17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нема спирка. ГЕРБ са мафия

Познавам хора които работят в АПИ на доста високи постове. Нямате предтава какво безхаберие и некадърност се шири там.

НеОбосновано предположение - с любезното Й съдействие закриха НИИ по стр.м-ли

Калиинка, Малиинка

"НАучнО сме по напред от САШ" /Ш -не Щ/ - както казваше правешкият вожд

Много силна фигура! Завършила е политология в американския университет,после се занимава с околна среда и води-като зам министър,после със европари,след това я мащат и Борисов я прави съветничка за предстоящата агенция..... Све е у редо!

Като е силна фигура да се зафаща с канадска борба. За друго не става.

НОВА АДМИНИСТРАЦИЯ НОВИ НЕУКИ СЛУЖБАШИ-ПОРЕДНА ТЪПОТИЯ И РАЗСИПИЯ

Имаме и малинки.Друго си е КОМПЛЕКСЕН И СИСТЕМЕН АНАЛИЗ-ВИСОКА ЗАПЛАТА ЗА ТОВА,ЧЕ СИ ОСВОБОДИЛ МЯСТО ДА СЛОЖАТ БИВШИЯ МИНИСТЪР ЗА ЗАМЕСТНИК

Агенция- КАЛИНКА!!! Коментариите са повече от излишни!

Преведено от чиновнически на български - дейсността им ще се изразява в това да се поставят още забранителни знаци и да се увеличи броя на катаджиите, които се хранят от забранителните знаци, пък и за бъджета ще остава по нещо.

Това правителство освен агенциии и агенциики друго не може да генерира. Търтеи некадърни. Най-кадърният от всички е Боку. От него надолу всичко е леш.

"В момента липсва системен подход, твърди Малина Крумова", напротив системно се регистрират жертвите; системно не се поддържат пътищата; системно се краде от парите за пътища; системно се увеличават чиновниците, които системно не знаят в какво се състои работата им, но системно се "осребряват" своя вот и т.н. ПРИЗИВ ОТ МЕН: ДА СЕ НАМАЛИ БРОЯТ НА колегите!!!

"Ще започнем с комплексен и системен анализ за липсата на намаляване на жертвите на пътя и начина да се стигне до намаляване на броя им." КАКЪВ СЛОВОРЕД, КАКВА ГЛАДКА МИСЪЛ. КАКЪВ ТИТАН НА МИСЪЛТА.От това изречение нищо не разбрах. И това НЕЩО е шеф на държавна агенция, било е вицепремиер, зам.министър. Нямам думи.

Но най-главната цел е да гласуват на всички избори за шайката на бащицата Борисофф, защото иначе трябва да работят за мизерни заплати. А друго си е нищо да не правиш, а да получаваш големи заплати, бонуси, слети празници по една-две седмици, големи отпуски в държавни станции за смешни пари и екскурзии по света и екзотични дестинации на държавна сметка!

Зад всяко пътно произшествие се знае, че са дефинирани несъобразена скорост, изпреварване при ограничена скорост и видимост и други. Главният виновник си е дебелата глава на водача, която се е сдобила с МПС и съответното право да го ползва, все пак и автомобил с произход. Ясно е, че повечето автомобилни състезатели и разумните водачи ще се справят при каквито и да са условия на пътя, а и атмосферни условия. Решението е: за бъдещите мераклии за водачи да се въведе изпит на симулатор и база данни, при които да има запис и да е ясно, че без преодоляването чрез успешно представяне, такъв човек да няма право да става убиец на пътя. Да се изготви сертификат за магистрали и пътища с доказани безопасни характеристики с поставени обезопасяващи знаци. Излишните да се премахнат. Едва ли обаче това е по силите на една подчинена агенция, след като едно от най-мощните министерства е безпомощно. Трябват правила и безкомпромистност, каквито няма да се осъществят в едно малко населено място, където всички са си почти роднини.

Все пак хората в школите учат за шофьори,не за астронавти.

Много приказки и комсомолски ентусиазъм. Резултатът ще бъде нулев, но парите законно усвоени - по 6196 лв. месечно на човек. Какво му плащаш?

Комсомолски ентусиазъм 39 души 2 900 000лв. бюджет. 74 000 лв на калпак. Познай кой ще вземе най-много? Не ща да е комсомолски ентусиазмът.

Много искам да работя в тази агенция. Ще кандидатствам от квотата на пешеходците. Имам референция, че нищо не разбирам от тази материя. Значи ставам.

Преди време имаше Калина,сега-Малина.Комшията пита дали каката има шофьорска книжка поне.Ще ми кажете ли?

