 2000 лв. А знаеш ли, че чисто един учител взима 1160 лв,

О, да заповяда!!!:) Само, че да бъде много добре подготвен, ако има забележки към преподаването на учителите - ако на мене ми направи упрек, ще трябва сам да демонстрира

Вместо обиколки по близките до министерството училища в София, предлагам на г-н Министъра да забрани достъпът на всякакви НПО-та в училищата ,да не промиват мозъка на подрастващите с идиотщини, нямащи нищо общо с манталитета и традициите на българския народ !

министеро да върши работата на инспектор.... явно не им верва много... Проверката му е установила, че на място са били всички директори и заместници... колко ли директора има едно школо напоследък??? те затва понекога прочитаме некоя глупос от дира че ни разсмива

ще се погрижи за здравето, а за образованието? Да не се прозивеждат само здрави тъпанари.

Какво като не са го познали. Хората се легитимират с документ и се записват в книга.

Какви са тия изненади , господин министър.То си има ред.Обаждаш се в областния град в отдел " Образование" , те предупреждават даскалото, което ще се проверява , от там се юрват да събират даскалчетата, които киснат по капанчетата около училището. Пада едно звънене по телефоните , ум да ти зайде.Щото , ако отиде изненадващо , може и да се натъкне на класни стаи с по един преподавател и 5-6 ученика , да си говорят за ланшния сняг. И това за немалки заплати.

Другарят министър отишъл в едно училище и се учудил, че не го познали. Вероятно човечецът се изживява като филмова звезда. Жив и здрав да ни е поне още 2 месеца, че да ни оправи образованието.

Посетил две училища "на две преки" от министерството! Ами да се разходи из прованса като иска да свърши някаква работа. Ама не в Пловдив или Варна!!!

Да вземат да си погледнат и учителите,че от половината чеп за зеле не става. Правоговор-под всякаква критика. Други ще ти облъчат детето с кварцова лампа... Да вземе да си погледне и министерството,че играе роля на поща Всеки мой сигнал до МОН срещу директор се препраща на РУО,а от РУО - до директора,от който се оплаквам.Последният беше за финансови злоупотреби. Никой чиновник не се мръдна поне нещо да провери. Яко се краде в това министерство.Що роднини и родни директори вдигнаха левъла...Напълно безнаказано. Пародия на образование.

Айде , стига престараване- посетил две-три столични учебни заведения и се вдига вой до небесата. Колко да посети- още най-много десет, той да не си прави екскурзии случайно. Погледнете, да запълнят бройката във висшите учебни заведения- приемат и с двойка на приемен изпит. Какво желание да учат някои и какво желание на професорите, да останат на държавна работа. Пълна пародия сме на образувание станали!

Така трябва. Трябват такива проверки и в клоновете на НОИ. Казваха ми мои приятели,че чиновниците побъркват хората и това е с цел - да получат или инфаркт или инсулт за да не доживеят да се пенсионират. Сега сам се убеждавам в това.

Мунчовец знае ли,че училищата са във ваканция?

глупако,във ваканция са учениците!учителите ТРЯБВА да са на работа!

Да заповяда в голяма столична гимназия до НДК и да провери защо учителите не получиха априлското увеличение на заплатите!

И като ги обиколиш какво????? Ще си направиш пиар може би???? Надай се.

При това ги започва веднага!

Питам: Някой знае ли колко са неграмотните у нас ? Някой знае ли колко са с висше образование, а не заслужават и основно ? Някой знае ли кой пише тези идиотски учебници, най вече по история ? Някой знае ли защо се плащат високи заплати на учителите, без те да са обвързани с действителни резултати от обучението ? Изобщо има ли някой, на който му пука ?

много да внимава да не попадне на стадо напушини тинейджъри, че хем ще го бият, хем ще го е*ат

Без предупреждение..... Много ниска култура...недоверие...пренебрежение....после защо не уважавъли учителите....

Без предупреждение..... Много ниска култура...недоверие...пренебрежение....после защо не уважавали учителите....

