Коментари - Николай Денков пристигна в Нидерландия, за да обсъди с Рюте Шенген и еврозоната | Днес.dir.bg

Коментари - Николай Денков пристигна в Нидерландия, за да обсъди с Рюте Шенген и еврозоната | Днес.dir.bg

Коментари

Когато си нечия курва и проститутка оставаш си такава завинаги.

ТОЯ И ОНИЯ - МИШОКА И МАГАРЕТО ПАК СА ЗАЕДНО ДВАМАТА .КАКВИ ГИ ВЪРШАТ, ТЕ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Щеше да решава проблема със земеделците

пътува му се на човека! Влезте му в положението, човещинка си е :)))

знам ли. Пеевски или този е по-голям гъз. Всъщност всеки по неговия си начин. А скапаната статия за тази хлебарка няма да чета.

Като гледам снимките, официалната наша делегация е посрещната от секретарката и шофьора на Рюте. Няма знамена, военен оркестър, топовни салюти и другите салтанати, характерни за едно официално посещение на високо ниво.

Марк Рюте, не беше ли "мека китка"?

Ха ха той нашия затова е там, тъси си ко4 нали е либерал

Тая карикатура само се чуди къде да ходи, в уса не го приеха дай токава да отскоча до холандия, има еФтини транссексуални там, Денката е пасивен и си търси активен

Ти ,да не би да си товарищ Волгин бе човек .? Изказа ,изказааа не можеш го скри

Обсъждаме ,обсъждаме,обсъждаме ......... аман от туриссти

Какво ще види премиера за еднодневно посещение бе мухльовци ,русороби .Щом е там ,има за какво и неща ,които само на четири очи се казват .Сигурен съм ,че е за добро и полезно за България .В Украйна сигурно са умрели около милион души от двете страни ,а вие сте на страната на убийците . Дано не са българи ,пишещи небивалиците против законното правителство на страната

Вижте снимка 2 ? Тагарев поздравява Денков с добре дошъл в Нидерландия ? На другите снимки се виждат посрещачи от работници с работни дрехи ? Това е Унижение за България .

по стара либерална традиция да им вземат мъжки секрет

Бай Ганьо по Европата с правителствения самолет. Ами така де, като им отрязаха квитанциите американските ни "приятели", що пък да не се разходят до Нидерландия. Ей така, за кеф, като за последно. Пука им какво мисли народа или че страната ни е блокирана от земеделски стачки. Няма сега да се отказват от плануваната разходка я. Все пак може да е за последно такава аванта. Гнус и отврат! Политически боклуци и българомразци!

Двамата миндили дали са ВЗЕЛИ и жените си за тази държавна разходка !!!!!

Резюме от срещата: Денков: - Ще ни приемете ли в Шенген? Рюте: - Не, що? Денков: Ами добре. Чао.

на Била само- Все едно е на модно ревю или на фото сесия-

за китка. Просто последни напъни да покаже, че и той е някакъв фактор- За всички е ясно, че това е едно безсмислено посещение, като предполагам той се е самопоканил- Да разходи жената и обкръжението си още един път на държавна издръжка. Каква безпардоност каква наглост, да харчи парите на държавата за себе си- Като ти се разхожда плащаш си и отиваш където искаш, защо трябва хората да плащат за теб- Що за човек си изобщо. Да се беше разходил по селата с тези пари да помогне на хората там.

Този е по голям срам за България от колкото Зелената курва за Окрайна

Ще се напаст с коноп и ще се върнат посрани!!!

A шпионинът Тагаренко какво дири в самолета?

А ДИРАДЖИИТЕ ТРИЯТ И БЛОКИРАТ, НО СКОРО ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ!!! ДИРАДЖИИ, ЗАЩО ТРИЕТЕ НОРМАЛНИТЕ КОМЕНТАРИ, А СТЕ ОСТАВИЛИ ТРОЛОВЕ КОИТО СИ СЛУЖАТ С ЦИНИЗМИ?!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА ДЕСЕТКИТЕ ЧЕСТНИ ХОРА, БЛОКИРАНИ ЗАРАДИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ!!!! ПОЗОР!!! ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин (2) Това право НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА за 1.накърняване на правата и.доброто име на другиго и за 2. призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред,3. към извършване на престъпления,4 към разпалване на вражда или 5 към насилие над личността.

