Нинова: ГЕРБ хвърля на кучетата Патриотите, както и Реформаторите

От години се е знаело какво се случва в Агенцията за българите в чужбина, защо се действа чак сега, попита лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙ днес УПОТРЕБЯВА нинова и ще я изхвърли утре на кучетата, след като си избърши задните части с нея? КОЙ ??

Кой ?? КОЙ ??

Е и клеветник - гледа да скара герб с всичките - само и само да не потъне в забвение!

Госпожата първо да отговори на същия този въпрос за себе си. След като са знаели, защо не са направили нищо докато бяха на власт? И защо чак сега се обаждат?

И ГИ ХВЪРЛИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО

"По думите й / на Нинова / това е имитация на борба с олигарсите на прехода, прах в очите на хората и на европейските ни партньори, защото следващия месец предстои мониторингов доклад" ПРАВА Е!!! Един пример: Войната Симеонов vs Домусчиев...

До скоро мислих, че си по гроЗна, отколкото глупава, видимо съм грешал, по тъпа си отколкото гроЗна!

1989 година целия български народ беше хвърлен на кучета , а другарката от снимката сега се тръшка , че този или онзи го хвърлили. Да си спомним '...да се снишим докато премине бурята..'

.....госпожата нещо много бясна, пари й под лъжичката... нали и тя е от приватизаторите... Ще извадят нещо и за нея...

Проблемът не е в партиите, той е в манталитета. Кото и да е на власт, всички правят едно и също и това се повтаря вече години наред. Затова не вярвам на никого, че говори искрено и иска да промени нещо, ако управлява. ГЕРБ ми идват в повече с некомпетентността и безсилието наистина да направят това, за което парадират - една България, която не се хвали, че е на върха, защото ранното Средновековие, когато е била европейски фактор отдавна е минало, а съвременна държава с народ, който живее толкова добре, че и насила не би я напуснал. За съжаление не вярвам и на БСП, макар там да са по-добре образовани и превъзхождат герберите по много показатели. И там има такива, на които не бих се доверил. Другите претенденти? Едва ли!

не е в партиите, а в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!

скърно , теб Станишев не те ли изхвърли по същата причина от правителството ...А ? Я по добре хващай пътя към Крушовица ...стига си джафкала за кеф на ...Пройчовците де !

Тя към Крушовица, други към Иваняне, Болярово, Драгана, Дулово и още много села и паланки, откъдето надойдоха и изведнъж се събудиха политици. И в телевизиите гъмжи от провинция, затова се чудят на кого да се кланят. На самоопределилия се като такъв български "елит" му липсва класа отвсякъде. А като чета що за стил имат и някои тук, във форума, няма какво да се коментира.

посоката я дават избирателите .

2 въпроса: Защо изостави козичките на баба Дора Даде ли нови 600 лева от заплатара в помощ на майките. Или циркът беше само за пред телевизията?

Ама другари защо хвърлихте Бенчо на кучетата...? Не пуска вече гювеч а ?

akud

хахахаах пропагандата продължава с нов сериял, след като не скараха Цветанов и Борисов ще се пробват с патриотите, б@си тая е мноо тъпа брат.......

Къде се скри изкуствената ти усмивка.Нещо в последно време посърна.Остана ти едничката злоба.Да не би да се страхуваш,че както кучето е залаяло,ще стигне и до теб.Яж си бързо откраднатото,защото както е тръгнало.....Увеличи цигарите от 3 кутии на 5.Какво са за теб някакви си 30-40 лв.на ден,особено ако ти помага на психиката.Един съвет:Не бъди толкова грижовна за друга партия,достатъчно са ти притисненята за твоята,ако все още помниш от коя партия си-синя,жълта или червена.Може би за теб не е от значение,важни са парите.Облажи се добре от две,а за третата май нямаш време.Сложи си пак усмивката и да не ти пука.Отвътре те подпират,отвънка не те чуват привържениците 30,зорлем, 40 на брой.Визията ти нещо няма визия.Да не ти пука.Остава ти малко до изхода.

Корнелия, не е важен въпросът ти, защо чак сега. Тази агенция е на над 25 години. По важен е въпросът, какво са правили всички предишни управляващи през този период?! Защо не попиташ тях или ти си падаш по въпросите, които отместват фокуса от същината. Или пък истината не те интересува? Тя май с нищо няма да ти помогне в предизборната ти кампания, която си подхванала от година...нищо, че скоро избори няма да има. А, Корнелия, какво е? Да не би нещо да те притеснява? Защо не търсиш сметка на пет правителства, защо до сега са мълчали за проблема? М? Питай тях "Защо чак сега?" Стиска ли ти?

