17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кои сте вие да казвате какво да разрешава всяка една суверенна държава??? Не са дошли на ваша територия така че си трайте че и без това освен да разбунвате нещата там където са законните ползватели на територии нищо полезно не правите ама ревете непрестанно как все другите са ви ''виновни'' Някой да ни е питал нас дали искаме краварите да се окопават на наша територия?? Защо не си зададете въпроса кой е виновен да ви мразят ????

Този конфликт е вече на четири хиляди години. Дълбоко се съмнявам дали ще бъде решен в наши дни.

Шест милионенен израел има право на ядрено оръжие, а осемдесет милионен Иран няма право. В кое международно право го пише това????? Ако Путин не беше еврейн Иран вече да имат ядрено оръжие.

Да цифрите така говорят. А ти искаш ли да имат ядрено оръжие Иран?

Да защо не

А вие защо не искате????? Кой е този дето решава - този има този няма???защото на нас не ние угодно?????

Израел не заплашва Иран или която и да е страна с ,,пълно унищожение” нито подържа с пари и оръжие терористи!Иран призовава към унищожение на Израел и Сауди и разпалва конфликти !Затова Иран няма право на атомна бомба

Нетаняху е прав. Иран няма какво да прави в Сирия, особено след подкрепата с оръжия и пари която оказва на Хизбула , Хамаз и други организации. Тяхното участие само задълбочава конфликта в Сирия.

Те са Уолстрийт, Световата наука и изкуство,Математиката,Физиката и човешкия прогрес.Каква са иранците в момента ? Жалки, надъхани тънещи в невежество и регрес човешки същества ,съществуващи единствено на петрола и газта ,която имат.

Иранският, иракският, сирийският, ливанският, египетският, афганистанският, саудитският и много други режими са дело на другарчетата на Израел. На тях да се сърдят, а специално иранският народ не е по-лош от всеки друг, проблем е режимът!

Питам: къде са представителите на ЕС в най горещата точка за собствената им сигурност... От ръкостискания по цял ден нямат идея какво трябва да се прави на сериозно

Целият зор е, че евреите не могат да преглътнат някой друг също да има ядрено оръжие в Близкия изток. Много е говорено по въпроса и дори има предложение регионът да се обяви за зона свободна от ядрено оръжие, демек Израел да се разоръжи и всички да са равни. Е те точно това не искат, искат да са господарите в региона. Справедливо ли е? Тяхното самомнение отдавна да им е изяло главата, ако не бяха разните им предани слуги като американските и руските олигарси - две абсолютно доминирани от евреите държави.

Ся остава да обясниш, защо двете уж доминирани от еврейте държави Русия и САЩ са една срещу друга и ще взема да повярвам. Явно самите еврей са срещу себе си според теб.

Е за пари, за какво друго. Я как скочи хубавичко продажбата на оръжие! Ту едните попечелят малко, ту другите. Ако настъпи мир, любов и тишина, от какво ще печелят? Със санкциите същата работа - Европа се подведе по САЩ, а те губят в пъти по-малко от нея.

България вече е Израел ! Нашите Дебили го продадоха и за това Бягат от България младите и кадърни хора !

Израел владее Светът ! Всичко друго е майтап !

Проблем на юдеите не е, че Иран иска тяхното унищожение, а целият свят.

Проблемът е, че след това ще се отзовем отново във феодалния строй.

Това, от което се опасява Нетаняху няма да го позволят нито Русия, нито САЩ. За Иран топката е много висока.

Но светът бавно но сигурно върви към война

Никой не иска война всичко е политически фарс и решаване на сферата на влияние на новите играчи в региона и разбира се много пари.

Каквото и да се говори против евреите,факт е,че няма област в световната наука,изкуство,литера тура,без техен принос.Те са двигателя на чо

Само в спорта са много зле!

Дори да е така, какво общо има това със статията?

Израел ще победи

Кой очакваш да спре ПЕРСИТЕ - РУСИЯ ЛИ КОЯТО В МОМЕНТА Е В ПЪЛЕН РАЗПАД ?? От Урал на изток всичко е Китайско. Китайски е и Казахстан!! РУСИЯ Е ПРЕД СОЦИАЛЕН ВЗРИВ И ИЗОБЩО НЕ ИМ Е ДО ВАС И ВАШАТА СИГУРНОСТ. ЗАВЪРХОВНИЯТ ДУХОВЕН ВОДАЧ НА ИРАН АЛИ ХАМЕНЕЙ : Израел е тумор и една от мръсните глави в човешката история !!! "Този раков тумор се е развил поетапно и лечението му също трябва да е поетапно. Няколко интифади (палестински бунтове) и прояви на съпротива позволиха да се постигнат важни етапни цели. Те продължават до пълното освобождение на Палестина", заяви аятолах Хаменей За него вие сте "измислена нация" и "една от мръсните глави в човешката история, която ще бъде затворена с Божия помощ" !! СРЕЩУ ВАС БИБИ СЕ Е ИЗПРАВИЛА ИМПЕРИЯТА НА ПЕРСИТЕ И РАЗНИ ПИЯНИ РУСНАЦИ НЯМА ДА ГИ СПРАТ.

Значи е демократично Израел да нахлуе и да окупира част от Сирия (голанските възвишения), а не е демократично Иран да прати свои войски в Сирия, по покана на правителството ѝ?

А не виждате ли че в Сирия, Иран са съюници не само с Асад, но и с Хизбула, не правите ли връзката. Всъшност Сирия и Иран са спонсорите на Хамас и Хизбула.

Израел е виновника за конфликтите както в Близкоизточния регион, така и по Света. Само вкарването му в определени рамки, може да умиротвори региона и Света. Дали искат или не искат евреите по света, това е техен въпрос.

Казах ти вече, знам кой и и къде си

Това заплаха ли е?

Дрисльо.

Като си толкова отворен, напиши ти кой си и от къде си, че ние не знаем!

Лъжеш троле!Иран е виновникът за конфликтите в Близкият Изток и продължаващите кръвопролития там.Иран без значение какво е договорил работи неуморно за направата на атомна бомба която ке исползва срещу Израел и съседите си независимо от цената която трябва да плати за това си деяние

Чифутите да дишат бързо. Време неостана.

И от притеснение преглътна и се изчерви