Най-богатият украинец купи най-скъпата къща на Лазурния бряг

Ринат Ахметов неизменно стои в тройката най-влиятелни хора в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кат наишеш еврей - трият те. Кат напишеш турчин - трият те. Кат напишеш мюсулманин - трият те. Добре де АХМЕТ ринатов е българин! Българин бе! От Бесарабия!ха.ха.ха..

надявам се да има възмездие в живота..това ми идва наум

Къщата е хубава, но е толкова голяма, та ще му трябва домакин за поддръжка.

ЩО не покажете вилата на МЕЛНИЧЕНКО -путинския Олигарх на френската ривиера и ултра футуристичната му яхта му паркирана в Монако за 300 МИЛИОНА $

Защото за ралика от България, хората в Русия не се самозапалват масово от мизерия, за укрите дори няма да коментирам.

Само взимат оръжие и разстрелват невинни. Това само руснаци и американци го правят - взимаш каквото оръжие имаш и почваш да пуцаш на ред.

Тъй тъй Не се запалват а кротко се редят на опашки пред контейнерите за боклук на Пятерочка, или молят групово на колене за благоволението слънцеликия гасудар.

Всъщност украинският модел на олигархия е едно към едно копиран от руския. Народите им умират от глад докато олигарсите им се къпят в охолство. Противно е да се гледа, нищо лошо за самия олигарх Ахметов и който да е друг, но парите са му кървави, още повече свързани и с войната в Източна Украйна.

Все пак да не забравяме че България от 30 а Украина от 28 години не са в Руската орбита на интереси а са партнньори на развития запад и ценностите им..

И аз това са чудя?! И са мая. Като изляза в центъра само в руснаци се спъвам. Пълчища! В банката, в магазина, в курса по английски на детето, в училище, в кръчмите, на площада, по главната?! Кво проявят тез горди хора в този нашия загубен град?!

Хехе, няма лошо, укрите скачаха като българите по площадите за да си докарат дива мизерия.