17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе май нищо не се променя освен периода на строежа... Очаквам началото на юли да го продължат с още половин година.

Ми то и сега си е така, много е смешно, когато всички сайтове преписват една и съща статия и никой не се замисля върху текста! Абсолютна аматьорщина или просто селяни, непознаващи София!

Много си прав, но промяната не е в участъците, а в срока който е леееекинко разтегнат и удължен.

Като гледам качеството на ремонтите,примерно по графа,започвам да се чудя кога ли метрото ще се стовари върху главите ни.Строителството е възложено на едни и същи фирми.

Няма да има нови тапи! Ако до момента на улица Х се е работело в дясната лента(и), сега ще се работи в лявата и обратното.

Това не са нови тапи - просто се отварят платната, които досега бяха затворени и се затварят тези, които досега бяха отворени...

Ако е така, мисля че този който е писал статията трябва да научи посоките на света, хе хе хе

тапите са в главите на журналистите.

На Красно село започнаха да копаят за метро през септември 2015, вече четвърта година се мотаят и там продължава да е една незасипана дупка. Всички които сме по пешеходната алея с труд се разминаваме по оставения ни 80см проход. Поне Фандъкова да се беше извинила нещо колкото да замаже положението но не. За три год. и половина по света изграждат цял град. Очевидна е некадърноста

Абе тези улици са така от 2 години, че и повече. Влязло е в сила от 10 Януари, ама коя година беше то :-D

Контрол на контрола има тука пък ти си срднал да Клавиатури заш в подрпбности...важното е, че Усичко е стабиУно рийш ли

Когато затвориха кръстовището на Цар Борис III при Красно село , заямката беше, че цялото метро ще е пуснато до август 2019 година. Това си го спомням отлично. Сега се оказва , че само част от метрото ще се пусне до август 2019 а останалото някъде в Светлото бъдеще на КОМУНИЗЪМА.

То да доживеем до август щот кат гледам графа, компирката май пак ще се ос@ре

Не е нормално , завършете едно и после почвайте друго , разхвърляли сте и сте затапили цяла София , а няма нищо готово наяве

Стига бре, тези тапи са в сила от година поне :)

Сега са официално одобрени ...

Поредното удължаване на срока на ремонтите и забавяне на предвидените срокове! Но така написано звучи по-различно. Явно това е и целта - да не лъсне поредния провал!