Коментари - Найджъл Фарадж: Никога не съм се опитвал да оправдая инвазията на Путин, но казвам истината | Днес.dir.bg

Коментари - Найджъл Фарадж: Никога не съм се опитвал да оправдая инвазията на Путин, но казвам истината | Днес.dir.bg

Коментари

еми прав е, кое не е така?

аха... и кое точно от прозренията му за Брекзит се оказаха истина??? И от кога Британската империя, която му е толкова на сърце се е трогвала от несгодите на другите народи?

Светът е пред война, това е най-страшното нещо, което може да се случи. Нека се помолим този ужас да бъде избегнат!

Определено американците са откачалки, щом като нищо не ги спира от години да правят едно и също - да сеят омраза по света. Ако наистина САЩ и Русия се сблъскат, както вървят нещата, ще настъпи окончателния край на света.

Ще се изкефя да видя как ядрената гъба ще унищожи Америка и Западнала Европа!

Ще се радвам да видя как Америка и Запада се гърчи от лъчевата болест!

Та това е самата истина която казва Найджъл Фарадж, всичко останало лъжа и измама на простите западняци! Но рано или късно ще си намерят майстора и няма да имат време дори да съжаляват защото ще са в небитието вече!

Трябва да си интелектуално импотентен, за да не стигнал сам , до това съждение! ..........интересно поради каква причина едно такова становище, предизвиква ответното скимтене.

путьовците верно вече не скимтят, а направо квичат като пред заколение...БУХАХАХА

Защо неусетно истината започна отново да вреди на някои хора, както при фашизма и комунизма? Да не би да имаме фашисти?! Понеже комунисти явно нямаме. В ЕС и в Запада изобщо се утвърждава фашизъм, драги съотечественици. Един фашизъм, който се инжектира в САЩ и в ЕС от шепа евреи ционисти и вандали, които управляват Федералния резерв, военната промишленсот като един комплекс. Упралвяват и фармацията и искат да я направят част от този комплекс. С безкрайните печатанияна но ви долари нарушиха законите на финансите и отровиха света, а вече и САЩ. С уреждането на незаконното одобрение на лекарства, което демонстрираха с ваксините против Ковид, вкарват и фармацията в играта с човешкия живот и човешкото щастие. Леенето на кръвта на милиони е следствие на техните действия, които ние като слепоци предпочитаме да не виждаме. Или от глупост.

шепа евреи инжектират фашизъм! това само россолюбски идиот може да го измисли!

Първи дела в Европа за държавна измяна на премиери и министри за незаконно предаване на изтребители и системи за противовъздушна отбрана на Украйна. Военнолюбците ще си хапят задниците от Робърт Фицо.Трябва да се вслушат и родните марионетки. Бившето ръководство на министерството на отбраната на Словакия е извършило държавна измяна, като е прехвърлило изтребители МиГ-29 и системи за противовъздушна отбрана в Украйна,чухме на пресконференция държавният секретар на министерството на отбраната. „Премиерът Ярослав Наги предаде Словакия. Въз основа на резултатите от разкриването на редица пропуски на бившето правителство, Министерство на отбраната, подава иск за за извършване на саботаж и държавна измяна, злоупотреба с власт и нарушение на задълженията за управление на чуждо имущество“. Министерство на отбраната е направило проверка в продължение на няколко месеца, през които не е било възможно да се намерят правни документи,доказващи законността на прехвърлянето на оръжия в Киев. Министерството на отбраната подава иск за саботаж и предателство на родината си,днес 21 юни. Незаконни решения: През декември 2022 г. словашкият парламент гласува вот на недоверие към правителството на Едуард Хегер, след което кабинетът продължи да работи с ограничени правомощия.През март 2023 г. правителството на Хегер прехвърли на Украйна 13 изтребителя МиГ-29 и част от системата за противовъздушна отбрана Куб.Преди това, през април 2022 г., системата за противовъздушна отбрана С-300 беше доставена на Киев, като общо Братислава предостави военна помощ на стойност 680 милиона евро. След като правителството на Робърт Фицо дойде на власт през есента на 2023 г., подобни доставки бяха прекратени. Партията на Фицо поиска разследване с аргумента, че правителството на Хегер няма правомощия да взема подобни решения. Йордан Халачев

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

фараж у враца казват турни буклуку у фаражу! та жаражу явно не е виждал какво прави циганина с гъдулката с мечката, ако не иска да играе както и свири!

