Нинова до европейските лидери: Строг контрол на границите и пари за засегнатите

Финансова и логистична подкрепа за пряко засегнатите държави на "първа линия", поиска лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С такова гръмко изцепване може да станеш само за смях,моме от Крушовица. Нито те познават европейските лидери,още по-малко ги интересуваш - ти си комунистка ,с крадени милиони от народа. Интересно,към кого си "отправила" бръщолевенията си. Можеш да се "обърнеш" само към Зеления чорап,към Крум Зарков ,Желю Бойчев-Тъпото.... Това е само твоята аудитория!

Време е вече делото да започне , ТЕХНОИМПЕКС . Всички приватизатори се крият под политияески чадъри успешно вече 25-30 години.

тая се е сбабичосала, станала е бетер Мозер

Г-жо Нинова, моля категорично да заявите, че България не може да приема мигранти.

Тая пък къде се изказва неподготвена...

И Нинова заговори за пари, ясно е всичко.

То и аз искам пари като Курнелия!

алчността за пари на българските не народни псевдо бизнес представители не е добър съветник! като ламтиш и просиш за пари от еврогейска европа първо трябва да имаш конкурентна и читава икономика,индустрия и промишленост със продавеми стоки ,като не можеш обърни се към православната братска нам Русия на Путин,той по може да даде пари на нашите другари от нашата славна партия!

Я ди обръсни дебелия пърдялник ве, евромухльо!!!!!!

Ще ти обръсна веждите.

не можеш янко! тоя е толкова тъ..п, че явно няма глава! а щом няма глава, няма и вежди! пройчо е някакво коремоного същество!

Малкия ми Янко вежди няма, има само едно око !

Тази е като вела Пеева, дето писмо пишеше. Аве кой те бръсне тебе с дивотиите ти?

По дивотия и цинизъм Ханъм-Курнел утрепа всичките си предшественици. Гея, Бея и Злодея могат само да и дишат праха. Ако ме разбирате, де...

Разбрахме те----тъпо говедо ди!:)))))))

И комунистите са антихристи и турците са антихристи, и сега има много антихристи.

Колко точно и хубаво го е казал народа- Даваш 2 за да се хванеш на хорото, но трябва да дадеш 200 за да се пуснеш от него- ете това са и ЕУ-ЕС и НАТО.

А като се пуснеш кво правиш? Гледкаш другите и подсмърчаш?

тъпи и цинични коментари от пълни простаци в този сайт. Защо се допуска и многократното повтаряне на глупостите?!

Аз съм продукт на сеск между циганка и кон!

Записах си го: Гаргата е продукт на сеск между циганка и кон!

Радев е продукт на българо-руски секс

Радев е продукт на българо-руски секс

Руското Генералчи я дупи тая у хотелчито и българското стана Президент

Дупи тъ баба ти с хурката, малък пръдльо!:)))))))

Руското Генералчи дупи ДЪЩЕРЯ ТИ И ТЕБ!

Руското Генералчи я дупи тая у хотелчито и българското стана Президент

Дупи тъ баба ти с хурката, малък пръдльо!:)))))))

Кой па я знай тая Решетникова

получава ли аудиторските си проявъчни - хонорари в японските Уена ? Или вече е по линията на корейското биткойнче , джаф-джаф ?

парите които иска КОРНИ да са от сметките на българските народни представители и обръчите от техните бизнеси!

Да не би тези от Техноимпекс да са свършили ?

много от въпросите които ни гражданите на България вълнуват - хубаво да си имаш кадър за изказвания по теоретически обстановки ! Да четеш , щом старши от БАН направил изложението си по въпрос на поръката от спец-орган ООН , какво и как да стане в унизон с СБ и МВФ , други . Класика е , от трубуната на парламента както и в медиите послетък , ах , това , какво правят онез ? Но, аргументи едни , фракци други . Или както би (се е) намекнал в телевизионният си клип Диктаторът Трафо Стриптийзфонов , БТв, петък, 22.30 - всичко отива на сифона , или на гащите . Вместо на кината , по подразбиране на ... пражките както и високи топчета .

Браво,ПАРИ,ПАРИ и пак искат българските политици гарантирани и сигурни парични потоци извори! ами да направим на ПИКН ФЛОЙД MONEY химн на европейска и натовска българия под валутен борд към еврото срещу краварският американски долар,то и аз искам пари!

Никой не те пита какво искаш, Корни.

В Европа само чакат какво ще им заповяда Курнелия и сега ще се хвърлят през глава да изпълняват нейните нареждания.