Що е то? Питам,защото госпожа Нинова ни проглуши ушите с корупцията ,на която никой не обръща внимание,а когато започнаха арести на хора участници в корупционна дейност, госпожата видя някаква задкулисна дейност. Та затова питам “Що е то” Да не би госпожата да е екстрасенс и вижда и чува разни неща. Сега се е загрижила за патриотите и типично по комунистически напред с интрижки и клевети-на тая дисциплина никой не може да ги бие непрекъснато плюят отрова,но накрая те ще се птровят

"сътвори" през тези две години Г-жа Лъжа,манипулаторка и злобна махленка,излезе,че е и голама интригантка.Ама то си върви ръка за ръка всичко мръсно и подло.А за д-р Москов да не интригантства,щото той единствен остана в правителството и беше подкрепен от ГЕРБ.ГИДИ ЛЪЖКИНЯ,С ЛЪЖКИНЯ.

Хайде спрете с тоя глупав прякор, защото този, който й го лепна, лъже много повече от нея, но на него всичко му е простено.

"Обединени патриоти" = ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ !

Чета коментарите и чакам да видя нещо по' така! Бисерът на Нинова изключва, че има обвинение в корупция по данни от европейските полицейски служби към лице от гражданската квота или лице, което не е член на някоя от трите коалиционни партии. Лицето е арестувано от законната власт. Ето как подменя понятията госпожа "юристката" " ГЕРБ хвърля на кучетата патриотите , както и Реформаторите!" Сякаш едните и другите са много ценни и ето вижте как ги хвърлят по недостоен начин- лъжа едно! Никой не ги хвърля, защото е арестувано лице от гражданската квота и не е партиен член- лъжа две. Специализираната прокуратура и съд не може да се оприличи на кучета, които ядат хора- лъжа три! ГЕРБ не са направили такова изявление- лъжа четири! Реформаторите нямат и следа от свой член , който е арестуван в акцията- лъжа пет! ГЕРБ не са подали сигнал на никого, защото това е акция на прокуратурата и ДАНС... Кучетата... ами това им е работата да захапят престъпниците и да ги заловят, но Нинова мисли като апаш! Вярна на страната на престъпността- ужас, ужас, ужаааас. Тая направо потопи бедния вицепремиер и направо спука черните балони и помете площада с него. Не знам кой от БСП ще настоява като Нинова да се позорят институциите, но младежите на всяка възраст да тичат със скункса, че до 31.10. не е ясно дали няма да се появи някой обладан от прекомерно количество адреналин и да изтърбуши кочината предколедно с поредния всепомитащ гаф. Вече съм сигурен! Нинова надмина със светлинни години Плевнелиев и го остави като малаче в калта! Тя сипе бисер след бисер с огромна лекота и е напълно недостижима и неконтролируема. Направо не мога да си обясня шанса да се противопостави на Истанбулската конвенция, но пък като я подкрепяха герб нещата придобиват някакво обяснение на примитивно ниво. Представете си я с власт и какви интересни времена ви чакат. И всичко това в едно изречение!

според Нинова арестите на сина на Ветко, на Миню и на Баневи е симулиране на дейност и прах в очите на хората. Тоест не е трябвало да бъдат пипани, а оставени да си продължат бизнеса. Така де. Те това е Визия за България!

Откакто гръмнаха касичките на БСП, вече и Нинова не дава много зор за избори. Говори го само проформа. Следващия Парламент ще го гледа по телевизията.

По Българска свободна телевизия ...

И кои бе Ниинова са кучетата? БСП ,ДПС, народа или някой друг а?

Интересното е, че всички се заимават с някакви истории за по 100-200 хиляди евро, НО никой не го интересуват агенци, като ЦРЧР, където имаше разследване и ясно показаха как се крадат по 60 милиона ГОДИШНО. Само за годишното парти на агенцията са платени 97 000 лв!!! 30 000 за реклама на ММА събитие

Бау, бау, бау!

с големи уста...

Това , че Боцко ги е хвърлил на кучетата си е правилно , там им е мястото , но кофтито тук е , че така по традиция цели спасяване на собствената кожа , а тя е кирлясала бая.

Реплика към "уи": Ти какво всъщност си?:)))))) ...спамер, герберски трол кирлив или амеба с компютър?:)))))))))))

Празноглавец можеш да тракаш по клавиатурата колкото си искаш...толкова колкото никой не те ебава за слива ... Ха ха ха

За утеха на пишещите "антикомунистически". Да БСП изобщо не са цвете. Но ГЕРБ са по-скапаната част от бившето БКП и неговите служби. И ако има някакво пречистване от извращенията на бившите, то ГЕРБ изобщо не са тези, които трябва да се изключват. И най-малко пък именно те да се представят за антикомунисти. Не зная дали някога ще бъдат допуснати до власта хора неопетнени и достатъчно силни да се справятс цялото смрадливо наследство и ужасната несправедливост заложена в основата на новото ни общество. не можеда градиш нещо светло върху тиня, кости и гнилоч.

Герб не само не е хвърлил вмро на кучетата, ами Цецка Цачева даже е скрила сигнала за корупция за човека на Вмро е уволнила служителя , който го е подал. Гарван гарвану око не вади, Вмро са си доста посрани , та се размирисало чак до Париж и е станал скандала.

Когато Нинова говори троловете на шайката да мълчат !

От цялата каша единствения извод е, да не се вярва на никой от шайката управляващи - настоящи и бивши. Такова гнусно блатое, че малко да се копне и започва да смърди непоносимо.