Какво многолюдно и високопоставено посрещане, на така чаканата от Нидерландия визита на Българския премиер и лицето Тагарев.

Да живее САЩ и НАТО! Долу Русия нашият поробител и окупатор.

Що не си пиеш хапчетата?

СПОМНЯМ СИ КОГАТО ПРИ ПЪРВОТО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПП, ВЪВ ВИЛНЮС БЕШЕ СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА НАТО И ТАМ БЯХА ВСИЧКИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ НА СТРАНИТЕ В АЛИАНСА, САМО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ БЕШЕ ТАМ, ЗАЩОТО ПРИ НАС МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ РЕШАВА ЗА ВИЗИТИТЕ - БЯХА ОТНЕЛИ ПРАВОТО. СПОМНЯМ СИ, ЧЕ ТОЙ ТАМ КАТО МУ..МИЯ СТОЕШЕ И НА ВЪПРОС НА ЖУРНАЛИСТКА ПО ВОЕННИ ВЪПРОСИ, ТОЙ КАЗА ЧЕ НЕ Е ВЕЩ, ЧЕ НЕ Е В НЕГОВИЯ РЕСОР. ТАКЪВ ДРУГ РЕЗИЛ, НАДАЛИ ДА СА ГЛЕДАЛИ ПО СВЕТА., НО НА НЕГО НЕ МУ ДРЕМЕШЕ! КОЙТО КАКВОТО ИСКА ДА МИСЛИ

си надраскал? Хем Президента бил с отнети права и не бил във Вилнюс. Хем пък стоял и не знаел какво да отговаря.. Пълна шизофрения. Хапчетата и на доктор ако не е късно вече.

ИЗВИНЯВАМ СЕ НО ДЕНКОВ БЕШЕ ОТИШЪЛ НА НЕГОВО МЕСТО! !НЕПРИЯТНО МИ Е ДА СПОМЕНА ДОРИ ИМЕТО МУ.

Много им харесаха екскурзиите по света на тия българомразци, войнолюбци, продажници и предатели. Дано повече власт да не видят и да има възмездие за всички беди и нещастия, които ни причиниха. И стремежа им като американски подлоги да ни вкарат във война с братска Русия. Не за разходки и срещи, а за съд и затвор са двамата.

Много неориентиран и безполезен Мишо. За една снимка от пистата на летището с тагарев да бие път. Сияе от щастие.

"Време е да скърбим за смъртта на стара Европа. Разлагането е отишло твърде далеч, упадъкът е твърде изразен, благоденствието и омразата към себе си са твърде вкоренени, обречеността е неудържима. Някога най-богатият и най-напреднал континент в света, Европа, е свършена, нейното унизително падение е твърде очевидно за останалия свят, ако не и за заблудените европейци", пише Алистър Хийт в британския "Телеграф", превод от Ирини Зикидис. "Самопричинените патологии на Европа – катастрофален икономически провал, почти пълна геополитическа неуместност, миграционна и интеграционна криза и зейнал демократичен дефицит, сега са метастазирали. Те станаха твърде сложни, твърде обезсърчителни за европейските треторазредни елити, за да помислят дори за справяне с тях, и особено за егоистичните, демагогски политици, които ръководят с такова безгрижие нейното социално разпадане, „намаляване на растежа“, армиите на Потьомкин и ужасяващата демография. Германия, Франция, Холандия и други са на ръба на социален взрив, като фермерите са последните, които се радикализират. За всеки млад, амбициозен европеец би било по-добре да се премести в Америка, особено във Флорида или Тексас. Те ще плащат по-малко данъци, ще живеят по-добре, по-щастливо и по-свободно. Ще бъде по-малко вероятно да се сблъскат с тотална война. Жизненият им стандарт ще се повиши драстично.

цивилизация има начало, развитие и край- Тази е на около 400г и отива към края си- Сама си забива гвоздей в собствения си край- Дори ускорява процеса, не се опитва да го забиви- Четох една книга на американец по темата- Да знам американец- Но човека е написал книгата в 2000г и се починал дори- Той още тогава пише за това,че се спускаме вече надолу по кривата- Като обаче подчертава, че с нас ще си замине и Америка защото тя е част от тази цивилизация-

Нари някъде нямаше да ходи заради протестите?