вашият избор на агентурното дело ОЕСД-НАТО 2007 года . Въпрос в тионът Нинча-Сидърчо-Слави Трафо вече не е след повече 10 години триене дали още става за работа , а дали въобще работа свърши както и свършеното . Относно предстоящата-висящата оферта на сезона-намалена цена комплект Нинча-Сидърчо-Слави Трафо следната забалежка , моят английски съселянин ми сподели лафче . Зарад наложил се хастар външен след обилните валежи потърсил офертите от меснтинте башове ! първата оферта , 100 години гаранция от фирмата кво правим-клюмба с всички въпроси : два лева квадрат. втората оферта , 50 години гаранция от фирмата кво правим-клюмба с всички въпроси : четири лева квадрат. третата оферта , 10 години гаранция от фирмата кво правим-клюмба с всички въпроси : осем лева квадрат. четвърта оферта , 1 година гаранция от фирмата кво правим-клюмба с всички въпроси : шестнадесет лева квадрат. И какво реши съседа ми ? Ще си потърси еднамесечна гаранция !

Ще бъде, както каже, Баце.Той е завършил Симеоново, а там не влизаше кой да е-Дядо му трябва да е убит от комунистите.

Тлъстото Баце, с дедо убит от комунистите----охраняваше бай Тошо!?????:))))))))) .....надали на тлъстото баце някой от комунистите се е занимавал с кирливия МУ дедо------обикновен криминален престъпник!;))))))))))

Ний сме тъпи тролове на ГЕРБ, ама кво от тва,никой не ни чете!

Вчера се изложи в НС, днес бла, бла. Явно целта е да си в медийното пространство. И тия станаха смешни, по-добре си мълчи.

Абе, Нинова искала и вече навирихме всички жюрналюттки. Що не напишете друго - Вишеградците решиха да бойкотират срещата на върха в неделя, дето наш Бойко ще тича с изплезен език. Позицията им е желязна - затворете външните граници, лагери за мигранти извън ЕС, твърд таван за количествата на приемане страните от ЕС и никакво преразпраделение - който си ги е поканил да си ги дондурка. А не искат да отиват (и правилно) защото в четвъртък ще има пак среща на върха и пак по миграцията - те казват, че нещата касаят всички от ЕС и трябва да се решават с участието на всички. Освен това, срещата се свиква от името на ЕК, която по договора за функционирането на ЕС няма право да прави това, защото е в правомощията единствено на президента на Европейския съвет - Туск. Ама кой ти брои законите и договорите за нещо в Брюксел! Те са за балъците, а администрацията може и да не ги спазва! Ама наш Бойко ще припка - щото срещата в неделя не е за решаване на проблемите с мигрантите - навлеци, а за спасяване на канцлерското място на Меркелица. Зеехофер ясно й заяви - ако не успееш да постигнеш решение в четвъртък - отиваш си. И сега оня баболюб Макрон и Меркел свикват всички верни слуги - да помагат.

Пък европейските лидери , като ще и обърнат внимание ... , то от техните ПЕС не я долюбват пък за останалите !

Останалите не я познават

Е, как ще я обичат ПЕС-аджиите, като им се опълчи за Истанбулската конвенция? Същото се отнася и за ЕНП-ейците, и за АЛДЕ-йците... Магистрала направиха да убеждават Корнелия, ама всички удариха на камък. Боцко и Цецко чак заобичаха Станишев и го сочат за пример на Корнелия...

време е освиенсим да се възтанови не за убиване а за лагер кудето да бъдат събирани тези скакалци и без фрази от разни НРО та за цинности права и демократични изгъзици!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВРЕМЕ Е ЕВРОПАДА СЕ ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО И ДА ИЗГОНИ напастниците от там от където са дошли!!!!!!!!!!!!!наи лесно е ро гранисите на ЕС ТЕЛ БОДЛИВА И 20000 ВОЛТА ТОК !!!!!!!!!!!!!!!!!!Е ТОГАВА НИ ЕДИН СКАКАЛЕЦ НЕМА ДА ПРИПАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Заедно със мюслитата и правозащитниците заедно с тях зад телта да си ЛАЯТ НА ВОЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Две думи каже Нинова----и цяло стадо герберски трол се запени от плюене!:)))))))))

...празноглавецо ти не си ли...ти ?

Истината най-боли. Материалът сака тиквата да го лъже.

"Нинова до европейските лидери..." малее, все едно е истина! И вече статия на първа страница! Тая проста и смотана комунистка, никой по света не я брои за човек! Квото и да е писала, отдавна е в коша, евентуално с гръмък смях по неин адрес. Проста селяндурски тип жена!

Вишеградската четворка ще се среща с Нинова...така са се разбрали. Така са се разбрали, а Герб са го проспали. Да не мислите че Вишеградци не знаят кой е Борисов и коя е Нинова? Толкова по-зле за Борисов.

Селяндур----е на майка ти утката!:)))))))))

Вашият Борисов никои не иска неговото мнение в Европа той се прави на силен пред вас.а тази жена коя/

Оправи комунистите си , сега взела да казва кой какво да прави в Европа !

