Премиерът на Норвегия също трябвало да бъде в Ютьоя

Двете снощни нападения, при които загинаха най-малко 87 души, са "национална трагедия" за Норвегия и най-тежкият акт на насилие в страната след Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът на Норвегия също трябвало да бъде в Ютьоя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

норвежците са добър и миролюбив народ! жертвите са невинни!!! как можя тоя изрод да се роди там!? мястото му е в центара на ада!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не е самоцелен психопат! Норвежците са със силно развито обществено чувства и съзнание и говорят за действия на психопат, но в резултат на напечени социално- обществени обстоятелства.

ти още приемай резани бургии. педераствай за толерантност и още кооолко въпроса ще имаш - предства си немаш...))))

Защо пък да е било на тъмно? В момента в Северните страни има все още бели нощи, много късно залязва слънцето, било е светло, поне достатъчно, за да се види къде на поляната са седели много деца накуп, срещу които той е стрелял, доколкото разбрах. Но как един човек се е придвижил с толкова много боеприпаси до острова, като е ползвал ферибот, сигурно и лека кола, и на мен не ми е много ясно. Чудно, че полицията още не прави никакви изявления, макар че от вчера този тип е задържан и още снощи се казваше, че го разпитват, значи той е жив, в съзнание и говори нещо ... Но хората не правят прибързани изявления, преди да са наясно с цялата история, мотиви и дали има организация, която стои зад него.

Трябва и да се чете от време на време, не само да се пише. Стрелецът е бил с микробус.

А микробусите не ги ли проверяват при качване на ферито? Той е мъкнел със себе си експлозиви - четох, че имало заложен взрив и на острова; оръжие и муниции, и то доста, за да постигне толкова много жертви при доста безразборна стрелба. Никой ли не ги гледа тези неща? Кошмар някакъв ...

Моите съболезнования и бог да им прости, но много ми е чудно как на тъмно в тази пресечена местност само един човек може да избие толкова хора!

ти си оня на Божидар Димитров - Канът ..лизачът и англосаксът нали ???)))

Оттърва кожата президентът.

Норвегия, както и Швеция, е кралство. Има крал и кралица. В статията пише, че руският президент е изпратил съболезнования до краля. Няма президент. Премиерът - на снимката - отърва кожата. Четете ли изобщо преди да пишете?