17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по зле става толкова повече хората ще ги ненавиждат.

На всички е ясно, че главен и основен замърсител, развалящ чистия витошки въздух, е това, че 2 млрз китайци и горе-долу толкова индуси пърдят непрекъснато и това го вдишваме в Европа, като междувременно и ние даваме своя принос, а където има болшинство от малцинства, там направо е страшно и не се търпи, просто подминаваш с кърпичка на устата и тичешком......Затова у нас идат все по-малко туристи - помиришат и бегат......

Искат да построят още заводи у нас за изгаряне на европейските автомобилни гуми, като този до с.Сланотрън, Видинско, че да им е по чист въздуха ли???!

Има ли ден в който ЕК да не е налагала нови ''правила'' за това което и е изгодно според обещанията на нея, защото правилата ще да са за шараните а не за въдичарите.

Евросъюза се е превърнал в черна дупка която поглъща доброто, човечността и нормалността, ваксинации, наказания, рестрикции, по следния хит унищоването на земеделското производство в Холандия, след това унищожаване на животновъдството докато ни накарат да пасем трева, нечовеци възпитани и отгледани от дълбоката държава

Тез хора освен себе си,решили са да унищожат и нас.

аз предлагам първо по един референдум за ЕС във всички 27 ЧЛЕНА. Съобразно резултатите ЕК ще има право да предлага каквото и да е!