17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ПАК БОЙКО БОРИСОВ Е НА СНИМКАТА?

То гуцито се е предавало за да го лекуват, пък тия са взели че са го гръмнали!

Ново двайсе... Абе нали тази болест се развиваше за 28 дни? Нали 98% от популацията умира при нея? Защо намират ЕДИНИЧНИ случаи на заразени диви прасета, НО НЕ НАМЕРЕНИ МЪРТВИ В ГОРАТА, а отстреляни? Май-май една и съща епруветка ползват за анализите? Май-май АФРИКАНСКА ЧУМА ИМА САМО В БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ на тези, които искат с измама да вземат евросредства? Стига сте лъгали, мошеници долни! От тази болест трябваше горите да са пълни с 10 - 15 000 трупа на диви свине! А не да ми намирате чума в единични, ОТСТРЕЛЯНИ прасета!!!

Ами както при кравите преди няколко години. И тогава се постанови всичко да се тепа на ред докато не лъсна информацията за лабораторията правеща изследванията и шефа й който до преди месец бил охранител на паркинг.И изведнъж заразата спря да се разпространява и болните крави оздравяха от само себе си.

"От областната управа информираха, че за поредна седмица в региона не са констатирани нови огнища на заболяването при домашните прасета." Че то въобще остана ли са домашни прасета там?Нали където се появи чумата трябва всичко да се премахва?!