Незаконни ВЕЦ-ове - някои собственост на политици

Повечето ВЕЦ-ове у нас са незаконни. А част от тях са собственост на политици.

Обратно в новината

Коментари - Незаконни ВЕЦ-ове - някои собственост на политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

политици и управници и Сталин ще се види в чудо и едва ли ще се справи, защото са навързани като свински черва на всякъде във властта! Трябва ни нов Крум с неговите конници и бойци та отново да наложат законите в тази земя!!!

Държавата като собствени на земята се явява собствени на ВЕЦ-овете. Да се изгонят незаконните цобственици построили нещо в чужд терен

Решението е просто- след като нямат отстъпено право на строеж, постоеното по закон - построеното в чуждата собственост е собственост на собственика на земята, т.е. на държавата. Държавата влиза в собствеността си и всички тези наглеци да пият по една студена вода.

ИСКАМЕ ИМЕНА!!!!!!

Незаконни ВЕЦ-ове - някои собственост на политици - Добро утро Маро

Сега очакваме да видим как ще реагират онези на които плащаме да си вършат работата.Ако е за три дни ляля бяля то означава,че оня 80% е абсолютно прав!

Ха ,честито на печелившите, на политици ще са я,да не искате да са държавни я,комуняги смотани

Ами щом ВЕЦ-овете са незаконни, то тогава и изкупуването на ток от тях е незаконно ... я да вземат да върнат парите !!!

Аз не мога да разбера какво се учудвате ми те разграбват България да не мислите че е някой друг?!И най важното е КОНФИСКАЦИЯ ДА ИМА АМА НАДАЛИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА НО НЕ САМО НА ЯЗОВИРИТЕ И ВЕЦОВЕТЕ А И НА ИМУЩЕСТВОТО И БАНКОВИ СМЕТКИ НА ВЪПРОСНИТЕ ПОЛИТИЦИ ама ние сме в България и нищо няма да се случи малко дим и това е!!!

Всички ВЕЦ-ове са на политици. Сега осъзнавам, колко е прав професор Иво Христов за 80% дебилизъм... професора греши само за едно, не са 80... 90% са.

А професора кой го прати в парламента? не-дебилите като теб сигурно?

така е и с ФвЕЦ ВяЕЦ най-голямата кражба наред с КТБ, всичките са на политици и затова не искат да строят АЕЦ Белене, за да им плащаме зеления ток и да може да работи Американския ТЕЦ

Не е единствения проблем, че вецовете са незаконни. Проблем са и самите договори в които държавата се задължава да им пуска постоянно вода, иначе плащаме всички неустойки. Така язовирите ни заприличаха на локви, изпускат вода като луди и през размножителния период на рибите, унищожиха де какво има живо в язовирите ни. Другото нарушение е, че прекарват ток от атомната централа през веца или перките и хоп ... чиста печалба.

Затова са необходими политическите квоти в независимата съдебна система. Иначе знаете ли какво ще последва? Цели фамилии в затвора, а това е недопустимо и немислимо.

Никой не смее да търси отговорност на Цацаров и бандата му прокурори. Задавате ли си въпроса защо? защо опраскаха съдебната реформа и там цари невероятен консесус и единомислие между непримиримите политически опоненти? Вижте горната новина и ще разберете отговорът.

Я да видим сега независимата ни журналистика ще има ли смелостта да говори с имена. То, не че не се знаят тези имена! Не че, като ги знаем, нещо ще направим! Ама първа радост за дебила е да се потвърдят очакванията му.

Не знам за журналистите, но е по-интересно да видим независимите прокурори. Но тази тема е табу.

А-а-а, сакън! ;) Политиците ни може да са мошеници, но не са глупаци. Убедена съм, че всичко е "неморално, но законно". Без ирония го казвам.

Имената ни ги обещаха в неделя;) И подхвърлиха, че бая "дебилна радост" щяла да настане след оповестяването им... ама и на двата бряга, "защото нарушението започнало при едните, ама избуяло и не било спряно и при другите...";) Ще видим, "циркът (вече не само) дойде и в нашия град", ами е постоянно тук...