той може и да не предупреждава , ама тия о/о него ще звъннат на директорките ;)

Трябва да има мандатност за директорите на училището

Чиновническа работа. Нали е без предуреждение. Сега като излезе пред медиите и го обяви, нали всички ще се подготвят ако появиш "изненадващо". Навремето в гимназията имахме такъв случай. Зимата, студ, защото нямало пари за парно. Обадихме се на инспектората. Дойдоха, измериха температурата, разбраха защо не работи парното и ни пуснаха ваканция. После директорите ни четоха конско защо не сме ги предупредили, че ще викаме инспректората, че да пуснат парното.

Пак клатене на въздуха. Учебните програми, учебниците, работните тетрадки, помагалага - няма как да прегледат. Всичко трябва да се смени радикално и да се почне на здрава основа. Поне до 7ми клас могат да се върнат към учебниците по български ,математика, физика, химия, музика, от преди 100 години дори, ако щеш и към рибния буквар - повече ще им остане в главите. Нормалното писане в обикновени тетрадки трябва да се върне, ако искаме грамотни деца! Законови норми трябва да се въведат , за вид хартия, вид мастило, тегло на раницата за 1 учебен ден с всички неща необходими за деня. В договорите на учителите да се впише забрана на частните уроци, също и на всички работещи на бюджетна заплата.

Не го познали, хахаха… Че как да те забравя, кат’ не моа те запомня е работата с тия министри. Хората си гледат работата, ще го познявали тоя от пет дена министърче

стига сте ни залъгвали с тези служебни недоразумения. Тяхната задача е да проведат избори и да ни убедят, че мадурките не лъжат. Радев да разпореди на ЦИК да броят всички разписки. Другото е бла, бла.

Кво присъствие август месец?! Сичкуту учител е по села и по плажове. Един отцепка дежурен учител и някоя чистачка... Кви служители налице по време на законен отпуск?! Масово подготовката почва началото на септември...

Абсолютно на място казано.Те сега ако не са отпуски кога. Посред лято били всички там и се подготвяли.

Като се чудят какво да правят и откъде да почнат в това блато, почват проверки и симулиране на дейност.

Партенка за 80-те %, дето реално са поне 95. Не е в компетенциите и задълженията на министъра да прави лични проверки. Един неграмотник, футбалер-тенисист, след това друг, без диплома и с постоянни лъжливи волеизявления, все инспектираха и картинката е ясна. Приятен ден.

Да направи проверка в учебно време и да бъдат спрени помощите на родителите чиито деца не посещават занятията. Както и да въведи единна система на учабниците по които се учи, а не да издават 99999 видове тъпи учебници.

С тази ковид истерия съсипаха образованието и психиката на децата. Дистанционното обучение е демотивиращо и меко казано пародийно, но външния натиск за него е огромен. То трябва да бъде само допълнение и извънредна алтернатива на нормалното присъствено обучение. Във висшето образование, особено за някои специалности като медицина, дентална медицина, медицинска сестра и др. то е абсолютно недопустимо както за лекции, така и за упражнения. В някои медицински университети продължава дистанционно провеждане дори на практически упражнения. Това е безумие, практическо упражнение да се провежда теоретично. Искрено се надявам на здрав разум и да се сложи край този абсурд.

Държавата ни трябва да отделя много средства за образование и култура ! Средствата може да се взимат примерно от ресторантьорите - при тях образование и култура липсва !

от теб

Да почне от малките населени места, с преобладаващо циганско население. Орките масово НЕ посещават училищата, раздават им средно образование БЕЗ да могат да четат и пишат(да не говорим за други знания).

Господ да ти опази роднините теб и семеиството и да развали всякакви проклятия и лоши думи Амин.

И смисълът на това е?

Да си оправдаят заплатите ...

Без възраждане да има повече места в парламента нямаме шанс - оставаме си поробена и затворена колония с право на самоубийство и мизерия. Знаем колко добро ни мислят приятелите евроатлантици, знаем вече и новите им ваксини и ограничения кога идват. 2.10 е решаваща дата за новата българска история.

Добре са ви платили руските подлоги Израждане, но няма да ви се получат нещата.

