17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв комплексар жалък трябва да си эа да убиеш същество по такъв начин. човек, способен на такова эверство, утре на човек ще посегне.

Същата смърт и за шофьора, за да усети болката на животинката.

Къв е тоя идиот, дайте му данните да се разправим с него.

Каквото и да е направило кучето, отмъщението е жестоко, но ако беше депутат или някакъв друг паразит от управлението, не бих го съжалил!

Ресторантьор, подържа ресторант Момин Кольо във Варна.

Този дивак е собственикът на ресторант Мамин Кольо във Варна.

ако на този садист му се размине затвора, напускам България

Ми този може и човек утре да върже и да влачи... Дано Господ го накаже!

Че е варварство да влачиш куче спор няма. Не е нужно да се дискутира. Но какво следва, ако предположим, че Иван, който има зъб на Гошо, вземе та върже умряло куче отзад зад пикапа му? Сутринта Гошо си пали и тръгва и изобщо не знае, че отзад се влачи куче. А после идват ядовете му. Не знам дали е така, но си е вариант. А и като знам изобретателността да българина да прави мръсно, не ми се ще да осъждаме предварително.

А дали няма и четвърти вариант, да е забравил, че е вързал кучето за джипа и след обаждане да е потеглил спешно?

Триенето на коментари, които не са спам е неуважение към, четящите статиите ви.

Нали е било труп на куче, не живо животно? Лъжа ли е (така беше написано преди ден или два)?

Лошото е че за човек в България ще се отърве ,като кмета на трън дето детето му ударило джипа

Ами то и ти утре може човек за вържеш! Нали ставаше дума за умряло куче? Или в новините лъжат отново - лъжат или четящите преди два дни, когато се написа за труп на куче, или подвеждат сега, като ви карат да възприемате че е било живо!

Умряло е, не го е убивал втори път! Или поне така пишеше когато новината беше прясна.

с този изверг бих постъпила по същия начин !

Да вземеш да станеш колега на някой писател?

Четете. Не е било живо, според очевидеца. Спестете си злобата, потърсете малко ум. С малко ум и правилно насочена злоба, изискайте наистина престъпните типове да спрат да ограбват обществото. Че някой си простак., продукт на средата, дърпал умряло куче... и живо да е - споменатите престъпници умъртвиха по мъчителен начин пациент на болницата във Враца, ако не греша, но там нямаше призиви да им се отмъсти, нали? Лицемерно и долно е така да се прави. Създава още мизерия, в добавка на наличната.

Само дето не става ясно дали шофьора е знаел че има вързано куче. Може стопанина да го е вързал без да си даде сметка че колата ще тръгне. Но разбира се, щом е куче ще се вие до небесата във вестничетата. Изобщо вместо да си размърдат з... и да разберат какво точно е станало пишат ли пишат. Интерено какво общо имат децата дето гледали...

"Покрай мен мина пикап с вързано за него безжизнено куче... Бях шокиран - посред бял ден в центъра на Варна....", разказва

В Библията е казано "Не съдете, за да не бъдете съдени". Още повече не б8ива да съдим само по една снимка и без пълна информация. Помниш ли как съдихме Поничките, дето уж били пребили до смърт едно момче? А се оказа, че момчето им скочило на бой с бокс и после умряло от инфаркт. А помниш ли как се възмутихме като арестуваха доктор, застрелял циганин крадец при самоотбрана? А се оказа, че не било самоотбрана. Наскора пак имаше нещо такова фалшиво и пак се възмущавахме, а после се оказахме глупаци. Та как ти си готова да съдиш от една снимка?

Новината е от събота. Кучето не е убивано, а е труп, и не е мъчено, а е изхвърлено. Търси се сензация с нещо старо и изяснено. Замисляте ли се колко популярност, пари или каквото се полага на дир.бг, се заработват от понасянето на новина с недомлъвки и очакваната ви реакция?

Към всички, който защитават хората който се отнасят жестоко към животните. Тези хора са същия тип изроди, който биха убили и човек, но го правят със животни понеже са беззащитни и никой няма да им търси отговорност и единствената причина, че не проявяват жестокостта си към хората е от страха, че мога да бъдат подведени под някаква отговорност. Ако е ненаказуемо със същия успех ще върже някой човек и ще го разхожда по булеварда за назидание. Време е да има еквивалентни присъди за жестокост към животните защото в болния мозък това е само едно стъпало по долу от това да се посегне на човек!

Интересно, какво ще каже обществото, ако някой върже умряло куче за задната ни броня и го бутне под колата, за да не се вижда... Всеки от нас би потеглил и би го влачил, без да знае за това. Така, че не бързайте да съдите водача!

а дано и тебе да те изхвърлят така.

Труп или живо куче, последно?

Обмислям дали е забавно да ме изядат риби, бактерии, червеи, или нещо с крематориум... честно казано ми е абсолютно все едно. Добре е да е лесно и да не губя времето на близките си или природни ресурси. Ти как мислиш да се уредиш? Украсен/а с пудра захар и с хубава прическа? Нещо секси?

Дали са същите, които убиха нуждаещия се от хемодиализа? Питам за всеки случай. Имената на убилите този човек могат да се намерят лесно, 10 мин в гугъл и няколко позвънявания по телефона в работно време. Но, не ти стиска да пишеш за тях?