Съветският путьо колкото и минуси да ми слага, няма да промени факта, че е съветски отпадък и такъв ще си умре.

За разлика от него, българските съветски путьовци оправдават и насърчават агресията на тяхната втора родина срещу независими държави.

Колективният запад е бетер бившия коликтивен източен блок. Май комунизмът умря на изток, но се появи на запад и го управлява по най-зловредния начин! Девизът на западняците е " който не е с нас е против нас"... Червени хунвейбини, сър, от най-примитивните.

Колективната вата защо не отидете да живеете в своята втора родина?

че просия напарви инвазия в виетнам и ким-ия ! - това ознавача че наближава момента, когато чайна ще обърне палачинката по отношение на просия ! . евело путьо - рацшири нато от север ...но скоро ше го разшириш и от юг ! . чайна много скоро ще разбере, че за не я е в хиляди пъти по-добре да е със "омразният запад", отколкото с обезумялата просия, която преди 100 г им отрадна част от земите ! . с просия е свършено ! въпрос на време е !

мазохист ли си? кефи ли те да ти бият емоционални шамари с всеки натресен минус?!

Истината е болезнена! Затова подскачат и го обвиняват. Колкото и цинично да звучи, ма, да би мирно стояло, не би чудо видяло...

Пробвайте в зоопарковете !

Поредното доказателство, че Фарадж е помияр захранван с рубли.

му ги пренасяш парите от Кремъл до него и колко рубли вземаш за услугата?

И слугинажа заработва със стари шаблони - гадно и досадно

"Лидерът на британската партия "Реформирай Обединеното кралство" Найджъл Фарадж защити твърдението си, че Западът е провокирал руската инвазия в Украйна. за реформация е вече късно, "либерализъма на надрусаните педерасти се оправя само с безкрайното насилие, на което са способни само комундетата цереушки! "Найджъл Фарадж заяви по-рано в интервю за Би Би Си, че "Западът е провокирал Путин за войната в Украйна" да поправим джурналята неграмота! за сега няма обявена война! както нема и завършена такава от 2св,!!!! има борса на продажба на украински знамена за преко забождане над гробове на израелски фенове на фашизма! майната му на холокоста ви! юдеите се оказаха просто многополови психопати, кото, като сополиви циганета реват дай-дай-дай и всички сте ни длъжни! е, не сме ви длъжни с Нищо, педофилска, юдео-нацистка нация, родена от инцести! .... Бог с нас

Войната с Украйна не е прецедент за агресивната политика на Кремъл. Интересно кой беше виновен на руснаците за нахлуването в Молдова и Грузия преди това? Реално войната в Украйна е 3-ти случай, в който има инвазия в НАПЪЛНО НЕЗАВИСИМА съседна държава. В случая другаря Фарадж просто се издаде от кой е получавал пари за да организира изгодният за Путин Брекзит.

НАПЪЛНО НЕЗАВИСИМА съседна държава. ИНтересно.... що Молдова има право да стане независима от СССР...Украина или Грузия...тоже а Донецк или Луганск да нямат...от Посраина..а Крим!? Щот едното е ''правилно '' а другото не ли!?

на запад е пълно с такива като Фарадж, казващи истината през цялото време. Но тука нагла соросовска цензура и манипулация които промиват мозъци като твоя.

