Нинова обеща да не управлява с ГЕРБ, ще пита БСП с референдум с кого иска коалиция

Соцлидерката призова социалистите да се подписват в подписката на "Възраждане" за отлагане на еврото

Обратно в новината

Коментари - Нинова обеща да не управлява с ГЕРБ, ще пита БСП с референдум с кого иска коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След конгреса на БСП, Корнелия събрала младежите на партията и им казала: - Млади другари и другарки, моето време изтича. Виждате съпротивата срещу мен става все по-яростна. Когато някой ден партията остане във Вашите ръце, помнете, че трябва да пазите три неща като зеницата на очите си: Бузлуджа, дружбата с Русия и партия Възраждане. Спогледали се младите социалисти и един плахо попитал: - Другарко Нинова, за Бузлуджа ясно, това е нашият храм, за Русия ясно, но защо трябва да пазим партия Възраждане? - Защото, отговорила Нинова, ако Възраждане изчезне, пак ние ще сме най-малоумната партия в България!

значи нямат място в парламента, защо да влизат само да губят времето и да взимат червени папки от президента

Като гласува за мултака Вежди и хартиената коалиция с ГЕРБ и ДПС.

С арменския поп да се коалира

Без БСП в следващия парламент

... не се надявайте, ние пак сме тук...

Тая е бетер Народния съд! Самоутрепете се гнусни комуняги!

Нинова е болна от луда крава. Еба мамата на БСП. КЕФ.

Ще гласувам за БСП.

... харесвам я...

Не забрявайте да питате социалистите които живеят в Европа и САЩ, а не е лошо и живеещите в Русия

Вместо БСП да прави подписка срещу еврото ,тая шматка позволявала видите ли членовете на партията да участват в нея. И това ако не е идиотия не знам какво е.

Не съм привърженик на комунистите, но в случая подкрепям Нинова за Председател на партията. Защото в момента се води яростна борба, тя да бъде елиминирана от властта, за да може на нейно място да бъде поставен човек, близък до Вашингтон и Брюксел ! Нейното сваляне се е обсъждало на "молитвената закуска" във Вашингтон, където бяха привикани наши мекерета-политици за инструктаж от ЦРУ. Едно от тях бе Божанков, който в лични разговори "се е изпуснал" и казал, че има спусната директива отгоре: "БСП в сегашния и вид, трябва да изчезне от политическата сцена на страната !" Страхът на Вашингтон и Брюксел е че на следващите избори БСП , "Възраждане" и "Има такъв народ", е възможно да съберат мнозинство от над 120 депутата и да сформират правителство. При тази ситуация сглобения "евроатлантически блок" зад дебелите стени на "Козяк" 16 ще отиде . . . по дяволите ! България ще мине в лагера на Унгария и ще започне най-сетне да защитава националните си интереси, това което не го е правила през последните 32 години. Ще се разтурят плановете на стратезите от НАТО, които бяха решили в Рамщайн основни донори на военна сила за Украйна /при влошаване ситуацията на фронта/, да бъдат Полша, Румъния и България !

... целта е БСП да се обезличи като ПЕС...

бита карта! Рибъта са вмирисвъ от главътъ

Още ли слагаш ред в тая кочина, вече 10 години коляш и бесиш ред няма

Курни прави свирки на Бойко

И един офф топик... Защо Хром-а ми предлага превод на Дир от македонски на български език?

това нагло, тлъсто същество вън от БСП

каката разкости бабата

Не мога да повярвам... Нинова щяла да прави референдум? Без да се харчат пари и време ще отговоря с КОГО искат да се коалират в БСП за управлението на България: 94% искат да се коалират с путиновата "единна россия". 5% искат да се коалират с комунистите на Зюганов. 1% са за коалиция с Възраждане или ДПС, както се там разберат или както дойде.

Израждане и бсп са една партия!

на м. ти п.

Абе като заекваш що пишеш сополсоцопад

Възраждане не са леви.Кеваци са.

и се краят на Столетницата! Бабите и дядовците по селата (последните останали избиратели на БСП) вече осъзнават, че с Тая начело нищо добро не ги чака.

Отдавна ги няма вече тези баби и дядовци, за които си мислиш.

Тези още другарстват, не искат еврото, подкрепят убийците на цивилни...и ще питат с кой да управляват. Боже, пази България от тези!

БСП може да управлява с ВъZраждане, но как ще разделят копейките? БСП може да управлява с ДПС, но как ще разделят заменките? БСП може да управлява с ГЕРБ, но как ще разделят еврофондовете? БСП може да управлява с ДБ/ПП, но как ще се разберат за оръжието за Украйна? Абе, я най-добре си стойте извън парламента, да не ви болят главите и управлявайте соларните паркове, хотели, вецове и... Крушовица.

На м. ти п.

Важното е, да обещае да не управлява с никого!

