Коментари - Небе и земя се сляха в Азия: 175 загинали и 7 млн. пострадали от мащабните наводнения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано да удари и руската кочина, че да поизчисти малко света от паразити !!!

Краварите денонощно ни ръсят от небето с всякакви химии,за да предизвикат климатични промени,разчитайки,че по този начин стихиите ще се изсипят върху руската територия.

Не са се изселили в Минава а циганите искаха нелегално да мигрират в Минава....като ислямски бежанци в уредена и просперираща будистка Минава. Лично Рамазан Кадыров обяви по този случай ДЖИХАД на Мианма. Вместо да набива коч пилаф и ФИНАНСИРА с руски нефтени пари клуба по МММ "Ахмад" ...Рамазан Кадыров да изпрати в Бангладеш убийците си чакали да поработят в името на нефтения Аллах. Докато преди седмица руските граждани в Иркутск се даваха в Потопа....Вова Путин невъзмутимо развеждаше скъпите си чуждестранни гости на саммита в Приморския край.

Колкото повече расте населението на Индия,толкова повече жертви ще има при всяко едно природно бедствие! Дори то да е малко,просто заради огромната гъстота на населението там ще има все повече жертви. В скоро време индийците ще станат 2 милиарда,защото няма никакво ограничение на раждаемостта там,дори съм сигурен,че броят на населението в момента не е неточен.

Нищо не е това. По-малко от 100-200 000 умрели е статистически пренебрежимо за там. Надяваме се на 7-8 цифрена цифра жертви, но бог Мейършитхол пак ги пожали.

Мусонният климат е свързан с влажно време (сериозни валежи и чести наводнения) по това време на годината, и по-сухо и устойчиво време в периода ноември-март.

Ами след като се плодят абсолютно безконтролно като гризачи на всеки 3 месеца, естествено е, че ще има толкова много жертви. Все повече потопи все повече мангусти ще издавят. Как може китайците десетки години да имат контрол върху раждаемостта с 1 само дете в семейство, а тия унтерменши да правят 10-12-15 деца в семейство! Като няма държавна политика в това отношение, природата си знае работата.

И това ще да е в резултат на "ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ", нали?!

Бангладеш е държава с територия почти колкото България, но с население от около 100,000,000 души. В голяма част от Индия положението е същото. При нас едно наводнение в Аспарухово засега стотици, там засяга милиони

много са хубави индийките, а и кама-сутра е индийска, така че да заповядат при нас. Имаме доста закоравели ергени, те ще им намерят цаката, ... белким закачим и ние нещо от индия, освен ромите с които сме заразени още от памирската епоха - покрай унугундурите ... , пък и генно обогатяване, кой ти дава сперма и зиготи от другия край на света... нали виждате как сме почнали да се израждаме, като гледате каймака на обществото, онези 240 главочи миропомазани от нас.

трябва да ги разтрелват за предателство към родината, нацията и расата

Последно време е.....