Когато ви изнася такива като Фараж казват истината и са жертви на соросоидните фашисти, когато не ви изнася , това което казва са британски свине. Да ви припомня какви ги говореше за Българи и Румънци по време на Брекзит каманията?

Мм мислителю драги козяшки... Каталуния и Шотландия ще не станат тоже независими!? Само на тия против Русия ли е разрешено...или на руска земя

"МИСЛИТЕЛЯТ" са му платили някой долар и са му сипали в главата какво "да мисли". А честито на спечелилия.

Преди години имахме русийката за сила.

че просия ще бъде унищожена ...малко остава преди разпада ! . оня капут като ко видях за първи път 2000 г хич не ми хареса физически ...а "отвън" показва какво е "отвътре" ! и се оказа, че съм бил прав ! . всичко дето лапаха 400 години ..сега ще го повръщат !

Точно...които лапа двоини дози - повръща по форумите нечленоразделно

Ти искаше и БРЕКЗИТ, а избяга да живееш и да си харчиш рублите в омразната Франция.

Много добре направи Англия, че се махна от ЕС - знаеха какви глупости ще нагласят либерастите..

Още 2004...оранжвеите и фалшивият трети тур бе първия преврат... после 2014...майдана...снаиперистите и Нюланд с курабиите - втория... ставахте все по нагли - и накрая си го получихте

няма нищо общо с москвията !

така е...с Халабама и Арканзас има.... А одеското и Харковското с кого имат общо!?

В началото бе Путин - Осетия, Южна Абхазия, Крим, Донбас... (кой е той да се намесва в съдбата на чужда държава?!). А по-преди бе Хитлер...

Путин или Русия ви даде всичко буле... изтегли се от Африка...латинска америка...източна европа...германия обедини Кореиците заеба..кубинците...дори и Прибалтика преглътна в НАТО... ма се оляхте...една уста отворихте...нямате наяждане..сега ритник

Другарят "Хе" отново започна да гъгне, фъфли, срича. Нечленоразделно - не се разбира!!! "Свободно, поправи се!"

Кво не ти е ясно буле...поне боба рецептата помниш ли!?

"просия" - трябва да бъде унищожен ! . нищо не са дали на човечеството, освен - войни, окупация, денацификация, убийства и смърт ! . със всички оръжия на нато ... огън !!!

ма да...презокеанската просия..дет кара само на печатницата и прехвърля инфлацията на света... лека полека бива унищожавана...с любезното съдеиствие на Русия и Китай

"Западът е провокирал руската инвазия в Украйна,". Не е запада а само и единствено САЩинистите, но по-лошото е че САЩ успя да въвлече в тази война Европа, което все още не се проумява от европейските лидери. На територията на Европа има война, на територията на САЩ няма.

стана това ???

Майданът от кого е организиран ? Лично Виктория Ноланд си призна за това. И затова я махнаха от поста държавен секретар.

Във всяко общество има 10-на процента, които са марганизирани - винаги някой друг им е виновен за незавидната съдба, но никога те, затова обвиняват всичко и всеки. Но в демократичните държави винаги се намират малцина популисти, които оглавяват тази марганилизирана общност. Някои дори откровено се любуват на диктаторите в други държави, като смятат, че на вълната на омразата и те "ще се възкачат на трона" на историята. Такива е имало както в Западна Европа и САЩ по времето на Хитлер, такива има и днес - по времето на новия фюрер. Такъв е и Фараж - експлоатира страха на хората, насаждайки омраза към ЕС. Той бе и една от причините Великобритания да напусне съюза, а днес се питат как да се върнат в този политически и икономически съюз на свободата (знаем какви глупости ще изговорят путинстите - безсмислено е, никой не им обръща внимание; доказателство - последните избори). Но демократичните държави са силни чрез своите институции - затова е толкова остра реакцията на целия политически спектър срещу тази откровена демагогия на Фараш. Всъщност украинците развенчаха непобедимостта на Путин (мечката не бе прободена с пръст, а с прът, след като се опита не с една лапа, а цялата да навлезе в суверенна държава)!