ТИЙМБИЛДИНГ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! ГЛЕДАЙТЕ ОТ СЕГА ДО 10.03.2024Г. КАКВИ РАЗХОДКИ И ТИЙМБИЛДИНГИ ЩЕ ИМА! ДА НЕ МУ Е УРУКИ, НО ДАЛИ С НЕГО НА РАЗХОДКА НЕ Е И ТАЗИ, С КОЯТО ЖИВЕЕ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА - ДЕМЕК ЖЕНА, КОЯТО СЪЩО МНОГО ОБИЧА ДА ПЪТУВА ПО СВЕТА НА ДЪРЖАВНИ РАЗНОСКИ. НЕ НЕ ГОВОРЯ ЛЪЖИ! ТОВА Е НЕГОВО ИЗКАЗВАНЕ, ЧЕ ТОВА ПРИЧИНА ДА ИСКА ДА СТАНЕ МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ.

На мен ми е интересно какво общо има туриста Тагарев в с Шенген или еврозоната? Изгониха ги двамата от големият самолет за САЩ и набързо хванаха малкият за Нидерландия, с тези болни простите и за Червените фенери не стават, освен да се напушат там друго едва ли ще свършат.

Човека обича да пътува и си обикаля света с жената :)

Без коментар https://blitz.bg/svyat/alistr-khiyt-v-britanskiya-telegraf-s-evropa-e-svrsheno_news1001176.html

Тази статия е преписана в Блиц от https://glasove.com , където беше публикувана преди 2 дена.

E за последно кат премиерин да направим една туристическа разходка из Европата. Да усетим въздушнокапковия Шенген.. Щото то с Рюте само ша си говорим.. От него веч нищо не зависи.. Използва ни за изборна победа. Ама не случи с нея.. Не че победителя Герт Вилдерс случи.. Още няма правителство.. Остава да са викнали Академичето ни ротационнио си опит да им споделя..

Това посещение щеше да е много смешно ако не беше абсурдно тъжно / за нас /

Какво ще обсъжда плъхчо с рюте - рюте е в оставка.

Тази скарида...е обида и разочарование... .,за всички говорящи на български, граждани,данъкоплатци на РБ(Република България)...

Европейская оборонная индустрия не готова конкурировать с российской, что приводит к постоянному дефициту снарядов у ВСУ, такое заявление сделал глава МИД Украины Дмитрий Кулеба на пресс-конференции после встречи с главой дипломатии ЕС Жозепом Боррелем.

PEYTSCH

Беше посрещнат тържествено от бг-фотографа. А Рюте вчера се оттегли от правителството, нокой да му каже...

шушляк какви преговори ще води .Какво разбира той от политика . Като го гледам каква мишка е съм сигурен че жена му го бие.

Не го бие - рита го. Знаеш ли с какви плавници е мадам Славка :))))

Туристите пак се юрнаха да обикалят...

Ей тоя се не спря бе. Какво ще обсъжда на еврозоната един прост сапунджия?

Stanko

Е нали холандия ни пусна?Пак ли се почва?

Изгледах интервюто на проф.Стив Ханке водено от М.Карбовски.В продължение на около час Ханке обясняваше къде са ни набутали управляващите, позицията и публиката и къде ще ни донабутат пак същите.Ако, финансовият и останалите шестици кухавейки не направят анализ на казаното от Хенке...... значи положението е неспасяемо.

как Денков и Тагарев са се срещнали на холандското летище. От първата снимка освен това става ясно, че Денков има приятел фотограф и много му се радва да го види.

Нали вече сме в Шенген, защо обикаля да моли, да ни пуснат :D :D :D

Агента на Украйна, Тагарев каква работа има там?

Се хадпреварват в извършването на безполезни действия за сметка на данъкоплатеца, на който вече му е писнало и ще им бие шута там където най-боли.

Вместо да ни спасява, както обеща, от терористите-мобилни оператори, които произволно вдигат цените си, Денков се опитва да покаже колко е печен в дипломацията и колко ще загубим, ако не стане външен министър след ротацията! Нищо, че точно срещата , вероятно само за снимка, с Рюте е абсолютно безполезна! Е, остава екскурзията!

Това не е ли работа на външния министър? Външния министър защо не придружава премиера?

Защото външният министър знае, че това посещение е безполезно!

На практика нямаме външен министър, а един бездарен индивид с неопределен пол, който отскача от време на време до Белгия на държавни разноски, да си нагледа синчето и мъжлето.

А дано на връщане самолета кацне във Виена. Там сега е ключа от бараката.