Нели Петрова депутат! Е, и какъв смисъл има от това, какво се постигна! Герберска простотия, като пелтечещия депутат - футболен съдия!

А знаеш ли, че в България почти няма крематориуми. И ако умре куче или каквото ще е там, никаква институция не идва да го прибира. Или "спасението на давещите се е дело на самите давещи се".

Труп - кое куче ще издържи да го влачат.

уважение нямат само за денги ламтят

Всяко с този размер, докато умре от кръвозагуба след някой и друг час. Засега остава да е било труп на куче и да не е убивано пред "очевидеца".

Ох милото :(

реплика +9 -1 2018-10-08 08:11:29 Аврам (нерегистриран) Този дивак е собственикът на ресторант Мамин Кольо във Варна.

Гледам бездушните и пропити със злоба коментари и си викам. Малко им е мъката на тея българи. Дано съвсем да оскотеят.

Такива неща (шофиране по централен булевард с вързано умряло куче ) може да се случват само в цигански държави, където такива "хора" като този с пикапа си мисли и знае, че ще остане безнаказан.

тва куче едва ли е било живо преди да го вържат а и не е сигурно дали собственика го е вързал.

Всички тия коли дето карат покрай него, а и този който снима защо не са му препречили пътя и да го спрат? Заслужава да го вържат него отзад и да го влачат. Гадове мръсни. Като се знае кой е да му подпалят къщата през нощта докато спи.

на много садисти им се размина затвора в България.

Абе, всички тия защитници на животните ( аз също ги обичам и имам дом. любимци), когато седнат да обядват, или си купят хамбургер, що не си представят колко "хуманно" е прерязано гърлото на животното, от което се хранят?

държавата ни е като това куче вързано за Евросъюза...

Всеки ден като вървя по улиците на Република България гледам народа с който се гаврят - непрекъснато, гадно и тенденциозно. Що ли ви е страх да назовете душманите и мерките за тях? Па погрижете се и за хората, не само за животните. Или забравихте какво е човек, по-точно нормален човек, щото за всички ненормални се грижите.

Първата крачка трябва да е да се установи дали водача на автомобила е имал куче, и дали това зад автомобила е НЕГОВОТО куче. Когато това се установи следва да се предприемат съответн мерки. Напоследък се наблюдават животинки, гледани и изоставени на паркинги на големи търговски вериги; по често е хайванчетата притеснено да тичат насам натам по поркинга и да "търсят" стопанина си и колата, която го е докарала. Виждал съм и хайванчето вързано за парапета до количките и да стои там с часове "случайно забравено. В настоящата публикация виждам и възможността повода на животинчето да е закачен за "пет минути" на теглича на колата -разчитайки че водача ще го види, прибере или освободи. И питам де, а какво се случва, ако водача не го е видял и е подкарал по Владислав посока АМ Хемус, или е подкарал посока Златните

Добри Ганчев пише по повод народопсихологията и животните "Преди войната турските махали бяхапрепълнени с особенрод гълъби -гугувчуци им казвахаТурците обичаха, хранеха тези гълъбчета. Правеха им по къщята, по дърветата ако има такива в дворовите им, запазени гнезда. Котка или друга гад да неразвали скривалищата и да изтреби малките...Отидоха си турците, изчезнаха и гугувчуците. Не им понесе българската свобода. Децата развалиха гнездата им избиха малките, изпозастреляха големите...Жесток народ сме, не обичаме, не милеем дори и най красивите животни ...." и продължава за крави, биволи, коне / стр. 94/95 "СПОМЕНИ" Д. Ганчев изд. Слово 2005 г. (Цочо Билярски, ива Бурилкава...)

Както винаги ще има някой глупак -оценител да слага минуси. Ако ти глупако следиш писаниците ми по повод (специално) кучетата би следвало да се замислишпо повод написаното; а пиша и за породисти кучета, обгрижвани и...изоставени. Мога да си помисля, че и случаят е такъв. Другата е ако познавам водача на пикапа да си помисля че е или мръсник който малтретира животното си, или му е завързано умряло куче (един вид предупреждение от "колеги". Известие с умряло животно е стара българска традиция за предупреждение на някой болярин, воевода ....И на това ли ще постнеш минуса!

P.S. И преди да поставяш минуса ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ПЪРВИТЕ ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ В ПОСТА МИ ОТ 11:23:23 ЧАСА, А АКО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПРОУМЕЕШ ОТИДИ ПРИ УЧИТЕЛКАТА СИ ОТ ПЪРВИ ДО ЧЕТВЪРТИ КЛАС -ЯВНО ТАМ НЯКЪДЕ ТИ СЕ ГУБЯТ ПОЗНАНИЯ!

Кучето не може да стане човек, но човек може да стане животно. Извършителят на тази жестокост е диво и вредно животно и като такова трябва да бъде унищожаван.

ми то и това куче може да е било диво и вредно животно и затова да го е унищожил! а по вероятно е да е било в коша на пикапа и да е паднало! а най вероятно е някой келеш да е вързал вече мъртво куче за колата на някой заплес!

дежурният по минуси се е върнал от кафе пауза.