Ако няма Боко ще издаде :)

гарантирано: https://youtu.be/wwXCdujmt58

Поредната синекурна агенция за герберските братовчеди и братовчедки. Идват избори трябва да подсигурим своите хора

Нямаляваш броя на МПС и притежатели на СУМПС и се намаляват драстично ПТП :)

Чакайте нови глоби - за цвят на колата, за липса на усмивка при глоба и какво ли не още......

с тунеядци и калинки към прогрес

Едно време, при Бай Тошо, гонехме да ставаме нация техническа. Навред направиха едни сгради, туриха им един надпис НТС и почна системно анализиране - оперативки, почивки, системен анализ, предложения, обсъждания, гласувания, банкети, конгреси, доклади, годишни отчети. Децата и те искат като бащите, само сега правят агенции наместо съюзи. И системно анализират...

Искам да съм шеф на Супер-ултра-мега-хипер-баш по Нищо правене... обещавам работа да не барна...

Ооооо, системния подход.... Анализирайте сега защо циганските каруци щъкат дори на магистралата. Анализирайте как се подаряват книжки. Анализирайте и продажбата на книжки. Анализирайте и системата на подкупите при регистрация. Друг системен проблем е техническия преглед. Системно анализирайте и системата на наказанията, измислена да пълни джебове на хора със слънчоглед в ръката. Много е важно проблемите да се решават научно, с подробно анализиране, но и системно. За целта са нужни - нова сграда с мрамор и климатици, няколкостотин анализатори, папки и тоалетна хартия.

яяя - Нова хранилка за калинки - малинки... от нашите данъци...

Агенции, комисии, фондове, министерства..., за да има работа за "наши" хора. Ако КАТ и АПИ си вършеха работа щяха да намалеят жертвите по пътя. А накрая се чудят защо и" Как Мравката загуби мотивация за работа "?

Предлагам да се наредят служителите от новата агенция в жива верига около най-опасните места (например, околовръстното в София и пътя Русе - Бяла) и денонощно да оказват помощ на пострадалите при пътни инциденти! Да ги съживяват, за да няма умрели поне.

Пордната КУХА структура!

Още бюрокрация, която ще изтрелва поредици от мъдри идеи, повечето от които няма да стават за нищо, а най-абсурдните ще бъдат своевременно въведени и евентуално отменени от протести срещу калинките. Кошмар!

С такъв капацитет в сферата на околната среда - толкова ще са и анализите, и намаляването на жертвите и смисъл от създадената структура. Важното е да намерим топли държавни местенца на нашите съпруги, любовници, партийни подлоги и др.

или искате 30 км/ч. в населените места !

Слушах я тая госпожа по БТВ, един вагон глупости и празни приказки наговори и накрая не се разбра ,как ще намалят катастрофите по пътищата. А иначе бюджета е някъде към 3 мил. лева, пак пари за крадене от 39 души личен състав........

А трябваше да се съкращава администрацията. Анализи, становища а жертвите се увеличават!

Бюджет - 2,9 лева : 40 човека = 72500 лежа годишен разход на калпак или около 6000 лева месечно, никак не е зле. Честито на печелившите.

Поредния нищоправец - заплатник. Само, като го чуеш как започва. Кака амо ти до сега не си направила този анализ, защо харчиш нашите пари !!!!!!!!!! Ти си там сугурно откакто си завършила и чак сега след толкова гидини ще ми правиш анализ !!!!!! То има такъв готов, защо ще плащаме заплати на такива нищоправци ??????

Страшна агенция-пореднота раздуване на щата на администрациията. 39 души на сладка работа със заплати и бонуси от по 8000 лв. за нишо правене /Бюджет от 3 млн лв за нищото/ Браво на партията ...

Още с първото изречение:" Ще започнем с комплексен и системен анализ за липсата на намаляване на жертвите на пътя и начина да се стигне до намаляване на броя им." стигнах до извода, че е създаден нов кошер за калинки. Много сме! Силни сме! Навсякъде сме!

А дано ама надали. При 3 милиона автомобила с 20% празноглавци които нямат връзка между десния крак и главата и 3 000 000 агенции по безопасност да създадат пак статистиката ще показва устойчиво развитие на жертвите. Не искам да добавям че сме единствените в Европа с най-висока разрешена скорост - 140 км и с най-лоши пътища.

Нека тази агенция почне с огромните дупки по общинските пътища - основно ВЪВ населените места. Поне да има с какво да се оправдаят, че се създават безсмислени структури.

Ако искаш една работа да не бъде свършена създай комисия-агенция!!! Пълни глупости

Откъде тогава органи за трансплантация.

Точно с тази празна кратуна начело, целта за излишната агенция е непостижима! Но пък какво топло местенце за поредната гербаджийска калинка ....