Коментари - Най-малко 20 загинали и 290 ранени при взрива в склад за бензин в Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арменците разбраха късно какво е Русия да ти е гарант. Тя и на Украйна беше гарант за цялостта. Ние също сме потърпевши през Балканската война , когато Русия беше гарант, че ще получим земи във Вардарска /Северна/Македония по договора ни със Сърбия. Изнесохме войната , руският цар се скри като мишка и договореното не само отиде за Сърбия, ами после после пак за заповед от Москва дебългаризираха тези земи с измислена нация. Но и сърбите по-късно разбраха какво е Русия да ти е гарант , сега са без Косово и 30г се скубят косите . Преди тях молдовците , а после грузинците и сирийците разбраха какво е руска гаранция Пази Боже, от такива гаранти, които те поддържат нахапан , за да си зависим и помощ нула. Гарант който в Украйна има нужда от помощ и яде бой.

Това е дело на путинските миротворци. Видяха че нищо не могат да направят на азерите след като им думнаха военен автомобил с 5 мужика вътре и в знак на безсилие решиха да гръмнат нещо.

МАТО иска втори фронт срещо Русия.Искат да включат втората по големина армия Турската на страната на Азербайджан.

Или още не е получил инструкции от Гусин Борисов?

Сърбия да опъва Косово и Китай Тайван и краварите да се насират

не сме герантофили дядка иначе може на дъщеря ти да се пробваме -КО ШЪ КАИШ а :)))))

Ма много си прост русороб... Ние тогава да напъване Македония, Турците да напъват Кърджалийско, и т.н.

Хикемян да прибере бежанците от Карабах в София!

Хекимян няма ли да се завърне в Армения и да помогне на своят народ? Що за безобразие у арменците да налитат на владт в Държави,пред които са виновни,а да не искат да си изградят собственната Държава? Ами да му съберем пари за билет,че е много беден,особено след като някои негови сънародници арменци зауптавляваха БНБ и икономиката ни!

И аз не го харесвам, ама това сега са глупости... Защо да е неговия народ ... само защото примерно дядо му или прадядо му е бил арменец ??? Може да няма вече нищо общо с Армения и да не се чувства такъв ... Не че ще е лошо да помогне, напротив ... но не е длъжен грам !

Имам чуждо гражданство но се чувствам повече българин.Целия ми род ,майка ми и татко ми са.Питаха ме преди това за новото гражданство на чия страна ще застана ако нещо стане между двете държави.Казах че никога няма да тръгна срещо България.А те: не ние питаме морално.Ми незнам ситуацията казах.Е дадоха ми го.Та всичко това го пиша за Хекимян ,да знаете как се чувства най-вероятно.

САЩ е най голямото нещастие на света. От там идва всичкото зло. Генерират само войни по света, но който гроб копае сам пада в него. САЩ и Англия скоро ще бъдат потопени под океана, натам вървят нещата, света повече не може да понася тяхното кърваво господство.

Оооо дааааа..... Всички виждаме какво е да си под "руский мир" Продажници Прочете какво още е казал Вазов преди 100 години за руснаците и руската армия. Преди 100 години и сега е все същото....

Така те "пазят" руснаците. Всеки трябва да се пази сам.

Ето ви едно сайтче за четене, интересно е. https://3mv.ru/