Коментари - Николай Денков пристигна в Нидерландия, за да обсъди с Рюте Шенген и еврозоната | Днес.dir.bg

Коментари - Николай Денков пристигна в Нидерландия, за да обсъди с Рюте Шенген и еврозоната | Днес.dir.bg

Коментари

Когато си нечия курва и проститутка оставаш си такава завинаги.

ТОЯ И ОНИЯ - МИШОКА И МАГАРЕТО ПАК СА ЗАЕДНО ДВАМАТА .КАКВИ ГИ ВЪРШАТ, ТЕ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Щеше да решава проблема със земеделците

пътува му се на човека! Влезте му в положението, човещинка си е :)))

знам ли. Пеевски или този е по-голям гъз. Всъщност всеки по неговия си начин. А скапаната статия за тази хлебарка няма да чета.

Като гледам снимките, официалната наша делегация е посрещната от секретарката и шофьора на Рюте. Няма знамена, военен оркестър, топовни салюти и другите салтанати, характерни за едно официално посещение на високо ниво.

Марк Рюте, не беше ли "мека китка"?

Ха ха той нашия затова е там, тъси си ко4 нали е либерал

Тая карикатура само се чуди къде да ходи, в уса не го приеха дай токава да отскоча до холандия, има еФтини транссексуални там, Денката е пасивен и си търси активен

Ти ,да не би да си товарищ Волгин бе човек .? Изказа ,изказааа не можеш го скри

Обсъждаме ,обсъждаме,обсъждаме ......... аман от туриссти

Какво ще види премиера за еднодневно посещение бе мухльовци ,русороби .Щом е там ,има за какво и неща ,които само на четири очи се казват .Сигурен съм ,че е за добро и полезно за България .В Украйна сигурно са умрели около милион души от двете страни ,а вие сте на страната на убийците . Дано не са българи ,пишещи небивалиците против законното правителство на страната

Вижте снимка 2 ? Тагарев поздравява Денков с добре дошъл в Нидерландия ? На другите снимки се виждат посрещачи от работници с работни дрехи ? Това е Унижение за България .

по стара либерална традиция да им вземат мъжки секрет

Бай Ганьо по Европата с правителствения самолет. Ами така де, като им отрязаха квитанциите американските ни "приятели", що пък да не се разходят до Нидерландия. Ей така, за кеф, като за последно. Пука им какво мисли народа или че страната ни е блокирана от земеделски стачки. Няма сега да се отказват от плануваната разходка я. Все пак може да е за последно такава аванта. Гнус и отврат! Политически боклуци и българомразци!

Двамата миндили дали са ВЗЕЛИ и жените си за тази държавна разходка !!!!!

Резюме от срещата: Денков: - Ще ни приемете ли в Шенген? Рюте: - Не, що? Денков: Ами добре. Чао.

на Била само- Все едно е на модно ревю или на фото сесия-

за китка. Просто последни напъни да покаже, че и той е някакъв фактор- За всички е ясно, че това е едно безсмислено посещение, като предполагам той се е самопоканил- Да разходи жената и обкръжението си още един път на държавна издръжка. Каква безпардоност каква наглост, да харчи парите на държавата за себе си- Като ти се разхожда плащаш си и отиваш където искаш, защо трябва хората да плащат за теб- Що за човек си изобщо. Да се беше разходил по селата с тези пари да помогне на хората там.

Този е по голям срам за България от колкото Зелената курва за Окрайна

Ще се напаст с коноп и ще се върнат посрани!!!

A шпионинът Тагаренко какво дири в самолета?

А ДИРАДЖИИТЕ ТРИЯТ И БЛОКИРАТ, НО СКОРО ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ!!! ДИРАДЖИИ, ЗАЩО ТРИЕТЕ НОРМАЛНИТЕ КОМЕНТАРИ, А СТЕ ОСТАВИЛИ ТРОЛОВЕ КОИТО СИ СЛУЖАТ С ЦИНИЗМИ?!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА ДЕСЕТКИТЕ ЧЕСТНИ ХОРА, БЛОКИРАНИ ЗАРАДИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ!!!! ПОЗОР!!! ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин (2) Това право НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА за 1.накърняване на правата и.доброто име на другиго и за 2. призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред,3. към извършване на престъпления,4 към разпалване на вражда или 5 към насилие над личността.