Ясно, обръщат го на шоу - рекламите прекъсват сериала точно преди главната героиня да признае, че е леля на сина си и първа братовчедка на мъжа си от седмия брак..

Прав е министъра ,който ни нарече дебили. Е ми такива сме си, щом допускаме и търпим всичко това.

Повечето ВЕЦ-ове у нас са незаконни...NACIONALIZIRANE + zatvor, kato moze i boi s prucki za sobstvenicite na gradskiO megdan.

Втая "държава" циганите и политиците имат повече права и могат да строят където и каквото си пожелаят.герп,бсп,дпс,патреоти всички са един дол продажници и кръвопийци защото няма държава, няма наказуемост.

Кво бе, перките ли ще ми вземете? Млъкнете че ще ви свия перките.

Република на банановите дръвчета - Булгаристан Татарстан - поле на чудесата.

Не само вецовете ,но и перките и соларките са основно на политици или техни подставени лица ,евин от големите лапачи от соларни паркове е ухиленият Софиянски ,но естествено и много други видни политработници ,дано да им изкарат имената на светло а не само да маркират престъпленията.

В далаверата няма партии. Няма власт и опозиция. Там всички млящят заедно. Плюят се само предизборно по студията. Следизборно плюскат, хилят се и ни викат дебили.

собствениците- политици на ВЕЦ-ове.Другарката Нинова пак ще се обяснява и дали този път ще има оставки на депутати от БСП.Щом го пиша това,значи знам за какво става въпрос.Ха сега да видим принципното Курни и кохортата им как ще лъжат и мажат - понеже,когато,защото по комунистически.

Колкото и тъпо да звучи ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОПРАВИ МЕ ДА ПОЧНЕ КОЛЕНЕТО! Това ДЕЦА, ТОВА ЖЕНИ това майки бащи ратовчеди братя сестри всичката рода на тия ИЗЕДНИЦИ до 9-то коляно си заслужават гилотината! Може и да съм малко краен, но ДРУГ ИЗХОД ПРОСТО НЯМА, може би някога е имало, НО ВЕЧЕ НЯМА И ДА ИМА!

Споко! Господ ще се погрижи!Нали виждаш, че вече се започна, ама те не мирясват!Отмъщението ще е жестоко!

И сега ли вярвате че не сме дебили, след като търпим шепа "богоизбрани" да ни крадат със Соларни панели, Ветромелници, малки ВЕЦове, Био ТЕЦове. Да припомня, че потиците насила ни продават тока от тези простоии на цена 10-20 пъти по-висока от цената на тока от АЕЦ, и в същото време ни убеждават колко не ни трябва АЕЦ.

Ако си мислите, че от това раследване ще произтече някаквъ законен акт, просто забравете. Досега сме чули за много партийни, депутатски, министерски и прочее политически далавери от вскякви партии и коалиции. Да сте чули някой да е осъден?

Цацата ще се погрижи.

На бас, че няма да се излъчи предаването в неделя, а пък Шекерова ще има много поздрави от Пеевски и ще се занимава с други творчески проекти като Ани Цолова.

И защо няма имена? Това звучи като рекет: До неделя да ни платите иначе ще ви покажем по медиите. Друг е въпросът, че Боко ще заповяда на медиите да не показват гербджии и псевдопатриоти, а само останалите.

Ей това е най-добрата професия. Управител на водопад. Пък и доходоносна.

ЗАКОНОТВОРЦИТЕ , САМИ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, С ЦЕЛ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ!!! ЕТО ЗАЩО И ЗАКОНИТЕ ИМ СА МАФИОТСКИ! И ПРОКУРАТУРАТА ИМ Е МАФИОТСКА! И ПОЛИЦИЯТА ИМ Е МАФИОТСКА ! И ДЪРЖАВАТА СТАВА МАФИОТСКА ! И ПАРАДОКСЪТ : ПРИ ТАКАВА КОНСТРУКЦИЯ, ВСИЧКО СЕ ОКАЗВА ВЪЗМОЖНО И ЗАКОННО !!