каке...ако си верваш на това начи или си сляпа...или тъпа или се будиш от кома и още си в 90... тогава минаваха лакърдиите за свобода, пазарна икономика...клуба на богатите и т.н

Да, отново глуповатите "мисли" на тълкувател на путинизма. Да, демокрациите са силни чрез своите институции, а не чрез терора на фюрера. Доказателство - в Путинова Русия се влиза зад решетките за изказано мнение, а в България е допустимо всичко, дори и език на омразата, която и този путинист лее. А "Драгата Редакция" отново е на море, не ли?!

мдааа...институции начи!? А може и да си само трол...на грантове Да те светна ли кво правят с етническите руснаци в Прибалтика!?

идиотски пропагандисти като тебе ще докарат в Германия новия Хитлер който да покаже на Путин какво е "твърда ръка". Много е мек Владимир Владимирович. А на всичкото отгоре халтавите соросчета величаете отпадъци като Зеления - другар на бандеровските фашаги извършили геноцида в Донбас и Луганск и нашарени до ушите със свастики.

Украйна е поредният ПОЗОР на Америка и НАТО !!!!

Не го слушайте тоя. Той е платен трол на Путин. Всички знаят, че за всичко е виновна Русия и Путин. Виновни са и за това, че във великата държавица с 250 годишната историйка е пълно с едерази. Виновни са и за това, че ЕС е пълно с педерази. Виновниса и за това, че във велик абсурдистан забранха Луков марш, от стана традиция, вече 17 години, се провежда София Прайд. ....Ваша Галя от Посолството....

Той и Хитлер навремето е бил провокиран.

Ами да, провокиран е бил. По подобен начин като Путин сега.

защо трябва да бодеш мечка с пръст, смешко? когато мечката ти нападне кошарата я застрелваш и проскаш кожата пред камината!

Написал си вариант 1. Вариант 2 мечката изяжда всичките ти овце а ти гледаш прес прозореца и си се наакал в гащите.

смешко, мечи кожи пред камините и по стените в механите колкото искаш! мога да ти продам, ако имаш желание!

и как я провокира ?!? --------- и като "казваш истината", защо не кажеш истинската истина - всички "зони на влияние" на просия , бяха налагани със сила, на силра, чрез окупация ! всички ! никой, никога "доброволно" не е искал да се "братушка" с блядавете ! никога ! . "дружбата на народите" беше налагана през всичките 400 години съществуване на просия, чрез окупация и инсталиране на купени, марионеттни п равителства, . на кото първата им работа беше да избивят всички явни противници на "братушкането", а след таво да промият идеологически мозъците на децата ! . . ето това е живата истината ! . . в същото време, никой "насила или със сила" не е принуждавал никоя страна да се присъединява към запада ! всичко беше абсолютно доброволнно и плод на "своодна воля" ! . а ако просия се опитва да казва на която и да е страна, към кого да се приъединява, къде да членавува - не е познала ! . ще се присъединяваме където ние искаме агресивността и ненавистта към самата просия на всички нейни съседи, е плод на самата същност на този импрески проект на московията ! . ако се направи една анкета във всички нейни съседи, съм на 100% че , ако имаше възможност, всички нейни съседи беха направили така, че да не са и съседи - в буквалният смисъл и да нямат абсолютни никакъв контакт и отношения с нея - и пряко и преноно! . . това е другата истина ! . . смърт на просия ! свобода на народите !

Повечето българи не искат държавата ни е да е в НАТО, нито е било доброволно, нито свободно. Някакви псевдополитици ни вкараха без да питат!

Не само ръчкаха мечката ами и се опитаха да я ударят болезнено и до кога ще се мълчи за загиналите българи в преврата.