Какво многолюдно и високопоставено посрещане, на така чаканата от Нидерландия визита на Българския премиер и лицето Тагарев.

Да живее САЩ и НАТО! Долу Русия нашият поробител и окупатор.

Що не си пиеш хапчетата?

СПОМНЯМ СИ КОГАТО ПРИ ПЪРВОТО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПП, ВЪВ ВИЛНЮС БЕШЕ СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА НАТО И ТАМ БЯХА ВСИЧКИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ НА СТРАНИТЕ В АЛИАНСА, САМО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ БЕШЕ ТАМ, ЗАЩОТО ПРИ НАС МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ РЕШАВА ЗА ВИЗИТИТЕ - БЯХА ОТНЕЛИ ПРАВОТО. СПОМНЯМ СИ, ЧЕ ТОЙ ТАМ КАТО МУ..МИЯ СТОЕШЕ И НА ВЪПРОС НА ЖУРНАЛИСТКА ПО ВОЕННИ ВЪПРОСИ, ТОЙ КАЗА ЧЕ НЕ Е ВЕЩ, ЧЕ НЕ Е В НЕГОВИЯ РЕСОР. ТАКЪВ ДРУГ РЕЗИЛ, НАДАЛИ ДА СА ГЛЕДАЛИ ПО СВЕТА., НО НА НЕГО НЕ МУ ДРЕМЕШЕ! КОЙТО КАКВОТО ИСКА ДА МИСЛИ

си надраскал? Хем Президента бил с отнети права и не бил във Вилнюс. Хем пък стоял и не знаел какво да отговаря.. Пълна шизофрения. Хапчетата и на доктор ако не е късно вече.

ИЗВИНЯВАМ СЕ НО ДЕНКОВ БЕШЕ ОТИШЪЛ НА НЕГОВО МЕСТО! !НЕПРИЯТНО МИ Е ДА СПОМЕНА ДОРИ ИМЕТО МУ.

Много им харесаха екскурзиите по света на тия българомразци, войнолюбци, продажници и предатели. Дано повече власт да не видят и да има възмездие за всички беди и нещастия, които ни причиниха. И стремежа им като американски подлоги да ни вкарат във война с братска Русия. Не за разходки и срещи, а за съд и затвор са двамата.

Много неориентиран и безполезен Мишо. За една снимка от пистата на летището с тагарев да бие път. Сияе от щастие.

"Време е да скърбим за смъртта на стара Европа. Разлагането е отишло твърде далеч, упадъкът е твърде изразен, благоденствието и омразата към себе си са твърде вкоренени, обречеността е неудържима. Някога най-богатият и най-напреднал континент в света, Европа, е свършена, нейното унизително падение е твърде очевидно за останалия свят, ако не и за заблудените европейци", пише Алистър Хийт в британския "Телеграф", превод от Ирини Зикидис. "Самопричинените патологии на Европа – катастрофален икономически провал, почти пълна геополитическа неуместност, миграционна и интеграционна криза и зейнал демократичен дефицит, сега са метастазирали. Те станаха твърде сложни, твърде обезсърчителни за европейските треторазредни елити, за да помислят дори за справяне с тях, и особено за егоистичните, демагогски политици, които ръководят с такова безгрижие нейното социално разпадане, „намаляване на растежа“, армиите на Потьомкин и ужасяващата демография. Германия, Франция, Холандия и други са на ръба на социален взрив, като фермерите са последните, които се радикализират. За всеки млад, амбициозен европеец би било по-добре да се премести в Америка, особено във Флорида или Тексас. Те ще плащат по-малко данъци, ще живеят по-добре, по-щастливо и по-свободно. Ще бъде по-малко вероятно да се сблъскат с тотална война. Жизненият им стандарт ще се повиши драстично.

цивилизация има начало, развитие и край- Тази е на около 400г и отива към края си- Сама си забива гвоздей в собствения си край- Дори ускорява процеса, не се опитва да го забиви- Четох една книга на американец по темата- Да знам американец- Но човека е написал книгата в 2000г и се починал дори- Той още тогава пише за това,че се спускаме вече надолу по кривата- Като обаче подчертава, че с нас ще си замине и Америка защото тя е част от тази цивилизация-

Нари някъде нямаше да ходи заради протестите?