Каква"новина"!И децата знаят,как на хартия се произвежда и продава ток,"купен"от АЕЦ Козлодуй.Чиста работа.

Пълно разследване. Затваряне на тези вецове и вкарване в затвора на всички които продължават да смучат народа. Конфискация на имуществото на същите.

И кои ВЕЦ-ве са повече - тези от ляво, или тези от дясно на реката?

Когато иде дума за пари - всички са от "третия пол", братко;))

кои ще бъдат ударените този път и каква огромна далавера се прикрива с тези "уж" журналистически изследвания. Всички знаем, че нищо не става случайно на нашата територия. Всички медии обслужват управляващите. Виждаме го всеки ден.

И къде е била държавата до сега???Има ли държава изобщо???На кого е държавата???Такива въпроси много...Изводите и теглото е за вас!!!

Поред: В Брюксел. НЕ. На феодалите с партийните субсидии и феодалите по райони.

Добро предупреждение преди действията по вота на недоверие за правителството. После нито вотът ще мине, нито ВЕЦ-аджиите ще пипнат. Тука е така. Европа ни била виновна, че не ни приемали в Шенген, а не фактите, че има документирани доказателства за престъпления от мнозинството политици.

един такъв е Корумбашев

Как се узаконяват постройки върху чужд терен? Комун-закона е тарикатски! Прави се протокол, плащат се минимални или никакви глоби и пронто-кадабра! Всичко е законно! Съда блажи, прокурора блажи, адвоката блажи, нарушителя блажи, закона е спазен. Собственика на терена да го духа.

Това е защото са загрижени за хората, зелена енергия произвеждат, грижат се за природата. Няма, няма и току изникне ограда някъде, аз знам за такива присвоявания и по морето и по други места на които ходя често и забелязвам разликите. Обаче държава няма, просто няма. Всеки феодал се отичта пред "капу ди тути капи" и си прави каквото иска....

Сигурно са от опозицията, щом ще го излъчат...

Няма значение от къде са. За държавата отговарят управляващите, а последните 8 години те са едни и същи.

Ако сме нормална държава незаконните ВЕЦ-ове ще бъдат или разрушени или национализирани!Ако действаш през просото -търпиш последствия.....Като циганските незаконни постройки....

продава скъпия ток. Ето кой лобира за така наречената "чиста енергия". Класически случай на "конфликт интереси".

СЪЩАТА КАТО ИСТОРИЯТА С КТБ, САМО ЧЕ В ДРУГ СЕКТОР ! В КРАЙНА СМЕТКА , КРАЖБИ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НИЩО ДРУГО !!!

Малка част от постиженията на нашите герои от последните 28 години НЕПРЕХОД

Не 80% както каза професор Христов, 100% сме дебилите в България.

после да не сърдите, че ви наричат Дебили!

ОТ КРАДЕЦ НАГОРЕ СА ВСИЧКИТЕ. ТРЪТЛЕСТАТА ДЕБЕЛА КОРНЕЛА С КОЛКО ВЕЦА Е?

реши,че са само на БСП?

Генка Шекерова симулира дейност. На всички е ясно, че това й е поръчано, тя сама няма да посмее да се занимава стази тема, защото е нагаждачка.Та това се знае от всички властимащи, ако искаха да са решили въпроса. Ама не го решава, а Шекерова е за изпускане на парата за заблуда- ето виждате , че има свобода на словото. Чиста демагогия.

Този КЕНЕФ прикриватурат нали прави проверка на скъпия ток и язовирите. Ясно прикриваторите само са колекционирали пачки вместо да вършат работа. И тези ще бъдат специализирани в борбата с корупцията - ПЪЛНА ПАРОДИЯ.

Ами като са незаконни защо законно им плащаме прескъпата енергия изкупувана НЕзаконно от манипулативните чужди дружества???

за България най големия вредител е Политикът.... няма ли някакъв Райд или някаква отрова да напръскаме че яко са ни налазили имаме нужда от обезполитичване....