Коментари - Найджъл Фарадж: Никога не съм се опитвал да оправдая инвазията на Путин, но казвам истината | Днес.dir.bg

Коментари - Найджъл Фарадж: Никога не съм се опитвал да оправдая инвазията на Путин, но казвам истината | Днес.dir.bg

Коментари

еми прав е, кое не е така?

аха... и кое точно от прозренията му за Брекзит се оказаха истина??? И от кога Британската империя, която му е толкова на сърце се е трогвала от несгодите на другите народи?

Светът е пред война, това е най-страшното нещо, което може да се случи. Нека се помолим този ужас да бъде избегнат!

Определено американците са откачалки, щом като нищо не ги спира от години да правят едно и също - да сеят омраза по света. Ако наистина САЩ и Русия се сблъскат, както вървят нещата, ще настъпи окончателния край на света.

Ще се изкефя да видя как ядрената гъба ще унищожи Америка и Западнала Европа!

Ще се радвам да видя как Америка и Запада се гърчи от лъчевата болест!

Та това е самата истина която казва Найджъл Фарадж, всичко останало лъжа и измама на простите западняци! Но рано или късно ще си намерят майстора и няма да имат време дори да съжаляват защото ще са в небитието вече!

Трябва да си интелектуално импотентен, за да не стигнал сам , до това съждение! ..........интересно поради каква причина едно такова становище, предизвиква ответното скимтене.

путьовците верно вече не скимтят, а направо квичат като пред заколение...БУХАХАХА

Защо неусетно истината започна отново да вреди на някои хора, както при фашизма и комунизма? Да не би да имаме фашисти?! Понеже комунисти явно нямаме. В ЕС и в Запада изобщо се утвърждава фашизъм, драги съотечественици. Един фашизъм, който се инжектира в САЩ и в ЕС от шепа евреи ционисти и вандали, които управляват Федералния резерв, военната промишленсот като един комплекс. Упралвяват и фармацията и искат да я направят част от този комплекс. С безкрайните печатанияна но ви долари нарушиха законите на финансите и отровиха света, а вече и САЩ. С уреждането на незаконното одобрение на лекарства, което демонстрираха с ваксините против Ковид, вкарват и фармацията в играта с човешкия живот и човешкото щастие. Леенето на кръвта на милиони е следствие на техните действия, които ние като слепоци предпочитаме да не виждаме. Или от глупост.

шепа евреи инжектират фашизъм! това само россолюбски идиот може да го измисли!

Първи дела в Европа за държавна измяна на премиери и министри за незаконно предаване на изтребители и системи за противовъздушна отбрана на Украйна. Военнолюбците ще си хапят задниците от Робърт Фицо.Трябва да се вслушат и родните марионетки. Бившето ръководство на министерството на отбраната на Словакия е извършило държавна измяна, като е прехвърлило изтребители МиГ-29 и системи за противовъздушна отбрана в Украйна,чухме на пресконференция държавният секретар на министерството на отбраната. „Премиерът Ярослав Наги предаде Словакия. Въз основа на резултатите от разкриването на редица пропуски на бившето правителство, Министерство на отбраната, подава иск за за извършване на саботаж и държавна измяна, злоупотреба с власт и нарушение на задълженията за управление на чуждо имущество“. Министерство на отбраната е направило проверка в продължение на няколко месеца, през които не е било възможно да се намерят правни документи,доказващи законността на прехвърлянето на оръжия в Киев. Министерството на отбраната подава иск за саботаж и предателство на родината си,днес 21 юни. Незаконни решения: През декември 2022 г. словашкият парламент гласува вот на недоверие към правителството на Едуард Хегер, след което кабинетът продължи да работи с ограничени правомощия.През март 2023 г. правителството на Хегер прехвърли на Украйна 13 изтребителя МиГ-29 и част от системата за противовъздушна отбрана Куб.Преди това, през април 2022 г., системата за противовъздушна отбрана С-300 беше доставена на Киев, като общо Братислава предостави военна помощ на стойност 680 милиона евро. След като правителството на Робърт Фицо дойде на власт през есента на 2023 г., подобни доставки бяха прекратени. Партията на Фицо поиска разследване с аргумента, че правителството на Хегер няма правомощия да взема подобни решения. Йордан Халачев

Вашият ИП-адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Съселберг и Йосифова няма да ги бъде !!!