ТИЙМБИЛДИНГ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! ГЛЕДАЙТЕ ОТ СЕГА ДО 10.03.2024Г. КАКВИ РАЗХОДКИ И ТИЙМБИЛДИНГИ ЩЕ ИМА! ДА НЕ МУ Е УРУКИ, НО ДАЛИ С НЕГО НА РАЗХОДКА НЕ Е И ТАЗИ, С КОЯТО ЖИВЕЕ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА - ДЕМЕК ЖЕНА, КОЯТО СЪЩО МНОГО ОБИЧА ДА ПЪТУВА ПО СВЕТА НА ДЪРЖАВНИ РАЗНОСКИ. НЕ НЕ ГОВОРЯ ЛЪЖИ! ТОВА Е НЕГОВО ИЗКАЗВАНЕ, ЧЕ ТОВА ПРИЧИНА ДА ИСКА ДА СТАНЕ МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ.

На мен ми е интересно какво общо има туриста Тагарев в с Шенген или еврозоната? Изгониха ги двамата от големият самолет за САЩ и набързо хванаха малкият за Нидерландия, с тези болни простите и за Червените фенери не стават, освен да се напушат там друго едва ли ще свършат.

Човека обича да пътува и си обикаля света с жената :)

Без коментар https://blitz.bg/svyat/alistr-khiyt-v-britanskiya-telegraf-s-evropa-e-svrsheno_news1001176.html

Тази статия е преписана в Блиц от https://glasove.com , където беше публикувана преди 2 дена.

E за последно кат премиерин да направим една туристическа разходка из Европата. Да усетим въздушнокапковия Шенген.. Щото то с Рюте само ша си говорим.. От него веч нищо не зависи.. Използва ни за изборна победа. Ама не случи с нея.. Не че победителя Герт Вилдерс случи.. Още няма правителство.. Остава да са викнали Академичето ни ротационнио си опит да им споделя..

Това посещение щеше да е много смешно ако не беше абсурдно тъжно / за нас /

Какво ще обсъжда плъхчо с рюте - рюте е в оставка.

Тази скарида...е обида и разочарование... .,за всички говорящи на български, граждани,данъкоплатци на РБ(Република България)...

Европейская оборонная индустрия не готова конкурировать с российской, что приводит к постоянному дефициту снарядов у ВСУ, такое заявление сделал глава МИД Украины Дмитрий Кулеба на пресс-конференции после встречи с главой дипломатии ЕС Жозепом Боррелем.

PEYTSCH

Беше посрещнат тържествено от бг-фотографа. А Рюте вчера се оттегли от правителството, нокой да му каже...

шушляк какви преговори ще води .Какво разбира той от политика . Като го гледам каква мишка е съм сигурен че жена му го бие.

Не го бие - рита го. Знаеш ли с какви плавници е мадам Славка :))))

Туристите пак се юрнаха да обикалят...

Ей тоя се не спря бе. Какво ще обсъжда на еврозоната един прост сапунджия?

Stanko

Е нали холандия ни пусна?Пак ли се почва?

Изгледах интервюто на проф.Стив Ханке водено от М.Карбовски.В продължение на около час Ханке обясняваше къде са ни набутали управляващите, позицията и публиката и къде ще ни донабутат пак същите.Ако, финансовият и останалите шестици кухавейки не направят анализ на казаното от Хенке...... значи положението е неспасяемо.

как Денков и Тагарев са се срещнали на холандското летище. От първата снимка освен това става ясно, че Денков има приятел фотограф и много му се радва да го види.

Нали вече сме в Шенген, защо обикаля да моли, да ни пуснат :D :D :D

Агента на Украйна, Тагарев каква работа има там?

Се хадпреварват в извършването на безполезни действия за сметка на данъкоплатеца, на който вече му е писнало и ще им бие шута там където най-боли.

Вместо да ни спасява, както обеща, от терористите-мобилни оператори, които произволно вдигат цените си, Денков се опитва да покаже колко е печен в дипломацията и колко ще загубим, ако не стане външен министър след ротацията! Нищо, че точно срещата , вероятно само за снимка, с Рюте е абсолютно безполезна! Е, остава екскурзията!

Това не е ли работа на външния министър? Външния министър защо не придружава премиера?

Защото външният министър знае, че това посещение е безполезно!

На практика нямаме външен министър, а един бездарен индивид с неопределен пол, който отскача от време на време до Белгия на държавни разноски, да си нагледа синчето и мъжлето.

А дано на връщане самолета кацне във Виена. Там сега е ключа от бараката.