Никога не сме взимали в моето семейство и кръг нито стотинка от партии, НПО или фирми, свързани с тях. Обаче ми е интересно колко десни ДБ,СДС,ПП-ари могат да го кажат същото.. за ГЕРБ не питам, там всичко идва от държавни поръчки и чекмеджета и е повод за гордост. Та разбирам недоверието, но уви, правя го безплатно и безкористно, по убеждения и логика

Публикация на Николай Дренчев, организационен секретар на ПП "Възражадане" от дата 30.07: Храбри Възрожденци! ... Всеки от нас, който влезе в кампанията като кандидат за народен представител трябва да си дава сметка за следното: 1. Шансовете на който и да било да бъде избран за народен прдставител са малки. 2. Всички кандидати за народни представители ще трябва: - Да се подчиняват безпрекословно на партийната дисциплина - Да спазват указанията на ПР и медийния екип - Да спазват разпоредения дрес код - Да спазват наложените им ограничения върху поведението на публични места - Да спазват ограниченията наложени върху изявите им във ФБ Това ли е партията противовес, в която кандидатите за народни представители продават собсвената си свобода за едната депутатска заплата? А какво ли са в състояние да продадат за две депутатски заплати?

Зевзек, г-жо, айде спри да тролиш. Вярно, че в Дир трябва да оправдаете парите пред ГЕРБ и ДойчеЗеле, ама ти си направо антиреклама

Пич назад си с информацията. Прокопиев купи Дир.бг преди 3 години

3евзек

Ало, ;), тролице възражданска, Да не би да те е срам от обмена на инфомация по затворените ви фейсбук групи, до които си мислите, че външни хора нямат достъп? А може би ти нямаш достъп до там?

нпо-тата от училищата, заедно в час, танцувай с нас, газ вит ме с райски газ и т.н.

поредните червени тъпири на Радеф

Може да посетите 142 ОУ в София и да попитате защо учениците нямат достъп до физкултурния салон и къде провеждат часовете си по физкултура.

в дискотеката и играят танца Друсаница като мама и тати

Ало, Петров, През ваканцията ли нямат достъп?

И какво ще проверява - дали има достатъчно райски газ за учениците?

Да, търси деца насред ваканция. Учебниците няма ли да ги оправи, защо завършват неграмотни ученици, даже и малоумни.

да вземе да направи една проверка в някое ямболско село, дали всички учители са налични и работят. Какво ми тръгнал да проверява елитни софийски гимназии, там е лесно. Я ходи по Сливенско да видиш, ще видиш кура ми. Няма учители, няма ученици...всичкото мангал без образование се шляе по улиците.

Откога 3-то е елитна гимназия?! :D

Говори принципно.

Че как ще го познаят-тия почнаха са се менят пруз два дена

кви проверки ваканция е

Тия започват да стават смешни от това служебно правителство. Тоя имал такъв приоритет, онзи министър имал такъв приоритет. Говорят все едно ще управляват 4 години. Айде малко по-сериозно, господа министри. Огледайте се къде се намирате.

Какво значи "максимално присъствена учебна година" тапири прости? От вас зависи дали ще сте слуги на глобалистките елити и дали ще играете ковид цирка или не. Ако играете по свирката на пандемиците, ще съсипете четвърта поредна учебна година и ще отнемете правото на образование на децата. Ако сте мъже, а не подлоги на СЗО, решението е ясно - край на пошлия цирк, в който вече никой не вярва. Не на унизителното маскиране и гаврите с малките деца, изроди! Но самата реторика - "максимално присъствено" говори за това, че вече са ви набили канчетата и ще изпълнявате инструкции отвън.

ВЕЧЕ СА ПРЕДУПРЕДЕНИ!!

В България след въвеждането на Болонската система, НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ. Има УСЛУГИ за ВЪЗПИТАНИЕ НА КВАЛИФИЦИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ ...

В понеделник ще направим проверка БЕЗ предупреждение... И кво ще гледаме ?

Е те са празни... Ваканция е.

Това, че учениците са във ваканция, не означава, че училищата са празни! Кога според Вас се изготвя и оформя учебната година - когато започнат занятията ли?!?…..

Но на 10. август не започва подготовката, а най- рано на 1.09.Август е ваканция