фараж у враца казват турни буклуку у фаражу! та жаражу явно не е виждал какво прави циганина с гъдулката с мечката, ако не иска да играе както и свири!

Съветският путьо колкото и минуси да ми слага, няма да промени факта, че е съветски отпадък и такъв ще си умре.

За разлика от него, българските съветски путьовци оправдават и насърчават агресията на тяхната втора родина срещу независими държави.

Колективният запад е бетер бившия коликтивен източен блок. Май комунизмът умря на изток, но се появи на запад и го управлява по най-зловредния начин! Девизът на западняците е " който не е с нас е против нас"... Червени хунвейбини, сър, от най-примитивните.

Колективната вата защо не отидете да живеете в своята втора родина?

че просия напарви инвазия в виетнам и ким-ия ! - това ознавача че наближава момента, когато чайна ще обърне палачинката по отношение на просия ! . евело путьо - рацшири нато от север ...но скоро ше го разшириш и от юг ! . чайна много скоро ще разбере, че за не я е в хиляди пъти по-добре да е със "омразният запад", отколкото с обезумялата просия, която преди 100 г им отрадна част от земите ! . с просия е свършено ! въпрос на време е !

мазохист ли си? кефи ли те да ти бият емоционални шамари с всеки натресен минус?!

Истината е болезнена! Затова подскачат и го обвиняват. Колкото и цинично да звучи, ма, да би мирно стояло, не би чудо видяло...

Пробвайте в зоопарковете !

Поредното доказателство, че Фарадж е помияр захранван с рубли.

му ги пренасяш парите от Кремъл до него и колко рубли вземаш за услугата?

И слугинажа заработва със стари шаблони - гадно и досадно

"Лидерът на британската партия "Реформирай Обединеното кралство" Найджъл Фарадж защити твърдението си, че Западът е провокирал руската инвазия в Украйна. за реформация е вече късно, "либерализъма на надрусаните педерасти се оправя само с безкрайното насилие, на което са способни само комундетата цереушки! "Найджъл Фарадж заяви по-рано в интервю за Би Би Си, че "Западът е провокирал Путин за войната в Украйна" да поправим джурналята неграмота! за сега няма обявена война! както нема и завършена такава от 2св,!!!! има борса на продажба на украински знамена за преко забождане над гробове на израелски фенове на фашизма! майната му на холокоста ви! юдеите се оказаха просто многополови психопати, кото, като сополиви циганета реват дай-дай-дай и всички сте ни длъжни! е, не сме ви длъжни с Нищо, педофилска, юдео-нацистка нация, родена от инцести! .... Бог с нас

Войната с Украйна не е прецедент за агресивната политика на Кремъл. Интересно кой беше виновен на руснаците за нахлуването в Молдова и Грузия преди това? Реално войната в Украйна е 3-ти случай, в който има инвазия в НАПЪЛНО НЕЗАВИСИМА съседна държава. В случая другаря Фарадж просто се издаде от кой е получавал пари за да организира изгодният за Путин Брекзит.

НАПЪЛНО НЕЗАВИСИМА съседна държава. ИНтересно.... що Молдова има право да стане независима от СССР...Украина или Грузия...тоже а Донецк или Луганск да нямат...от Посраина..а Крим!? Щот едното е ''правилно '' а другото не ли!?

на запад е пълно с такива като Фарадж, казващи истината през цялото време. Но тука нагла соросовска цензура и манипулация които промиват мозъци като твоя.