Те в селото не е искат, тя за къщата на попа пита.

нула мигранти минавали през нашта граница. Значи няма какво да се безпокоим...значи никой няма какво да ни връща....нали така??? Ако обаче се заформят едни цифри....сигурно ще са виновни я Станишев,я Орешарски....по може да се и Йончева и Нинова...

нула мигранти ВЛИЗАТ през нашта граница. А за Станишев,я Орешарски....по може да се и Йончева и Нинова...че са виновни, виновни са.

Нинова е права,не го слушайте Борисов още по-малко ония смешници патреотите,за пари всичко ще направят!!! Ще ги вкарат афганистанци,мафганистанци,че за още ще питат като им плаща!!! ХО ХО ХО

Утре очаквайте и грипена да каже същото. Той нали е ехо на курнелата.

Грипена маа плескавици.

Такаа ,значи Вишеградската четворка ,която има брутен вътрешен продукт( говоря и за четирите държави) ,колкото една провинция на Германия например може да намери ресурси за справяне с кризата, а едни от най - развитите икономически държави на света не могат!!!??!! Айде бе!!! Значи схемата е друга! Ама нашите дупедавци не могат да се усетят ,че такава примка им надяват на кухите кратуни,че няма да се свестиме двеста години!

От едно време с тия лозунги нищо не стана , а сега с популистки изказвания ще оправи работата! Искания имала ... !

вече тесен им се видя българския политически живот,т.е самовъзвисява се и почна да оправя вече европейските проблеми.И тя един път се срешна с европейски ръководители/Висшеградската четворка/ и си помисли,че ги омая и почна да командори и там.Тази жена вече не е у ред.А когато поднасяше цветя на бай Тошо на паметника в Правец,да беше им казал някой как бившите другари от ЦК на БКП как докараха хиляди кубинци,никарагуанци и виетнамци в България и с колко се повиши престъпността в страната.Гиди злобно женище.Само плещи и плещи.

че сега Герб няма да докарат от същите работници...след като населението на БГ си би камшика от хубав живот?

Искаш ама не можеш ! Какво се нарича това !?

че си импотентен, дядка

Тая лъжкиня пак плаши гаргите. Да остави бежанците, дето 99.9999% от нас не са виждали жив такъв. Да отговори на важните въпроси: 1. Ти краде ли? 2. Мъжът ти краде ли? 3. Семействоъо ти краде ли? 4. Тъпата ви партия краде ли? Щото с това, което откраднахте, и българите можеха да живеят добре, и за бежанци да остане.

Днес са излезли всичките Патриотари да защитават Пилешката Гранична Ограда и вожда им ! Борисов трябва да се предаде и да даде Управлението на Държавата на Свестни и Национално отговорни хора ! Нямам в предвид Паричния Фонд и неговите лидери с големи кошници !

Няма никаква полза от говорене, искане, настояване и подобни. Няма полза от мерки, затваряне на граници, контрол. Веднъж им отвориха вратите и спиране няма, целят свят се е устремил към Европа. Тези, които постоянно ни набиваха пред очите горките бежанци и обвиняваха в ксенофобия нежелаещи да ги приемат, та същите сега действат и говорят ксенофобски - не ги искаме, трябва да ги спрем.

Ето това е АДЕКВАТНА ОПОЗИЦИЯ, Корнелкеее... и ако не си толкова устата, дребнава , злобна и драпаща за власт НА ВСЯКА ЦЕНА, може да се разчита на българския политик, че мисли и за народ и Родина, а не само за собствен гъзец!!!

устата, дребнава , злобна и драпаща за власт НА ВСЯКА ЦЕНА е ТИКВАТА.

устата, дребнава , злобна и драпаща за ......Партийната субсидия. Тя знае, че без съветската армия власт няма давиди. Каквото усвои от партийната субсидия това ще и е! .....А тъй наречената от теб Тиква печели N-ти поред избори и управлява с влас дадена му от изберателите.

на снимка и вонята започна ,да се усеща...

Прочети в съседната статия: "...в проекта за споразумение беше залегнал "гъвкав механизъм за обратно приемане" на мигранти, придвижващи се на север." Ако планът на Меркел и компания се осъществи и в България се върнат бежанците, ще ти замирише на парфюм: Държавна агенция за бежанците: "Бежанците, преминали за първи път през България, преди да стигнат Европа, са 44 282 души ."

Е, друго си е интелектуалеца бай хой! Той си е божи дар за България, Балканите , Европа и света! Благодаря ти господи! Време е да му се осигури еднопосочен билет за да умиротворява други планети!

започна,да квичи!

хайде, малко по живо с плюсчетата и минусчетата,бе...

кара,май?!