Абе тоя дебил не разбра ли ,че хората не я искат.Че е кьорава си и личи,но е проста.

Тази селя.ка унищожи БСП. Такава е командата от новота родина на сина и. Анадънму !

БКП И ВСИЧКИТЕ И ПРОИЗВОДНИ ОТ ПЪРВА, ВТОРА, ТРЕТА И ЧЕТВЪРТА ПРОИЗВОДНИ, ДА ИСКАТ "ДЕРОГАЦИЯ ЗА ЕВРОТО" (ТО КОЛКО СТАНА ВЕЧЕ ДЕРОГАЦИИТЕ - ЗА НЕФТА, ЗА ГАЗА И ЗА УРАНА), НАПРАВО ДА ИСКАТ ДРЕГОЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВОТО В ЕС И НАТО ....И ДА ЗНАЕМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРИКЛЮЧИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ С ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ, НАРИЧАНО БЪЛХАРИЯ !

Ти ненормална ли си бе Корни,че започваш пак въртележките в парламента,то още не сте и избрани.Научете се на парламентарна култура и отношение в полза на обществото. Само вземате държавните заплати,високи,а не можете да ги заработите. Или се научи на управление или отстъпвай мястото си на друг.Забърса каквото забърса,нали си знаеш. Отстъпи в полза на българина,не си права. Ако ви е страх,че ще бъдете осъдени и затова се дърпати,то рано или късно всеки ще плаща.

нинова е обещала и казала само това, което Правилният Посланник от Правилнотои Посолство и е дал раззрешение да обещае и да каже... и къде е осцилизма питам, а?

Тя може да обещае и обратното-да управляява с Герб- ако е необходимо.

Всичко обещава, само да се задържи още малко.

Браво за подкрепата за подписката за референдум! Другото не ме интересува.

Курни ти ще ги свалиш на 5% БСП

Какво стана с оставката която беше подала след поредния провал на изборите ?

Червените боклуци ще си изпапкат....

Те я нещът в селото тя за поповата къща пита.

Айде махай са от таз партия, 4e i eba mamata

Погрешно е да се мисли, че левите партии се създават, за да подпомагат бедната част на населението! Левите партии трябва да защитават интересите на работническата класа! В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите до сега се печелеха от тези, които са на държавна и общинска хранилка, а в момента - от наложените ни отвън.. Така ще бъде, докато България не промени външнополитическата и икономическата си ориентация и стане държава с високо развита съвременна икономика . А публични изказвания, като това на Костадин Паскалев, са недопустими за една организация с правилник и избор на ръководството! Нито Бойко Борисов, нито Кирил Петков, нито Карадайъ и т. н. не са критикувани публично от съпартийците си! Недоволните от нещо да се изказват само на вътрешните форуми, в противен случай - вън!

Лидера на Атака призова от трибуната на Поглед инфо за единен фронт между БСП, Възраждане и други националноотговорни сили, които да сформират общ блок за отпор на т.нар. "евроатлантически" ценности които са измама, алчност, експлоатация, грабеж, рекет и лицемерие. Братя българи да се съюзим в юмрук срещу предателите на народа и националните интереси! Да живее България! Господ Исус Христос да пази България!

Коалицията Магнитски/Хартиена бюлетина не си играе, брани кражбите с кръв и сперма на всички фронтове!

Нинова не я пускат в селото, а тя пита за поповата къща, щяла да управлява, с КОГО, с Възражсане

А защо изобщо Нинова си мисли, че ще управлява? В тази изборна спирала, в която вкара БСП, няма да минат бариерата догодина.

Нинова много е рНинова много е радостно че подкрепяте подписката за предизвикване на референдум за запазване на Българският лев следващите 20г. Само дето имам един въпрос защо не откликнахте на предложението на Възражданае да иницирате заедно с подписите съответният брой депутата този референдум .Това щеше да спести събирането на подписи а директно щеше да бъде назначен референдум.адостно че подкрепяте подписката за предизвикване на референдум за запазване на Българският лев следващите 20г. Само дето имам един въпрос защо не откликнахте на предложението на Възражданае да иницирате заедно с подписите съответният брой депутата този референдум .Това щеше да спести събирането на подписи а директно щеше да бъде назначен референдум.

Явно в българската политика е по-безопасно да се занимаваш с външни теми и проблеми - еврото, украйна, джендъри, Македония и т.н., отколкото с родната корупция и срастването на служби, техните партии и бизнеса/Герб и ДпС основно/

Кирчо е минало, не се напъвай да докараш от девет дола вода.

БСП има ДОПИРНИ ТОЧКИ само с "ВЪЗРАЖДАНЕ". Пък БСП игнорира "ВЪЗРАЖДАНЕ".

нали си беше подала оставката?

да попита дали някой все още я иска.

да попита дали някой все още я иска.