Когато ви изнася такива като Фараж казват истината и са жертви на соросоидните фашисти, когато не ви изнася , това което казва са британски свине. Да ви припомня какви ги говореше за Българи и Румънци по време на Брекзит каманията?

Мм мислителю драги козяшки... Каталуния и Шотландия ще не станат тоже независими!? Само на тия против Русия ли е разрешено...или на руска земя

"МИСЛИТЕЛЯТ" са му платили някой долар и са му сипали в главата какво "да мисли". А честито на спечелилия.

Преди години имахме русийката за сила.

че просия ще бъде унищожена ...малко остава преди разпада ! . оня капут като ко видях за първи път 2000 г хич не ми хареса физически ...а "отвън" показва какво е "отвътре" ! и се оказа, че съм бил прав ! . всичко дето лапаха 400 години ..сега ще го повръщат !

Точно...които лапа двоини дози - повръща по форумите нечленоразделно

Ти искаше и БРЕКЗИТ, а избяга да живееш и да си харчиш рублите в омразната Франция.

Много добре направи Англия, че се махна от ЕС - знаеха какви глупости ще нагласят либерастите..

Още 2004...оранжвеите и фалшивият трети тур бе първия преврат... после 2014...майдана...снаиперистите и Нюланд с курабиите - втория... ставахте все по нагли - и накрая си го получихте

няма нищо общо с москвията !

така е...с Халабама и Арканзас има.... А одеското и Харковското с кого имат общо!?

В началото бе Путин - Осетия, Южна Абхазия, Крим, Донбас... (кой е той да се намесва в съдбата на чужда държава?!). А по-преди бе Хитлер...

Путин или Русия ви даде всичко буле... изтегли се от Африка...латинска америка...източна европа...германия обедини Кореиците заеба..кубинците...дори и Прибалтика преглътна в НАТО... ма се оляхте...една уста отворихте...нямате наяждане..сега ритник

Другарят "Хе" отново започна да гъгне, фъфли, срича. Нечленоразделно - не се разбира!!! "Свободно, поправи се!"

Кво не ти е ясно буле...поне боба рецептата помниш ли!?

"просия" - трябва да бъде унищожен ! . нищо не са дали на човечеството, освен - войни, окупация, денацификация, убийства и смърт ! . със всички оръжия на нато ... огън !!!

ма да...презокеанската просия..дет кара само на печатницата и прехвърля инфлацията на света... лека полека бива унищожавана...с любезното съдеиствие на Русия и Китай

"Западът е провокирал руската инвазия в Украйна,". Не е запада а само и единствено САЩинистите, но по-лошото е че САЩ успя да въвлече в тази война Европа, което все още не се проумява от европейските лидери. На територията на Европа има война, на територията на САЩ няма.

стана това ???

Майданът от кого е организиран ? Лично Виктория Ноланд си призна за това. И затова я махнаха от поста държавен секретар.

Във всяко общество има 10-на процента, които са марганизирани - винаги някой друг им е виновен за незавидната съдба, но никога те, затова обвиняват всичко и всеки. Но в демократичните държави винаги се намират малцина популисти, които оглавяват тази марганилизирана общност. Някои дори откровено се любуват на диктаторите в други държави, като смятат, че на вълната на омразата и те "ще се възкачат на трона" на историята. Такива е имало както в Западна Европа и САЩ по времето на Хитлер, такива има и днес - по времето на новия фюрер. Такъв е и Фараж - експлоатира страха на хората, насаждайки омраза към ЕС. Той бе и една от причините Великобритания да напусне съюза, а днес се питат как да се върнат в този политически и икономически съюз на свободата (знаем какви глупости ще изговорят путинстите - безсмислено е, никой не им обръща внимание; доказателство - последните избори). Но демократичните държави са силни чрез своите институции - затова е толкова остра реакцията на целия политически спектър срещу тази откровена демагогия на Фараш. Всъщност украинците развенчаха непобедимостта на Путин (мечката не бе прободена с пръст, а с прът, след като се опита не с една лапа, а цялата да навлезе в суверенна държава)!