Я па таа мушикавата

и ако правилно разбирам БСП+ДПС са кучетата/кучките...

Подавай си оставката, Импексова, народа не ви иска, не ставаш за опозиция.

А ВИЦЕТО замесено ли е ???

Нинова, ДАБЧ е основана на 01.10.1992 г. Не знаеше какви хора има там и какво правят ли? Сигурно половината са ти познати. Или е по-лесно да се правиш на расла в саксия цели 30 години.

Болезнено права е! Особено в часта за палатите на олигарсите. Случайно,ама съвсем случайно, палатите са документирани със снимки от хеликоптер от октомври 2010 г. Пак е октомври, и ПАК НИЩО! Антикорупция ли, ТАРАНАНЦИ!

Тая ли от снимката се е загрижила за "малките" коалиционни партньори на ГЕРБ? Тя, която изхвърли най-безцеремонно от БСП или изтласка в ъгъла доказали се през годините членове на тази партия? Я да си припомним нейните действия срещу хора от НЕЙНАГА партия, а не разни коалиционни партньори. Партията, която използва хората, а после ги захвърля като ненужни парцали, е именно ръководената от Курнелия БСП.

Тиквун е хитър селски тарикат. Прецака "реформаторите" и им взе електората. Бяха с 10%, гушнаха се с Тиквун и после не успяха и 4% да вземат. Това ги чака и тези мишки "патриотите". Каквото гепят сега, това ще им остане.

В момента в който ми се струва че БГ е достигнала дъното, Борисов, Нинова или и двете изс.рат поредното гуйно и затъваме все по дълбоко в гуйната. Докога???

Нинова ли управлява 10 години, уважаеми ? Нима не е права, че тая песен вече сме я слушали ? Или като видите и чуете Нинова и ви се пръскат вените по врата от злоба?

Не мога да повярвам че в БГ все още има дебили които си въобразяват че има разлика между различните клонове на червената мафия.

На мен ми се пръскат, но от смях, защото освен да се смее човек с лудата Нинова, друго не може,тя е нещастие за партията си и ще я съсипе докрай

Събирай си стотинките, дето ти ги дават да лафиш за ГРОБ и се чувствай анти-комунист в 21ви век. Амин..

Тук освен БСП друг не плаща нито за протести, нито за писане ,така че ти си събирай паричките(нали по 20тачка ви цакат)

-Крадеца вика, дръжте крадеца...

Нинова не е стока, но сравнена със сикаджията Тиквич е направо монахиня. Повярвай ми.

ЕМИ ТО КУЧЕТАТА НЯКОЙ ПЪТ СЕ ХРАНЯТ И С МЪРША....

ти ги хвърляш на кучетата. С приказките си!

Другарко остави това на нас, а кажи сега къде и кога ще има кебабчета и кифтета ама безплатно нали....

В централата на герб!:))))))) ....по един суджук(и в двата смисъла)-----също ще има !:))))))))

и вие като бясно куче у бъзе!Такава истерия отдавна не се е появявала! Другарката Т.Импексова напълнила гушата с държавен пай ,сега се "възмущава"!Ще види кой кого ще хвърли на кучетата у бъзето!

Г-жо Нинова след "Патриотите" сте Вие и БСП .Как ще го направят ли ? Ще платят на ваши членове вътре в партия БСП ще започнат с медийни изяви срещу Вас и след това ще Ви искат оставката .БСП им се струва силна защото Вие търсите промяна и това не им допада на управляващите "разрушители на България" .

Нинова квичи като настъпена по олигарсите!

А,кои наричаш ''кучета'' ? Майките ? Или Кутев и Таксо ? Изивнисема. Много куха другарка. Сега за Валерката се загрижила. Бъди рахат, той може и сам да се оправя

Лошото е, че идва от устата на корнелия, но в случая е права, а ми да!

Няма случай, в който Партията да не е била права в последните 70 години!

а ма курнелио, ти се отказа от гергов, ма! и бенчо хвърли на кучетата!! и ония 50 дърти дрОгаре, дето ти писаха писмо ония ден! тръгнала за каракачанов да се коси! който е бъркал в кацата с медеца, сега ще гази лай..нтата! тъй е при герб, за разлика от бсп! вие никога не си улавяте крадците, а като ги хванат или ги браните като куч.ка малкото си, или се отричате от тях!

Нинова, това е стар прийом, който ти е познат - "гущера си къса опашката";) А на соцолигарсите- сега им е дошъл реда.;) Ето, доблестната ни прокуратура обработва делата им отпреди 20-30 г. ( и не на всички, а на избрани - ето например гоцевия спонсор така и не помириса панделата, ако и ортаците му в Германия да излежаха присъдите си и да излязоха вече;)) Значи евроолигарсите ще ги обработват къде 2027-2037 някъде, евентуално;) Търпение, Нинова!

Лоша работа...Другарката, точно за едни дела отпреди се притеснява.Нейни дела...И малко държавни,дето станали частни... Та , не че и трябва търпение, ами квартира при Вълю..Докато е време