Нинова: Съгласни сме с КНСБ за данъците, но не и за оценката за бюджета

Синдикатът и БСП се разминаха и по позицията си за данъка за старите коли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова и приятели /това не е цялото БСП/ уж подкрепят всички, заявили се като противници на ГерБ и ОП, но не съвсем. БСП от сериозна политическа сила се превърна в клуб по интереси на едни селски тарикати!

Като бяхте на власт при Станишев и Орешарски внесохте и приехте най-десния закон за"плоския данък" да отървете червените олигарси,милионери,богаташи от прогресивния данък.Сега когато други са на власт,ревете за по-социалния прогресивен данък.Чудя се все още след 60 год.живот толкова ли плиткоумни хора има в България,че от 29 год. да не виждат какви ги върши БКП/БСП и техните разклонения.

може да е спокоен, докато Корни му е основната опозиция. Хайде, наздраве за бюжета!

Да не приемаш , чуждото мнение ..да не изслушваш . Си е признак на ниско развитие госпожо Нинова.. признак , че никога няма да скъсате с миналото ,и че нищо прогресивно за страната не предлага БСП , освен стремеж да се харесате и докопате до властта

Корни,кой те бръсне за слива ,пък теб,а ?

Преди време Стефан Данаилов я посъветва да си смени очилата обаче и това не помага.Тази жена от властта само и единствено говори глупости и най-вече, че са готови за предсрочни избори. Предполагам, че са събрали достатъчно пари вече и могат да си закупуват гласове. Нали сме най богата държава,която може да си позволи през година да пръска пари за избори!