каке...ако си верваш на това начи или си сляпа...или тъпа или се будиш от кома и още си в 90... тогава минаваха лакърдиите за свобода, пазарна икономика...клуба на богатите и т.н

Да, отново глуповатите "мисли" на тълкувател на путинизма. Да, демокрациите са силни чрез своите институции, а не чрез терора на фюрера. Доказателство - в Путинова Русия се влиза зад решетките за изказано мнение, а в България е допустимо всичко, дори и език на омразата, която и този путинист лее. А "Драгата Редакция" отново е на море, не ли?!

мдааа...институции начи!? А може и да си само трол...на грантове Да те светна ли кво правят с етническите руснаци в Прибалтика!?

идиотски пропагандисти като тебе ще докарат в Германия новия Хитлер който да покаже на Путин какво е "твърда ръка". Много е мек Владимир Владимирович. А на всичкото отгоре халтавите соросчета величаете отпадъци като Зеления - другар на бандеровските фашаги извършили геноцида в Донбас и Луганск и нашарени до ушите със свастики.

Украйна е поредният ПОЗОР на Америка и НАТО !!!!

Не го слушайте тоя. Той е платен трол на Путин. Всички знаят, че за всичко е виновна Русия и Путин. Виновни са и за това, че във великата държавица с 250 годишната историйка е пълно с едерази. Виновни са и за това, че ЕС е пълно с педерази. Виновниса и за това, че във велик абсурдистан забранха Луков марш, от стана традиция, вече 17 години, се провежда София Прайд. ....Ваша Галя от Посолството....

Той и Хитлер навремето е бил провокиран.

Ами да, провокиран е бил. По подобен начин като Путин сега.

защо трябва да бодеш мечка с пръст, смешко? когато мечката ти нападне кошарата я застрелваш и проскаш кожата пред камината!

Написал си вариант 1. Вариант 2 мечката изяжда всичките ти овце а ти гледаш прес прозореца и си се наакал в гащите.

смешко, мечи кожи пред камините и по стените в механите колкото искаш! мога да ти продам, ако имаш желание!

и как я провокира ?!? --------- и като "казваш истината", защо не кажеш истинската истина - всички "зони на влияние" на просия , бяха налагани със сила, на силра, чрез окупация ! всички ! никой, никога "доброволно" не е искал да се "братушка" с блядавете ! никога ! . "дружбата на народите" беше налагана през всичките 400 години съществуване на просия, чрез окупация и инсталиране на купени, марионеттни п равителства, . на кото първата им работа беше да избивят всички явни противници на "братушкането", а след таво да промият идеологически мозъците на децата ! . . ето това е живата истината ! . . в същото време, никой "насила или със сила" не е принуждавал никоя страна да се присъединява към запада ! всичко беше абсолютно доброволнно и плод на "своодна воля" ! . а ако просия се опитва да казва на която и да е страна, към кого да се приъединява, къде да членавува - не е познала ! . ще се присъединяваме където ние искаме агресивността и ненавистта към самата просия на всички нейни съседи, е плод на самата същност на този импрески проект на московията ! . ако се направи една анкета във всички нейни съседи, съм на 100% че , ако имаше възможност, всички нейни съседи беха направили така, че да не са и съседи - в буквалният смисъл и да нямат абсолютни никакъв контакт и отношения с нея - и пряко и преноно! . . това е другата истина ! . . смърт на просия ! свобода на народите !

Повечето българи не искат държавата ни е да е в НАТО, нито е било доброволно, нито свободно. Някакви псевдополитици ни вкараха без да питат!

Не само ръчкаха мечката ами и се опитаха да я ударят болезнено и до кога ще се мълчи за загиналите българи в преврата.